Dan Sova, in plenul Senatului: Va rog sa ma lasati sa ma apar ca un om liber. Dumnezeu sa fie cu fiecare dintre noi si sa se faca asa cum o sa vrea

de G.S.     HotNews.ro
Miercuri, 25 martie 2015, 11:18 Dosare Anticoruptie


Cazul Sova ajunge la CCR
Foto: Agerpres
Senatorul PSD Dan Sova a cerut colegilor sai sa respinga cerera DNA de arestare si sa fie lasat sa se apere in stare de libertate. Fostul ministru a facut apel si la divinitate: "Vreau, in primul rand, sa va fac o urare: Dumnezeu sa fie cu fiecare dintre noi si sa se faca asa cum o Sa vrea."

"Trebuie sa intelegem un lucru ca noi prin prin legiferare am dat Parchetului si DNA toate mijloacele: finantarea, tehnica si personalul pe care l-au cerut pentu a combate un flagel care afecteaza Romania. Am cerut un singur lucru, libertate", le-a spus Sova senatorilor care vor vota in privinta cererii sale de arestare.

Cum credem ca un om s-ar putea apara din detentie de un sistem care are la dispozitie toate mijloacele? a continuat argumentul sau retoric senatorul PSD.

Va rog sa-mi dati posibilitatea, respingand cererea DNA, sa ma apar ca un om liber, a solicitat Sova.

Sunt convins ca peste cativa ani cand se va da decizia definitiva veti vedea ca nu ati gresit, a spus senatorul, care a adaugat ca "de cand a inceput acest dosar alerg sa-mi demonstrez nevinovatia".

Cred ca prin votul de azi am putea sa aratam ca masura arestarii este o masura exceptionala care nu se poate aplica decat in cazuri exeptionale, a spus Dan Sova care a fost rasplatit cu aplauze de colegii sai. "Cand vreau sa-mi lamuresc o suspiciune nu cer ingradirea libertatii unui om", a acuzat senatorul.

Scapa cum a scapat Vosganian?

Premierul Victor Ponta a scris azi, intr-o postare pe Facebook, ca pozitia sa si a PSD este de a nu bloca actiunile Justitiei ,aratand totodata ca indiferent de votul Parlamentului privind ridicarea imunitatii in cazul lui Darius Valcov, Dan Sova si Theodor Nicolescu pot fi trimisi de procurori in fata judecatorilor, in libertate sau in arest, pentru a se stabili daca sunt sau nu vinovati.

Camera Deputatilor si Senatul urmeaza sa se pronunte miercuri asupra cererilor de incuviintare a retinerii si arestarii preventive pentru deputatul PNL Theodor Nicolescu si senatorii PSD Dan Sova si Darius Valcov.

Dintre solicitarile primite in acest an, Parlamentul a respins, recent, doua cereri de incepere a urmaririi penale, in cazurile senatorului PNL Varujan Vosganian si deputatului UDMR Laszlo Borbely.

Senatorul PSD Dan Sova a declarat luni ca nu isi va da demisia din Senat si a adaugat ca orice alte precizari legate de situatia sa vor fi facute in plen.

DNA spune ca a depus documente false

Anchetatorii cer incuviintarea retinerii si arestarii senatorului in dosarul privind contractele incheiate de firma sa de avocatura cu complexurile Turceni si Rovinari.

Procurorii au date si indicii ca Sova a depus la dosarul instrumentat de DNA mai multe documente false, in incercarea de a-si dovedi nevinovatia. Mai mult, el a dispus distrugerea toate hardurile calculatoarelor societatii de avocati, pentru a ascunde corespondenta purtata prin e-mail intre societatea de avocati si conducerile celor doua complexuri energetice.

Potrivit unui comunicat de presa al procurorilor anticoruptie, din actele de urmarire penala a rezultat ca in perioada 2007-2009, Dan Sova a semnat mai multe contracte si acte aditionale incheiate intre Complexul Energetic Rovinari (CER) si Complexul Energetic Turceni (CET) pe de o parte si SCA "Sova si Asociatii" pe de alta parte.

