Omar Hayssam, condamnat definitiv la 23 de ani si 4 luni de inchisoare pentru complicitate la terorism si infractiuni economice

de Alina Neagu     HotNews.ro
Vineri, 27 martie 2015, 10:51 Dosare Anticoruptie


Omar Hayssam
Foto: AGERPRES
Omar Hayssam a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 23 de ani si 4 luni de inchisoare pentru complicitate la terorism si infractiuni economice, anunta B1 Tv. In februarie anul acesta, magistratii Curtii de Apel Ploiesti au mentinut, dupa rejudecare,  pedeapsa de 23 de ani si patru luni de inchisoare aplicata sirianului Omar Hayssam dupa contopirea celor trei pedepse definitive pe care acestea le avea si dupa aplicarea prevederilor noului Cod Penal. Hotararea Curtii de Apel Ploiesti nu era insa definitiva si a fost atacata cu recurs la intanta suprema.

Omar Hayssam a fost condamnat definitiv de instantele din Romania in trei dosare in care a fost trimis in judecata de DIICOT, el primind 20 de ani de inchisoare pentru rapirea jurnalistilor romani in Irak, 16 ani de inchisoare in dosarul 'Volvo Truck' si trei ani de inchisoare in dosarul 'Foresta Nehoiu'. El a reusit sa fuga din Romania in anul 2006, fiind adus in tara pe 19 iulie 2013. Omar Hayssam este incarcerat in prezent in Penitenciarul Margineni.

Articol in curs de editare.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























5028 vizualizari

  • +8 (8 voturi)    
    pe cand complicii lui la racoare ??? (Vineri, 27 martie 2015, 11:42)

    andreesanu [utilizator]

    Da Hayssam a avut complici in lumea politica in justitie ,in sanatate !!!,astia l-au corcolit astia au inventat povestile cu care a fost posibil jaful si terorismul.
    SRI ce-si asuma din toate aceste activitati ilegale ale lui Hayssam ?,sa nu punem batista pe tambal ,unde era primit Hayssam in Romania ?,din delegatia cui facea parte Hayssam ???.
    Care sunteti cei care ati supt spagi de la Hayssam ???


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by