Elena Udrea descrie pe Facebook "circuitul denunturilor" din dosarul Gala Bute: Denunturile impotriva lui Udrea au venit abia dupa ce Topoliceanu si Nastasia au fost pusi sub acuzare. Au vrut sa plaseze vina mai departe

de Alina Neagu     HotNews.ro
Sâmbătă, 28 februarie 2015, 16:05 Dosare Anticoruptie


Elena Udrea
Foto: Hotnews
Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat pe pagina de Facebook a fostului ministru un mesaj intitulat "Clarificari in ceea ce priveste dosarul Gala Bute", in care se afirma ca "Se creeaza in mod fals ideea ca banii destinati cumpararii de publicitate de catre MDRT la Gala Bute ar fi fost deturnati catre Elena Udrea. Nimic mai neadevarat. Acuzatiile de luare de mita la adresa fostului ministru nu au nicio legatura cu organizarea evenimentului sportiv, ele fiind doar <anexate> la dosar." Echipa de comunicare descrie si "circuitul denunturilor" din dosar.

"Denunturile impotriva lui Udrea au venit abia dupa ce Topoliceanu si Nastasia au fost pusi sub acuzare. In realitate, odata prinsi, acestia au vrut, in mod fraudulos, sa plaseze vina mai departe", sustine echipa de comunicare a fostului ministru.

Circuitul denunturilor din dosarul Gala Bute, potrivit echipei de comunicare a Elenei Udrea
:
  • Adrian Gardean depune denunt impotriva lui Stefan Lungu si a lui Gheorghe Nastasia.
  • Dupa ce a fost acuzat, Lungu o denunta pe Ana Maria Topoliceanu si il pomeneste si pe Tudor Breazu.
  • Acuzata de Lungu, Ana Maria Topoliceanu face denunt impotriva Elenei Udrea si il preseaza pe Tudor Breazu sa declare, la randul sau, impotriva lui Udrea.
  • Breazu neaga afirmatiile lui Topoliceanu si demonstreaza cu probe presiunile la care a fost supus.
  • Dupa denuntul lui Gardean, Nastasia neaga, initial, acuzatiile, pentru ca, apoi, sa depuna un denunt impotriva Elenei Udrea.
Elena Udrea a primit miercuri mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Gala Bute, pentru trei infractiuni de luare de mita. Contestatia avocatilor Elenei Udrea la decizia de arestare preventiva se judeca pe 5 martie.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























3185 vizualizari

  • 0 (26 voturi)    
    Pute (Sâmbătă, 28 februarie 2015, 15:47)

    bobyff [utilizator]

    N-am treaba cu aceasta femeie dar cazul ei PUTE de la o posta. Daca pe denunturi se poate face arest de 30 de zile atunci ma duc la DNA sa fac un denunt impotriva lui Ponta, sa fiu sigur ca nu-i mai vad fata 30 de zile.
    • +5 (23 voturi)    
      Cititi ba motivarea; (Sâmbătă, 28 februarie 2015, 17:20)

      Alo? [utilizator] i-a raspuns lui bobyff

      Si nu va mai luati dupa toate prostiile debitate de Udrea.

      Uite ce zice judecatoarea care a bagat-o in arest:

      "Contrar susţinerilor apărării, se constată că probele propuse de procuror nu constau doar în denunţuri. Propunerea de luare a măsurii arestării preventive este susţinută de acte contabile care confirmă, în două dintre acuzaţiile de luare de mită, traseul banilor, respectiv faptul că inculpata a profitat de banii primiţi de la denunţători. De asemenea au fost depuse probe, constând în declaraţiile unor martori, cu privire la insistenţa inculpatei în încheierea actelor care stau la baza acuzaţiei de abuz în serviciu cât şi constatări ale nelegalităţii procedurii urmate şi a producerii unui prejudiciu."

