Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, retinut in urma perchezitiilor facute intr-un dosar de coruptie

de Ionut Baias     HotNews.ro
Vineri, 29 mai 2015, 0:11 Dosare Anticoruptie


Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, a fost retinut, joi seara, in urma perchezitiilor facute la sediul primariei, la locuinta sa si la mai multe firme, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise anul trecut, edilul fiind scos cu catuse la maini din sediul DNA Galati, potrivit Mediafax.

Primarul Hogea a fost audiat timp de aproximativ sapte ore de catre procurorii anticoruptie, care ulterior au emis o ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele edilului.

El a fost scos cu catuse la maini din sediul DNA Galasi si a fost urcat intr-o masina, urmand sa fie dus in arestul Politiei Judetene Galati.

La ora transmiterii acestei stiri, sotia primarului si angajata primariei sunt in continuare audiate de procurori.

Primarul municipiului Tulcea,Constantin Hogea, si sotia acestuia au fost dusi, joi dupa-amiaza, la sediul DNA Galati, pentru audieri. Anterior, la audieri a fost adusa si o angajata a primariei.

Intrebat de jurnalisti despre presupusele fapte de coruptie de care este acuzat, primarul Constantin Hogea a raspuns: "Sunteti draguti".

Procurorii DNA au facut perchezitii, joi dimineata, la sediul Primariei Tulcea, la locuinta primarului Constantin Hogea si la mai multe firme, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise anul trecut.

Directia Nationala Anticoruptie arata, intr-un comunicat de presa, ca aveau loc perchezitii la opt adrese din municipiul Tulcea, dintre care una este sediul unei institutii publice, restul fiind sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice.

Perchezitiile au avut loc intr-un dosar in care procurorii DNA Galati fac cercetari privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, care ar fi fost comise anul trecut, preciza DNA.

Surse judiciare declarau, pentru MEDIAFAX, ca institutia publica unde au avut loc perchezitii este Primaria Tulcea. Anchetatorii au facut perchezitii si la locuinta primarului municipiului Tulcea, Constantin Hogea, dar si la firme care ar fi incheiat contracte cu Primaria.

Potrivit surselor judiciare, printre persoanele vizate in acest caz ar fi primarul Constantin Hogea si un om de afaceri din judetul Tulcea, care ar fi obtinut ilegal contracte cu Primaria.

Constantin Hogea este la al treilea mandat consecutiv de primar al municipiului Tulcea.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























951 vizualizari

  • +1 (3 voturi)    
    daca e din PDL nu se spune (Vineri, 29 mai 2015, 0:24)

    Lexis [utilizator]

    daca ar fi fost primar din PSD ar fi apărut cu litere de-o șchioapa apartenenta politica, dar pentru ca nu e pesedist, ci pedelist, nu pomeniți asta....si nu e prima oara când dați astfel știrile despre politicieni aflați in vizorul DNA.In tot articolul nu apare nicio referire la partidul din care e primarul de Tulcea.Si aveți tupeul sa va pretindeți imparțiali... Tot voi, cei de la hotnews luați la rost canalele de știri Private daca nu dau pe post diverse știri ...ați făcut știre faptul ca A3 nu dădea știri, așa cum v-ar fi placut si ați facut-o când a fost arestat Voiculescu, dar nu ați fost la fel de vigilenți când cei de la Mediafax, nu spuneau un cuvânt despre arestarea lui Adrian Sirbu...
    Astia-mi sunteti...Deh...
    • +1 (3 voturi)    
      esti rau (Vineri, 29 mai 2015, 2:07)

      Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui Lexis

      poate sunt si ei recunoscatori pt osul supt si ros atatia anisori. Loialitate si onestitate, dupa cum ii place lui base sa spuna :D
  • +3 (3 voturi)    
    a fi un primar hot nu are legatura cu politica (Vineri, 29 mai 2015, 7:49)

    Vlad PANAIT [anonim]

    logica este simpla. un om bun e bun daca e bun. un om depreciat e tot astfel. nu culoarea politica e esenta. daca era un om de buna credinta putea sa isi urmeze linia cinstita.
    dar natura omului aduce si concluzia, el singur vorbeste/face pentru el, si nu opiniile noastre sau media. astfel, un om se defineste singur prin ceea ce face. iar hogea s-a autodefinit singur, cu alegerea lui de a face ce a facut.
    e doar de form <fatada> orasului, pe dedesubt e putred de aranjamente.
    cu stima,
    un cetatean tulcean.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by