VIDEO Elena Udrea a iesit din penitenciarul Targsor: "Faptul ca am putut sa ies arata ca justitia mai are o sansa. Le multumesc celor care m-au sustinut, in special presedintelui Traian Basescu, care a crezut in mine"

de R.M.     HotNews.ro
Joi, 7 mai 2015, 12:03 Dosare Anticoruptie


Elena Udrea
Foto: HotNews.ro
"Faptul ca eu, Elena Udrea am putut sa ies astazi pe aceasta poarta arata ca justitia mai are o sansa, ca exista oameni profesionisti si curajosi, ca justitia mai poate sa fie dreapta”, a declarat astazi fostul ministru la iesirea din penitenciarul de la Targsor.

"Cred ca e un moment bun sa le multumesc celor care au vorbit cu onestitate despre situatia care ma aflu, celor care m-au sustinut. In special presedintelui Traian Basescu, care a crezut in mine", a spus Elena Udrea.

"Daca ar trebui sa pedepsim clasa politica ar trebui sa fiu printre ultimii pedepsiti", a sustinut Elena Udrea.

Aceasta a anunta si ca va ramane in politica pentru ca "sunt foarte multe lucruri de schimbat, lucruri de indreptat", mentionand ca a primit "sute de scrisori de la oameni care cred ca Elena Udrea poate face ceva". 

Fostul ministru a vorbit si despre conditiile din penitenciare si a acuzat ca a "vazut oameni care vorbesc de justitie, despre arest, fara sa cunoasca situatia", dar a admis ca "asa am fost si eu - am crezut ca sunt lucruri despre care nu ar trebui sa discutam".

Elena Udrea a deplans ce se intampla "cu cei care ajung aici din greseala lor sau a justitiei", dar a laudat penitentiarul din care a fost eliberata:"Aici la Targsor conducerea este formata din oameni minunati care incearca sa compenseze cu foarte mult suflet lipsa resurselor".



Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis joi inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu in cazul fostului ministru Elena Udrea, trimisa in judecata pentru coruptie in dosarul 'Gala Bute', anunta Agerpres.

Decizia este definitiva, iar Elena Udrea va fi eliberata din Penitenciarul de Femei Targsor.

Judecatorii au admis o contestatie facuta de Elena Udrea impotriva unei decizii a instantei din 23 aprilie, prin care se prelungise arestul preventiv.

De asemenea, magistratii au decis ca in arest la domiciliu sa fie plasati si fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja si Tudor Breazu - administratorul terenurilor de la Nana detinute de Elena Udrea.

Elena Udrea se afla in arest preventiv din 25 februarie 2015.

Pe timpul cat de afla in arest la domiciliu, Elena Udrea are mai multe obligatii:
  • sa nu paraseasca imobilul unde locuieste fara permisiunea organului judiciar;
  • sa se prezinte in fata organelor judiciare ori de cate ori este chemata;
  • sa nu comunice cu ceilalti inculpati din dosar, precum si cu persoanele care au calitatea de martori sau experti in dosar
  • in situatia in care paraseste imobilul fara permisiunea organului judiciar, pe o durata de timp strict necesara, in cazuri urgente si pentru motive intemeiate, ea trebuie sa anunte Politia.
Elena Udrea a fost trimisa in judecata pe 21 aprilie in dosarul 'Gala Bute', fiind acuzata de savarsirea a trei infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu si tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

In dosar au mai fost deferiti justitiei si fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu - administratorul terenurilor de la Nana detinute de Elena Udrea, Stefan Lungu - fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia - fost secretar general in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Ana Maria Topoliceanu - fost director al Companiei Nationale de Investitii, Dragos Marius Botoroaga - administratorul unei firme.

Potrivit DNA, Udrea ar fi coordonat un sistem prin care persoanele cele mai apropiate ei, si anume Lungu, Topoliceanu, Nastasia si Breazu, au primit, cu stiinta sa, sume de bani de la reprezentantii unor societati comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrarilor finantate de ministerul pe care inculpata il conducea.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























22852 vizualizari

  • -35 (71 voturi)    
    gata! (Joi, 7 mai 2015, 12:06)

    miculescu-rucar [utilizator]

    l-a dat pe goarna pe tartore!
    • -13 (85 voturi)    
      Libera 100%,nu au motive de arest! Rusine! (Joi, 7 mai 2015, 12:24)

