UPDATE Andrei Chiliman, ridicat de procurorii DNA de pe aeroport. Primarul Sectorului 1 este vizat in dosarul cumnatului lui Ponta

de Red. Stiri     HotNews.ro
Joi, 18 iunie 2015, 11:57 Dosare Anticoruptie


Andrei Chilimana fost ridicat joi de procurori de pe aeroport
Foto: Mediafax
Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, suspectat de procurorii DNA de fapte de coruptie, s-a intors, joi dupa-amiaza, de la Bruxelles, el fiind ridicat de anchetatori de pe Aeroportul "Henri Coanda", pentru a fi dus la audieri la DNA Ploiesti, informeaza Mediafax. Intrebat, la iesirea din aeroport, despre acuzatiile care ii sunt aduse de catre procurorii DNA, Chiliman a raspuns: "Nu am facut niciodata asa ceva". La sediul DNA Ploiesti au mai adusi de catre procurori consilierul Ion Brad, de la Primaria sectorului 1, Ioana Costescu, o apropiata a lui Andrei Chiliman si Vlad Moisescu, un apropiat al lui Chiliman.

UPDATE 21.35 Vlad Moisescu, apropiat al lui Chiliman, a ajuns la DNA Ploiesti

UPDATE 20.30 Ioana Costescu, o apropiata a lui Andrei Chiliman, adusa la DNA Ploiesti

UPDATE 18.15 Consilierul Ion Brad, de la Primaria sectorului 1, adus la DNA Ploiesti

UPDATE 15.55 Andrei Chiliman a ajuns la DNA Ploiesti, unde va fi audiat. "Discutam la iesire", le-a spus el jurnalistilor.

UPDATE 15.25 Intrebat, la iesirea din aeroport, despre acuzatiile care ii sunt aduse de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Chiliman a raspuns: "Nu am facut niciodata asa ceva".

Intreabat daca se asteapta sa fie retinut, Chiliman a raspuns: "Orice e posibil".

Andrei Chiliman a fost urcat apoi intr-o duba a Politiei, cu care va fi dus la DNA Ploiesti, pentru a fi audiat in dosarul in care este suspectat de trafic de influenta si de alte fapte de coruptie, in aceeasi cauza fiind cercetat si Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Primarul Sectorului 1 a venit, joi, de la Bruxelles, unde a participat la ceremonia de decernare a premiului "Roger Leron 2015", acordat pentru contributia adusa la dezvoltarea surselor de energie durabila in UE, edilul fiind unul dintre cei nominalizati, alaturi de reprezentantii Austriei, Suediei si Irlandei. Premiul, decernat de catre Federatia Europeana a Agentiilor si Regiunilor pentru Energie si Mediu (FEDARENE), la care s-au inscris 12 state UE, a fost castigat de reprezentantul Austriei.

______

Liberalul Andrei Chiliman este vizat de o ancheta a DNA Ploiesti, procurorii anticoruptie facand perchezitii, joi, la sediul primariei, la locuinta edilului si la locuintele altor trei suspecti din acest dosar, printre care Vlad Moisescu si Ioana Costescu, acestia fiind cunoscuti ca apropiati ai edilului.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca primarul Sectorului 1 este suspectat de trafic de influenta si de alte fapte de coruptie in acelasi dosar in care este cercetat Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Numele comun din acest dosar, care face legatura intre cazul privind canalizarea de la Comarnic si activitatea Primariei Sectorului 1, este al omului de afaceri Gheorghe Boeru, audiat si retinut saptamana trecuta de DNA, alaturi de fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova Adrian Semcu.

Conform surselor citate, firma controlata de Boeru, Romair Consulting, ar fi avut contracte si cu Primaria Sectorului 1, pentru consultanta in activitati precum lucrari de asfaltare si anvelopari de blocuri. Angajati ai Primariei, inclusiv primarul, ar fi cerut 10% din valoarea acestor contracte.

Potrivit surselor judiciare, in acest dosar sunt suspectate, alaturi de primarul Chiliman, trei persoane cu putere de decizie in Primaria Sectorului 1.

