Ambasadorul Romaniei la Chisinau: DNA a trecut deja Prutul

de G.S.     HotNews.ro
Vineri, 3 aprilie 2015, 8:55 Dosare Anticoruptie


Marius Lazurca 1
Foto: Arhiva personala
Ambasadorul Romaniei la Chisinau, Marius Lazurca a declarat intr-un interviu pentru Europa Libera ca  exista o colaborare foarte buna intre toate institutiile de lupta impotriva coruptiei din Romania cu cele din Republica Moldova si DIrectia Nationala de Anticoruptie "a trecut deja Prutul".

Intrebat cum comenteaza indemnul mai multor forte din Republica Moldova care cer: "DNA, treceti Prutul!", Marius Lazurca a spus ca "celor care isi doresc ca DNA sa treaca Prutul am sa le spun ca DNA a si trecut Prutul".

"Este o colaborare foarte buna intre toate instrumentele de lupta impotriva coruptiei din Romania, fie ca e vorba de Departamentul National Anticoruptie, de Ministerul Public, de Agentia Nationala de Integritate, toate aceste elemente ale sistemului de justitie din Romania au o colaborare foarte solida cu institutiile similare din Republica Moldova", a spus diplomatul roman.

"Mai mult decat atat, a explicat Marius Lazurca, ele s-au intalnit foarte recent, la inceputul lunii martie, la Bucuresti, cand institutiile similare din Romania, prin conducatorii din Republica Moldova, prin conducatorii lor au insotit-o pe doamna vicepremier Gherman intr-o vizita la Bucuresti".

Astfel, a aratat diplomatul, cele doua tari sunt in cursul unui proces de infratire administrativa, "de sincronizare a eforturilor noastre fie pe linie legislativa, pe linie administrativa, fie pe linia unei colaborari practice, astfel incat pana la urma exemplele romanesti se produca roade si in Republica Moldova".






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























3509 vizualizari

  • +5 (5 voturi)    
    Export de DNA (Vineri, 3 aprilie 2015, 8:40)

    L. [utilizator]

    Se pare ca avem un produs valoros autentic romanesc, ce este cautat si la export : DNA.
    Sa le dea Dumnezeu sanatate si spor la munca!
  • +5 (5 voturi)    
    Bun aşa ! (Vineri, 3 aprilie 2015, 9:56)

    Unionistul [utilizator]

    Vine Unirea, e clar... :))
    • 0 (0 voturi)    
      A fost o campanie destul de activa (Vineri, 3 aprilie 2015, 16:36)

      Straistaru Eugen [utilizator] i-a raspuns lui Unionistul

      Intitulata " DNA treceti Prutul " pentru alegerea unui procuror european (comunistii si oamenii lu Filat nu prea vor asta)

      MD este sufocata de Filat si Plahotniuc ( un fel de Ioan Niculae si George Copos), plus Voronin si Dodon, etc....

      Gaburici, prim ministrul.....nu degeaba suntem frati....noi avem un plagiator, ei au un analfabet care nu a treminat liceul....

      Dar nu numai MD ne invidiaza, si BG se uita la noi cu stima si invidie ca nu au si ei asa ceva
  • +3 (3 voturi)    
    Bun aşa ! (Vineri, 3 aprilie 2015, 9:56)

    Unionistul [utilizator]

    Vine Unirea, e clar... :))


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by