Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, ceretat in libertate sub control judiciar. Stenograme DNA: Nichita punea politistii sa-i supravegheze iubita; avea sistem GPS montat pe autoturism

de V.M.     HotNews.ro
Vineri, 1 mai 2015, 17:40 Dosare Anticoruptie


Gheorghe Nichita, retinut de DNA
Foto: Mediafax
Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, le cerea sefilor din Politia Locala Iasi sa puna functionarii din subordine sa-i supravegheze iubita - Adina Samson, care avea montat inclusiv un sistem de urmarire GPS pe autoturism, rezulta din interceptarile telefonice redate in referatul DNA prin care se cere arestarea preventiva a edilului, transmite Agerpres.

Procurorii sustin ca lucratorii Politiei Locale Iasi, respectiv directorul general Liviu Hliboceanu si subalternul sau Stefan Avirvarei, sef serviciu, retinuti in acest doar, isi indeplinesc in mod defectuos atributiile de serviciu, in sensul utilizarii resurselor institutiei, respectiv angajati, autoturisme si carburant, in interesul personal al primarului Nichita, respectiv pentru a efectua verificari cu privire la activitati desfasurate persoana din anturajul primarului.

In intervalul 25-27 martie, Gheorghe Nichita, si-a folosit autoritatea pentru a le trasa functionarilor din politie sarcini ce exced atributiilor de serviciu in sensul ca acestia au desfasurat activitati de supraveghere a Adinei Mihaela Samson (n.r. iubita edilului), scopul fiind exclusiv un interes personal al edilului.

Potrivit referatului, din discutia purtata in 25 martie, ora 12.43, de Avirvarei cu Nichita, rezulta ca edilul i-a solicitat politistului local stabilirea locului in care se afla Adina Samson si demararea unei activitati de supraveghere a acesteia, primind un raspuns pozitiv din partea functionarului politiei locale.

"Avirvarei : Sa traiti.

Nichita : Deci masina o ramas ca sa faca revizia acolo, totu-i in regula, o plecat Costel Chisca ca sa se asigure, schimba cauciucurile.

Avirvarei: Perfect.

Nichita: Povestea este ca in timpul asta nu stim alte lucruri, stii?

Avirvarei: Da n-o ramas acolo?

Nichita: Doar masina, ea o plecat.

Avirvarei: Nu s-o fi dus la spital?

Nichita: Nu merge la spital azi, nu stiu de unde puteti sa preluati, ori de acasa, ori... pentru dupa amiaza. O fi prin oras, nu stiu.

Avirvarei: Sa incercam sa preluam deci.

Nichita: Da discret si elegant.

Avirvarei: Ok.

Nichita: Daca puteti.

Avirvarei: Facem tot posibilul.

Nichita: Daca nu, cand ajunge, cand nu ajunge...

Avirvarei: Am inteles.

Nichita: Bine, pa, da cu multa discretie, bine."

In continuare, procurorii sustin ca faptul ca Avirvarei s-a angrenat in activitatea solicitata de catre primar rezulta din discutia purtata in aceeasi zi la ora 15.22, acesta confirmand ca se afla in zona de domiciliu a numitei Samson, fara a putea stabili insa unde se afla aceasta.

"Avirvarei: Sa traiti, nu mai stiu mare lucru.

Nichita: Nici acasa nu stii, nu?

Avirvarei: Pai acolo ma invart. Daca... domnul Chisca oare nu stie?

Nichita: N-are cum mai, de unde sa stie? N-are cum si nu sunam, ca daca sunam nu-i bine.

Avirvarei: Da.

Nichita: Bine, asta e.

Avirvarei: Mai stau pe faza."

In referat se precizeaza ca, fiind nemultumit de faptul ca inca nu se reusise localizarea iubitei, Nichita l-a contactat la ora 15.27 pe Liviu Hliboceanu, caruia i-a solicitat sa faca verificari pe itinerariul obisnuit al acesteia, pentru a stabili cu exactitate locul in care se afla.

"Hliboceanu: Traiti, sefu.

Nichita: Vezi cum putem sa aflam cam unde ar fi, o plecat din service cu nu stiu ce, Chisca tre' sa stie si vezi obisnuit, vezi Oscar-ul, vezi Palas-ul, vezi Bucur Dent-ul, adica Gioconda, adica stim traseele astea, nu?