      Cristiann80 [utilizator] i-a raspuns lui miculescu-rucar

      In sfarsit s-a trezit ICCJ si n-a mai tinut cont de ordinul DNA.
      Udrea libera pe buna dreptate, nu exista dovezi, a fost um mare abuz in tot acest timp, niste ambitii prostesti din partea DNA.Obreja dar si Breazu tot abuziv sunt retinuti. Aceste erori trebuie corectate, altfel cei implicati vor suporta consecintele. Am presimtirea ca sefii SRI,DNA,ICCJ vor raspunde cu varf pentru aceste apucaturi dictatoriale de persecutare a nevinovatilor. Nici acum nu se stie de ce este Udrea urmarita penal in dosarul Gala Bute.Pana acum stim de-o sacosa cu bani care n-a existat niciodata, de o poseta care ar fi luata din banii inexistenti din sacosa vedeta dar total inexistenta. Mai ramane sa stim ce desuuri a cumparat Udrea si gata procesul. Cat de jenant este totul. Asta nu-i Justitie fratilor, ci abuzuri pe fata ale Noii Puteri.
      • +33 (47 voturi)    
        Mai incet... (Joi, 7 mai 2015, 12:31)

        anti_q [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

        Nu este libera. Este plasata in arest la domiciliu! Cum ar fi trebuit sa fie de la inceput. Acum se poate apara cum trebuie. Nu mai dezinformati prin comentarii aiurea, indiferent ca o simpatizati sau o dezavuati.
        • -6 (12 voturi)    
          Atoatestiutorule... (Joi, 7 mai 2015, 19:41)

          Fanfan la tulipe [utilizator] i-a raspuns lui anti_q

          ...in ale justitiei! In ce calitate iti dai tu cu parerea ca de la inceput trebuia arest la domiciliu cand decizia de arestare a venit de la un complet al ICCJ??? Mai nou toti romanii se pricep la drept ca la fotbal si politica? Sau alta aberatie...de unde pana unde pana acum nu a putut sa se apere??? Aemenea ineptii n-am mai auzit! Flacau, dreptul la aparare e garantat oricand, chiar este obligatorie asistenta juridica la arestati...Vezi de treaba ta si nu fa comentarii de doi lei...
          • +1 (7 voturi)    
            Esti glumet (Vineri, 8 mai 2015, 11:40)

            anti_q [utilizator] i-a raspuns lui Fanfan la tulipe

            -Imi spui si mie cum te poti apara cum trebuie cand esti ARESTAT la targsor? :)))) Cand comunici cu familia de spartit de un geam securizat prin telefoane unidirectionale??? A se scuti. Si un infractor are dreptul la aparare. Iar forta statului fata de individ este coplesitoare cand il pui dupa gratii, desi are inca statut de nevinovat (prezumat vinovat). Nu e suficient sa ai acces la asistenta juridica (ma umfla rasul). Ai nevoie sa ai acces la documente, corespondenta, oameni cu care ai colaborat etc Evident ca o sa imi spui ca acest acces poate fi folosit marsav. E adevarat, se poate folosi in detrimentul justitiei. Dar e la fel de adevarat ca are dreptul sa se apere si punandu-l DEJA dupa gratii, ii limitezi posibilitatea sa se apere.

            - Cat despre "a stabilit completul de judecata ERGO a fost legitim" a se scuti. Justitia e inca departe de a fi intrutotul reformata si a avea deplina noastra incredere. Cand i-au scapat pe Voiculescu, Becali, Patriciu etc inainte... cine i-a facut scapati? Nu JUSTITIA? Nu un complet de judecata???? Inainte nu mai era valabil argumentul tau si acum brusc este? :))) Nu fi ridicol. Iti inteleg pozitia, dar poti sa ti-o nuantezi fara sa cazi in ridicol.
      • +2 (48 voturi)    
        Gata, ai mai castigat un covrig (Joi, 7 mai 2015, 12:32)

        benicio [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

        Ma doare inima de toti persecutatii astia politici, cum au vrut ei sa faca un bine tarii iar dictatura DNA i-a hartuit, fara nici o dovada, sau chiar cu dovezi inventate. Cat a suferit fata asta la racorica, si cat bine a facut ea tarii, poporului, partidului si conducatorului sau iluminat. Cum sa ajunga ea la Targsor, sa stea cu toate hoatele alea?! Vai vai...
      • -1 (27 voturi)    
        cred ca iti trebuie ceva instruire... (Joi, 7 mai 2015, 12:37)

        lili [anonim] i-a raspuns lui Cristiann80

        Cere sa te trimita la ceva instruire, ca la ce scrii chiar ma indoiesc eu ca aduci ceva beneficii, scrii degeaba !!
        Du-te si te instruieste, mai schimba palavrageala!
        • +6 (6 voturi)    
          idem si pt. tine. (Joi, 7 mai 2015, 19:32)

          oxxxxxyyyyya [utilizator] i-a raspuns lui lili

          .......................
      • +5 (33 voturi)    
        dovada vie (Joi, 7 mai 2015, 12:53)