De asemenea, procurorii au ajuns la concluzia ca, in calitate de "avocat coordonator" - mentiune trecuta expres in toate aceste contracte -, a participat la mai multe discutii legate de obiectul respectivelor documente, s-a deplasat la sediul CER si CET si la alte institutii, contribuind efectiv la incheierea acestor contracte si acte aditionale. In plus, el a oferit si consultanta juridica, in baza acestor contracte si acte aditionale.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























8565 vizualizari

  • +36 (36 voturi)    
    Dumnezeu (Miercuri, 25 martie 2015, 11:10)

    CititorulComentator [utilizator]

    Ce o dati voi repede cu Dumnezeu, boli si alte chestii de-astea cand va loveste legea...huotilor!

    LA PUSCARIE cu hotii!
    • +16 (16 voturi)    
      fara lege sau Dumnezeu (Miercuri, 25 martie 2015, 11:49)

      Inuka [utilizator] i-a raspuns lui CititorulComentator

      Pai si cu Udrea ce-ati avut atunci de ati votat arestarea? Sau lege e doar cand e vorba de altii si nu de famiglia PSD?
      Jigodii ordinare, se pare ca au iesit din socul pierderii alegerilor si fura din nou cu doua maini fara nicio jena.
      Totusi, ma intreb unde e Iohannis si mesajele sale adresate Parlamentului sa nu mai ascunda infractori. Sau i-o fi trecut si lui avantul justitiar si si-a gasit alte ocupatii mai interesante?
      • +7 (7 voturi)    
        Udrea, "barbat adevarat" (Miercuri, 25 martie 2015, 12:32)

        aladdin [utilizator] i-a raspuns lui Inuka

        Sincer, cred ca Udrea a fost singurul "barbat" din tot parlamentul. Cand ii vezi pe toti marii barbati din fruntea tarii cum lacrima si invoca divinitatea, ajungi la concluzia ca, macar pentru atitudinea de care a dat dovada, e singura care ar fi meritat sa fie cercetata in libertate. A cerut si ea lucrul asta, e drept, dar nu s-a milogit ca astia.
        La mititica cu toti hotii, nu doar "ailalti".
        • +1 (3 voturi)    
          Eeeeeiii, parca nu ai stii.... (Miercuri, 25 martie 2015, 12:53)

          IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui aladdin

          Astia sint hotii nostri, mai buni decit hotii lor...
          Dar asta cu invocarea divinitatii cind au furat ochiul dracului mi se pare cel putin penibila.
      • +1 (1 vot)    
        666 are un nume (Miercuri, 25 martie 2015, 13:56)

        un domn [utilizator] i-a raspuns lui Inuka

        shova...
  • +9 (9 voturi)    
    Deznadejdea penala... (Miercuri, 25 martie 2015, 11:13)

    strelka [utilizator]

    Va puteti apara exact ca orice alt cetatean, NU ca ca un "supracetatean" care face parte dintr-un grup(infractional organizat) ce poate decide un tratament preferential pt. membri.
  • +9 (9 voturi)    
    Nu-l stiam asa evlavios... (Miercuri, 25 martie 2015, 11:17)

    Anna O. [utilizator]

    ca-mi schimbam parerea despre el! Da' din urarea lui reiese ca, daca coledzii se poarta cum trebuie, Dumnezeu va aprecia si ii va ocroti la ananghie si pe ei...
    • +2 (2 voturi)    
      Ihi (Miercuri, 25 martie 2015, 12:32)

      aladdin [utilizator] i-a raspuns lui Anna O.

      Asta a citit manualele de religie din scoli...
    • +3 (3 voturi)    
      Cum, nu?! (Miercuri, 25 martie 2015, 12:48)

      Clop [utilizator] i-a raspuns lui Anna O.

      Astia-s dintre cei mai evlaviosi cand e vorba de Sf. Bancarie...
  • +17 (17 voturi)    
    Comment sters de user (Miercuri, 25 martie 2015, 11:21)

    polonyca [anonim]

  • +22 (22 voturi)    
    cum miroase a puscarie, cum devin (Miercuri, 25 martie 2015, 11:23)

    __alex__ [utilizator]

    mistici ;)
    • +1 (1 vot)    
      Păi e normal (Miercuri, 25 martie 2015, 12:52)

      Maica Reteza [utilizator] i-a raspuns lui __alex__

      Numai o intervenție divină îl mai scapă.
  • +18 (18 voturi)    
    ok (Miercuri, 25 martie 2015, 11:25)

    MirceaA [anonim]

    pai du-te si dovedeste ca esti nevinovat
  • +19 (19 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 25 martie 2015, 11:25)