Hliboceanu: Da, da, da.

Nichita: Eventual daca e acasa, o sa ne dam seama mai tarziu, ca va iesi sau...

Hliboceanu: Da, verific si va sun.

Nichita: Incearca sa le dai o mana de ajutor la ai tai, ca ei acum... nu poti sa-i trimiti peste tot pe toti.

Hliboceanu: Da, da, da.

Nichita: Bine si daca e nevoie, la Bucur Dent poate sa mearga cineva, eu stiu, sa vada programarea.

Hliboceanu: Da, haideti ca sun."

La ora 15.29, seful politiei l-a contactat pe Avirvarei si i-a solicitat sa verifice unde se afla Adina Samson. Din discutiile celor doi rezulta ca primul fusese deja insarcinat cu verificarea zonelor despre care se cunostea, ca urmare a monitorizarilor anterioare, ca sunt frecventate de aceasta, dar si ca au fost implicati si alti functionari ai Politiei, inclusiv la domiciliul Adinei Samson.

Anchetatorii mentioneaza ca implicarea functionarilor Politiei in cautarea acesteia pentru a fi "preluata" in supraveghere rezulta si din discutia purtata la ora 17.02, in care Hliboceanu i-a transmis lui Avirvarei modul in care sunt dispusi in teren pentru a reusi localizarea, manifestandu-si si ingrijorarea legata de eventuala descoperire a sistemului de urmarire prin GPS montat pe autoturismul Adinei Samson, cu ocazia operatiunilor de service. Stefan Avirvarei i-a dat asigurari ca acest lucru nu se va intampla deoarece Costel Chisca se afla la service-ul auto tocmai pentru acest motiv.

"Hliboceanu: Da oare aia de acolo de la revizie stiu sa nu umble la...?

Avirvarei: Da, ca l-am trimis pe Chisca acolo.

Hliboceanu: Si nu stii, o scoate tot azi?

Avirvarei: Habar n-am.

Hliboceanu: Ia suna-l pe Chisca si-l intreaba.

Avirvarei: Ok, il sun, bine."

In document este redata si o convorbire de la ora 17.28, Hliboceanu fiind contactat de catre Nichita pentru a se interesa de stadiul activitatii de supraveghere, fiindu-i transmis ca pana la momentul respectiv, Adina Samson nu fusese gasita, rezultand ca primarul a avut reprezentarea numarului de persoane implicate precum si durata acestei activitati.

Ulterior, desi activitatile desfasurate de catre functionarii Politiei in acea zi nu au avut drept rezultat localizarea acesteia, Nichita i-a solicitat lui Hliboceanu ca supravegherea sa continue pana in jurul orei 21.00, dupa care sa fie reluata in cursul zilei urmatoare.

"Nichita: N-ai vazut nimic, nu?

Hliboceanu: Nu, in schimb e televizorul aprins, o mai aprins lumina-n dormitor, o inceput sa fie miscare, la un moment dat nu era, da mai stam.

Nichita: Mai stai o ora, maine dimineata e important sa vezi.

Hliboceanu: Bun atunci.

Nichita: Ca maine la 8-9 sa stii daca... maine ar trebui sa legati echipa voastra cu echipa cealalta, stii? Pana cand se ia celalalt...

Hliboceanu: Am inteles, da"

DNA arata ca in 27 martie activitatea de supraveghere a Adinei Samson a fost facuta si cu sprijinul unei societati de detectivi particulari.

Totodata, in document, se precizeaza si ca incepand cu 24 aprilie, la ora 12.29, Nichita l-a contactat pe Avirvarei, caruia i-a solicitat ca in zilele urmatoare sa desfasoare activitate de supraveghere, cerand sporirea efectivelor in teren, intrucat Adina Samson trebuia sa se intalneasca cu o persoana de sex masculin care venea in Romania cu avionul. De asemenea, pentru a afla detalii legate de sosirea persoanei respective edilul i-a solicitat functionarului public sa ia legatura cu Marius Ostaficiuc.

"Nichita: Baietii sunt pe baricade, da?

Avirvarei: Sunt, da, sunt pe aproape.

(...)

Nichita: Da vezi despre ce-i vorba si doi, mai vreau un lucru. Noaptea asta si maine si duminica vreau vigilenta maxima.

