UPDATE Darius Valcov, ministrul Finantelor, acuzat de DNA ca ar fi luat 2 milioane de euro spaga cand era primar de Slatina

de Redactia     HotNews.ro
Vineri, 13 martie 2015, 18:05 Dosare Anticoruptie


Darius Valcov, ministrul Finantelor
Foto: Hotnews
Directia Nationala Anticoruptie a inceput urmarirea penala impotriva ministrului Finantelor, Darius Valcov, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta si este suspectat ca ar fi primit spaga pentru a il favoriza pe un om de afaceri. Conform materialului probator administrat in cauza a rezultat ca Darius Valcov a primit intre 2010-2013, perioada in care ocupa functia de primar al municipiului Slatina, suma de aproximativ 2 milioane de euro.

UPDATE Ora 21:25 Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a parasit sediul Directiei Nationale Anticoruptie dupa aproximativ trei ore, potrivit Agerpres. La iesire, el a refuzat sa faca declaratii jurnalistilor care il asteptau. Intrebat daca a primit mita in calitate de primar al municipiului Slatina, Darius Valcov a spus ca nu este acuzat de acest lucru. De asemenea, el a negat ca ar fi fost pus sub control judiciar.

Comunicatul integral remis de DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a coruptiei au dispus efectuarea urmaririi penale fata de:

VALCOV DARIUS-BOGDAN, primar al municipiului Slatina, la data faptei, in prezent Ministru al Finantelor Publice, cu privire la savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

In ordonanta de efectuare a urmaririi penale se arata ca, in cauza, exista date si indicii din care rezulta suspiciunea rezonabila care contureaza urmatoarea stare de fapt:

In cursul anului 2009, administratorul unei societati comerciale l-a contactat pe suspectul Valcov Bogdan Darius, in calitate de primar al municipiului Slatina, judetul Olt, caruia i-a propus, ca in schimbul oferirii sprijinului in influentarea factorilor de decizie din cadrul autoritatii contractante, in vederea castigarii unor licitatii de lucrari pentru obiective situate in municipiul Slatina, orasele Scornicesti, Piatra Olt si Draganesti, sa ii dea 20% din valoarea sumelor incasate (fara T.V.A.), conform contractelor de executie a respectivelor lucrari.

Astfel, in luna noiembrie 2008 a fost aprobat proiectul "Extinderea si reabilitarea sistemelor de apa si apa uzata in judetul Olt", al carui beneficiar final este SC Compania De Apa Olt SA, operator regional catre care Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara (ADI) "Oltul" (ADI) a delegat serviciile de alimentare cu apa si canalizare in aria de implementare a proiectului "Extinderea si reabilitarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Olt".

In cadrul acestui proiect au fost incheiate contractele "Reabilitarea si extinderea retelei de apa si canalizare in orasele Scornicesti si Potcoava", "Reabilitarea si extinderea retelei de apa si canalizare in municipiul Slatina" si "Reabilitarea si extinderea retelei de apa si canalizare in orasele Draganesti-Olt si Piatra-Olt".

Cu ocazia derularii procedurilor de licitatie membrii comisiei au procedat, la indemnul suspectului Valcov Bogdan Darius, in mod abuziv, la eliminarea din caietul de sarcini a unor conditii de eligibilitate in scopul favorizarii firmei omului de afaceri.

In urma acceptarii propunerii facute, firma omului de afaceri a castigat licitatiile organizate in cadrul proiectului "Extinderea si reabilitarea sistemelor de alimentare cu apa si apa uzata in judetul Olt", avand ca obiect semnarea contractelor cu Compania De Apa Olt pentru mai multe lucrari.

Administratorul societatii si suspectul Valcov Bogdan Darius au stabilit de comun acord, ca sumele de bani sa fie remise primarului, in numerar, in lei si numai la sediul firmei.
Astfel, in baza acestei intelegeri, incepand cu luna decembrie 2010, suspectul Valcov Bogdan Darius s-a prezentat periodic la sediul firmei omului de afaceri, unde a primit de la acesta sume de bani in lei, remiterea fiind realizata ori de cate ori contractantul Compania De Apa Olt efectua plati in contul societatii.

