Ovidiu Tender a fost ridicat de politisti de la locuinta sa din judetul Timis

de R.M.     HotNews.ro
Luni, 8 iunie 2015, 19:09 Dosare Anticoruptie


Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost ridicat de politisti, luni, de la locuinta acestuia din comuna Dumbravita, judetul Timis, surse din cadrul Politiei spunand ca va fi incarcerat la Penitenciarul Timisoara, potrivit Mediafax.

Ovidiu Tender se afla, luni, la locuinta sa din comuna Dumbravita, aflata la marginea Timisoarei, iar dupa anuntarea deciziei Curtii de Apel Bucuresti politistii s-au prezentat la domiciliul acestuia, in jurul orei 16.00, asteptand doar mandatul de executare a pedepsei pentru a-l putea ridica.

Mandatul a sosit in jurul orei 18.00, dupa care politistii i l-au prezentat lui Ovidiu Tender si l-au ridicat, dupa aproximativ o jumatate de ora.

Sotia lui Ovidiu Tender a declarat presei ca acesta este nevinovat, iar motivul pentru care a fost condamnat are legatura cu faptul ca a denuntat-o pe Alina Bica.

"A avut cinci interventii pe cord, sotul meu e nevinovat si a vrut sa participe la acest simulacru de proces, fara martori, fara probe, fara experize. Consider ca este o mascarada si un genocid. O sa ma lupt pentru sotul meu, atat aici, cat si in strainatate. Motivul pentru care a fost condamnat este faptul ca a denuntat-o pe Alina Bica. Daca ar putea sa ma aresteze pe mine in locul lui, m-as duce, pentru ca eu sunt sanatoasa, el nu e", a declarat femeia.

De asemenea, dupa aflarea deciziei, avocatul lui Ovidiu Tender a declarat ca omul de afaceri nu se va opune in executarea ei, dar, in continuare, apararea va incerca sa obtina anularea acestei hotarari.

"Este o decizie a unei instante, o sa ne luptam in continuare in justitie sa incercam sa obtinem anularea acestei aberante decizii, sa incercam sa ajungem in fata unei instante care sa asculte de probele pe care trebuie sa le facem. Am vazut la televizor opinii cum ca acest caz seamana cu cel al domnului Voiculescu. Vreau sa va spun ca este un caz care a fost juduecat intr-un mod mult mai absurd decat cazul domnului Voiculescu. Daca in dosarul Voiculescu s-au dat termene de doua, de trei zile, de o saptamana, aici, singurul termen acordat in dosar pe judecata pe fond a fost de 12 ore, de la 1.00 noaptea, pana a doua zi la ora 13.00. Este aberant", a mai spus avocatul.

Potrivit unor surse din cadrul Politiei Timis, Ovidiu Tender ar urma sa fie incarcerat la Penitenciarul Timisoara.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























2678 vizualizari

  • +4 (6 voturi)    
    amanari (Luni, 8 iunie 2015, 19:15)

    vali [anonim]

    Adevarat, dupa 10 ani de procese s-a dat o sentinta definitiva. Prea s-au grabit judecatorii...are dreptate
  • -2 (2 voturi)    
    nu este justitie (Luni, 8 iunie 2015, 20:19)

    abflori [anonim]

    S-a intarziat 10 ani. De ce?
    Si acum pedeapsa primita este foarte mare.
    Nu cred ca a fost acest pejudiciu de 43 milioane euro.
    Justitia in Romania incepe sa semene cu INCHIZITIA! Doar ca acum suntem in secolul 21.
    Au furat toti acesti "justitiari" cot la cot cu alde Basescu, Iliescu, Viideanu, Vanghelie, si toti cei implicati in privatizari.
    Acum, brusc, s-au trezit sa faca justitie!
    Oricum este prea tarziu iar maniera in care o fac este efectiv mizerabila. In curand Romania va fi un stat condus de DICTATURA instaurata de falsi justitiari.
  • +2 (4 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Luni, 8 iunie 2015, 20:23)

    [anonim]

  • -1 (1 vot)    
    Suntem pe calea cea buna (Marţi, 9 iunie 2015, 0:40)

    mihai [anonim]

    N-as fi crezut 3 lucruri niciodata.

    Primul ca Nastase va intra la bulau. Si s-a intamplat.

    Al doilea ca va intra Voiculescu. Si s-a intamplat. Si nu numai ca a intrat, s-a hotarat recuperarea prejudiciului.

    Al doilea ca Tender va intra. Si nu numai ca intra, ca va primi 12 ani + recuperarera prujidiciului.

    Asa da!!!! Bravo !!
  • +1 (1 vot)    
    dreptate??? (Marţi, 9 iunie 2015, 21:08)

    abflori [utilizator]

    Toata tara este in faliment.
    Nu Tender a falimentat un oras. De la incompetentul de Iliescu a inceput caderea.
    Cred ca s-a exagerat cu cei 12 ani si aceasta justitie trezita brusc in ultimii doi ani incepe sa semene cu Inchizitia evului mediu.
    Unde a fost JUSTITIA mai bine de 20 de ani???


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by