Avirvarei:Am inteles, am inteles.

Nichita: Ca adica mai multa lume.

Avirvarei: Ihi.

Nichita: Ca s-ar putea sa vina cineva din afara.

Avirvarei: Ok.

Nichita: Daca te cauta Marius iti da ceva, ai sa monitorizezi. Da? (...) Ca sunt niste mesaje, niste ...

(...)

Avirvarei: Stiu, stiu, stiu."

In ziua urmatoare, 25 aprilie, Avirvarei i-a comunicat primarului despre sosirea persoanei in cauza: "A sosit in Iasi de dimineata. Ea a iesit. Auchan acum. E posibil sa se intersecteze in curand."

 • "Cordunenii", implicati in amenintarea persoanei care s-a intalnit cu Adina Samson
Membri ai clanului "Corduneni" ar fi fost implicati in activitatea de amenintare a persoanei care s-a intalnit cu Adina Samson, iubita primarului din Iasi, Gheorghe Nichita, mai rezulta din referatul DNA prin care se cere arestarea preventiva a edilului, potrivit Agerpres.

Potrivit documentului, in 25 aprilie, la ora 12.25, Stefan Avirvarei, sef serviciu Politia Locala Iasi, a fost anuntat telefonic de catre detectivul Ion Bacioi care supraveghea activitatea Adinei Samson cu privire la faptul ca aceasta s-a intalnit la o terasa cu o persoana de sex masculin.

La ora 12.58, Avirvarei a fost contactat telefonic de catre Ovidiu Bejan care i-a transmis :"s-au aflat niste date multe, multe, multe si are, o sa fie bucuros sa-l instiintez". Cei doi reiau discutia telefonica la ora 13.02, moment in care Bejan i-a transmis faptul ca persoanei de sex masculin i s-a cerut sa paraseasca de urgenta Municipiul Iasi.

Procurorii sustin ca, la ora 14.52, Avirvarei a luat legatura cu Ion Bacioi pentru a se interesa daca Adina Samson si persoana impreuna cu care se afla aceasta au fost vizitate de alte persoane, raspunsul interlocutorului fiind unul pozitiv, totodata acesta afirmand si ca a filmat momentul : "Deci a fost, i-a vizitat eu stiu, doi baieti mai mari asa, mai voinici au fost la masa lor, au stat de vorba, intelegi, cu ei un minut si ceva ca am filmarea de la cap coada, de la venire pana la plecare".

In referat se arata ca, la 17.07, Avirvarei este contactat de catre Ovidiu Bejan cu care a purtat urmatoarea conversatie telefonica:

"Avirvarei: Alo!

Bejan: Veniti un pic pan' la Oscar, daca sunteti amabil.

Avirvarei: De ce?

Bejan: Ca e discutia asta de bani, ca nu stiu ce... veniti putin sa discutam, veniti putin va rog, ca doara... ca i-o chemat pe astia, pe fratii astia si... fac presiune pe mine acuma.

Avirvarei: Cine i-o chemat?

Bejan: Aia doi i-o chemat pe fratii Corduneanu aici la Oscar si vreau bani, trebuia sa le spuneti sa-si vada de treaba lor.

Avirvarei: Pai stai oleaca frate, ca nu am sa vin eu.

Bejan : Dar trimiteti pe cineva, trimiteti..."

La scurt timp, 17.12, cele doua persoane au reluat convorbirea telefonica, Bejan spunand ca il va contacta pe edilul Nichita daca nu este ajutat.

"Bejan: Auziti, puteti trimite pe cineva?

Avirvarei: Dar nu am pe cine frate, nici nu stiu ce sa fac.

Bejan: Dar il sun pe nea Gigi daca nu rezolvati dvs., trimiteti... veniti dvs. si discutam exact sa... oamenii is suparati ca... nu stiu ce."

DNA mentioneaza ca despre implicarea "Cordunenilor" in activitatea de amenintare a persoanei care s-a intalnit cu Adina Samson a fost anuntat si Liviu Hliboceanu de catre functionarul public respectiv.

"Avirvarei: Haideti urgent pan' la primarie.

Hliboceanu: Esti nebun.

Avirvarei: Stiu. Ii cunoasteti pe Corduneni?

Hliboceanu: Nu.