Directia Nationala Anticoruptie a aratat, intr-un comunicat de presa, ca Serviciul Teritorial Ploiesti face cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind infractiuni asimilate celor de coruptie si infractiuni de coruptie comise in perioada 2006 - 2015, in cauza fiind facute sapte perchezitii in Bucuresti, dintre care una la sediul unei institutii publice.

______

In 18 februarie, Iulian Hertanu a fost arestat preventiv, alaturi de omul de afaceri Vladimir Ciorba, in dosarul vizand fraudarea de fonduri europene pentru lucrari de canalizare la Comarnic, executate de firma sa, SC Grossman Engineering Group. In 23 aprilie, Iulian Hertanu a fost plasat in arest la domiciliu, in urma unei decizii a instantei supreme, aceeasi masura fiind luata si in cazul lui Vladimir Ciorba.

Miercuri, la DNA Ploiesti s-au prezentat mai multi inculpati din acest dosar, inclusiv Iulian Hertanu, in privinta caruia procurorii au dispus inlocuirea arestului la domiciliu cu controlul judiciar, masura dispusa si pentru alti doi inculpati din acest dosar.

In acelasi dosar, sunt cercetati sub control judiciar deputatul Sebastian Ghita, deputatul PSD Vlad Cosma si tatal acestuia, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, directorul de productie al Hidro Prahova, Virgiliu Iuliu Roman, precum si omul de afaceri Liviu Munteanu. De asemenea, in dosar este cercetat si Ilie Dragan, om de afaceri care are legaturi cu firmele implicate in derularea proiectului de extindere a canalizarii de la Comarnic.

Potrivit anchetatorilor, Virgiliu Roman, Sebastian Ghita, Vlad si Mircea Cosma au sprijinit grupul infractional din care facea parte Iulian Hertanu ca sa acceseze si sa primeasca fonduri europene in cadrul contractului de extindere a retelei de canalizare din orasul Comarnic, proiect in valoare de aproape zece milioane de euro.

Procurorii sustin ca, in perioada 2011 - 2015, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, fost presedinte al filialei judetene a PSD, a facut demersuri (interventii pentru numirea in functii a unor persoane, obtinerea de informatii confidentiale - activitati derulate direct sau prin intermediul consilierilor sai personali) la functionari ai SC Hidro Prahova si a exercitat presiuni (amenintari cu privire la inlocuirea din functie) asupra directorului general al societatii, pentru ca acestia sa atribuie ilegal asocierii SC Grossmann Engineering Group SRL - SC Euroconstruct Trading 98 SRL contractul de lucrari pentru extinderea retelei de canalizare in orasul Comarnic. De asemenea, Mircea Cosma a facut presiuni pe durata derularii contractului pentru prelungirea termenelor de executie si efectuarea ilegala de plati.

Proiectul privind extinderea retelei de canalizare la Comarnic, in valoare de aproximativ zece milioane de euro, avea termen de finalizare februarie 2014, insa lucrarile, care nu au fost finalizate, au fost sistate la sfarsitul anului trecut.

In dosarul privind fraudarea de fonduri europene, la sfarsitul lunii februarie, au fost audiate la DNA Ploiesti atat mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, cat si sora acestuia, Alexandra Hertanu.

Cornelia Naum, mama premierului Ponta, este asociata, alaturi de ginerele sau, Iulian Hertanu, in firma "Hertanu Projects" SRL. Hertanu mai este asociat in firma Liquid Studios SRL, unde are doi asociati, in timp ce sotia sa, Alexandra Florina Hertanu, sora premierului Victor Ponta, este asociata in firma SC Exfin 2000 SRL, unde detine 49 % din actiuni, iar o alta persoana, Natalia Maier, detine 51 % din actiunile firmei.

Firma Hertanu Projects SRL, al carei asociat principal este Iulian Hertanu, a fost inregistrata in anul 2004, cu sediul social in Bucuresti si are ca principal domeniu de activitate specific agentiilor de publicitate. Hertanu detine 95% din aceasta firma, al carei administrator este, in timp ce mama lui Victor Ponta, Cornelia Niculina Naum, are restul de 5%.

