Marko Attila cere in instanta ridicarea sechestrului pus de DNA pe un teren

de V.M.     HotNews.ro
Miercuri, 15 aprilie 2015, 21:32 Dosare Anticoruptie


Fostul deputat Marko Attila Gabor a depus o contestatie la Inalta Curte de Casatie si Justitie in care solicita ridicarea sechestrului pus de DNA asupra unui teren pe care il detine in orasul Sacele, el fiind trimis in judecata in dosarul ANRP pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, scrie Agerpres. Cererea fostului deputat se va judeca pe data de 29 aprilie.

Marko Attila Gabor a fost trimis in judecata pe 14 aprilie, pentru savarsirea a trei infractiuni de abuz in serviciu, infractiuni savarsite in calitatea de fost secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului - Departamentul pentru relatii interetnice si membru in Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor, din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor.

In acelasi dosar au fost deferiti justitiei si fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu si deputatul Catalin Theodor Nicolescu.

In rechizitoriul trimis in instanta, DNA informa ca a dispus sechestru asigurator, prin ordonanta nr. 700/P/2014 din data de 07.04.2015, pana la concurenta sumei de 84.588.304 euro, echivalentul a 304.837.796 lei, asupra cotei parti din imobilul inscris in cartea funciara cu nr. 105671 - teren intravilan cu o suprafata de 1.015 mp, situat in localitatea Sacele, str. Valea Cernatului, nr. 51, judetul Brasov, proprietatea lui Marko Attila Gabor.

Marko Attila Gabor a parasit teritoriul Romaniei, el stabilindu-se in Ungaria.

Plenul Camerei Deputatilor a luat act miercuri de demisia din Parlament a deputatului UDMR Marko Attila Gabor.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1014 vizualizari

  • +6 (6 voturi)    
    Attila baci (Miercuri, 15 aprilie 2015, 21:50)

    Peredhil [utilizator]

    Nu cumva dv nu recunosteati jurisdictia romaneasca?Ia ca cetatean maghiar de frunte ce sunteti depuneti contestatiile la institutiile juridice maghiare,care la randul lor sa le sesizeze pe cele romanesti si mai vedem noi cat dureaza,ca problemele juridice depasesc spatiul unui singur stat.
    Sau in acest caz cetatenia romana are prioritate?Pai veniti la o cafeneaua cu drapel atunci,am auzit ca v-au invitat niste baieti la o ceasca-doua....
    Stiti partea cu drepturile si obligatiile unui cetatean?uite acum o particularizare...
  • +6 (6 voturi)    
    Interesant (Miercuri, 15 aprilie 2015, 21:59)

    Daniels22026 [utilizator]

    Pai vino. Vino in tara draga Marko, sa depui contestatia. Abia te asteptam, dragalasule!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by