        Anonim AntiBasescu [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

        Mata esti dovada vie ca au existat sacose, genti si borsete, atit de ticsite cu spagi, ca inca mai pot hranii postaci!
      • -1 (33 voturi)    
        aha (Joi, 7 mai 2015, 12:58)

        andrei [anonim] i-a raspuns lui Cristiann80

        si tu de unde stii? esti procuror de caz, ceva? avocatul apararii macar?

        e vizibila din avion hotia facuta cu gala bute.
        nu se stie de ce e urmarita? nu stii tu, ca nu esti informat.

        cat se mai da pt postare? ca faci asa o treaba proasta ca ar trebui sa vii tu cu bani de acasa :)
      • +11 (31 voturi)    
        Cristiann80... (Joi, 7 mai 2015, 13:02)

        MyGame [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

        Vei fi premiat pentru ce ai scris? Obsev ca esti un fin cunoscator al dosarului, ai dat si verdictul, ameninti si institutiile statului. Dupa tine ar trebui sa renuntam la o forma organizata a statului si sa inceapa anarhia doar pentru ca Elena Udrea este banuita de anumite fapte.
      • +4 (30 voturi)    
        mda (Joi, 7 mai 2015, 13:40)

        Tejveer [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

        daca nu plangi si nu strigi "leave udrea alone !", eventual sa te si filmezi sa pui pe youtube, nu iti meriti salariu de postac
    • -5 (13 voturi)    
      hmm.. (Joi, 7 mai 2015, 12:30)

      Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui miculescu-rucar

      N-aș paria pe asta. Văd că deja au apărut în presă niște înregistrări cu tatăl lui Kovesi. Meciul se joacă.
      • +5 (7 voturi)    
        A3 joaca in echipa cu Udrea? (Joi, 7 mai 2015, 15:37)

        M.aura [anonim] i-a raspuns lui Mazeta

        Acolo au aparut inregistrarile. :)
  • -15 (51 voturi)    
    hehe (Joi, 7 mai 2015, 12:14)

    Mazeta [utilizator]

    Diseară e chef la Scroviștea. Din nou.
    • +13 (23 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Joi, 7 mai 2015, 12:26)

      [anonim] i-a raspuns lui Mazeta

    • +11 (23 voturi)    
      Incepe jalea la Hertanu si Ponta... (Joi, 7 mai 2015, 12:42)

      IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      .
    • +4 (16 voturi)    
      Nedumerire (Joi, 7 mai 2015, 15:48)

      AlinL [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      Mazeto, încă n-ai emigrat bre? Vezi că e promoție la ruși - se dau moca pufoaice și trăscău. Cică Alaska e pămînt rusesc și se caută voluntari pentru a-l recupera. Ce zici, te tentează? Fac eu cinste cu biletul de avion. Ia-l și pe Victor cu tine să se mai răcorească nițel că s-a cam înfierbîntat în ultima vreme de la atîtea dube.
  • -16 (54 voturi)    
    hihi (Joi, 7 mai 2015, 12:16)

    deveselu [utilizator]

    Acuma poate sa doarmă liniștită în brațele iubitului..
    • -7 (17 voturi)    
      schimb de locuinta (Joi, 7 mai 2015, 12:25)

      Anonim AntiBasescu [utilizator] i-a raspuns lui deveselu

      Nu prea cred. E un schimb de locuinta intermediat de DNA, care tine loc si de mama, si de tata, si de bona a justitiei in Romania.
    • +6 (10 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Joi, 7 mai 2015, 12:27)

      [anonim] i-a raspuns lui deveselu

  • -3 (35 voturi)    
    beletu' (Joi, 7 mai 2015, 12:23)

    artware [anonim]

    Uite ca figura cu biletelele a tinut iarasi, cum de mereu avem aceeasi protagonista.
  • -3 (21 voturi)    
    un mic respiro... (Joi, 7 mai 2015, 12:27)

    lili [anonim]