Avirvarei: Cine ii cunoaste? Georgel ii stie?

Hliboceanu: Da.

Avirvarei: Sa vina Georgel atunci pana aicea."

In 25 aprilie, la ora 17.40, Stefan Avirvarei a purtat o noua conversatie telefonica cu Ovidiu Bejan din care a reiesit ca persoanele care au discutat cu individul caruia i s-a solicitat sa praseasca municipiul Iasi sunt membri ai gruparii "Cordunenilor".

"Avirvarei: Da?

Bejan: Aia doi care-am fost eu i-au chemat pe astia. Si astia au spus asa...

Avirvarei: Ovidiu, da' astia doi erau aia.

Bejan: Nu, nu, nu. Is alti doi.

Avirvarei: Ovidiu!

Bejan: Iti spun eu.

Avirvarei: Ovidiu, deci daca vrei sa colaboram, mie-mi spui adevarul.

Bejan: Hai sa-ti spun adevarul. Astia-s aia, da, astia-s aia.

Avirvarei: Pai ai vazut? Astia-s aia. Nu-mi spune mie alte lucruri. Daca vrei, hai sa vorbim franc si verde-n fata ca sa nu mai starnesc alte belele.

Bejan: Da, chestia este ca se speria nenea Gigi. Si am zis ca hai sa asa. Si i-am spus care-s conditiile. Astea sunt si astea sunt. Si acuma a sucit-o ca la puscarie, m-a prins in...

Avirvarei: Da, bine, eu asta am inteles. Da' te rog nu incerca, nu macar acuma in al doispelea ceas nu... spune adevarul."

La ora 21.47, cei doi au purtat o noua discutie telefonica in care au stabilit sa se intalneasca in ziua urmatoare in jurul orelor 16.00 intrucat "Cordunenii" solicitau bani pentru informatiile suplimentare pe care le detineau.

De asemenea, despre evenimentele petrecute in 25 aprilie, Adina Samson i-a comunicat si Laurei Butnariu in convorbirea telefonica purtate de cele doua a doua zi, la ora 14.40.

"Samson: Stii ce mi-o facut? Mi-o trimis doi borfasi ca a, la masa eram cu un tip si din astia, prieteni ai Cordunenilor, si i-o zis sa plece intr-o ora din Iasi, ca fata asta nu e singura.

Butnariu: Nu cred!!!"

Seful Politiei Locale Iasi, Liviu Hliboceanu, in 26 aprilie, s-a intalnit in intervalul orar 19.00 - 23.00 de doua ori cu Gheorghe Gelu Junica, apropiat al familiei Cordunenilor, dupa fiecare dintre intalniri acesta aducand la cunostinta edilului Nichita rezultatul discutiilor purtate.

"Nichita: Cum e?

Hliboceanu: Acuma suntem la niste discutii.

Nichita: Da? Si cam in cat timp terminati?

Hliboceanu: Suntem la Izareni.

Nichita: A, acolo tocmai?

Hliboceanu: Hm... da, cam in cinci - zece minute terminam, in... jumate de ora maxim putem fi la baza."

 • Adina Samson, angajata a Primariei Iasi cu care Nichita a avut o relatie, l-ar fi denuntat pe edil la DNA - surse judiciare
Adina Samson, cu care edilul Gheorghe Nichita a avut o relatie de cativa ani, l-ar fi denuntat pe acesta la DNA, dupa ce el i-ar fi pus pe politistii locali sa o urmareasca, sustin surse judiciare citate de Mediafax.

Potrivit surselor, Adina Samson, in varsta de 33 de ani, sefa Serviciului Managementului Calitatii din cadrul Primariei iesene, l-ar fi denuntat pe edilul Gheorghe Nichita la DNA, dupa ce ar fi constatat ca este in permanenta urmarita.

De altfel, potrivit unor angajati ai Primariei, Gheorghe Nichita si Adina Samson aveau o relatie amoroasa de cativa ani, biroul unde lucreaza femeia fiind alaturat celui al primarului, insa, intrucat avea banuieli ca Adina Samson il inseala, Nichita i-ar fi facut cadou acesteia un telefon mobil pe care i-a instalat un program informatic, cu scopul de a o supraveghea.

