UPDATE: Viitorul lui Victor Ponta in Guvern: soarta lui sta la mana deputatilor

de Red. Stiri     HotNews.ro
Vineri, 5 iunie 2015, 12:26 Dosare Anticoruptie


(Articol actualizat) DNA a anuntat oficial ca a dispus efectuarea urmăririi penale față de premierul Victor Ponta pentru fapte savarsite in perioada cat a fost deputat, cat si in perioada in care ocupa functia de premier. Din acest moment exista doua scenarii pentru el: demisie, inceperea urmaririi penale de catre Camera Deputatilor (care poate atrage apoi suspendarea de catre presedintele Klaus Iohannis), si pastrarea situatiei existente. Scenariul prezentat anterior in articol, potrivit caruia presedintele Klaus Iohannis il poate suspenda din Guvern fara ca urmarirea penala sa fie ceruta de Camera Deputatilor, este incorect.

1. Demisia. Victor Ponta a avut declaratii contradictorii despre o situatie ipotetica in care procurorii ar incepe urmarirea penala in cazul sau. In 2 martie anul acesta a declarat la Antena 3 ca va demisiona: "Daca se face un dosar in care fata de mine se incepe urmarirea penala, nu am cum sa raman in functia de prim-ministru, sa stau in fiecare dimineata sa dau explicatii cum e cu dosarul." Pe de alta parte, premierul a spus de mai multe ori ca "politica se face in Parlament, nu la DNA" - ultima oara pe Facebook, cu o ora inainte de a ajunge la DNA.

2. Camera Deputatilor, sesizata de procurorul-sef al DNA, formuleaza cererile de efectuare a urmăririi penale pentru Victor Ponta. Daca deputatii aproba cererea DNA (caz putin probabil in acest moment, dat fiind ca PSD+UNPR au o majoritate confortabila in Camera Deputatilor), presedintele Klaus Iohannis il poate suspenda pe Victor Ponta din functia de membru al Guvernului, potrivit Articolului 109, alineatul 2 din Constitutie.

3. Camera Deputatilor, sesizata de procurorul-sef al DNA, nu aproba cererea DNA. In acest caz, daca nu poate fi inceputa urmarirea penala, nici presedintele Klaus Iohannis nu il poate suspenda din functia de membru al Guvernului.

Scenariul prezentat anterior, potrivit caruia Presedintele Klaus Iohannis il poate suspenda din functia de membru al Guvernului in acest moment, este incorect. Asa cum corect a sesizat Miron Damian, pentru infracțiunile comise ca premier, nu se poate începe urmărirea penală fără încuviințarea Camerei (dată fiind calitatea de deputat). Dacă nu se începe urmărirea penală NU poate fi suspendat. Pentru infracțiunile comise ca avocat poate fi urmărit penal fără probleme, dar nu poate fi reținut și arestat decât dacă încuviințează Camera Deputaților (dată calitate de deputat). Doar pe baza începerii urmăririi penale a acestor fapte NU poate fi suspendat, pentru că nu sunt infracțiuni comise ca membru al guvernului. Si Curtea Constitutionala a statuat ca "singurele autorităţi competente să ceară urmărirea penală a membrilor Guvernului care au şi calitatea de parlamentar sunt Senatul şi Camera Deputaţilor, după caz", in Decizia nr. 270 din martie 2008.



Citeste si:






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























26478 vizualizari

  • +37 (41 voturi)    
    la punctul 3 in MOD CLAR iesim in strada (Vineri, 5 iunie 2015, 12:28)

    un domn [utilizator]

    nici Plagiator si NICI un politician nu scapa..va fi..ca la 1907..tabliul lui ocatv bancila
    • +29 (33 voturi)    
      Corect (Vineri, 5 iunie 2015, 12:45)

      Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui un domn

      Fara sa iesim in strada si sa-i alungam cu pietre pe acesti hoti si complici la furt nu vor pleca. Parlamentul Romaniei e o haita de penali. PM e un hot, varful de lance al mafiei care a jeftui tara. Se vor acoperi intre ei cit pot, ca sa nu ajunga unde le e locul - la puscarie
      • +3 (5 voturi)    
        pai ne "plimbam" ;) (Vineri, 5 iunie 2015, 14:33)

        boogiewoogie [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

        https://www.facebook.com/events/379761058895192/
    • +4 (6 voturi)    
      URGENT! PONTA NU ISI DA DEMISIA, TOCMAI A ANUNTAT (Vineri, 5 iunie 2015, 14:36)

      daniel g. [anonim] i-a raspuns lui un domn

      URGENT! PONTA NU ISI DA DEMISIA, TOCMAI A ANUNTAT!
      In stradă, la ora 17.00, in fața GUVERNULUI, IN PIATA VICTORIEI! Incepe procedura de avizare a inceperii urmăririi penale la Camera Deputaților. Dati masiv share!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • +2 (2 voturi)    
        ponta nu-si da demisia .. (Vineri, 5 iunie 2015, 16:52)

        Teodorescu-ionAna [utilizator] i-a raspuns lui daniel g.