    [anonim]

  • +17 (17 voturi)    
    observatie evidenta (Miercuri, 25 martie 2015, 11:26)

    daniela16ni [utilizator]

    De ce in Senat Sova cere sa fie altfel decat in Camera Deputatilor? Fata de cazul Udrea discursul PSD a fost altfel.
  • +10 (10 voturi)    
    In ciuda lui Hurezeanu (Miercuri, 25 martie 2015, 11:34)

    Daniels22026 [utilizator]

    Tot degeaba. Eu nu-l cred. Chiar daca se jura in genunchi, pe ochii din cap si pe viata lui, cu lacrimi de crocodil, ca n-a furat nimic, eu tot nu-l cred. Imi permit asta pentru ca nu sint judecator. Abia cind l-o ierta justitia, cu sau fara pedeapsa, atunci o sa-l iert si eu. Numai pe magistrati ii cred. Pe mafioti nu. Pot sa se dea toti de ceasul mortii, N-am incredere in juramintele lor nici cit intr-o ceapa degerata.

    Dar ca spectacol mediatic, ma bucur din toata inima! Ca sa moara Hurezeanu de ciuda. Cine o mai face ca Sova, ca Sova sa pateasca! Incatusati si infricosati, asa merita mafiotii sa traiasca pina cind s-or cai pentru faptele lor. Deocamdata Sova, ca toti mafiotii, nu regreta nimic. Si nu da doi bani pe moralitate, principii sau justitie. Doar teatru plingacios si nedemn, doar de asta e in stare Sova.
  • +10 (10 voturi)    
    O intrebare... (Miercuri, 25 martie 2015, 11:39)

    Anonim [anonim]

    Oare toti astia care plang de numai prin Parlament acum ca sa fie lasati liber, la fel plangeau si cand semnau contractele care le aduceau milioane sau zeci de milioane de euro?
    La fel plangeau si cand duceau in faliment companii cu mii de oameni, care urmau sa isi piarda locurile de munca? Oare plangeau pentru acei oameni?
    Oare plang "sarmanii" de fiecare data cand mor oameni pe sosele, din cauza ca nu au fost capabili sa construiasca drumuri moderne?
    Oare plang la fel de tare de mortii din spitale?

    Ce frumos reusesc toti sa isi redescopere lacrimile copilariei fix acum, cand se pune problema sa dea socoteala pentru actiunile facute. Ce frumos Il redescopera ei pe Dumnezeu acum!

    Dumnezeu cu siguranta nu apara hotii, nici lasii. Cu siguranta nu are fata indreptata spre ei. Si cu siguranta se uita cu scarba la ei!
    Dar ei oricum habar n-au ce inseamna Dumnezeu. Repeta doar niste expresii in mod papagalicesc, doara doara vor provoca niste lacrimi prin jur.

    Dezgustator!
  • +10 (10 voturi)    
    Ce amestec are Dumnezeu (Miercuri, 25 martie 2015, 11:41)

    Audit [utilizator]

    in hotia astora??

    Imi vine sa vomit.
    • +2 (2 voturi)    
      Pai Dumnezelea iarta tot (Miercuri, 25 martie 2015, 12:57)

      IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui Audit

      Furturi, crime violuri.
      Pe cind magistratii nu. Ma rog, unii dintre ei, ca si pe acolo adasta furaciunea deseori.
      • +2 (2 voturi)    
        Nu e chiar asa... (Miercuri, 25 martie 2015, 13:43)

        Anonim [anonim] i-a raspuns lui IancuJianu

        Dumnezeu nu iarta tot, si nu in orice conditii. Doar ca te lamentezi si zici ca iti pare rau, nu inseamna ca ti-ai indeplinit obligatiile.

        De asta, in legea veche, daca furai de la cineva, erai obligat sa ii dai inapoi de 4 ori valoarea furata.

        Faptul ca te caiesti nu te absolva de pedeapsa pentru faptele tale. Poti fi mantuit si poti fi crestin si in inchisoare de ex. Nimeni nu zice ca trebuie sa fii eliberat.

        A fi un bun crestin inseamna si sa iti recunosti vina si sa iti accepti pedeapsa.
        Un bun crestin e responsabil pe vorbele si actiunile sale.

