DNA face noua perchezitii in Bucuresti si judetele Hunedoara, Mures si Cluj. Procurorii cerceteaza constructia unei hidrocentrale in Geoparcul Dinozaurilor - surse

de G.S.     HotNews.ro
Vineri, 29 mai 2015, 10:24 Dosare Anticoruptie


DNA efectueaza vineri perchezitii domiciliare in 9 locatii situate in Municipiul Bucuresti si judetele: Hunedoara, Mures si Cluj, din care 3 sunt sediile unor institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, informeaza Directia Nationala Anticoruptie.

Procurorii DNA fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2013 - 2015.  

Perchezitiile sunt facute la Administratia Bazinala de Ape Mures, Agentia de Protectia Mediului Hunedoara si Administratia Geoparcului Dinozaurilor - Tara Hategului, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. 

Potrivit surselor citate, procurorii fac cercetari in legatura cu constructia unei hidrocentrale in Geoparcul Dinozaurilor. 

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Alba, mai arata un comunicat DNA.

Un activist al ONG-ului AGENT GREEN afirma ca duminica a fost batut in timp ce incerca sa documenteze proiectul unei microhidrocentrale in Geoparcul Dinozaurilor din Tara Hategului. 

In incident a fost ranit grav patronul firmei care construieste hidrocentrala acesta fiind dus cu elicopterul la Cluj si diagnosticat cu fractura cervicala.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























2669 vizualizari

  • +8 (8 voturi)    
    Felicitari DNA! (Vineri, 29 mai 2015, 10:55)

    Andy [anonim]

    si La multi Ani "investitorilor"!
  • +5 (5 voturi)    
    Mult succes, DNA! (Vineri, 29 mai 2015, 13:10)

    R [anonim]

    Iar "oamenilor de afaceri" si celor care le-au dat avize pentru constructii in Parc National (inclusiv cladiri de birouri si casa de vacanta) le doresc sa ajunga unde le e locul si sa ramana acolo pana la adanci batraneti. Pana atunci inteleg ca lacomia, violenta si coruptia "proprietarului" terenului si principalul "investitor" s-au intors in mod crunt impotriva lui.
  • +3 (5 voturi)    
    ha (Vineri, 29 mai 2015, 13:29)

    maryus999 [utilizator]

    deci dumnezeul ecologistilor a lovit cu parul de data asta ... nu numai ca si-a rupt gatul patronul dar acum vine si DNA ul pe capul lui sa vada cata mita a dat si unde pentru autorizatiile alea :))
  • +4 (4 voturi)    
    poate ar fi cazul (Vineri, 29 mai 2015, 14:56)

    Gobelin [utilizator]

    sa intre si ANAF pe fir sa vedem de unde are un fost vames bani pentru afaceri de asemenea anvergura.
    sa afle si ANAF raspunsul, ca noi ceilalti il stim deja.
  • 0 (0 voturi)    
    Apele Romane - dusmanii inversunati ai apelor (Sâmbătă, 30 mai 2015, 16:15)

    Tritonul [utilizator]

    Apele Romane este cea mai corupta institutie din istoria omenirii. Ei au menirea legala sa aiba grija de cursurile de apa, sa le creasca sau cel putin mentina starea ecologica, iar ei fac exact opusul. Fac tot ceea ce este omeneste posibil ca sa distruga ireversibil raurile pentru a-si satisface interesele financiare si a fi in continuare sursa de bani murdari pentru campaniile electorale ale tuturor partidelor care se rotesc la guvernare. Pentru ca finanteaza partidele prin firmele capusa, de aceea exista institutia Apele Romane, aceasta armata de distrugatori de natura. Dar le va fi foarte greu procurorilor sa le faca ceva pentru ca ei reprezinta o mafie foarte veche si versata, specializata in falsificat date si cu monopol total. Nu prea are cine sa le probeze ilegalitatile, chiar daca sunt absolut manifeste. Toti vedem cu ochiul liber ca raurile sunt tot mai distruse de la an la an, de la luna la luna, dar in hartiile lor, singurele oficiale la acest capitol, lucrurile apar pe dos. Si noua si raurilor ne-ar fi mult mai bine fara Apele Romane!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by