      Stati si cascati gura la ce zice inculpata Udrea in loc sa puneti mana si sa cautati adevarul, nu intoxicarile venite de la madama blonda.
    • +1 (5 voturi)    
      Fa-o ! (Sâmbătă, 28 februarie 2015, 20:16)

      taticutu [utilizator] i-a raspuns lui bobyff

      Hai du-te, ca se vede ca esti mare justitiar !
      Se mai face dreptul si la fara frecventa ?
  • +5 (27 voturi)    
    pușcăriile sunt pline de nevinovați, știm asta (Sâmbătă, 28 februarie 2015, 16:25)

    visio [utilizator]

    DNA nu arestează pe motiv de suspiciune! E clar că dovezile sunt suficient de bune pentru a impune arestarea!
  • -1 (19 voturi)    
    E deja pattern (Sâmbătă, 28 februarie 2015, 17:30)

    BartSimpson [utilizator]

    Udrea a inceput sa vorbeasca despre propria persoana numai la persoana a treia, ghici ciuperca cam ce incearca sa faca de fapt .. fina psihologie .. NOT :))) e doar penibila ..
  • +4 (6 voturi)    
    Eu am crezut si inteles ... (Sâmbătă, 28 februarie 2015, 18:12)

    Alius [utilizator]

    ...de la madama ca a fost arestata "pentru ca SRI si Kovesi". Acum e "pentru ca denunturi"?
  • -2 (4 voturi)    
    Udrea stia tot ce misca in minister. (Sâmbătă, 28 februarie 2015, 18:35)

    clint [utilizator]

    Nimeni nu avea curaj sa o faca pe la spate pe Udrea. In toate cazurile de la Revolutie spaga ajungea pana sus la ministru.
    In rest, Udrea joaca tare si incearca sa se victimizeze, lucru care ii reuseste destul de bine.

    Sper ca justita sa probeze faptele sau sa o lase in pace, nu e normal circul asta.
  • +1 (1 vot)    
    O opinie! (Sâmbătă, 28 februarie 2015, 19:18)

    hotnewsfil [utilizator]

    Coruptia este o priblema la ordinea zilei in toate tarile, la diferite scari. Noi suntem printre campioni!
    Avand in vedere ca se cauta pretutindeni solutii de combatere a acestui flagel, ar avea un mare succes un serial, cu multe episoade, pe aceasta tema, care sa se realizeze de o casa de filme din Romania, eventual in colaborare cu una dintre marile case internationale, care ar acoperi o parte din cheltueli.
    Filmul ar trebui sa prezinte cazurile Microsoft si Gala Bute, in toata complexitatea acestora, cu activitatile (tacticile) procurorilor si judecatorilor, cu prevederile legilor, cu evolutia vietii personale a personajelor principale.
    La sfarsitul filmului, ar trebui sa fie prezentate, intr-un addendum rezumativ, si alte cazuri de rasunet rezolvate de procurorii si judecarorii romani (cele referitoare la marea coruptie, in care autorii au functii importante in stat si in activitatile private).
    Referindu-se la succesele procurorilor, Victor Viorel (mitoman, plagiator) ii apeleaza cu 'Procurorii mei'.
  • 0 (4 voturi)    
    Mai are Basescu puterea de a face minuni? (Sâmbătă, 28 februarie 2015, 20:12)

    hotnewsfil [utilizator]

    Fragment din rugamintea-rugaciune pe care PMP o adreseaza lui Traian Basescu de cate ori acesta trece pa la sediul partidului :
    Eu sunt mic, tu fa-ma mare,
    Eu sunt slab, tu fa-ma tare!
    (pana la)Amin!
  • +2 (2 voturi)    
    Curios... (Sâmbătă, 28 februarie 2015, 20:14)

    taticutu [utilizator]

    Si care e problema ?
    O ancheta nu se face din aproape in aproape ?
    Mai clar : s-au incalcat anumite norme de procedura ? De ce atuncea cand ati aprobat noile coduri prin asumarea raspunderii guvernamentale, nu ati introdus si clauza, ca cei socotiti presupusi inculpati au voie sa-si stabileasca ei singuri modul cum vor fi anchetati, nu procurorul ?
  • 0 (4 voturi)    
    adevar (Duminică, 1 martie 2015, 9:14)

    randunica [utilizator]

    ba ce vreti sa spuneti ca an tara asta pot sa merg la dna si sa declar ca am dat spaga x euro la x persoana si mai aduc si vreo 3 dobitoci care jura ca e adevarat si sant crezut .ba santeti damblagi>?


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by