SC Hertanu Projects are, de asemenea, trecute la Registrul Comertului alte cateva zeci de activitati secundare, de la editarea ziarelor la "activitati de servicii suport pentru invatamant" sau intermedieri in comertul cu animale.

In urma cu o saptamana, directorul SC Hidro Prahova, Adrian Semcu, si omul de afaceri Gheorghe Boeru au fost retinuti de procuorii DNA Ploiesti, fiind suspecti tot in dosarul in care sunt inculpati Iulian Hertanu, Sebastian Ghita, Vlad Cosma si Mircea Cosma. Ulterior, instanta suprema a decis ca Semcu si Boeru sa fie plasati in arest la domiciliu.

In stenogramele din documentele procurorilor care instrumenteaza acest dosar apar numele unor politicieni importanti, precum Victor Ponta sau Crin Antonescu.

Astfel, intr-o interceptare din 21 ianuarie 2011, dintre Adrian Semcu si fostul viceprimar al municipiului Ploiesti Nicoleta Catalina Bozianu, cei doi fac referire la fostul lider PNL Crin Antonescu si la presedintele PSD Victor Ponta, care discuta despre incheierea contractului de "Asistenta tehnica pentru managementul proiectului, proiectare, supervizare lucrari" din cadrul proiectului cu fonduri europene. Din discutii rezulta ca Antonescu stia despre "toate dedesubturile" lui Sebastian Ghita, iar acesta din urma ar fi vorbit cu Victor Ponta.

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu declarat pentru Mediafax ca nu este implicat in niciun fel in dosar si ca discutiile cu Victor Ponta erau politice si vizau strict stabilirea candidatilor USL pentru alegerile locale.

______

Andrei Chiliman, membru al PNL, este primar al Sectorului 1 Bucuresti din iunie 2004, fiind la al treilea mandat. El a fost si deputat de Bucuresti timp de doua legislaturi: 1996-2000 si 2000-2004.

Potrivit declaratiei de avere din iunie 2014, Andrei Chiliman detine 11 terenuri, in totalitate sau in parte, majoritatea mostenire de la parinti, in Bucuresti, Ilfov, Constanta, Buzau, Gorj si Brasov, iar sotia sa a primit mosteniere sau prin donatie patru terenuri. Cei doi copii ai sai au la randul lor in proprietate sase terenuri, primite prin donatie de la Chiliman si de la verisoara primara a sotiei acestuia.

Andrei Chiliman mai detine jumatate dintr-un apartament cu mansarda si dintr-o casa din Bucuresti, primite mostenire de la mama sa, in timp ce sotia sa a dobandit o casa si un sfert dintr-o casa din Bucuresti. Copiii detin un apartament in Bucuresti si trei case in Bucuresti, Buzau si Brasov, avand aceeasi provenienta. Majoritatea acestor proprietati erau nationalizate si restituite sau recuperate in justitie.

Chiliman mai are un autoturism Audi, cumparat in 2005, iar sotia sa are un Renault din 1972, mostenit de la mama ei. Primarul Sectorului 1 detine bijuterii evaluate la 13.000 - 20.000 de euro si obiecte de arta a caror valoare este estimata la 70.000 - 150.000 de euro.

Primarul Andrei Chiliman are conturi de 49.132 de lei, 70.299 de euro, 60.096 de dolari si 10.034 de franci elvetieni, in timp ce sotia are in conturi 129.977 de lei, 17.572 de euro si 7.693 de dolari. Totodata, el si-a imprumutat fratele cu 15.000 de euro. In schimb, edilul nu are datorii care sa depaseasca 5.000 de euro.