Aceleasi surse spun ca politistii locali o urmareau pe Adina Samson, pentru a-i raporta primarului cu cine se intalneste femeia si unde se afla aceasta.

Totodata, primarul Iasiului, prin aplicatiile instalate pe telefonul mobil al femeii, avea acces la continutul e-mail-urilor si mesajelor SMS trimise sau primite de catre Adina Samson, mai spun sursele mentionate.

Primarul Gheorghe Nichita a divortat anul trecut, fosta sa sotie fiind profesoara la un liceu din Iasi.

***

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, este suspectat de abuz in serviciu, fiind acuzat ca ii folosea pe angajatii Politiei Locale, institutie subordonata Primariei, sa supravegheze anumite persoane, iar directorul Politiei Locale il tinea la curent cu toate detaliile legate de persoanele urmarite.

Joi dupa-amiaza, primarul Gheorghe Nichita a fost ridicat de procurorii anticoruptie de la vila sa din Copou si adus la Bucuresti pentru audieri. Dupa mai mult de sapte ore de audieri, el a fost retinut, fiind suspectat de abuz in serviciu si urmand a fi prezentat, vineri, la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare.

Alaturi de el, vor fi adusi in fata instantei si seful Politiei Locale iesene, Liviu Hliboceanu, si adjunctul sau, Stefan Avirvarei, retinuti in cursul serii de joi in acelasi dosar.

Tot joi, procurorii DNA i-au ridicat pentru audieri in acest dosar pe trei sefi de servicii din cadrul Primariei Iasi, intre care si Adina Samson. Alaturi de Samson au fost ridicati Dumitru Tomorug si Eugen Chisca.

Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a primarului Iasiului, Gheorghe Nichita, pentru instigare la: folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in forma continuata (cinci acte materiale), abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, acces ilegal la un sistem informatic si operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

Gheorghe Nichita este primar al Iasiului din anul 2003, iar din iulie 2000 este membru PSD, fiind si lider al organizatiei judetene a partidului, dar si vicepresedinte la nivel national.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

16126 vizualizari

 • -4 (24 voturi)    
  Sa mai spuna cineva (Vineri, 1 mai 2015, 17:50)

  Herscovici [anonim]

  ca nu din cauza femeilor apar toate problemele astea ..... (vezi cazul Basescu _Udrea)
  • +7 (13 voturi)    
   Aici trebuia un sens mai ironic (Vineri, 1 mai 2015, 22:11)

   Maniu [utilizator] i-a raspuns lui Herscovici

   iar Basescu n-a platit din bani publici nimic legat de Udrea.
   • -2 (2 voturi)    
    ... (Sâmbătă, 2 mai 2015, 12:03)

    vitan.sandu [utilizator] i-a raspuns lui Maniu

    Doamne, cata minte trebuie sa-ti lipseasca Maniule! Pai Basescu -a pus Elenei la dipsozitie cel mai bogat minister, a acceptat preluarea ALRO de catre aia care se laudau cu intalnirile cu madam, cu cocos, cu stolojan. De fapt, madam era cea care aranjase intalnirile. Iar tu spui ce spui mai sus! Ori minte putintica, ori creier spalat.
 • +21 (23 voturi)    
  Pe linga acuzatiile de mai sus ... (Vineri, 1 mai 2015, 18:06)

  JG [utilizator]

  Pe linga acuzatiile de mai sus, toti cei implicati (primarul si gardienii publici) sa dea toti banii inapoi, adica salariul din zilele "de pândă", indemnizatiile, diurna, combustibilul, uzura masinilor, convorbirile telefonice, ...
 • +26 (26 voturi)    
  telenovela di la Iashi... (Vineri, 1 mai 2015, 18:30)

  demaGOGU [anonim]

  ... la ce bun sa-ti supraveghezi amanta?!?

  pe de alta parte, nu este nici primul, nici ultimul! ingropat de amanta.
 • -3 (9 voturi)    
  acesti bolnavi de putere, care ne conduc.... (Vineri, 1 mai 2015, 18:43)

  lili [anonim]

  Politicienii romani ajung niste bolnavi, puterea ii schimba transformandu-i in niste oameni bolnavi, puterea le ia mintile, ajung sa creada ca nimic nu le sta in cale, ca pot face orice fara sa dea socoteala, fara sa plateasca matrapazlacurile ilegale, ca toata viata vor ramane in acele posturi unde-au facut ce-au vrut..
  Si vad asta si la T Basescu si la E Udrea si la Ponta si la Nichita sta, la toti..
  Toti ajung bolnavi de putere...
  Sila.
  Succes DNA, la puscarie cu penalii!
  • +1 (3 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 2 mai 2015, 4:13)

   [anonim] i-a raspuns lui lili

 • +10 (14 voturi)    
  PALAS (Vineri, 1 mai 2015, 18:43)

  SRA [utilizator]

  AMANTA ESTE UN PRETEXT ! Trebuia arestat imediat cazul NICHITA a ajuns la termen !

