​Stire actualizata

VIDEO Dosarul "Gala Bute": DNA a pus sechestru pus pe bunuri apartinand lui Udrea, Obreja, Ariton, Resmetita, Gardea si Lupulescu

de I.C.     HotNews.ro
Vineri, 27 februarie 2015, 12:02 Dosare Anticoruptie


Elena Udrea
Foto: HotNews.ro
Stire actualizata Procurorii DNA au dispus, in dosarul "Gala Bute", instituirea masurii sechestrului asigurator asupra mai multor bunuri ce apartin Elenei Udrea, lui Ion Ariton, Rudel Obreja si altor trei inculpati, informeaza Agerpres.

"Procurorii anticoruptie (...) au dispus instituirea masurii sechestrului asigurator asupra mai multor bunuri mobile si imobile ce apartin urmatorilor inculpati in dosarul 'Gala Bute': Elena Udrea, Rudel Obreja, Cornel Resmerita, Miron Dorel Gardean, Miron Lupulescu si Ion Ariton ", arata DNA intr-un raspuns transmis vineri la solicitarea agentiei de presa citate.

Avocatul Marius Striblea declarase anterior ca procurorii DNA au pus sechestru asigurator pe mai multe imobile si pe cateva milioane de lei din averea Elenei Udrea, aceeasi masura fiind luata si in cazul celorlalti inculpati din dosarul "Gala Bute", potrivit Mediafax.

Avocatul Marius Striblea a spus, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), ca i-a fost adusa la cunostinta Elenei Udrea decizia de a se pune sechestru asigurator pe bunuri mobile si imobile ale acesteia si pe "cateva milioane de lei".

Intrebat daca intre bunurile imobile se afla si mosia de la Nana a Elenei Udrea, avocatul a spus ca nu a vazut ca in documentul procurorilor sa fie specificat acel teren.



Marius Striblea a precizat ca Udrea nu a dat si o declaratie in fata anchetatorilor, nefiind necesara in cazul luarii masurii sechestrului. Avocatul a adaugat ca Elena Udrea se astepta la luarea unei astfel de masuri in cazul sau.

Intrebat daca si in dosarul "Microsoft" a luat o astfel de masura, avocatul a spus ca nu are cunostinta de o astfel de situatie.

Intrebat daca s-a motivat decizia de arestare preventiva luata miercuri in cazul Elenei Udrea, avocatul a spus ca pana joi, la finalul programului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, motivarea nu era redactata.

La DNA au fost dusi vineri, din arest, fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea si fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja. De asemenea, la DNA a venit si fostul ministru al Economiei Ion Ariton, cercetat sub control judiciar.

Elena Udrea a fost arestata preventiv miercuri, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a emis pe numele ei mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, in dosarul "Gala Bute". Decizia nu este definitiva, contestatia Elenei Udrea urmand sa se judece tot la instanta suprema.

Mandatul de arestare a fost emis pentru: infractiunea de luare de mita in legatura cu finantarea de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a contractelor incheiate de Termogaz Company SA cu UAT Cavnic si UAT Borsec; infractiunea de luare de mita in legatura cu platile efectuate de Compania Nationala de Investitii catre SC Consmin SA; infractiunea de luare de mita in legatura cu finantarea de catre MDRT a contractelor incheiate de Termogaz Company SA si SC Kranz Eurocenter SRL cu UAT Lupeni si UAT Petrosani; infractiunea de abuz in serviciu, in legatura cu organizarea "Galei Bute", se arata in decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Totodata, instanta a respins propunerea DNA in cazul Elenei Udrea in ce priveste acuzatiile de tentativa la infractiunea de folosire de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene si infractiunea de folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite.

Elena Udrea a transmis pe Facebook, la o zi dupa ce a fost arestata preventiv, un punct de vedere privind "trei mecanisme" in ceea ce priveste dosarul "Gala Bute", in care arata ca "are loc o condamnare mediatica", mesajul sau fiind semnat de echipa de comunicare.

"Descriem 3 mecanisme in ceea ce priveste dosarul ￯Gala Bute￯", se precizeaza in postarea de pe Facebook, in care se mentioneaza ca "oameni de afaceri si functionari din Ministerul Dezvoltarii sunt prinsi ca au dat si au luat mita, probatoriul este format din interceptari, traseul banilor prin conturi si declaratii in care isi recunosc vinovatia (desi, initial, au negat".

"Acesti oameni fac denunturi impotriva Elenei Udrea (nu exista niciun alt fel de proba decat denunturile). Rezultanta: ei sunt liberi, Elena Udrea este arestata. Deci, declaratiile impotriva lui Udrea garanteaza libertatea", se precizeaza in mesaj.