Incepand cu jumatatea anului 2012, datorita unor probleme financiare existente in cadrul firmei sale, administratorul nu a mai putut face platile catre Valcov Bogdan Darius.
In acest context, suspectul Valcov Bogdan Darius l-a pus in legatura pe omul de afaceri cu o persoana cu functie de conducere din cadrul Primariei, care, avand cunostinta de intelegerea frauduloasa dintre cei doi, a hotarat, in scopul disimularii provenientei ilegale a banilor, ca diferentele de bani neonorate sa fie platite catre o alta firma, prin incheierea a trei contracte fictive de furnizare de bunuri/servicii, fara ca aceasta societate sa presteze vreun serviciu in virtutea contractelor special incheiate in acest sens.

Din materialul probator administrat in cauza a rezultat ca urmare a intelegerii cu omul de afaceri, suspectul Valcov Bogdan Darius a primit, in perioada 2010-2013, aproximativ 2 milioane de euro, o parte din aceasta suma fiind primita in mod direct, in numerar, iar suma de 2.480.000 lei a primit-o prin intermediul unor firme.

Transferul sumelor a fost realizat cu sprijinul si prin intermediul unor persoane fata de care se desfasoara acte de urmarire penala, care au creat un circuit de documente financiar-contabile fictive pentru a disimula provenienta si destinatia reala a sumelor de bani.

Suspectului i s-au adus la cunostinta calitatea procesuala si acuzatiile, in conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedura penala.
Facem precizarea ca efectuarea urmaririi penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, activitate care nu poate, in nici o situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie.



Ministrul Finantelor a ajuns la DNA la ora 18.00, el venind singur. 

Potrivit primelor informatii, Darius Valcov a fost citat de procurorii anticoruptie pentru a fi audiat intr-un dosar in care are calitatea de suspect, alaturi de alte doua persoane.

Sursele citate au mai precizat ca Valcov este audiat in legatura cu fapte comise ca primar al municipiului Slatina.

Darius Valcov a avut doua mandate de primar la Slatina, din 2004 pana in 2012.

Pe 27 martie 2012 Darius Valcov si-a anuntat demisia din PDL, partid al carui membru a fost din anul 2000. Astfel, el a fost eliberat din functia de primar in data de 28 martie 2012, printr-un ordin al prefectului. In data de 10 iunie 2012, Darius Bogdan Valcov a fost reales de catre slatineni in functia de primar cu un procent de peste 80 la suta.

In decembrie 2012, a fost ales senator de Olt din partea PSD.

Din august 2014 pana in decembrie 2014 a fost ministru delegat pentru Buget, iar din decembrie 2014 este ministru al Finantelor Publice.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























13435 vizualizari

  • +37 (43 voturi)    
    LoL (Vineri, 13 martie 2015, 18:08)

    HP [utilizator]

    Poate la noapte il cheama si pe Viorel.
    • +12 (16 voturi)    
      E un joc de sah (Sâmbătă, 14 martie 2015, 0:59)

      Tase Rotta [utilizator] i-a raspuns lui HP

      Pe tabla de sah au cazut nebunii (vanghelie si sova), au cazut caii (Udrea si Hrebenciuc), a picat o tura, Vilcov, cine urmeaza? Blaga? Dragnea? ...... Pinochio !!!!!!!!!
      • +4 (6 voturi)    
        Poate greşesc, dar reducerile nu erau... (Sâmbătă, 14 martie 2015, 6:53)

