VIDEO Comisia Juridica din Senat a avizat favorabil o noua cerere DNA de retinere si arestare a lui Darius Valcov

de Alina Neagu     HotNews.ro
Marţi, 31 martie 2015, 13:06 Dosare Anticoruptie


Darius Valcov
Foto: gov.ro
O noua cerere a procurorilor DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a fostului ministru al Finantelor Darius Valcov, intr-un nou dosar, a primit marti aviz favorabil in Comisia Juridica din Senat. Avizul Comisiei Juridice este consultativ. Plenul Senatului urmeaza sa supuna la vot miercuri cererea DNA.

"Avand in vedere ca sunt doua acte procedurale diferite, am avut doua voturi si vom trimite plenului doua rapoarte. Raportul privind cererea pentru continuarea urmaririi a primit unanimitate de voturi si un raport pentru incuviintarea retinerii si arestarii preventive care este de asemenea un raport favorabil cu majoritate, fiind doua abtineri. Vor fi doua rapoarte favorabile asupra cererii", a declarat presedintele Comisiei juridice din Senat, Catalin Boboc, citat de Agerpres.

Articol in curs de editare.








Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























731 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    Darius da,Dan nu. (Marţi, 31 martie 2015, 13:37)

    vali47 [utilizator]

    Se vede cum se joacă interesele și prieteniile în PSD.Sova este păstrat,Vîlcov este dat hrană uliilor.,semn că sunt mai mulți bani dați lui Ponta de către Șova.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by