    La cate dosare are E Udrea, va mai ajunge in arest, pana la decizia definitiva, care oricum o va trimite la Targsor!
    Nu mai scapa, stie bine si ea si T Basescu!
    Succes DNA, la puscarie cu penalii din politica romaneasca!!
    Cu toti !
    Oricum, interesant este cum acum vreo 2-3 saptamani Decizia aceleiasi ICCJ era definitiva sa ramana in arest preventiv iar acum aceeasi ICCJ o trimite in arest la domiciliu, ce s-o fi schimbat oare?!
    Acum T Basescu are ocazia sa o viziteze... maine...daca nu chiar azi...nu cred ca va rezista pana maine...
    • +21 (21 voturi)    
      Arestul preventiv e pe 30 zile (Joi, 7 mai 2015, 14:12)

      je [anonim] i-a raspuns lui lili

      La fiecare 30 zile, procurorul trebuie sa prezinte statusul anchetei si motivele pt care doreste prelungirea anchetei.

      Daca motivele tin, se prelungeste....daca nu....nu are sens.
      Din ce inteleg Udrea a fost trimisa in judecata, asta inseamna ca ancheta/acuzarea procurorilor a fost formalizata. Deci nu are nici un sens sa o tina in arest.
      • -4 (6 voturi)    
        in 16 Aprilie 2015, IICJ - Decizie DEFINITIVA.... (Joi, 7 mai 2015, 15:38)

        lili [anonim] i-a raspuns lui je

        "Decizie definitivă ÎCCJ: Elena Udrea rămâne în arest
        de Andra Mitu , 16 aprilie 2015 - stire actualizata la ora 22:27, 16 aprilie 2015

        UPDATE: Elena Udrea va fi cercetată în continuare în stare de arest preventiv în dosarul "Gala Bute", a decis, joi, Înalta Curte de Casație și Justiție, potrivit Agerpres.
        Curtea Supremă i-a respins Elenei Udrea o contestație față de decizia instanței din 10 aprilie, prin care i s-a respins o cerere de înlocuire a arestului preventiv cu o măsură mai ușoară, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar.

        Decizia instanței este definitivă."

        http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/dosarul-gala-bute--iccj-judeca--joi--contestatia-elenei-udrea-374998

        Acum , intelegeti intrebarea mea?!
        • +5 (5 voturi)    
          Cata ignoranta... (Joi, 7 mai 2015, 21:35)

          Lexis [utilizator] i-a raspuns lui lili

          O propunere de arestare preventiva nu se poate face decât pentru 30 zile, așa zice codul penal.Arestarea se poate prelungi cu alte 30zile, apoi alte 30 zile s.a.m.d.Când spunea ICCJ ca e definitiva hotărârea se referea la cele 30 zile, "jurnalistele" au interpretat aiurea ca ar fi valabila hotărârea pe număr nelimitat de zile...
    • +4 (6 voturi)    
      esti invidioasa..... (Joi, 7 mai 2015, 19:41)

      oxxxxxyyyyya [utilizator] i-a raspuns lui lili

      ai vrea sa te viziteze si pe tine.......dar pe tine mai tarziu, cand s-or ancheta spagile pt.pensii nesimtite.
  • -4 (20 voturi)    
    udrea (Joi, 7 mai 2015, 12:30)

    eu [anonim]

    Bravo judecatorilor!!
    Eu am stat in arest preventiv 60 zile, pentru luare de mita 125 lei( DA 125 lei) si p-astia ii plaseaza la domiciliu pe banda rulanta!
    • +4 (10 voturi)    
      Ce nu intelegi tu.. (Joi, 7 mai 2015, 15:05)

      Alius [anonim] i-a raspuns lui eu

      ..e ca arestul preventiv are acelasi numar de zile (maxim 30 de fiecare data), indiferent de cat furi. Iar Udrea sta in arest preventiv de la sfarsitul lui Februarie. In plus, a si fost trimisa in judecata, asa ca arestul preventiv nu-si mai prea avea rostul.

      Tu? Ai fost trimis in judecata in timp ce erai arestat preventiv? Asa ca data viitoare sa iei mita mai multa. Da' ar fi bine sa nu iei deloc. Parerea mea.
      • +1 (7 voturi)    
        hehe (Joi, 7 mai 2015, 18:44)

        Anonim AntiBasescu [utilizator] i-a raspuns lui Alius

        Ba, arestul preventiv se poate prelungi prin hotarirea instantei.
        • +3 (3 voturi)    
          Si unde am spus eu ... (Joi, 7 mai 2015, 23:20)

          Alius [anonim] i-a raspuns lui Anonim AntiBasescu

          ....ca nu se poate prelungi? Am spus ca, de fiecare data, poate fi de maxim 30 de zile. De fiecare data, cand se da (prelungit sau nu).