        EU-74-RON [utilizator] i-a raspuns lui Tase Rotta

        ...din Codul Fiscal, ci din cel Penal şi nu de taxe ci de ani: de la 24 la 20, de la 15,8 la 13,5, ş.a.m.d...şi nu de scutiri era vorba ci, de fapt, de amnistii/ graţieri...
        Prietene Darius: rapid, demisia!...nu e o nenorocire: poţi fi primar sau ministru (de ce nu chiar şi preşedinte) şi la brutărie: primar de celulă, ministrul blocului A de deţinuţi cu infracţiuni economice (chiar de finanţe dacă insişti), preşedintele brutăriei...şi acolo se pot organiza alegeri...se pare că tu ai ales deja...
      • -1 (3 voturi)    
        Eu cred (Sâmbătă, 14 martie 2015, 8:10)

        xrogo [utilizator] i-a raspuns lui Tase Rotta

        ca matrozul!!!
  • +25 (35 voturi)    
    ... (Vineri, 13 martie 2015, 18:15)

    Sarmis [utilizator]

    Probabil l-au chemat procurorii sa le tina prelegeri despre reducerile de taxe si intrarea tarii pe drumul luminos al societatii socialiste multilateral dezvoltate.
  • +22 (30 voturi)    
    Comment sters de user (Vineri, 13 martie 2015, 18:25)

    polonyca [anonim]

    • +25 (31 voturi)    
      Pai el e doar un singur om (Vineri, 13 martie 2015, 18:46)

      Kaladin [utilizator] i-a raspuns lui polonyca

      ...si sa fim seriosi, intr-un stat mafiot ca Romania...Johanis e doar o marioneta.
      La subiect: eu unul ma ingrozesc, guvernul e penal, parlamentul e penal, primariile si prefecturile is penale...si toata caracatita in jos pana la femeia de servici.
      25 de ani de jumuleala.
      • +2 (4 voturi)    
        Pai asta-i realitatea .... (Sâmbătă, 14 martie 2015, 10:34)

        blackarrow [utilizator] i-a raspuns lui Kaladin

        se mai indoia cineva ? eu am zis de Valcov ca e mafiot -culmea , cu alte smenuri decat cele expuse aci- si mi-au sarit multi in cap , ca vai , ce primar bun ,ales cu peste 80 %. Parca Mazare n-a fost ales la fel ?! Hai sa le dam niste bobite si am prostit boboru' , nu ? Si noi sintem de vina , ca le cautam in coarne si conceptia generala e ca " sa fure, ca oricine fura, da' sa faca si pentru noi, ca atunci e bun " . Asta e natia, asta e materialul ....
    • +5 (15 voturi)    
      Nu!... (Vineri, 13 martie 2015, 19:54)

      Liviu2012 [utilizator] i-a raspuns lui polonyca

      Să nu te mai frământe fiindcă nu asta înseamnă!

      Asistăm doar la uvertura necesară pentru a demonstra CU PROBE CÂT DE PENALĂ este această falangă de înaintaşi ai PSD. Plus cât de mult ne-au batjocorit şi ne-au căpuşat resursele în toţi aceşti ani... A trebuit să vină Iohannis!...

      După cum se vede, "Regimul Băsescu e de vină" deoarece a ţinut cu infractorii: le-a ascultat convorbirile dar i-a ascuns sub preş 10 ani !!... -:)))))))

      Abia acum devine Justiţia funcţională!... Devenim Republica Procurorilor şi Denunţătorilor. Bine a yis V. Ponta: "Scapă cine poate!"...
      • +2 (4 voturi)    
        Aici cam ai dreptate, (Sâmbătă, 14 martie 2015, 8:11)

        xrogo [utilizator] i-a raspuns lui Liviu2012

        abia acum devine justitia functionala,DUPA plecarea lui Basescu!!!
    • -1 (3 voturi)    
      cine o fi Johanis? (Sâmbătă, 14 martie 2015, 9:42)

      NoFive [utilizator] i-a raspuns lui polonyca

      Numele președintelui României este Iohannis, nu Johanis!
    • 0 (4 voturi)    
      calm down, beavis! (Sâmbătă, 14 martie 2015, 10:32)

      amycus [utilizator] i-a raspuns lui polonyca

      nu te mai agita atata, ca nu prea intelegi tu ce se intampla
  • +18 (22 voturi)    
    De groaza!! (Vineri, 13 martie 2015, 18:52)

    Azra [utilizator]