        Ora 18:00 Protest Uniti Salvam, in fata Guvernului: Ponta, copy-paste this: "Demisia"

        Uniti Salvam anunta pe Facebook organizarea unui protest vineri, de la ora 18:00, in Piata Victoriei prin care cere demisia premierului Victor Ponta. Potrivit organizatiei, apelul la protest este
        ... AM GASIT PE HOTNEWS.. sa MERGEM TOTI FRATILOR .. ASTIA NU AU NICI UN DUMNEZEU..
  • +21 (25 voturi)    
    Varianta 3, evident (Vineri, 5 iunie 2015, 12:34)

    triciupa [utilizator]

    Pentru varianta 1 ar fi necesar ca monta sa aiba o urma de coloana vertebrala iar pentru varianta 2 Iohannis ar trebui sa fie presedinte si nu ficusul lui mahalache.
    Asadar nu ramane decat varianta 3 care se potriveste de minune cu invataturile uslamiste.
    Dar cine stie, poate ma insel. Poate ca azi dimineata, scarpinandu-se dupa trezirea din somn Iohannis o fi descoperit ca are totusi o pereche de cojones...
  • +14 (18 voturi)    
    Păi... (Vineri, 5 iunie 2015, 12:34)

    CosminMaricari [utilizator]

    ...ca nespecialist întreb: punctul 2 din comunicatul DNA vorbește despre

    ”continuarea urmăririi penale față de Ponta Victor-Viorel și sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de conflict de interese, dintre care una în formă continuată (două acte materiale) fapte aflate în legătură cu funcția sa de prim-ministru al României, având în vedere că, în acest moment, există aspecte din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt”

    Deci e vorba despre fapte comise în timp ce era prim-ministru. Prin urmare, Iohannis ar putea să-l suspende din funcția de PM fără nicio problemă, în mod justificat, nu?
  • -11 (15 voturi)    
    Cazul nr 2 - nu chiar asa (Vineri, 5 iunie 2015, 12:35)

    OvidiuB [anonim]

    Art. 109 alin (2) - Constitutie

    "Numai Camera Deputaţilor, Senatul şi Preşedintele României au dreptul să ceară urmărirea penală a membrilor Guvernului pentru faptele săvârşite în exerciţiul funcţiei lor. Dacă s-a cerut urmărirea penală, Preşedintele României poate dispune suspendarea acestora din funcţie. Trimiterea în judecată a unui membru al Guvernului atrage suspendarea lui din funcţie. Competenţa de judecată aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie."

    Nu cred ca suntem in situatia acestui articol. Nu s-a cerut urmarirea penala pentru fapte savarsite in exercitiul functiei de ministru/prim-ministru. Nu cred ca Presedintele are optiunea sa-l suspende pe prim-ministru.
    • +4 (6 voturi)    
      nu stii sa citesti? (Vineri, 5 iunie 2015, 13:33)

      Gobelin [utilizator] i-a raspuns lui OvidiuB

      continuarea urmăririi penale față de Ponta Victor-Viorel și sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de conflict de interese, dintre care una în formă continuată (două acte materiale) fapte aflate în legătură cu funcția sa de prim-ministru al României, având în vedere că, în acest moment, există aspecte din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt""
    • +1 (3 voturi)    
      Onoarea fedesenara (Vineri, 5 iunie 2015, 14:00)