          Tu razi ca te uiti in oglinda?
  • +21 (41 voturi)    
    Ma bucur pentru Udrea (Joi, 7 mai 2015, 12:57)

    mcv [utilizator]

    Bucuria nu-mi vine din "Mor de dragul Udrei", ci din convingerea ca o institutie a statului/un magistrat, DORESTE RAZBUNARE. Nici nu conteaza daca convingerea este intemeiata sau nu, important este ca modul in care a fost tratata de catre o institutie a statului, mi-a indus mie acest sentiment
    Udrea este un cetatean, potential infractor, ca oricare dintre noi/ei, deci nu reprezinta importanta pentru mine.
    Dar o institutie a statului care imi creaza convingerea ca Udrea este o tinta, asta ma intereseaza.
    Tot ce s-a intamplat de la inceput cu traseul ei judiciar, mi-a format si ulterior mi-a intarit aceasta convingere.
    Ultima si cea mai penibila manevra a fost aceea de-a o MUTA din arest, in puscarie, cu cateva zile inainte de judecarea contestatiei. Aceasta masura mi-a spus mie, cetateanul de acasa(de a carui singura parere tine seama d-na Kovesi!), ca cineva tremura de teama ca Udrea ar putea fi eliberata si nu-si poate refuza bucuria de-a o fi vazut trecuta si prin PUSCARIE.
    Asadar, sper ca timpul sa-mi contrazica parerea, nu de alta, dar ce mi-ar mai ramane mie de facut, cetatean, daca ceea ce cred eu, se va dovedi a fi adevarat?!
    • +16 (36 voturi)    
      idem (Joi, 7 mai 2015, 14:27)

      anti_q [utilizator] i-a raspuns lui mcv

      Abuzul poate naste simpatii. Aceeasi simpatie am capatat-o si eu. Udrea are mai multe c...ie decat 90% din barbatii prezenti in politica.
  • -5 (19 voturi)    
    Farsa (Joi, 7 mai 2015, 13:06)

    nae [anonim]

    Cine plateste consumatia?
    • +2 (6 voturi)    
      naica (Joi, 7 mai 2015, 15:33)

      the [utilizator] i-a raspuns lui nae

      poate te oferi?
  • 0 (6 voturi)    
    De bucurie... (Joi, 7 mai 2015, 14:21)

    bebe [anonim]

    De bucurie... astazi ma imbat... ;))
  • +4 (32 voturi)    
    "sansa" Justitiei, dupa mintea E Udrea... (Joi, 7 mai 2015, 14:24)

    lili [anonim]

    Cand E Udrea e in arest, Justitia nu e libera si independenta, se fac abuzuri, e jale mare!
    Acum ca E Udrea a iesit din puscarie Justitia mai are " o sansa" in ochii aceleeasi E Udrea!
    Pai, dna Udrea, hotarati-va, Justitia asta e OK cand va lasa libera si NU e OK cand va baga la puscarie?!
    E sau nu e OK?!
    Pai, este aceeasi justitie, doamna, cum naiba e ba OK ba nu e OK?!
    Exact asta spun si fac si penalii din PSDul lui Ponta!
    Am ajuns sa vedem fata REALA a politicii romanesti, TOTI politicienii sunt o apa si-un pamant, fara nici o deosebire!
    Toti!
    Rusine, penalii se apara atacand Justitia!
    Asteptam sa ajunga Justitia si la dosarele lui T Basescu, atunci sa vedem Justitia libera si independenta!
    Succes DNA, Codruta succes!
    • +3 (11 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Joi, 7 mai 2015, 15:04)

      [anonim] i-a raspuns lui lili

    • +11 (15 voturi)    
      e simplu doamna! (Joi, 7 mai 2015, 15:11)

      anti_q [utilizator] i-a raspuns lui lili

      Ce e atat de greu de inteles ca atunci cand e trimisa la targsor considera ca este un abuz (pe buna dreptate), si spune ca Justitia nu e in regula, si ca atunci cand Justitia decide sa fie judecata in arest la domiciliu spune ca "Justitia mai are o sansa"? Ce vi se pare ILOGIC intr-o astfel reactie??? Vroiati sa spuna ca Justitia e in regula si cand e victima abuzului? Logica si romanii se urasc frate rau...
  • -1 (17 voturi)    
    halal dreptate in tara asta (Joi, 7 mai 2015, 14:32)

    marian [anonim]