    Ce se intampla in tara asta, toti cei cu functii de conducre in institutiile statului sunt implicati in afaceri ilegale, fiind puscariabili? Cert este nevoie rapida de o reforma structurala a asa-zisei clase politice corupte si compromise pe care o avem!
  • +10 (18 voturi)    
    Ce sa ne miram? (Vineri, 13 martie 2015, 19:10)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Nimic deasteptat - fiind membru unui partid de mafioti si ministru intr-un guvern condus de un plagiator & hot electoral, nu poate fi decit fie hot, fie complce la jaf. Mafia rosie nu va putea fi stirpita, atit timp cit Parlamentul insusi e o adunatura de hoti ca Valcov.
    • -3 (21 voturi)    
      mai adauga si mafia portocalie (Vineri, 13 martie 2015, 23:39)

      Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

      Ca oricum au aceiasi trandafiri la radacina. Faptele au fost comise intre 2010 si 2013. In perioada 2000-2012 a fost membru PDL, garantat basescu si lupta pentru statul de drept.
      • -1 (3 voturi)    
        Pana una alta, (Sâmbătă, 14 martie 2015, 7:23)

        , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

        pacalicii rosii sunt la guvernare!
        Oricat ai vrea sa murdaresti si sltceva, zoaia, lehamitea, scarba... este pesedeul!
        Nimeni nu este curat, dar atat de murdari ca pesedeaua slinoasa, nu e nimeni!
        Nevermind, poti sa te minti cat vrei, lasa/ne pe noi asa cum suntem. Daca tu gandesti cu latrinele, e treaba ta; eu nu am ce cauta in haznaua voastra!
        Aaaaa, am uitat; jos Basescu!
        • +1 (3 voturi)    
          scuze (Sâmbătă, 14 martie 2015, 14:17)

          Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

          nu inghit neconditionat orice, doar pentru ca este feng-shui si suna bine. Ai incercat vreodata sa ai propriile pareri, fara sa incerci sa fii doar fan neconditionat?

          Faptul ca ponta este la guvernare, nu stiu cat ii face pe pesedisti pacalici sau pe noi. Asta este o alta fractura in logica-ti superba. pdl este la fel de jegos ca psd si au aceleasi radacini. Pentru tine, unii put a rahat si unii a trandafiri. Breakingnews: put la fel.
          • -1 (3 voturi)    
            Invata sa citesti! (Sâmbătă, 14 martie 2015, 20:22)

            , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

            Sau sa intelegi!
            Unde vezi tu ca am spus ca pedeleii sunt curati si prsedeaua, nu!
            Repet:Nimeni nu este curat, dar atat de murdari ca pesedeaua slinoasa, nu e nimeni!""
            Acum ai inteles?!
            Sau trebuie sa iti desenez!~?
            • +1 (1 vot)    
              tu nu stii nici ce scrii (Duminică, 15 martie 2015, 1:49)

              Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

              "Oricat ai vrea sa murdaresti si sltceva, zoaia, lehamitea, scarba... este pesedeul!"

              Altceva fiind niste virgine? Considera ca le-am dat cu lubrifiant.

              "Nevermind, poti sa te minti cat vrei, lasa/ne pe noi asa cum suntem. Daca tu gandesti cu latrinele, e treaba ta; eu nu am ce cauta in haznaua voastra!"

              Oricine zice ceva de pdl/pmp/base=latrine? Daca zice unul de la a3 ca 1+1=2, eu o sa-i dau dreptate. Daca zice base 1+1=3, eventual udrea=onesta, tu o sa-i dai dreptate. Cam asta-ti este logica de fan neconditionat.

