Klaus Iohannis: Daca Victor Ponta le-ar fi cerut deputatilor sa-i ridice imunitatea, probabil ca nu l-as fi suspendat

de Red. Stiri     HotNews.ro
Marţi, 9 iunie 2015, 18:15 Dosare Anticoruptie


"Daca Victor Ponta le-ar fi cerut deputatilor sa-i ridice imunitatea si colegii sai ar fi facut acest lucru, probabil ca nu l-as fi suspendat si am fi gasit o solutie ca Justitia sa se pronunte cu celeritate pe dosarul sau", a declarat marti presedintele Klaus Iohannis.

El a spus ca Ponta a ales solutia cea mai proasta - influentarea majoritatii parlamentare si ascunderea de Justitie. "Astazi este o zi trista pentru democratia din Romania", a spus Iohannis.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























11113 vizualizari

  • +13 (13 voturi)    
    Daca si cu Parca erau intr-o... (Marţi, 9 iunie 2015, 18:30)

    transalpinarum [utilizator]

    ... erau in deep shit!! Serios Klaus, astia ne rad in fatza! Parlamentul este beton! dar BETON, auzi! pai vineri o sa fie zi scurta cad o sa se voteze motiunea de cenzura, astia au voturi duble! Deci, are opozitia muschi pe ea sau nu are? Ca in parlament nu prea se vede! Ramane sa-l cheme DNA pe pontache la fragezit in urmatorul doasr, noi acuzatii, mult mia grave. Din pacate atacul la justie se va da acum la foc automat! Deci nu stiu daca are timp DNA sa treaca la urmatorea faza, cu putin noroc poate nici nu o sa mia existe pana la urmatorea faza! Am ajuns rau, tocmai cand credem ca vedem luminitza de la capatul tunelului...
  • -4 (18 voturi)    
    omul compromisurilor (Marţi, 9 iunie 2015, 18:30)

    linarel [utilizator]

    " probabil ca nu l-as fi suspendat" - daca mai era necesar sa se inteleaga.

    Cu alte cuvinte si sa fi avut pargiile legale la dispozitie Klaus tot nu l-ar fi suspendat pe mincinos. Prefera anturajul minciunii si a hotiei in locul integritatii . Inseamna ca e complice ori au ceva aranjamente impreuna, doar au fost impreuna in usl.

    Cu astfel de oameni nu-i de mirare unde sintem
    • +6 (10 voturi)    
      nu intelegi nimic (Marţi, 9 iunie 2015, 18:53)

      vindicomvs [utilizator] i-a raspuns lui linarel

      .
    • +5 (11 voturi)    
      Nu e vorba de compromis (Marţi, 9 iunie 2015, 19:00)

      Mihai [anonim] i-a raspuns lui linarel

      Ce rost avea sa il suspende 45 de zile? Oricum au majoritate, dupa 45 de zile se intorcea. Nu inteleg pe cei ca tine care vor doar sa vada sange.

      Iohannis spera sa aiba de-a face cu o pers intreaga la cap, dar din pacate nu e cazul cu Ponta/PSD.
      • +11 (11 voturi)    
        intre oameni cu scaun la cap e valabil (Marţi, 9 iunie 2015, 19:24)

        linarel [utilizator] i-a raspuns lui Mihai

        dar acum nu-i cazul. Remember 2 si 16 noiembrie ca sa iti faci o imagine completa.

        Aici nu mai e vorba de lupta politica ci de un grup de hoti care stau inclestati de scaune facind infractiuni in numele parlamentului.
        In momentul cind nu mai au putere vor fi anchetati toti.
  • +12 (12 voturi)    
    Pai (Marţi, 9 iunie 2015, 18:33)

    Soljenitin [utilizator]

    Il suspenda?
    • +5 (5 voturi)    
      dupa cum a zis, asa reiese (Marţi, 9 iunie 2015, 19:50)

      nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Soljenitin

      a zis ca,"nu l'as fi suspendat".

      deci, daca n'a facut'o, daca dottore nu s'a, hahaha, milogit de colegii palavramentari, sa'l dea pe mana juzilor, inseamna ca penalul este deja suspendat.
      voi cum intelegeti ?!
  • +3 (11 voturi)    
    Ok si? (Marţi, 9 iunie 2015, 18:45)

    nano2k [utilizator]

    Au mai fost "zile proaste" pentru Romania.
    Si??? Nimic!
  • +4 (10 voturi)    
    complicata limba romana (Marţi, 9 iunie 2015, 21:17)

    EXEs [utilizator]