    Fratilor, ce face justitia? elibereaza pe toti cei "nevinovati" ,care au furat niste maruntis,acolo cateva milioane de euro,si ii inchide la ani grei pe cei "vinovati" care dau jafuri mari ,aici vorbim de bufuri mari, o rata leseasca sau un sac de porumb ca sa dea, cica la copii de mancare, caci nu le ajung banii, ca au salariu minim pe economie, care dupa mine si asa e prea mare pentru ca nu poti muri frate.Imi pare rau ca m-am nascut in tara asta fenomenal de frumoasa si cu potential agricol si turistic, dar fara oameni in ea,doar un numar fara rost de persoane.Ne meritam soarta,ne-am pierdut total demnitatea lasand acesti "OAMENI CINSTITI" sa faca ce vor cu noi.Priviti si ofticati-va impreuna cu mine.Da-ne doamne un TEPES VODA!
  • 0 (24 voturi)    
    fara deget pe nas, i a multumit lui basescu (Joi, 7 mai 2015, 14:44)

    jackalphonse [utilizator]

    iti multumim si noi ca pui negru pe alb persoana cu care ai fost in cardasie. base a inteles amenintarea. evident, am inteles o si noi.
    dejetu' a fost pe nara stanga sau pe cea dreapta?
    • +1 (9 voturi)    
      semnul era pentru Ponta. (Joi, 7 mai 2015, 15:27)

      IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui jackalphonse

      Si cum nu are instrument, a tinut "destu" pe muntele lui Venus.
  • 0 (12 voturi)    
    "Raman in politica".... (Joi, 7 mai 2015, 15:08)

    8736 [utilizator]

    ......este de fapt "Raman in KKO". Tot n-ai priceput ca in politica esti o piaza rea ? Ca tot ce atingi se ofileste ? Sau simti ca mai e ceva de sfeterisit ?
    • 0 (2 voturi)    
      pai, ramane in politica... (Vineri, 8 mai 2015, 7:58)

      lili [anonim] i-a raspuns lui 8736

      Asa cum fac si ceilalti penali din politica romaneasca, le da apa la moara PSDistilor corupti ai lui Ponta, vor ramane toti de acum incolo in politica, alaturi de penala E Udrea!!
      Doar nu v-ati fi asteptat sa se retraga din politica si sa faca altceva!
      Ce sa faca, ca NU STIE sa faca nimic in afara politicii, stie sa fure, sa minta si sa se alature altor penali, asta a invatat in politica E Udrea!
      Doar nu va asteptati sa intre in avocatura, E Udrea a terminat Dreptul la fabrica de diplome Dimitrie Cantemir si ar fi avut o buna ocazie sa profeseze Dreptul si sa se bata direct in instanta cu Justitia asta plina de abuzuri fata de cetateni(!!!), de ce oare nu merge ca avocat?!
      Pentru ca habr nu are, a luat diploma pe seara, universitatile private gen Spiru Haret si Dimitrie Cantemir si cate or mai fi au scos pe banda rulanta astfel de absolventi habarnisti de meserie!
      Mi-ar fi placut sa o vad ca avocat, batandu-se cu Justitia in instanta, ar fi avut chiar ocazia sa arate ceea ce acum vorbeste doar, pentru ca ea este in cauza, altfel daca nu se atingea Justitia libera a lui T Basescu de ea am fi auzit-o si azi laudandu-si protectorul si Justitia lui libera!
      Ma intreb ce credibilitate mai poti avea cand ai fost acuzata de furturi de milioane de Euro, intr-o Romanie plina de saracie...
      Sila!
      O penala, ca toti ceilalti, asta-i viitorul politicii romanesti, plina de acesti penali care stau bine mersi pe bancile Parlamentului si prin diferite institutii ale statului roman!
      Rusine, la puscarie cu penalii din politica romanesca, si NU in politica pentru "oameni", chipurile...
      Daca va scapa(desi NU cred ca mai scapa de pescarie!!) vom vedea-o iar in PMPul care face o "altfel de politica", politica penalilor din politica romaneasca... ce mi-e PSDul plin de penali, ce mi-e PMPul cu madam Udrea-penala in frunte....
      Sila!
      • 0 (4 voturi)    
        Este de remarcat.... (Vineri, 8 mai 2015, 10:17)

        8736 [utilizator] i-a raspuns lui lili

        ....si tupeul nemasurat de care a dat dovada in speach-ul de la poarta "targsorului". Vorbea de parca mutarea din arestul de la Targsor in arestul de la domiciliu ar fi fost echivalenta cu absolvirea de acuzatiile pt. care a fost trimisa in judecata. Ce mai, o nenorocita care ar trebui marcata cu bulina rosie precum cladirile subrede, pentru ca sa stie lumea sa se fereasca de ea.
  • -1 (9 voturi)    
    In oglinda (Joi, 7 mai 2015, 15:44)