      Un roman anonim [anonim] i-a raspuns lui OvidiuB

      Un prim ministru cu onoare demisiona in momentul in care apareau suspiciuni. Pantacul e sub urmarire penala, indiferent ca faptele au sau nu legatura cu functia de primj ministru. Un suspect penal nu poate fi prim -ministrul Romaniai. Punct. Sa plece.
    • -1 (1 vot)    
      Daca recititi (Vineri, 5 iunie 2015, 16:49)

      canuta [utilizator] i-a raspuns lui OvidiuB

      ce ati scris: "numai CD, Senatul SI PRESEDINTELE ROMANIEI au dreptul sa ceara ...." s-ar putea sa constatati ca exista o cale. Presedintele cere conf.
      art 109 alin.(2) urmarirea penala si apoi poate sa-l suspende. Tot citind din Dvs.: "daca S-A CERUT urmarirea penala, Presedintele poate dispune suspendarea.." Deci Constitutia nu face vorbire despre necesitatea avizarii acestei cereri ci doar
      despre existenta ei !! S-ar parea ca va contraziceti proprile opinii (sau dorinte)
  • +17 (19 voturi)    
    3 e o idiotenie... (Vineri, 5 iunie 2015, 12:37)

    liviu_ [utilizator]

    se duce naiba orice urma de incredere care mai exista asupra guvernului romaniei... si aici nu ma refer la aplaudacii nostrii, ci la UE, SUA etc
    • +2 (4 voturi)    
      ! (Vineri, 5 iunie 2015, 13:37)

      Dorin [anonim] i-a raspuns lui liviu_

      Asa ar fi si normal. Adica de ce sa aibe aia incredere in Romania, daca e condusa de un agarici pe care "poporul" l-a votat.

      Stiu ar fi frumos sa aibe incredere in noi, dar teoretic si practic ar trebui sa ne dea o palma peste ochi pentru ca meritam, mai ales in cazul lui Viorel asta cu nas de lemn.
    • +3 (5 voturi)    
      Mirare (Vineri, 5 iunie 2015, 13:52)

      Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

      Care incredere? Guvernul e o adunatura de penali si complici, parlamentul e la fel, psd e grup de crima organizata condusa de plagiatorul Pontac. Ajuns avocat prin frauda si complicitate la furt din partea propagandistei Kakaterina Andronessca
  • +8 (12 voturi)    
    Pariez (Vineri, 5 iunie 2015, 12:39)

    Gipsi [utilizator]

    Eu pariez pe varianta 3, voi?
    • +7 (9 voturi)    
      Eu pe varianta 4 (Vineri, 5 iunie 2015, 12:49)

      gigig [anonim] i-a raspuns lui Gipsi

      Motiune de cenzura, guvern demis. Toata lumea iese "onorabil" din situatia asta.
      Haha
    • -7 (9 voturi)    
      varianta 4 :D (Vineri, 5 iunie 2015, 13:11)

      Ursul prepolar [utilizator] i-a raspuns lui Gipsi

      Presedintele suspenda DNA.
  • +13 (13 voturi)    
    Trebuie să fii un președinte slab... (Vineri, 5 iunie 2015, 12:43)

    Furnicuta [utilizator]

    ... să nu profiți de prevederile legale nici măcar în acest caz. Este și o oportunitate de a scăpa de acest individ nesimțit și mincinos. Și nu se știe când mai are o astfel de ocazie.
    • +4 (6 voturi)    
      acum... (Vineri, 5 iunie 2015, 12:52)

      liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Furnicuta

      o sa se vada daca iohannis e intr-adevar cu ei sau nu!
      pentru ca acum (cumulat si sova si restul) sunt motive sa faca multe lucruri
      • +2 (4 voturi)    
        Ce e de facut? (Vineri, 5 iunie 2015, 13:54)

        Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

        De iesit in strada. de alungat cu pietre Parlamentul, banda de hoti si complici. De rasturnat guvernul de mafioti daca nu pleaca de buna voie. De protestat impotriva undei preseaservite si vindute (A3, EVZ, B1, RTV, Realitatea, Jurnalul National etc.) Altminteri, un popor care voteaza doar hoti nu isi mai merita locul pe harta Europei.
        • -1 (1 vot)    
          ponta demisia astazi (Vineri, 5 iunie 2015, 17:00)

          Teodorescu-ionAna [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

          politicienii corupti, organizati in grupari de infractionalitate maxima, pun in pericol ROMANIA! Sa-i obligam sa respecte poporul roman.. sa faca legi pentru o viata in demnitate... nu pentru gastile lor de hoti.Tradatorii de neam sa plece in sahara .. siberia .. cat mai departe..
    • +7 (9 voturi)    
      Pare-se (Vineri, 5 iunie 2015, 13:42)

      CosminMaricari [utilizator] i-a raspuns lui Furnicuta

      ...că Iohannis îl poate demite pe Ponta doar când Camera Deputaților aprobă cererea de urmărire penală.