Udrea mai arata ca exista informatii si indicii foarte clare ca denuntatorii impotriva Elenei Udrea in dosarul "Gala Bute" s-au pus de acord asupra declaratiilor si au incercat sa influenteze ancheta.

"Stefan Lungu sustine ca s-a pus de acord cu Gardean in decembrie 2014 asupra declaratiilor; Ana Maria Topoliceanu a facut presiuni asupra lui Tudor Breazu pentru a-i confirma denuntul; exista un denunt colectiv (caz unic in practica penala) in care este amintit si numele Elenei Udrea. Mai mult, aproape toti denuntatorii si-au schimbat declaratiile initiale. Toti acesti oameni sunt liberi (chiar daca exista articol care prevede arestarea preventiva a celor care doresc si pot sa influenteze desfasurarea anchetei), iar Udrea este arestata", se arata in postare.

Udrea mai mentioneaza ca "punctul de vedere al acuzatorilor (manifestat prin referatul DNA) este omniprezent in spatiul public" si ca "are loc o condamnare mediatica, in timp ce varianta apararii nu se aude si nu se vede deloc, nici macar declaratia facuta de Udrea in fata instantei".

Mesajul se incheie cu hashtag-ul "Kafka" si este semnat de "echipa de comunicare".

Potrivit informatiilor din presa, care citeaza probatoriul pentru arestarea Elenei Udrea, o parte din presupusa mita pentru aceasta ar fi fost adusa la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului intr-o geanta.

"La data de 06.10.2011, inculpatul Gardean Adrian si (.....) s-au deplasat la sediul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, avand asupra lor suma de 900.000 euro intr-o geanta de voiaj de culoare neagra. Gardean Adrian a intrat singur in cladire, accesul fiind realizat de catre Nastasia Gheorghe, si s-a deplasat la cabinetul secretarului general. Cei doi au intrat singuri intr-o sala de sedinte aflata in vecinatatea biroului, iar Gardean Adrian i-a inmanat lui Nastasia Gheorghe geanta, indicand totodata care este continutul acesteia. Nastasia Gheorghe a consultat situatia alocarilor bugetare pentru cele doua societati si a cerut lui Gardean Adrian ca, in contul diferentei datorate, sa incheie un contract de sponsorizare in valoare de 3 milioane RON pentru ￯Gala Bute￯ cu o societate administrata de Rudel Obreja. In acest context, Nastasia Gheorghe a afirmat ca plata acestei sume reprezinta o problema personala a ministrului, careia trebuie sa ii gaseasca o rezolvare. Ulterior, Nastasia Gheorghe a inmanat geanta ministrului Udrea Elena Gabriela, in cabinetul acesteia, comunicandu-i provenienta si suma care se gasea in interior, si i-a adus la cunostinta intelegerea referitoare la sponsorizarea societatii administrate de Rudel Obreja in contul diferentei", ar fi scris procurorii in probatoriu.

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a mai stat in Arestul Politiei Capitalei din seara zilei de 10 februarie, cand a fost retinuta de procurorii DNA, in ziua urmatoare ea fiind arestata prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in dosarul "Microsoft". In 17 februarie, Elena Udrea a fost scoasa din arest si plasata in arest la domiciliu, in urma deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care a judecat contestatia deputatului PMP.

Camera Deputatilor a avizat, in 9 februarie, urmarirea penala, retinerea si arestarea preventiva a Elenei Udrea atat in dosarul "Microsoft", cat si in dosarul "Gala Bute".

In 23 februarie, Camera Deputatilor a avizat ultimele cereri ale procurorilor de urmarire penala si arestare preventiva a deputatului PMP, in dosarul "Gala Bute".

In acest dosar, Camera Deputatilor a incuviintat, in 9 februarie, urmarirea penala si arestarea preventiva a Elenei Udrea pentru abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si luare de mita.

Ulterior, DNA a apreciat ca, in aceasta cauza, au aparut noi elemente si au cerut noi avize de urmarire penala si arestare preventiva.

In dosarul "Gala Bute" sunt arestati preventiv fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja si primarul municipiului hunedorean Lupeni, Cornel Resmerita. Fostul consilier al Elenei Udrea Stefan Lungu si fostul secretar general in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului Gheoghe Nastasia sunt cercetati in arest la domiciliu.

Fostul ministru al Economiei Ion Ariton este inculpat si el in acest dosar, pentru ca ar fi determinat reprezentantii a zece companii de stat, printre care Hidroelectrica, Nuclearelectrica si Romgaz, sa sponsorizeze ilegal, cu suma totala de peste 1,7 milioane de lei, organizarea Galei Bute de catre firma lui Rudel Obreja. Senatorul PNL Ion Ariton (ales din partea PDL) este sub control judiciar pana in aprilie, acesta fiind obligat sa nu paraseasca tara si sa se prezinte la Politia Sibiu in zilele stabilite prin programul de supraveghere.