        Un bun crestin nu se ascunde dupa Dumnezeu, ca sa fuga de responsabilitate!
  • +12 (12 voturi)    
    Dan Sova, un ins mic la stat, mic la caracter... (Miercuri, 25 martie 2015, 11:42)

    lili [anonim]

    „Acest ins a mințit la televizor, cu o liniște, fără să-i tremure glasul, fără să clipească, în stil Ponta, partenerul și amicul său politic”, a comentat jurnalistul Cristian Tudor Popescu la Digi24, precizând că Dan Șova este doar „un trepăduș sinistru”.
    „Acest ins a mințit la televizor, cu o liniște, fără să-i tremure glasul, fără să clipească, în stil Ponta, partenerul și amicul său politic în momentul în care a apărut la referendum în 2012.
    Domnul acesta a apărut atunci: Am vești bune! 53%, s-a terminat! Băsescu a plecat, victorie!
    Acest băiat, aruncat în funcțiile astea de la partid, l-ați văzut și cum vorbește la televizor, este dispus la orice: la diversiune, la dezinformare, la minciună sfruntată pentru a face pe plac partidului, pentru a urca. Apoi apare dând dovadă nu numai de minciună, ci și de prostie agresivă. Când apare același domn la televizor și face considerații despre Holocaust, despre uciderea evreilor în România. Și ne spune el că n-a fost așa. Iată, astea sunt antecedente.
    Nu știu dacă e vinovat. Dar în orice caz la DNA nu a ajuns un înger pogorât din cer”, a mai spus jurnalistul.

    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Cristian+Tudor+Popescu+despre+cererea+de+arestare+in+cazul+lui+D
    • -1 (1 vot)    
      totusi nu amesteca treburile (Miercuri, 25 martie 2015, 13:01)

      IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui lili

      despre Holocaust trebuie sa avem si noi, parerea noastra, nu impusa prin lege.
      Aici mai citeste putin Paul Goma.
      Cit despre Sova si compania de ra-sunet, la brutarie urgent ca m-am saturat de hoti in 25 de ani de neocomunism.
      • +1 (1 vot)    
        Daca e pe citite (Miercuri, 25 martie 2015, 14:26)

        Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui IancuJianu

        Goma nu are alt merit decat cel de detinut politic opinia sa in domeniul Holocaustului fiind nula. Citeste mai bine istorici bine documentati, documente si marturii exista peste tot.
  • +7 (7 voturi)    
    Un miting ceva (Miercuri, 25 martie 2015, 11:45)

    falcoind [utilizator]

    Un miting ceva nu organizeaza opozitia , e prea impotenta , cred ca e vremea sa iesim in strada , jumatate de cabinet e in urmarire penala si nu au bunul simt sa isi dea demisia , GUNOAIE asta is parlamentari nostri , GUNOAIE lase si care devin brusc credincioase cum is cautat de hotiile facute ?
    • +1 (1 vot)    
      care mă... (Miercuri, 25 martie 2015, 12:56)

      Maica Reteza [utilizator] i-a raspuns lui falcoind

      Nu-i adevărat, ăsta e cel mai cinstit guvern.

      Cred că parlamentul și senatul sunt puțiin ofticați că ăia din guvern sunt atât de cinstiți și vor să-i concureze, să vadă care plasează mai mulți la Jilava până la vacanța de vară.
  • +11 (11 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 25 martie 2015, 11:46)

    [anonim]

  • +7 (7 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 25 martie 2015, 11:47)

    [anonim]

    • +1 (1 vot)    
      glonț avem... (Miercuri, 25 martie 2015, 12:59)

      Maica Reteza [utilizator] i-a raspuns lui

      ... dar să băgăm glonț pe țeavă nu mai putem, nu cred că a mai rămas vreo țeavă nefurată. Au furat ăștia țevile așa, preventiv.
  • +2 (2 voturi)    
    Madam Diculescu-Șova (Miercuri, 25 martie 2015, 12:07)

    Mariicaialbastri [utilizator]

    păi trebuia să fie ăsta micu leu!
    Să spună că nu-i trebuie imunitate, că el se apără, că e nevinovat, că are probe?

    Ori el se ascunde ca un șobolan sub podeaua Parlamentului?