    EllenaS [utilizator]

    Alina Bica l-a refuzat pe Basescu, cand i-a propus s-o viziteze, si doar a aparat-o! Hai s-o vedem si pe Elena Udrea ca-i interzice vizitele lui Basescu! Aici se va face diferenta dintre cele doua "penale" inca nevinovate.
  • +1 (9 voturi)    
    paza buna... (Joi, 7 mai 2015, 15:48)

    Gustav666 [utilizator]

    Gorila care o insoteste si protejeaza e de la vreo firma privata sau beneficiaza in continuare de protectia SPP?
  • +4 (14 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Joi, 7 mai 2015, 15:53)

    [anonim]

    • +1 (1 vot)    
      corect!! (Vineri, 8 mai 2015, 7:59)

      lili [anonim] i-a raspuns lui

      Sinteza perfecta!
      Numai hoti peste tot, in politica romaneasca!
  • 0 (16 voturi)    
    Nutzico, (Joi, 7 mai 2015, 15:55)

    John M. [utilizator]

    hai sa ne intelegem. Ti-au dat drumul acasa pentru ca dosarul tau e complet acum. Basescu, intre timp, s-a facut de ras atacand ordinea de stat pe care el insusi o crease.
    Nu-ti face iluzii. Vei face puscarie.
  • +1 (21 voturi)    
    Ma bucur (Joi, 7 mai 2015, 16:02)

    miciulica [anonim]

    Am privit stirile si am citit ziarele cu nerabdarea de a vedea ce i se intampla d-nei Udrea.Ma bucur azi ca a fost schimbata sentinta in arest la domiciliu....d-na nu trebuia sa stea nici macar o ora in arest.Nu prezinta nici un risc de"evadare" din aceasta tara si poate fi judecata in libertate.D-na va felicit pentru curajul dvs.intr-o lume a barbatilor cu sau fara testicule.Apreciez cand o femeie stie sa se-mbrace si "enerveaza" prin atitudine.
    • +1 (9 voturi)    
      Postac? (Joi, 7 mai 2015, 19:47)

      Fanfan la tulipe [utilizator] i-a raspuns lui miciulica

      Cat te plateste nuti?
  • -4 (6 voturi)    
    justitie de 2 bani (Joi, 7 mai 2015, 16:04)

    nu conteaza [anonim]

    atentie la drone poate iti trimite niste artificii in dar.....
  • -1 (13 voturi)    
    Curiozități (Joi, 7 mai 2015, 16:18)

    Radu I [utilizator]

    1. M-ar interesa să văd, să citesc o scrisorică, una singură măcar!, dintre „sutele de scrisori de la oameni care cred ca Elena Udrea poate face ceva”. (Între noi fie vorba, ne-a ajuns, am văzut destule din cele pe care le „poate face” doamna Udrea!).
    2. Și zice mai departe Elena Udrea... că are de gând să rămână in politică pentru că „sunt foarte multe lucruri de schimbat, lucruri de îndreptat”...
    Din două, una: fie arestul preventiv i-a întunecat judecata (este doar o schimbare de „domiciliu”, din câte știm!), fie vreun porumbel călător i-a șoptit că a scăpat definitiv de pârnaie (și noi n-am aflat încă...).
    Oricum, ambele declarații dovedesc, dacă mai era nevoie, un tupeu fără margini. Dar asta-i cam de multișor poveste...
  • -1 (11 voturi)    
    Wow, (Joi, 7 mai 2015, 18:37)

    John M. [utilizator]

    ce duios ! Ce romantic ! Cavalerul in "shining armor" o salveaza pe neprihanita Elena ca sa "live happily ever after" intr-o insula din Caraibe.
    Basescu e falit, Neprihanita Elena "will foot the bill".
    V-ati gandit sa vindeti your "love story" la Bollywood?!
  • +1 (9 voturi)    
    Scrisori de la breazu si postacii sai? (Joi, 7 mai 2015, 19:38)

    Fanfan la tulipe [utilizator]

    Ca de la alte persoane nu cred ca a primit...Si-a platit postacii sa-i scrie...Ce tupeu pe madam, ramane in politica, are lucruri de reglat, oamenii au incurajat-o, o asteapta...ce vrajeli ieftine...In loc sa bage capu in pamant de rusine...Si bineinteles trebuia sa-i multumeasca marelui carmaci care a atacat justitia pentru ea...Penibil...
  • +4 (12 voturi)    
    B1 TV (Joi, 7 mai 2015, 21:42)

    AlinL [utilizator]

    Ce-o mai spala astia pe Elena Udrea la B1... Vai, ce calitate umana are doamna Ruxandra Dragomir care i-a fost tot timpul alaturi; vai, dar ii putem lua un interviu; vai, dar sa mai vedem ce parere are domnul avocat al Elenei Udrea despre fel de fel samd.