In anul fiscal precedent, Chiliman a incasat un venit net de 50.068 de lei din indemnizatia de primar si 2.673 din chirii. Sotia sa a incasat o pensie de 32.316 lei, 7.141 de lei din activitatea de arhitect, 146.280 de lei din chirii, 126.495 din dividente la actiunile detinute la Fondul Proprietatea si 209.124 de lei din vanzarea de actiuni catre Fondul Proprietatea.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























13598 vizualizari

  • +16 (16 voturi)    
    sa fie primiti! (Joi, 18 iunie 2015, 12:07)

    ..13 [utilizator]

    La loc cu racoare!
    • +18 (18 voturi)    
      dar pe la hotanu cnad trece dna-ul in vizita (Joi, 18 iunie 2015, 12:20)

      snowflake [utilizator] i-a raspuns lui ..13

      pe care este la-au infundat, pe toporas l-au condamnat, pe chiliman l-au saltat numai pe hontanu il ocolesc. Sa fie oare pentru ca serveste "interesul national"?
    • +14 (16 voturi)    
      Piedone cand urmeaza? (Joi, 18 iunie 2015, 14:41)

      fit [utilizator] i-a raspuns lui ..13

      Banii multi se cheltuie pt maturatul si spalatul trotuarelor si strazilor , fara sa se vada rezultate. Maturatul manual se face plimband praful nisipos de la rigola cand in la deal, cand la vale, fara sa mai fie vreodata adunat. Sunt adunate numai hartiile si gunoaiele mari.
      Maturatul mecanic cu masinile speciale se face dimineata la 7-8-9 pe mijlocul curat al strazilor, cand toate masinile sunt parcate la rigola sau cand traficul este foarte mare si toata lumea se deplaseaza spre servici. Ar trebui sa se faca in intervalul 10-15i astfel s-ar peria si rigolele.
      Asa zisul spalat se face numai dupa o pauza la coltul unei strazi si apoi cu o viteza de maraton, cu scopul doar de a sufla mizeria in colturi, sub masini sau pe spatiul verde, fara ca macar praful sa fie udat, doar stropit. Mirosul de urina al cainilor de pe gardul verde sau de pe stalpi persista din ce in ce mai tare.
      In timpul asta cu siguranta se platesc bani frumosi si grei pentru un program foarte elaborat, cu multe puncte pentru curatenia orasului
      • +5 (5 voturi)    
        Sunteti fericiti in 4..stai sa vezi 6 (Joi, 18 iunie 2015, 18:03)

        MyGame [utilizator] i-a raspuns lui fit

        Sunteti ferciti in 4, dar sa nu incercati sa treceti prin 6. Gheretele daramate de Basescu au primit iar autorizatie de la Manescu, iarba este cat mine (1.87 m), cand sunt cu fetita imi este teama sa nu iasa din savana un porc mistret. Curatatul se face doar manual, copacii cad la cea mai mica furtuna, necuratati. JUNGLA frate, jungla. Sa ajungi sa-l regreti pe Poteras, asta e un blestem. Aud ca doamna Manescu vrea primaria Constanta. Constanetenilor sa va fereasca sfantul!
      • +4 (4 voturi)    
        Inspectia muncii doarme-n front de 25 de ani (Joi, 18 iunie 2015, 18:28)

        Maniu [utilizator] i-a raspuns lui fit

        niciun maturator nu are masca de protectie si niste nenorocite de manusi. Trebuie, chipurile, sa puna mana pe gunoaie, ca el nu e om.
        Desi aici in directiva europeana2003/88/CE
        se spune altfel. Daca nu s-ar fi facut economie la lemn si s-ar fi intarit sapaturile, n-ar mai fi murit niciun om ingropat de viu. Inspectia muncii e formata din cersetori norocosi.
        • 0 (0 voturi)    
          deh (Vineri, 19 iunie 2015, 9:03)

          fit [utilizator] i-a raspuns lui Maniu

          Au ochelari si manusi, dar nu le folosesc, ca le e lene. Eu i-am intrebat de ce nu le folosesc si au raspuns ca sunt incomozi :-00
          • 0 (0 voturi)    
            N-au (Vineri, 19 iunie 2015, 21:25)