  Afacerea PALAS intereseaza !
  Expropierele si retrocedarile din zona PALAS !

  Actionarii si conturile NICHITA de afara !
 • +2 (4 voturi)    
  un nesimtit (Vineri, 1 mai 2015, 18:52)

  clevetitor [utilizator]

  Politicieni de doi bani,nu le mai ajung gagicile ,trebuie pedepsiti la maxim!!!
 • +2 (4 voturi)    
  Democratie, numele tau romanesc e coruptie (Vineri, 1 mai 2015, 18:53)

  Ricochet [utilizator]

  Ce lichele, Dumnezeule.
 • +20 (22 voturi)    
  ... (Vineri, 1 mai 2015, 18:55)

  Laurentiu78 [utilizator]

  Eu nu-i mai inteleg pe astia...vad la stiri peste tot cum aresteaza DNA corupti pe banda si ei ii dau inainte cu prostiile..parca sunt retardati!
  • +5 (7 voturi)    
   Pentru fiecare corupt arestat, mai există (Vineri, 1 mai 2015, 19:46)

   Harald [utilizator] i-a raspuns lui Laurentiu78

   încă 10 care își văd de ”afaceri” bine-merci. Nu sunt retardați, pur și simplu știu că le merge.

   Ultimul exemplu din Iași: un tip a dat șpagă 20.000 de euro pentru un post de șef serviciu la Finanțe, salariul e de 8.000 lei pe lună, iar el stă cel mult 2 ore pe zi la serviciu.

   Lasă mașina în parcare, să aibă toată lumea impresia că e în clădire, iar el se duce vizavi, în Palas, unde are ”o crâșmă”, cum îi spun colegii. Și acolo are o mulțime de interlopi prieteni, cu care stă nas în nas toată ziua. Asta face el ca șef serviciu la Finanțe.
  • +5 (7 voturi)    
   Eu ii inteleg (Vineri, 1 mai 2015, 20:26)

   gigi marga [anonim] i-a raspuns lui Laurentiu78

   Problema in "parca sunt retardati" este ca ai pus un cuvant in plus, ma refer la "parca".

   In mare, acestia sunt edilii si politicienii care ne conduc astazi: retardati care isi spun intr-una "Ehh, pe ala l-a prins DNS pentru ca a fost prost, pe mine nu ma prinde ca's mai smecher..."
  • +2 (4 voturi)    
   Dar asta ce e? (Vineri, 1 mai 2015, 21:38)

   LiviuX [utilizator] i-a raspuns lui Laurentiu78

   Ca doar nu-ti inchipui ca o urmareau in ore suplimentare platite din banii personali ai lui nichita? Deci nu tot coruptie, deturnare de fonduri si altele? Gandeste-te putin...
   • +1 (1 vot)    
    Ba... (Sâmbătă, 2 mai 2015, 13:00)

    Laurentiu78 [utilizator] i-a raspuns lui LiviuX

    da, tot coruptie este, dar cand vezi ca s-au dus pe copca toti "smecherii" tarii, de la Nastase la Vantu, Voiculescu, etc...macar potoleste-te...dar de..cum a zis Gigi...
 • +7 (9 voturi)    
  Gardienii publici (Vineri, 1 mai 2015, 19:19)

  Grivei [anonim]