              Nu te mai cita partial, omitand principalul, ca nu tine. Ar trebui sa bagi in fiecare comentariu 1+1=2, ca tot am dat exemplu, ca sa poti scrie orice si sa te poti cita partial, pentru a-ti da dreptate pupandu-te singur.
              • -1 (1 vot)    
                Nu mai are sens sa ca... (Luni, 16 martie 2015, 13:14)

                , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

                combat cu tine!
                Sigur recunosti ca esti opac si ca ii crezi si pe ceilalti la fel.
                Eu spun ca nimeni nu este corect, tu ma citezi partial si trunchiat, dandu/ti singur motive de a/ti demnostra ca ai dreptate!
                Prefer sa/ti spun... nevermind si sa trag... obloanele. La voi la latrinisti (la noi cei care manifestam un minimum de echidistanta, ne este vizibil) conteaza ce vi se spune. Creier aveti doar ca sa nu va fie frig in interiorul cutiei craniene sau...ca sa nu sune a go daca va loviti.
                Deci... nevermind!
                Du/te in plata Domnului!
                Am uitat, voi comunistii, nu aveti asa ceva; sunteti... liber cugetatori, nu?
                • +1 (1 vot)    
                  da da da (Luni, 16 martie 2015, 13:56)

                  Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

                  ti-am citat/combatut ideile, in integralitate, scrise chiar de tine. Idei foarte inteligente, exact ca-n bancul cu denumirea oamenilor cu idei.

                  Dealtfel, persisti in ceea ce am combatut (latrinist), macar esti consecvent. Parca un banc si legat de asta...

                  Echidistanta transpira chiar din nickul tau, dar sa nu intram in detalii. Eu zic sa fii fericit ca 90% a ales indoctrinarea religioasa in scoli, ala de dreapta care te crezi... Sa inteleg ca ai fost un bun ortodox si ai votat cu ponta, la indemnul multpreafariseului daniel?
                  • 0 (0 voturi)    
                    Ce bucuros esri cand (Luni, 16 martie 2015, 15:00)

                    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

                    te invarti in cerc!
                    Daca o tragi pe religie, ai grija, tocmai ce ti/am spus; la voi nu se pune; sunteti liber-cugetatori!
                    A, si nu uita, pune multi de minus in dreptul meu!
                    Cat despre nick/ul meu, cauta si tu ceva in rusa! eventual... "ne vajno".
                    Pa si... succesuri!
                    • 0 (0 voturi)    
                      lucrez cu materialul clientului (Luni, 16 martie 2015, 17:59)

                      Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

                      Daca te plangi de calitate... nashpa :D

                      Tu ai dat-o in religie, scumpete... mie mi se falfaie. Dar, tot am zis mai sus de material client. Acum ti-oi renega si religiozitatea...:)))

                      Am gasit in Sven Hassel ceva in rusa, dar mi-e ca nu-mi aproba hn comentariul, chiar daca doar citez :D

                      Corect, succesuri, ca e de dreapta, plod presidente style :)))
      • +5 (5 voturi)    
        nu se poate? (Sâmbătă, 14 martie 2015, 10:33)

        amycus [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

        asta a fost membru pdl?

        postacii de aici sa sara repede cu minus, ca asa ceva nu se poate sa apara.
  • +4 (14 voturi)    
    Codruta Premier ! (Vineri, 13 martie 2015, 19:25)

    tontu [utilizator]

    E tot mai bine; mai un pic si o sa vina tanti Codruta cu prorcurorii ei sa preia guvernarea...
    • +1 (1 vot)    
      are si ea bubele pe cap.... (Sâmbătă, 14 martie 2015, 13:41)

      oxxxxxyyyyya [utilizator] i-a raspuns lui tontu

      nu crede ca e sfanta, lucreaza la c-da.....
  • +13 (15 voturi)    
    Nu ne mai miram, regretam (Vineri, 13 martie 2015, 19:55)

    Clop [utilizator]

    Orice puseu numit speranta pentru tara asta.

    Cred ca am ajuns la o suprasaturatie cu cel mai cinstit guvern si jocurile de putere pentru majoritatea din Parlament.

    Cred ca tara se mai poate primeni odata cu caderea guvernului Ponta si alegeri parlamentare anticipate.