In acelasi dosar este arestat preventiv, din 8 februarie, si Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea.

De asemenea, potrivit unor documente ale DNA obtinute de MEDIAFAX, Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii, este urmarita penal pentru luare de mita, in dosarul "Gala Bute".






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























9203 vizualizari

  • +15 (21 voturi)    
    Bravo DNA (Vineri, 27 februarie 2015, 12:19)

    un domn [utilizator]

    asteptam recuperarea lor..apoi Hrebe la Rand !
    • +7 (9 voturi)    
      i-auzi (Vineri, 27 februarie 2015, 15:14)

      curios [anonim] i-a raspuns lui un domn

      A. deci GArdean NU A VAZUT cand Nastasia a dat banii mai departe
      B. Pescariu era singur in masina cu Udrea cand a dat banii
      C. Topoliceanu era intre patru ochi cand a dat banii.
      Astea da probe! cu asa denunut il arestezi si pe papa de la Roma.

      PS. Adica pe rte lipsa din spaga [zice Nastasia] Udrea a cerut o sponsoriare oficiala cu acte a Galei Bute???? Careva e fraier pe aici...
      • +2 (6 voturi)    
        Au schimbat si data cand s-au dat banii! (Vineri, 27 februarie 2015, 15:59)

        AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui curios

        Denuntatoarea a spus pe data de 10 care era intr-o Duminica si au schibat-o imediat pe 6. Baiatul lui Cocos a fost "plasat" intr-o celula cu niste baieti de bine care l-au abuzat. Cand a auzit taica-sau, a spus totul in schimbul mutarii lui. Ca in stalinism. In spatele tuturor sta nimeni altcineva decat Iohannis, care ii va rade si pe Ponta, Ghita si ceilalti din PSD daca ii sta in cale. Dar cel mai mare dusman al lui este Traian Basescu, care ii va veni de hac...
  • -16 (30 voturi)    
    Abuzuri si executie, din pacate in 2015 (Vineri, 27 februarie 2015, 12:32)

    Cristiann80 [utilizator]

    Sa o luam metodic.
    1. DNA n-a anuntat avocatii ca Elena Udrea este chemata la DNA!
    2. I se pune sechestru pe o parte a averii, fara ca procurorii sa fi avut dovezi ca exista acest motiv bine intemeiat!
    3. La dosar nu este nimic nou, s-a gasit doar un denunt colectiv care, nu au avut nicio treaba unii cu altii si nici cu Udrea vreodata!
    4. DNA intai te salta apoi cauta dovezile!
    5.DNA pune pret pe turnatoriile adevaratilor spagari, ii lasa liberi si nici de averile lor nu se ating!
    6. Sa intelegem ca da ca torni ceva de Udrea, devii omul DNA-ului, iti face si statuie?
    7. Ma intreb: cum va plati DNA pentru tot abuzul fata de Udrea? Cine ii va plati pentru aceste nenorociri care i-au fost pricinuite pe baza de minciuni?
    8. Ce se intampla din decembrie pana azi nu se numeste Justitie, ci EXECUTIE ca pe vremea lui Ceausescu. La fel se intocmeau denunturile colective.Un text scris de securist, pus in fata unora dispusi sa-l semneze si gata, opozantul sistemului,era saltat din pat noapte si dus era....
    9. Am convingerea ca DNA si SRI s-au infratit pentru planuri ascunse, cred in ceea ce a spus Udrea ca acel Coldea l-a pus pe sas la Palat strategic, e cam prost, molau, taranoi, fara minte.Usor de tinut in frau.
    10. Basescu n-a lasat asa ceva. Din contra, se intrase pe fagasul normal. Justitie corecta, fara abuzuri si executarea presupusilor vinovati. Azi, avem ceva urat, ne transmit frica. Lumea nu mai semneaza nimic, nu mai angajeaza, nu mai vor contracte deoarece nu au de unde sa stie cu cine le semneaza si intra in belea fara sa fie vinovati!
    11. Fratilor, Udrea este victima SRI,DNA cu aportul lui Iohannis care nu vrea sa fie deranjat pe dreapta politica, NU vrea Opozitie si cu asta am spus tot. Au dat in Udrea sa-l sperie pe Basescu, ori asa ceva in Europa nu se poate!
    • +7 (21 voturi)    
      De unde avere? (Vineri, 27 februarie 2015, 12:35)