  Iata la ce sunt buni acesti jegosi de gardieni publici vopsiti, vezi doamne,ca politisti locali : sa-i faca poftele primarului(in a carui subordine sunt) pe banii contribuabilului.Crede cineva ca la Iasi este un caz izolat ?! Nici vorba ! Va spune un locuitor al sectorului 5 din Bucuresti,pana nu demult luat in stapanire de analfabetul de primar " care este " si care si-a tras politia locala sa-i alerge pe tarani prin piete pentru o legatura de verdeata si pe de alta parte sa aibe grija ca afacerile interlopului Vanghelie sa fie nederanjate.
  Si sunt convins ca si in tara situatia nu difera prea mult.
  • 0 (0 voturi)    
   asa, jegosi (Sâmbătă, 2 mai 2015, 12:00)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Grivei

   mai buni, niste ...caini.
   correct, don grivei ?!
 • -1 (7 voturi)    
  bonciog1aurel@yahoo.com (Vineri, 1 mai 2015, 20:18)

  Idi Amin [anonim]

  Nu va trece un fior pe sira spinarii ? Un om sau o oama reclama un politician, unde, la DNA, nu la partid,la prefect,la prim ministru,? Nu direct la parchet ci la anticoruptie !Si DNA identifica reclamatie ca o coruptie si dispune acolo, o retinere, cu informarea presei de rigoare.In Romnia nu mai exista sanctiuni administrative,pentru un primar nu poate fi o alta sanctione sau sa fie schimbat ! Nu ,un primar de la putere trebuie dat pe mana DNA ,care site ce si cand ...Un om acolo, din Uganda ,nu merita respectul celor care l-au ales !
  Bravo Parlament, bravo PSD, felicitari doamna MM.Idi Amin se introneaza.
 • 0 (8 voturi)    
  care-i treaba DNA (Vineri, 1 mai 2015, 20:22)

  marius [anonim]

  Sintetizez: pe un june de 66, nu 69, primar, il lasa iubita de 33 pentru altul. Fiind si sef, crezand ca subalterna e corupta, incearca prin propriile posibiltati sa dezvaluie cazul. Dar corupta se cuplase cu unul de la DNA, ca urmare ancheta interna e deconspirata de iubitul de la DNA, ba, mai mult, fostul iubit e arestat(preventiv, bineinteles). In concluzie, daca nu esti securist adevarat, nu te pune cu ei, iar daca ea te-a lasat, nu mai insista. Are balta si primaria peste.
 • 0 (4 voturi)    
  In afara de arestari,mai sunt si alte sanctiuni in (Vineri, 1 mai 2015, 20:34)

  Iar anonime, cau sunt denunturi semnate..in alb ? [anonim]

  Pentru cine lucrati, domnilor ? Ca Idi Amin nu mai guverneaza Uganda.
 • 0 (6 voturi)    
  ma mir ca a fost mai intai arestat (Vineri, 1 mai 2015, 20:46)

  nash pandelica [utilizator]

  si apoi au aprut stenogramele...

  csm vorbea de masuri drastice, impotriva celor ce...dau din casa. :)
 • -3 (5 voturi)    
  mamaaaaaa ce prost (Vineri, 1 mai 2015, 21:20)

  cosmin [anonim]

  mare prost primaru asta, dar mai prosti moldovenii care il tot voteaza. de fapt toata prostia moldovenilor se reflecta in nivelul de trai si mai ales in infrastructura de transport.
 • +3 (5 voturi)    
  Asta este mafie (Vineri, 1 mai 2015, 21:20)

  alex [anonim]

  Nichita se crede caop di tuti capi. E periculos si tre eliminat cat mai repede cu putinta si numa pentru ceea ce face cu iubita, baniesc ca asa face si cu restul.
 • +3 (5 voturi)    
  comunitarii au patru clase (Vineri, 1 mai 2015, 21:56)

  Jostea [anonim]

  Si nu pricep cum au reusit sa faca din ei serviciu secret.Sunt vai mama lor si cheltuiesc banii nostri sa urmareasca parasutele prin oras.
 • +4 (6 voturi)    
  mai grav decat furaciunile (Vineri, 1 mai 2015, 22:01)

  anonim3 [utilizator]

  Iese la iveala o forma speciala de privatizare a politiei pentru scopuri mafiote.
 • +5 (7 voturi)    
  Ce nerusinare, sa-ti arati fundul intregii tari! (Vineri, 1 mai 2015, 22:13)

  Maniu [utilizator]

  asta sunt PSD niste gunoaie infipte de 25 de ani in puterea tarii.
 • +2 (4 voturi)    
  25-27 martie 2015? (Vineri, 1 mai 2015, 22:59)

  NONAME [anonim]

  E ceva ce nu reusesc sa inteleg: dupa ce ca de ani de zile se stie ca serviciile inregistreaza convorbirile telefonice, dupa ce, in ultimii ani, o multime de mari banditi de partid si de stat au ajuns prin puscarii pe baza convorbirilor telefonice inregistrate, inca mai sint - in martie 2015!!! - politruci care isi conduc afacerile ilegale folosindu-se de telefon.