    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-18597347-demisie-alegeri-anticipate-sau-asume-guvernul-ponta-guvernarea-pana-2016.htm
  • +14 (16 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 13 martie 2015, 21:01)

    [anonim]

  • +12 (14 voturi)    
    cred ca e cazu ca tot guvernu sa-si depuna demisia (Vineri, 13 martie 2015, 22:34)

    ouyang [utilizator]

    ce o tot lungim cu cate unu pe rand. toti sunt la fel de putrezi, jos toti odata!
  • +9 (15 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 13 martie 2015, 22:43)

    [anonim]

  • -1 (7 voturi)    
    Chiar daca vine (Vineri, 13 martie 2015, 23:09)

    vasile-roaita [utilizator]

    partidul PeNaLilor la putere tot asa o sa fie. Toti sint corupti, asa ca vorba romanului; scapam de dracu dam peste tac-su. Sau vorba lui Tanase care este valabila si azi;
    Ne-am trezit din hibernare
    Şi-am strigat cât am putut:
    Sus Cutare! Jos Cutare!?
    Şi cu asta ce-am făcut?

    Am dorit, cu mic, cu mare,
    Şi-am luptat, cum am ştiut,
    S-avem nouă guvernare?
    Şi cu asta ce-am făcut?


    Ca mai bine să ne fie,
    Ne-a crescut salariul brut,
    Dar trăim în săracie?
    Şi cu asta ce-am făcut?

    Ia corupţia amploare,
    Cum nicicând nu s-a văzut,
    Scoatem totul la vânzare?
    Şi cu asta ce-am făcut?

    Pentru-a câştiga o pâine,
    Mulţi o iau de la-nceput,
    Rătăcesc prin ţări străine?
    Şi cu asta ce-am făcut?


    Traversam ani grei cu crize,
    Leul iar a decăzut,
    Cresc întruna taxe-accize?
    Şi cu asta ce-am făcut?

    Totul este ca-nainte,
    De belele n-am trecut,
    Se trag sforile, se minte,
    Şi cu asta ce-am făcut?

    Se urzesc pe-ascuns vendete,
    Cum nicicând nu s-a văzut,
    Ţara-i plină de vedete,
    Şi cu asta ce-am făcut?

    Pleacă-ai noştri, vin ai noştri!
    E sloganul cunoscut;
    Iarăşi am votat ca proştii,
    Şi cu asta ce-am făcut?
    • 0 (2 voturi)    
      De ce tragi sirena ,Vasilica ? (Sâmbătă, 14 martie 2015, 8:04)

      Plagarus [utilizator] i-a raspuns lui vasile-roaita

      Paradoxul PSDerbedeilor si-au atins limita in arta hotiilor,declarandu-se cei mai " cinstiti " dintre ei .
  • +16 (18 voturi)    
    Si complicii din media? (Vineri, 13 martie 2015, 23:48)

    emigrant [utilizator]

    Saraca Lavinia...Si prietena Udrea, si sotul Darius. Astept DNA sa treaca la etapa urmatoare: faza anchetarii si arestarii jurnalistilor de 2 bani care primeau milioane ca sa lustruiasca mafia politica.
  • +14 (16 voturi)    
    Prejudiciul trebuie recuperat (Sâmbătă, 14 martie 2015, 0:00)

    DanDare [utilizator]

    ...si folosit cu o destinatie clara , de ex: constructia / modernizarea de crese, gradinite, scoli, spitale de copiii...

    Iar pentru politrucii corupti trebuie infiintata o puscarie speciala, un fel de Zoo in care sa ne plimbam cu copii de mana si sa le aratam de mici ca cine fura asa ajunge.
    Persoanele astea trebuie distruse pe viata .Altfel lupta e pierduta !
  • +13 (15 voturi)    
    Si tu Darius?Ramanem fara " cinstitii " WcP? (Sâmbătă, 14 martie 2015, 1:35)

    Plagarus [utilizator]

    Potocoava si catusele binemeritate !
  • 0 (2 voturi)    
    pana aici! (Sâmbătă, 14 martie 2015, 7:14)

    Kpriciu [utilizator]