    Uneori nici nu mai stiu daca Iohannis nu stapaneste bine limba romana sau chiar gandeste in halul in care vorbeste. Nici eu nu l-as fi suspendat pe Ponta, mai degraba il scoteam in suturi din politica si nu ma opream din bataie pana nu il bagam la inchisoare.
    Astazi este o zi trista pentru democratie, asa ca hai sa incepem sa plangem cu totii, dupa care ne culcam si poate maine o sa bata vantul in alta directie si nu ne mai loveste putoarea de la casoaia din fundul pietii Unirii.
    Aaaa stai ca m-am prins neamtul Iohannis este de fapt romanasul din Mioritza versiunea 2, revizuita si imbunatatita, cu mai multe tradari si cutite in spatele poporului prostavan.
    • +1 (1 vot)    
      Neamtul roman (Miercuri, 10 iunie 2015, 1:17)

      Andrei [anonim] i-a raspuns lui EXEs

      Neamtul nu prea e neamt. E nascut la Sibiu si crescut in Romania. Deci, 100% roman.
  • +6 (6 voturi)    
    Pai si ... (Marţi, 9 iunie 2015, 23:01)

    io [anonim]

    L-a suspendat sau nu? Ca nu ma prind ...
  • 0 (0 voturi)    
    Asa ne trebuie ! (Miercuri, 10 iunie 2015, 0:06)

    Adi [anonim]

    Nu stiu de ce toata lumea ii reproseaza ceva, orice, lui Iohannis. NOI, ca popor, i-am ales, NOI trebuie sa ii desfiintam la urmatoarele alegeri. Bine face Iohannis ca ne (cam) lasa sa vedem ce am facut, asa ne trebuie si (doar) asa vom iesi sa votam. Daca tot timpul ne vom lasa pe mana uni presedinte sa ne salveze, nu e bine...
  • -1 (1 vot)    
    HA!? (Miercuri, 10 iunie 2015, 1:15)

    Andrei [anonim]

    E suspendat Ponta si eu nu stiu? De cand? WTF vorbeste Iohanis? Nu gasesc nicio stire pe acest subiect.
  • 0 (0 voturi)    
    pai dom' Presedinte (Miercuri, 10 iunie 2015, 10:23)

    aidrag [anonim]

    de ce nu initiati un referendum ca sa vedem ce vrea si boborul. mai lasati naibii aranjamentele de culise ca tot ne am chinuit sa va inscaunam: meritam sa ne aratati si noua ceva. ce de posturi pe "fatzacarte" ne am cam saturat.
  • 0 (0 voturi)    
    Klaus Iohannis: Daca Victor Ponta le-ar fi ....... (Miercuri, 10 iunie 2015, 13:36)

    Mihai [anonim]

    Eu nu inteleg ce treaba are presedintele cu guvernul. De mult timp, acesta a inceput sa debiteze prostii, iar acum de cateva zile chiar tampenii. Dupa alegeri a inceput sa spuna ca el isi doreste "un guvern al sau". Adica de unde in timpul campaniei tipa ca PSD -ul vrea sa ia totul (si presedinte, si parlament si guvern), dupa alegeri dl. Iohannis s-a gandit ca mai bine sa ia ei (noii pnl-isti) totul. Omul asta n-a inteles ca odata ales nu mai are partid, iar guvernul existent s-a creat pe baza alegerilor parlamentare anterioare. A afirma mereu ca "il voi suspenda pe dl.Ponta" denota lipsa de cunoastere a Constitutiei. Nu intamplator este trecut acolo ca presedintele nu-l poate suspenda. Iar acum cu amenintarea iesirii a 10 mii de cetateni in strada, asta cred ca este nebunia acestei analfabete de Gorghiu care bate campii. Pai daca are forta, sa actioneze legal, constitutional in parlament, pentru doborarea guvernului NU cu sprijinul presedintelui si a altor institutii din justitie (procurorii de exemplu). Pe de alta parte nici-un individ nu a fost arestat si condamnat pentru distrugerea economiei Romaniei de dupa 1989 (unde sunt intreprinderile, fabricile, uzinele, IAS-rile , CAP-rile etc. realizate in timpul comunismului? A intocmit cineva vreo analiza cu ce unitati sunt eficiente, rentabile si care nu si deci, trebuie desfiintate? Unde sunt banii din cichidarea a sute de unitati economice?). Si-atunci, comparativ cu acestia ce fel de actiuni a intreprins dl. Ponta, ce urgente de rezolvare aveau acestea daca acuzatiile aduse se refera la "fapte" petrecute acum 7-8 ani"? Daca, chiar erau fapte reale, adevarate si de care nu a fost acuzat pana acum, de ce nu s-a amanat inceperea actiunii de urmarire penala pana dupa incetarea mandatului, asa cum s-a procedat si cu ilustrul fost presedinte, cel mai mare escroc si antiroman pe care l-am cunoscut si care continua "sa faca valuri" fara a fi luat "la intrebari nici acum"?


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by