    Așa l-ați învățat în stagiatură pe mare avocat și universitar Dan Șova?
    • +2 (2 voturi)    
      era vorba de 1 leu si 15 bani... (Miercuri, 25 martie 2015, 13:02)

      IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui Mariicaialbastri

      nu de 1 leu regele junglei...
  • +2 (2 voturi)    
    „O Să vrea” (Miercuri, 25 martie 2015, 12:08)

    Tescovin [utilizator]

    De curiozitate, chiar așa a zis Șova ? Cu „S” mare în „o Să vrea” ? :))
    Sau e doar transcrierea HN de vină ?...
  • +1 (1 vot)    
    Demnitate =o;responsabilitate=0,00,asta-i Sova (Miercuri, 25 martie 2015, 12:12)

    andreesanu [utilizator]

    Individul este etalonul ireponsabilitatii ca fost ministru,etalonul excrocilor imbogatiti prin gargara si sforarii avocatesti.
    Cu demnitate=0 ! azi il copie pe Vosganian facid apel la
    Dumnezeu,fuga de raspundere deja a declarat-o prin "
    Peste ani cand se v-a da sentinta se v-a dovedi....."
    are de gand daca-i lasat liber sa duca finalul procesului la calendele grecesti !!!.deja a scapat porumbelul !.
    PSD ca si PDSR v-a face iar scut in fata justitiei aparind
    sobolanii,hienele,sacalii,coiotii .
  • +2 (2 voturi)    
    Invocare (Miercuri, 25 martie 2015, 12:15)

    Lucris [utilizator]

    Sa nu confundam: este vorba de dumnezeul francmasonilor. Numai ca ei nu lui Hristos se inchina...
    Urarea domnului Sova este relativ corecta deoarece, practic, toti membrii Parlamentului sunt francmasoni si toti au acelasi dumnezeu... Ce nu vor sa stie amaratii astia este ca dumnezeul lor nu cunoaste nici mila, nici adevarul si nici dreptatea. Vai de ei...
  • +2 (2 voturi)    
    NE AMUZAM (Miercuri, 25 martie 2015, 12:26)

    ana-pat [utilizator]

    Ne amuzam si facem bascalie ba de unul ba de altul . Purceaua e insa moarta in cotet de mult. Va rog domnilor/doamnelor , vreau sa vad si eu un demnitar curat , despre care sa nu se poata spune nimic rau.......
    " Unde esti tu Tepes Doamne ?"
  • +1 (1 vot)    
    Arestari preventive (Miercuri, 25 martie 2015, 12:38)

    Mihail [anonim]

    Daca chiar doriti sa faceti ceva, modificati codul penal astfel incat arestarile preventive sa fie facute pe indicii temeinice pentru toti cetatenii tarii si numai pentru parlamentari.
    Nici eu nu sunt de acord sa fie incatusat un om care nu e declarat vinovat, decat in anumite conditii, extreme.
    Din pacate, voi ati facut codul penal, acum jucati dupa muzica pe care ati compus-o.
    • +1 (1 vot)    
      Pai ce sunt prosti? (Miercuri, 25 martie 2015, 23:40)

      RoFa [utilizator] i-a raspuns lui Mihail

      Asta ar insemna sa-si dea singuri cu tesla in genunchi. Smecheri sunt dar nu masochisti!
  • +3 (3 voturi)    
    sova (Miercuri, 25 martie 2015, 12:49)

    cornelan [utilizator]

    pe cuvantul tau de hot ?? borfas ordinar , sa-ti fie rusine , derbedeule !
  • +2 (2 voturi)    
    adevarul (Miercuri, 25 martie 2015, 13:13)

    laborator [utilizator]

    Ar trebui să remarcăm că bucuria aproape sadică a celor entuziasmaţi de arestările DNA şi de condamnările pronunţate de judecători este totuşi puerila. Nu fiindcă aceste acţiuni nu ar fi corecte, ci fiindcă ele nu au o finalitate reală. Îşi poate imagina cineva că după ce toţi (câteva zeci de procente) corupţii şi hoţii vor fi, într-un fel sau altul eliminaţi din viaţa publică, vom avea resurse să formăm o nouă clasă politică, un nou şi curat parlament şi nişte manageri de societăţi comerciale mai puţin vorace? România trăieşte o tragedie de care poate nici nu ne dăm seama; ea riscă să deţină nu numai un record geografic dar şi un, nu mai puţin ruşinos, record istoric. Si mai tragic este ca nici acum multi dintre comentatori nu realizeaza ca aceasta porcarie romaneasca nu tine de spectrul politic (stanga sau dreapta...)
  • +2 (2 voturi)    
    periculos (Miercuri, 25 martie 2015, 13:20)

    stroe [anonim]