  Cum naiba, domnule?! Chiar asa idioti sint mafiotii romani?
  • +3 (5 voturi)    
   Nu chiar (Sâmbătă, 2 mai 2015, 0:29)

   ipolitic [utilizator] i-a raspuns lui NONAME

   Mafiotii din Romania se impart in doua categorii: cei destepti si cei idioti. Cei destepti nu conduc afacerile prin telefon, fura cam douazeci de miliarde de euro pe an, si nu sunt prinsi. Cei idioti fura si ei cateva milioane, dar nu se pot abtine de la trancaneala si ei sunt care ajung la DNA.
 • 0 (2 voturi)    
  ce gunoaie !! PENIBIL !! (Sâmbătă, 2 mai 2015, 8:07)

  lili [anonim]

  Nichita asta isi trimitea oamenii la Suceava la un hotel ca sa verifice daca scartaie sau nu patul, ca sa-si dea seama daca amanta lui blonda suprema a fost sau nu acolo cand a fost urmarita de complicii lui din politie!!
  Penibil!!!, omul asta s-a umplut de PENIBIL, dincolo de faptele ILEGALE de care il suspecteaza DNA!
  La puscarie cu aceste gunoaie care au saracit Romania de 25 de ani, facandu-si averi personale uriase din bani publici furati!
  Vedeti in articolul din Ev zilei ce avere a facut amanta blonda a lui Nichita intr-un an!!

  "Gheorghe Nichita: Alo! A... băiatul asta, cu tine împreună și cu Dumi, plecați la Suceava mâine dimineață și facem o reconstituire. Deci, la hotel, mergi, iei camera, îi spui... „Băi, vrem ceva să...” mă rog, nu tre' să știe aia de acolo.

  Polițist local: Ok.

  Gheorghe Nichita: Și tu cu Dumi în pat și ăla să vă asculte.

  Polițist local: Ok.

  Gheorghe Nichita: Îl pui pe... îl pui pe agent în pat...

  Polițist local: Da, am înțeles.

  Gheorghe Nichita: Cu... Dumi și tu asculți. Și invers."

  http://www.evz.ro/fulminanta-ascensiune-a-adinei-samson-presupusa-amanta-a-primarului-nichita-adina-samson-misiune-scartaie-patul-sau-nu.html
 • 0 (2 voturi)    
  Din ca...t nu poti face bici ! (Sâmbătă, 2 mai 2015, 10:46)

  Vasile [anonim]

  PROVÉRB, proverbe - învățătură morală populară născută din experiență, exprimată printr-o formulă eliptică sugestivă, de obicei metaforică, ritmică sau rimată; zicală, zicătoare, parimie ( DEX )
  Cum din pisica nu se naste soareci ; Din ca...at nu poti face bici ; Aschia nu sare departe de copac , putem adapta ; Din comunisti nu se pot naste oameni cu respect fata de semenii lor . Trasaturile se mostenesc nu se dobandesc . Atat timp cat nu se vor elimina nu numai garda veche de comunisti si rudele lor din politica , nu se va schimba nimic decat oranduirea lor .
 • -1 (1 vot)    
  O ADUNATURA DE NETREBNICI (Sâmbătă, 2 mai 2015, 12:06)

  Ion Romul [anonim]

  Va rog,fiti prudenti.Primarul este emanatia maselor,el a fost ales de popor. Asa ca este normal sa faca ce face sprijinit de scusorile de militieni inapoiati ,care nu se stie ce fac.Si totusi aici este loc si de abuzuri,inclusiv ale celor de la timpanul si urechea.Asa ca D.N.A cred ca a cazut intr-o ambuscada.La fel si postachii. Toti suntem o adunatura de neica-nimeni care ne manevreaza toti cum vor si ne mai miram ca traim in mizeria asta.
  !.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by