            Maniu [utilizator] i-a raspuns lui fit

            aici te contrazic. Si nu ochelari ci masti de praf, manusi, protectie.
      • +1 (1 vot)    
        lipsa de respect si de rezultate (Vineri, 19 iunie 2015, 9:09)

        fit [utilizator] i-a raspuns lui fit

        Am uitat sa spun ca "spalatul" strazilor/trotuarelor se face la MIEZUL NOPTII cand toate masinile sunt parcate una langa alta si jumate pe trotuar!!! Se face o galagie asurzitoare cu niste cisterne de pe vremea lui Ceausescu (ar trebui si aici un control la achizitiile de la primarie!), la care se adauga tipetele si urletele din jungla ale angajatilor, ca sa se auda ca "se face treaba"! Angajatii nu au nici o urma de respect pentru somnul celorlalti cetateni, care trebuie sa mearga la servici a doua zi! Ar trebui amendati si angajatii REBU sau ADPP care urla noaptea, la fel ca si pe cei cu terasele!!!
  • +21 (21 voturi)    
    Vaaai, domnu' Chiliman (Joi, 18 iunie 2015, 12:07)

    rakkone [utilizator]

    Sa va fi ajuns blestemele celor din Damaroaia/Bucuresiti noi, unde toti cioroii, pardon intreprinzatorii de origine rroma, au primit autorizatie de constructii pentru mizeriile alea de blocuri? Autorizatii primite de multe ori dupa ce au construit fara nicio autorizatie, in loc sa le fie daramate mizeriile cu care au luat lumina vecinilor? Nu se poate asa ceva, e clar mana basistilor aici!
    • +14 (14 voturi)    
      de acord cu tine ref dezastrul din Buc Noi (Joi, 18 iunie 2015, 12:40)

      subcultura [utilizator] i-a raspuns lui rakkone

      Insa acolo autorizatiile sunt emise de Oprescu intrucat zona e monument istoric (parcelarea Bazilescu) si tine de PMB
      • +9 (9 voturi)    
        oare a inceput walter sa dea pe goarna (Joi, 18 iunie 2015, 14:37)

        snowflake [utilizator] i-a raspuns lui subcultura

        oare a inceput walter sa dea pe goarna dupa ce a fost prins?
  • +12 (12 voturi)    
    Andrei Hoțoman (Joi, 18 iunie 2015, 12:14)

    andreescu [anonim]

    În sfîrșit...
  • +20 (20 voturi)    
    pariu (Joi, 18 iunie 2015, 13:07)

    Adrian1 [utilizator]

    pun pariu pe un Cico ca nici Oprescu n-apuca sa-si termine mandatul.
    • +4 (4 voturi)    
      care cico? (Joi, 18 iunie 2015, 16:05)

      nahir [utilizator] i-a raspuns lui Adrian1

      cico dumitrescu, de la rebolutie?
  • +16 (16 voturi)    
    Viorele nu te mai intoarce, ca-i groasa cu famelia (Joi, 18 iunie 2015, 13:41)

    Plagarus [utilizator]

    Degeaba te-ai operat daca te intorci !
    • +1 (1 vot)    
      Rasei si eu pe ziua de azi (Joi, 18 iunie 2015, 18:28)

      Maniu [utilizator] i-a raspuns lui Plagarus

      Aferim!
  • +9 (9 voturi)    
    primarul panseluta bd.1 mai (Joi, 18 iunie 2015, 13:57)

    lcx [anonim]

    zona chibrit -podul constanta o mare mizerie,
  • +11 (11 voturi)    
    Chiliman ,lider al marii coruptii,la zdup! (Joi, 18 iunie 2015, 14:01)

    Ady [anonim]

    Andrei Chiliman are in propria declaratie de avere,ulterior modificata si in final ascunsa si transformata intr-o copie ilizibila, peste 32 de proprietati (!!!) de o valoare fabuloasa , multe ""mosteniri"" cu miros de spalare de bani ,coruptie nesimtita ,destrabalare pe bani publici.Un lup notoriu pus paznic la oi.Un politruc incompetent ce transforma de ani buni banii vostri in banii lui,sub ochii tuturor.Numai cine trebuie sa vada si sa auda nu vede si nu aude.Daca totul se limiteaza la dosarul Boeru este o gluma proasta nu Justitie adevarata si puternica.
    • +7 (7 voturi)    
      Din sectorul 1 (Joi, 18 iunie 2015, 15:41)