    -------------------------------

    Greata.
  • +5 (7 voturi)    
    Sa stam stramb si sa judecam drept (Joi, 7 mai 2015, 23:39)

    Alui [anonim]

    Idea de arest preventiv in cazul in care suspectii nu sunt acuzati de crima imi repugna. Previi ce? Fuga suspectului(ca inca nu e inculpat)? Mici sanse, mai ales ca dupa 30 de zile normal ii dai drumul si se poate cara dupa. Distrugerea de probe? Pai alea se culeg in maxim doua zile, se confisca toate documentele necesare. Influentarea martorilor? Se poate face si cu suspectul in puscarie, prin intermediari. Prelungirea arestarii preventive de n ori, fara trimitere in judecata e un abuz de procedura evident. In vest, pana si suspectii de crime grave sunt lasati in libertate pana procuratura crede are probe suficiente sa-i trimita in judecata. Si si asa se intampla ca respectivii acuzati sa fie achitati. Tineti minte procesul lui Dominique Strauss-Kahn? O fi facut ala prostii, dar nu ce a fost acuzat.
    Pe mine ma intereseaza ca cine e vinovat, sa fie inchis pe drept, nu pe abuzuri de procedura, pentru ca pe abuzuri de procedura sigur vor fi inchisi oameni nevinovati. Daca nu se poate, il prefer pe vinovat in libertate, pentru ca mai bine sa scape un vinovat decat sa sufere un nevinovat.
    • -1 (1 vot)    
      Postac, nu-i asa? (Vineri, 8 mai 2015, 22:11)

      Fanfan la tulipe [utilizator] i-a raspuns lui Alui

      Imediat iti repugna arestul preventiv...ce sa-ti spun mai postacule udrea...Asta e, din pacate nimeni nu asculta parerea ta, a unui profan si platit pe deasupra sa faca comentarii...Din fericire cererile de arestare sunt analizate de judecatori pe baza datelor din dosar...judecatori care stiu foarte bine ca unele infractiuni non-violente, asa cum sunt si cele de coruptie, sunt muuult mai periculoase, prin prisma rezultatelor pe care le produc...iar posibilitatile de ingreunare a urmaririi penale ale unui corupt lasat liber sunt muult mai mari decat ale unui arestat preventiv...
  • +2 (4 voturi)    
    ma loveste mila saracutaaaaaa. (Vineri, 8 mai 2015, 6:19)

    Burebista [anonim]

    te victimizezi si faci pe nevinovata ,ai pus postaci sa scrie si sa de-a minusuri .dar eu te intreb atatcum justifici bogatiile pe care le ai ,din ce bani ai facut achizitia ,lor .TU SA FACI JUSTIFICAREA BANILOR . apoi mai vorbim ,de la acestea sa deduce fffff clar ca bani au venit DE UNDE /? Dca nu ajungi la puscarie vreo cativa ani buni atunci sa facut o mare nedreptate .Bani din divort sunt FURATI de cocoselul ,EI; TU NU STIAI .?toti sunteti niste politiceni pusi pe capatuiala .Iar pedeasupra si niste HAMISITI SI NESATUI .
  • +2 (4 voturi)    
    cocoana.. (Vineri, 8 mai 2015, 8:19)

    mety [utilizator]

    ai iesit tu ca sa nu intre altii muuulti mai multi decat isi inchipui gaozarii aia.....!!
  • 0 (2 voturi)    
    Tu care nici nu mai stiai cati bani aveai (Vineri, 8 mai 2015, 12:59)

    John M. [utilizator]

    si de unde veneau ii dai o sansa JUSTITIEI?!
    Fatuca, du-te inapoi la Plescoi, uita-te-n jurul casei de unde ai plecat si multumeste-i lui D-zeu ca ai apucat vremurile astea. Acum 30 de ani, daca te prindea Justitia nu cu o geanta de 900.000 de euro, ci cu numai 5 centi $, comunistii te bagau la puscarie PENTRU SABOTAREA ECONOMIEI NATIONALE.
    La suma de 900.000 de euro erai moarta in trei saptamani.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by