      Iar PSD are majoritate lejeră în Camera Deputaților. Deja partidul e pe poziții în jurului lui Ponta, liderii vin din teritoriu la București pentru un ”show of force”, sunt zeci de amendamente depuse de pesediști pentru modificarea Codului penal și dezincriminarea conflictului de interese, la televiziunile marionetă A3, B1 și România TV se vorbește despre o conspirație liberalo-băsistă etc.

      Războiul e total. Eu unul mă pregătesc pentru săptămâni și chiar luni întregi pline de fapte și declarații care o să-mi facă sângele să fiarbă de indignare.
      • +5 (5 voturi)    
        Constituția spune (Vineri, 5 iunie 2015, 14:46)

        Fisherman [utilizator] i-a raspuns lui CosminMaricari

        Incompatibilităţi
        ARTICOLUL 105
        (1) Funcţia de membru al Guvernului este incompatibilă cu exercitarea altei funcţii publice de autoritate, cu excepţia celei de deputat sau de senator. De asemenea, ea este incompatibilă cu exercitarea unei funcţii de reprezentare profesională salarizate în cadrul organizaţiilor cu scop comercial.
        (2) Alte incompatibilităţi se stabilesc prin lege organică.


        Încetarea funcţiei de membru
        ARTICOLUL 106
        Funcţia de membru al Guvernului încetează în urma demisiei, a revocării, a pierderii drepturilor electorale, a stării de incompatibilitate, a decesului, precum şi în alte cazuri prevăzute de lege.

        Dacă a fost Incompatibil - conf DNA - atunci se aplică:
        Primul-ministru ARTICOLUL 107
        ...
        (3) Dacă primul-ministru se află în una dintre situaţiile prevăzute la articolul 106, cu excepţia revocării, sau este în imposibilitate de a-şi exercita atribuţiile, Preşedintele României va desemna un alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar, pentru a îndeplini atribuţiile primului ministru, până la formarea noului Guvern. Interimatul, pe perioada imposibilităţii exercitării atribuţiilor, încetează dacă primul-ministru îşi reia activitatea în Guvern.

        Un alt membru al Guvernului, al celui mai cinstit guvern ...
        • -1 (1 vot)    
          Demisia PONTA (Vineri, 5 iunie 2015, 17:03)

          Teodorescu-ionAna [utilizator] i-a raspuns lui Fisherman

          Se va gasi un guvernat care - pentru scurt timp- sa tina in frau ministrii .....
    • -1 (1 vot)    
      demisia ponta (Vineri, 5 iunie 2015, 16:57)

      Teodorescu-ionAna [utilizator] i-a raspuns lui Furnicuta

      Presedintele Romaniei i-a cerut demisia lui Ponta ..Ponta tine cu dintii de functie.. Zice ca Parlamentul decide .. Asa este .. Ponta a venit la putere prin masinatiuni ale parlamentarilor traseisti si tradatori de neam... Sa vedem ce vor zice parlamentarii astazi .. Daca nu-l mdemit astia merita ziditi in Cladire "Casa Poporului " si lasati acolo sa moara de foame si de sete...
  • +12 (16 voturi)    
    Alo CCR ce faceti? (Vineri, 5 iunie 2015, 12:50)

    Tepes [anonim]

    Nesimtirea si aroganta parlamentarilor nu are limite. Imunitatea parlamentara pentru acte de coruptie este neconstitutionala, pentru ca in Constitutie scrie clar ca "nimeni nu e mai presus de lege". In caz de coruptie nu se respecta legea si prin urmare persoanele implicate trebuie sa raspunda in fata legii indiferent ca e sau nu parlamentar. De ce un parlamentar nu trebuie sa raspunda in fata legii pentru faptele lui cand incalca o lege? Pana la urma se respeta sau nu constitutia in tara asta? Alo CCR ce faceti? Singura iminitate a parlamentarilor e pentru declaratii politice, nu si pentru hotii si talharii.
    • +5 (5 voturi)    
      Abureală cu imunitatea (Vineri, 5 iunie 2015, 14:52)

      Fisherman [utilizator] i-a raspuns lui Tepes

      ARTICOLUL 72
      (1) Deputaţii şi senatorii nu pot fi traşi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului.
      (2) Deputaţii şi senatorii pot fi urmăriţi şi trimişi în judecată penală pentru fapte care nu au legătură cu voturile sau cu opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului

      Deci Imunitatea privește Politica.
      Or Ponta este urmărit penal pentru fapte care nu au legătură cu politica decât prin aspectul de Incompatibilitate dintre statutul de Deputat și calitatea de actioner la o firmă privată.
  • -6 (8 voturi)    
    Era foarte limpede... (Vineri, 5 iunie 2015, 13:00)

    solar [utilizator]

    Prin acest PAS , se intra din plin intr-o noua etapa a luptei pentru putere. DNA- contra USL!!
    Era limpede din capul locului ca se va ajunge aici. PUTEREA LEGISLATIVA VERSUS PUTEREA JUDECATOREASCA.Cred ca unii ”ganditori” din marea presa romaneasca aici au si vrut sa se ajunga. Si nu e de gluma. Nu e de gluma deloc.Orizontul- iata a devenit din ce in ce mai aglomerat de nori. ACUM ,intr-adevar , ROMANIA mai trece un examen
    INEVITABIL !
    • +1 (3 voturi)    
      Separatia puterilor in stat (Vineri, 5 iunie 2015, 14:05)

      Un roman anonim [anonim] i-a raspuns lui solar

      . Puterea judecatoreasca este deasupra tuturor celorlate puteri in domeniul sau. Daca memebrii puterii legislative se dovedesc infractori penali, nici un fel de imunitate nu trebuie sa-i protejeze. Romania va trece examenul daca toti penalii vor raspunde pentru faptele lor, indiferent ca sunt parlamentari sau altceva.
  • +11 (11 voturi)    
    Punctul 3 - golaniada (Vineri, 5 iunie 2015, 13:01)

    HP [utilizator]

    Daca nu dispare din functie, la noapte imi beau cafeaua la Guvern.

    Nu la Universitate. La Guvern si la Parlament.

    13-15 iunie reeditat, zic. Numai bine, mai sunt niste baieti prin Valea Jiului care de data asta s-ar lua de maini cu noi, dupa ce le-au facut astia.
  • +10 (12 voturi)    
    Lasati-l sa-si treaca in CV si doctoratul in hotie (Vineri, 5 iunie 2015, 13:20)

    Plagarus [utilizator]

    Ponta l-a suparat pe Papa Francisc
    Ponta în ședința CEX: îl apărați pe Șova, mă apărați pe mine!
    Așadar: pe de o parte, familia mafiotă Ponta – Sârbu (Sârbu cercetat de DNA pentru implicarea într-un dosar de uriaș furt de păduri), pe de alta un președinte ușor abulic, necomunicativ și ușor confuz, dar nu hoț.
    Plagiatorul mincinos este şi ticălos. Tata socru, fostul ministru al Agriculturii Ilie Sîrbu, a patronat semnarea, în 2003, a unui contract pe zece ani cu austriecii de la Schweighofer. La semnarea contractului, şeful corpului de control era actualul premier, VV Ponta. Actualul director general de la ROMSILVA, domnul Adam Crăciunescu, protejat al lui tata socru, era secretar de stat, responsabil cu pădurile în Ministerul Agriculturii atunci cînd s-a semnat contractul cu austriecii.

    În 2013, cînd contractul pe zece ani al austriecilor a expirat, VV Ponta era prim ministru, Adrian Crăciunescu era director la ROMSILVA, iar tata socru devenise celebru samsar al codrilor şi terenurilor agricole ale României. Niciunul nu a făcut nimic pentru a pune frînă lăcomiei austriecilor.

    Mai mult, ticălosul plagiator şi mincinos face aluzie la faptul că, în susţinerile lui, are argumente primite de la servicii de informaţii, lucru absolut imposibil fără informarea simultană a preşedintelui, avînd în vedere magnitudinea subiectului .
    Şi pentru că urmare a reacţiei societăţii, se strînge laţul în jurul politicienilor care au patronat jaful pădurilor, ca orice ticălos, Ponta încearcă să arunce mortul peste gardul Cotrocenilor, profitînd de faptul că preşedintele a fost suficient de inabil să nu explice public motivul întoarcerii la Parlament a Codului Silvic.
    Cele 16 falsuri ale lui Ponta Viorel au fost copiate prin metoda copy-paste de pe facturi emise de cabinetul lui Sova
    • +3 (5 voturi)    
      Copy-Paste (Vineri, 5 iunie 2015, 14:55)