    Presupun ca solicitarea de "arest preventiv" se formuleaza pentru cei care pot distruge probe sau pot influenta sau si mai rau, martorii. De asemenea, cred ca legea trebuie aplicata tuturor. Parlamentarii au destule privilegeii, care ar trebui sa le impuna corectitudinea, nu dorinta de inavutire nelimitata.
  • 0 (2 voturi)    
    În libertate (Miercuri, 25 martie 2015, 13:24)

    Vasilena [utilizator]

    Totuşi, dacă numai în libertate te poţi apăra, DNA având toate mijloacele de investigaţii, d-na Udrea de ce e cercetată în detenţie?Ori la dânsa nu se pune, dânsa se poate apăra mai bine în detenţie?
    Şi ce pericol public reprezintă d-na Udrea? Oare a omorât pe cineva şi încă nu am aflat?
  • 0 (2 voturi)    
    Rusine avocati de c.. SOVA (Miercuri, 25 martie 2015, 14:06)

    Nick Nedelea [anonim]

    Rusine eterna milogilor,va claditi asa zis un nume pe cinstea unui popor , sunteti de mila tu Sova cu mama ta cu tot !
    • +2 (2 voturi)    
      logica (Miercuri, 25 martie 2015, 14:40)

      laborator [utilizator] i-a raspuns lui Nick Nedelea

      Tocmai am scris mai sus ca la o asemenea dimensiune a hotiei/coruptiei, poporul nu poate fi nici el chiar cinstit... Matematic nu este posibil. Am intalnit sute de oameni care nu sunt revoltati pe furt ci sunt preocupati sa fie de la PSD sau dimpoptriva de la PDL/PNL... Cu astfel de criterii nu vom ajunge departe.
  • +1 (1 vot)    
    Toti hotii il "gasesc" pe Dumnezeu (Miercuri, 25 martie 2015, 14:24)

    Bogdan_100 [utilizator]

    Daca Acesta ar fi interesat de soarta lor I-ar fi trasnit de mult. Sau poate se raporteaza la BOR unde au vazut ca daca dai doua matanii esti aparat si oricat ai fura nici un procuror nu se mai leaga de tine. E clar ca dupa votul de azi si precedentul Vosganian, mirul va fi la mare pret in lumea infractionala.
  • +1 (1 vot)    
    pe mine altceva ma oripileaza (Miercuri, 25 martie 2015, 14:36)

    Europiu [utilizator]

    si anume, urmatorul paragraf din "spiciul" imbecilului:

    "Sunt convins ca peste cativa ani cand se va da decizia definitiva"

    CUUUUUUUUM? Eu zic doar asa: speri mata, da' speri degeaba...
    • +2 (2 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 25 martie 2015, 19:37)

      [anonim] i-a raspuns lui Europiu

      • 0 (0 voturi)    
        tocmai! (Joi, 26 martie 2015, 17:02)

        Europiu [utilizator] i-a raspuns lui

        exact asta ma infurie, faptul ca stie ca procesul in sine se va lalai pe multi ani de-acum inainte... It just sucks!
  • +1 (1 vot)    
    Atunci i-am condamnat pe toti la ..... (Miercuri, 25 martie 2015, 15:01)

    Nick Nedelea [anonim]

    Nu mai comentez nimic !
  • 0 (0 voturi)    
    Dosare pe banda rulanta (Joi, 26 martie 2015, 7:38)

    TATAMISHU [utilizator]

    Cand se pot instrumenta atatea dosare care apar pe banda rulanta?Dispune DNA-ul de atatia procurori ?Se poate spune ca DNA-ul lucreaza ptr.Presedinte si Noul PNL ptr.a lua puterea atata timp cat la 10 PSD-isti cu dosare avem si un PNL-ist de ochii lumii ptr.a da bine la imagine.Poate nici DNA-ul nu isi da seama ca face anumite jocuri politice ptr.rasturnarea guvernului.A se vedea manifestatia de aseara din Capitala a celor 200 de oameni chemati pe Facebook care scandau anticipate in loc sa se scandeze impotriva tuturor coruptilor din tara asta care nu au legatura cu nici un partid anume.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by