    Cu aceasta clasa politica, Romania nu va avea nicio sansa. Acesti politicieni, hoti la drumul mare, trebuie alungati de la putere! Au uitat deja de alegerile prezidentiale si ignora poporul cu nesimtirea si aroganta tipic golaneasca!
  • 0 (2 voturi)    
    PSD se canibalizează. (Sâmbătă, 14 martie 2015, 10:29)

    vali47 [utilizator]

    Interesant este că lui Vîlcov i se trage tot de la Ponta.Când era primar la Slatina,Vîlcov era președinte al PDL Olt și după multe presiuni și șantaje din partea PSD a trecut cu tot cu organizația PDL Olt,la PSD.PDL Olt dispărând din peisajul politic.Vîlcov sa implicat activ în activitatea PSD,dar vechii adversari nu l-au uitat și nu acceptă tutela acestuia.Faptul că Vîlcov a părăsit PDL într-un mod grotesc și grosolan se datorează multor excrocherii contabilizate de cei de la PSD.Acum se debarasează de el.Nu mai au nevoie.
  • +3 (5 voturi)    
    laveta (Sâmbătă, 14 martie 2015, 10:39)

    amycus [utilizator]

    oameni invidiosi pe succesurile altora.
    succesuri din munca, desigur.

    asa un om capabil si destoinic incat niciun partid nu se putea lipsi de serviciile sale.

    cred ca de la darius a inceput disesnsiunea psd-pdl, ca fiecare vroia sa puna mana pe acest einstein al politicii.

    saraca laveta sandru... i-au luat si prietena si acum urmeaza sotul... tzt-tzt-tzt...
  • -1 (1 vot)    
    Cum ar fi daca? (Sâmbătă, 14 martie 2015, 11:25)

    L. [utilizator]

    Toti oamenii de afaceri romani si straini ar declara la DNA toate spagile date reprezentantilor statului pentru contractele de achizitii publice, cu nume, sume si dovezi din 2000 pana in prezent?
    O amnisitie speciala ar facilita acest gest de curatenie administrativa si politica.
    • -1 (1 vot)    
      Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 14 martie 2015, 12:49)

      [anonim] i-a raspuns lui L.

    • 0 (2 voturi)    
      Ți înainte de 2000 de ce nu? (Sâmbătă, 14 martie 2015, 13:32)

      vali47 [utilizator] i-a raspuns lui L.

      Ai impresia că înainte de 2000 nu sa furat?
  • -1 (1 vot)    
    DEMISIA (Sâmbătă, 14 martie 2015, 16:09)

    fluturel [utilizator]

    Ministrul de finante Vilcov trebuie sa-si dea DEMISIA.Ca cetatean al acestei tari nu -i acord domnului ministru prezumtia de nevinovatie.
    2 milioane de euro pentru trafic de influienta? Si tu impozitezi microintreprinderile fara angajati cu 1530 lei/trim?Te lauzi cu proiectul de Cod fiscal domnule ministru?Ministrul de Finante trebuie sa fie o persoana foarte specializata in domeniu,un as al finantelor,un foarte bun cunoscator al realitatii, o somitate in acest domeniu.
    Cine este ministrul finantelor? Un fost primar.Cred ca singurul lucru pe care il stie este traficul de influienta.
    Ce nenorocire pentru aceasta tara cu asemenea oameni! si tineri!.Ce rusine! Ce BLESTEM pentru ROMANIA si pentru OAMENII de bine care se lupta zi de zi sa supravetuiasca in timp ce altii sub umbrela PARTIDELOR POLITICE au luat spagi de milioane de euro si si-au facut averi uriase.
    Ne sfideaza zi de zi cu NERUSINARE, ne rad in nas si ne considera niste prosti.
    Ce CREDINTA au acesti oameni?Ce EDUCATIE au primit acesti oameni?Ce parinti au acesti oameni?
    Ma intreb unde a fost DNA pana acum?Ce JUSTITIE a functionat in aceasta tara?Ce sa invete tinerele generatii de la CORUPTA CLASA POLITICA? Sa fure,sa fure,sa fure........!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by