      Fisherman [utilizator] i-a raspuns lui Plagarus

      Doctoratul în hoție după Masterat la pușcărie !
      Atenție să nu plagieze și pușcăria asta...
  • +15 (17 voturi)    
    Iesim in strada (Vineri, 5 iunie 2015, 13:37)

    monta@jilava.ro [anonim]

    Haideti la protest! In Bucuresti si in tara!
  • +4 (4 voturi)    
    ce se intampla (Vineri, 5 iunie 2015, 13:47)

    cristi [anonim]

    nu e vorba de ponta, nu vorba de sova, nu e vorba de dragnea, nu e vorba de psd, nu e vorba de guvern, nu e vorba de parlament, si nici de dna etc

    si nu e vorba de toate numele proprii din media, si nici de toate acronimele

    e doar o chestie de directie
  • +3 (5 voturi)    
    ponta (Vineri, 5 iunie 2015, 14:28)

    DAN [anonim]

    Fara sa iesim in strada si sa-i alungam cu pietre pe acesti hoti si complici la furt nu vor pleca. Parlamentul Romaniei e o haita de penali. PM e un hot, varful de lance al mafiei care a jeftui tara. Se vor acoperi intre ei cit pot, ca sa nu ajunga unde le e locul - la puscarie
  • +3 (5 voturi)    
    cu alte cuvinte (Vineri, 5 iunie 2015, 14:43)

    dum_i [utilizator]

    Putea sa fure cat vroia inainte sa fie deputat, ca oricum nu poate fi arestat.

    Si putea sa fure cat vroia si dupa ce a fost ales deputat, ca oricum nu poate fi arestat.

    Eu zic, mai bine mergem la cauza - lista cu nume si prenume a tuturor cretinilor care au votat maimuta asta deputat.
  • +4 (6 voturi)    
    Fara proteste in strada Puie Monta nu pleaca!!! (Vineri, 5 iunie 2015, 14:44)

    Gni [anonim]

    Fara proteste in strada ticalosul mincinos nu pleaca!!!

    5-6 Iunie 2015

    13-15 Iunie 1990

    https://www.youtube.com/watch?v=2eiQ4sLsC00
    • -1 (1 vot)    
      demisia Ponta (Vineri, 5 iunie 2015, 17:10)

      Teodorescu-ionAna [utilizator] i-a raspuns lui Gni

      in strada.. astia nu lasa ciolanul de buna voie.. tlie Sarbu nu-l lasa sa demisioneze.. Nici Inima Zburdalnica Tariceanu nu-l incurajeaza..toti sunt niste politicieni lacomi si tradatori de tara.. ei nu iubesc Romania si nici poporul roman.. Educatia este la pamant, sanatatea la fel.. Murim .. ca natiune , in fiecare zi.. fratilor .. in strada, sa-i cerem raspicat, organizat.. , civilizat.. sa plece ... si el si gasca lui .. sa fie judecati pentru jaful national ( petrol, paduri, etc ..)
  • +3 (5 voturi)    
    /// (Vineri, 5 iunie 2015, 15:04)

    hmara [utilizator]

    Viitorul lui se decide in ordine asta:
    1. in mana lui - demisia
    2. parlament - ???
    3. in strada - functie de 1 si 2
  • +4 (6 voturi)    
    Ponta va demisiona... (Vineri, 5 iunie 2015, 16:21)

    lili [anonim]

    Daca ramane in functie va fi un papusoi fara nici o legitimitate in fata UE, a SUA, a intregii lumi!
    Cum va raspunde jurnalistilor straini la conferinte de presa la Brussels sau la Paris sau la Washington?!
    Va pleca, simpla chestiune de timp....
    Circul va continua la Romania TV, la Antena 3 si la B1 TV, la fel cum au procedat E Udrea si T Basescu la B1 TV!
  • -1 (1 vot)    
    Mirajul Politrucilor (Vineri, 5 iunie 2015, 19:28)

    FixPix [anonim]

    Doar strada il poate da jos pe Ponta. Pentru aceasta toti care stim situatia actuala din guvernul corupt , vom iesi in strada pana la caderea guvernului .
  • -1 (1 vot)    
    ISARESCU cand ? (Vineri, 5 iunie 2015, 22:00)

    Nicu [anonim]

    Ponta fa-ti coleg de suferintala beciul domnesc un cunoscator in ale vinului, pe isarescu.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by