      cliffhanger [utilizator] i-a raspuns lui Ady

      Chiliman are multe mosteniri din partea sotiei. Ceea ce nu inseamna ca nu a facut potlogarii. Cum sa acorzi un contract de salubritate unei firme pe 20 de ani?! Ma refer la Romprest, desigur. Si as mai vrea sa stiu si de ce a distrus pietele din sector si trebuie sa ajung la Obor sa Matache pentru un pret decent. Si patinoarul Floreasca, oare cum a disparut. Relatia sa cu Omar Haysam ar trebui de asemenea clarificata. Destule, as zice, si tot nu e tot!
  • +12 (14 voturi)    
    Pacat ... (Joi, 18 iunie 2015, 14:17)

    Rromanika [utilizator]

    Ciliman mi s-a parut un primar destul de bun. Chiar si numai faptul ca a anvelopat majoritatea blocurilor din sector si tot e ceva. Parcurile arata si ele destul de bine, sunt si pungi pentru adunat mizeria animalelor. Daca nu s-a putut abtine de la hotii asta e, isi merita soarta... Unii daca nu baga mana pana la umar in bani nu se simt impliniti. Presupun ca Oparescu e pe teava si el.
    • +7 (7 voturi)    
      Nu stiu daca stii (Joi, 18 iunie 2015, 16:08)

      mihai [anonim] i-a raspuns lui Rromanika

      dar sectorul 1 e sectorul cel mai bogat din tara. Putea sa faca mai mult la ce buget are.
      • +2 (2 voturi)    
        Stiu, (Joi, 18 iunie 2015, 17:03)

        Rromanika [utilizator] i-a raspuns lui mihai

        ca doar locuiesc acolo. Adica omul chiar a facut lucruri si e adevarat ca putea sa faca si mai mult. Ce naiba sa mai zici, ca nu ii mai satura Dumnezeu de bani si pe astia. Hapsani ...
  • +12 (14 voturi)    
    O fi furat, da' a facut si lucruri bune (Joi, 18 iunie 2015, 16:10)

    Trojan.H [utilizator]

    Asta imi spune astazi un pensionar din sectorul 1.
    Dupa 70 de ani de stapinire ruseasca suntem inca puternic dereglati.
    • +4 (4 voturi)    
      Poate (Joi, 18 iunie 2015, 17:26)

      Rromanika [utilizator] i-a raspuns lui Trojan.H

      ca nu e totusi anormal sa spuna asa. Doar daca te gandesti cate promit politicienii la alegeri si nu fac nici macar 10 %. Poate ca ne-am obisnuit atat sa fim furati incat daca unul cu functie pe langa furt mai si face ceva pentru ceilalti deja pare ca e "om bun". Asta si daca te gandesti la unul ca Pontanel care da din gura mai rau ca florin salam dar de facut fix zero barat, asa ca el.
    • +3 (3 voturi)    
      Genial (Joi, 18 iunie 2015, 18:29)

      Maniu [utilizator] i-a raspuns lui Trojan.H

      mon frere.
  • +5 (5 voturi)    
    autorizatii ilegale (Joi, 18 iunie 2015, 17:01)

    radu [anonim]

    Sa se verifice PUD-urile si AC date pt proiectul Greenfield....PUZ-ul a fost anulat in instanta iar Chiliman se foloseste in continuare de derogari pt documentatiile de urbanism aprobate...pina de curind lucra mina in mina cu Ioana Balaurea (cumnata) de la PMB.....Balaurea are si ea amenda penala in cazul Greenfield
  • +3 (3 voturi)    
    intrebare! (Joi, 18 iunie 2015, 19:28)

    Natasa [utilizator]

    Dar de Ontanu chiar nu se ia nimeni? Nu vede nimeni cat a furat, cat a distrus spatii verzi,cat minte, ce diplome false are in cv, chiar nu se gaseste nimeni sa-l ia din bratele lui Oprea?? Cu scandalul cu diploma invenata de bacalaureat data de prietenul sau de la liceul Cantemir Voda nu se mai aude nimic?


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by