      oo [anonim] i-a raspuns lui Cristiann80

      Femeia asta este un om cinstit, desi are milioane de lei in conturi, imobile, terenuri. le-a dobandit din salariul lunar.
      Foarte tare se va speria Basescu!!!! Nici schema cu frate-su nu l-a impresionat. E uns cu toate alifiile, nu il are Udrea cu nimic la mana, doar cu decolteul, dar e marinar, va gasi una si mai proaspata, sa investeasca in ea, politic, desigur.
      Udrea plateste acum pentru aroganta cu care s-a afisat, avand un protectorat solid in spate. ca valoare umana, nu poate fi decat o nulitate , dar cu fitze.
      Sa-I scrie o scrisoare presedintelui Norvegiei si sa ceara azil politic! In alta tara, normala, dupa o asemenea gafa, zbura inapoi in clasa a VII a sa invete Europa si statele care sunt monarhii inca.....
      A fost rautacios Turcescu!
      • 0 (0 voturi)    
        Dar stii ca Daciana (Sâmbătă, 28 februarie 2015, 8:50)

        John M. [utilizator] i-a raspuns lui oo

        era secretar de stat pe probleme NATO si cand a intrebat-o Turcescu ce inseamna aceasta organizatie n-a stiut?! A zis textual, "E unul din lucrurile pe care le accepti asa cum sunt fara sa te intrebi ce sunt cu adevarat".
    • +4 (12 voturi)    
      si totusi... (Vineri, 27 februarie 2015, 12:41)

      Cris41 [anonim] i-a raspuns lui Cristiann80

      Si totusi daca doamna este vinovata (macar partial) ? Eu zic sa asteptam pana se dau niste solutii. La tot ce s-a intamplat in tara asta in ultimii 25 de ani, e cazul sa cautam in permanenta nod in papura celor care incearca sa desluseasca itele coruptiei? In logica dv, si Voiculescu a fost condamnat tot pe nedrept. Garantati dv ca pana ieri, cu Basescu, justitia a functionat correct, iar azi este exact pe dos?? Totusi nu suntem chiar atat de prosti (l-am simpatizat pe Basescu pana la un punct). Toti striga ca sunt nevinovati si executati politic. Hai sa ii lasam in pace si gata. NU?
    • +4 (14 voturi)    
      Pentru Cristiann80 (Vineri, 27 februarie 2015, 12:42)

      alinm [anonim] i-a raspuns lui Cristiann80

      E o sansa mica sa fii chiar Udrea si atunci nu te deranja sa citesti mai departe.

      Dar daca nu esti, am si eu o intrebare. Tu ai citit titlul articulolui? Scrie acolo cateva imobile si milioane de lei.

      Tu te-ai intrebat de unde are o femeie ca Udrea banii aia? Te-ai intrebar de unde are "imobilele" alea?

      Inainte sa o victimizezi, incearca sa gandesti.
      • -3 (9 voturi)    
        La voi, toti care au, le-au furat! (Vineri, 27 februarie 2015, 16:03)

        AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui alinm

        Mai sunt oameni in tara asta care au facut bani fara sa fure. Iohannis cum de are 6 case si un dosar de retrocedare la DNA tinut la sertar??? Nu toti sunt la fel, ca PSD si PNL, aceeasi mizerie. Sa asteptam ca justitia sa dea verdictul.
    • +7 (13 voturi)    
      nu mai spune.... (Vineri, 27 februarie 2015, 13:00)

      bancher [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

      dar de proverbul ,,cine seamana vant, culege furtuna, ai auzit?'' Udrea si Cocos asta au facut: ne-au sfidat (eu unul spre ex nu mai suportam bataia de joc cu parcarile Dali din Buc), au luat mita, au dat mita mai departe, li s-a suit puterea la cap....uite ca acum trebuie sa plateasca.
      O invit pe d-na Udrea sa faca apel la Haga, la Curtea Drepturilor Omului, si sa se planga acolo ca a fost arestata abuziv, fara probe, ca nu i s-au respectat drepturile de om, ca i-au luat sutientul, ca i-au pus catuse in public, si ca nu are conditii in inchisoare.
      Dar sa nu se mai planga pe Facebok, ca pe mine nu ma impresioneaza.
    • +9 (15 voturi)    
      Juri tu pe onoarea (Vineri, 27 februarie 2015, 13:01)

      potaissa [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

      lui Ponta si-a lui Mazare ca Lenuta n-a tinut manuta aia a ei pedichiurata? Sau i-or fi bagat agentii SRI milioanele-n banca? Hai convinge-ma!
    • +9 (15 voturi)    
      Propunere (Vineri, 27 februarie 2015, 13:17)

      Iulian72 [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

      Stimate domn, daca o considerati nevinovata pe aceasta tovarasa, va invit sa mergeti in fata unui platitor de rate la un credit imobiliar (indiferent de moneda) si sa-i explicati, privindu-l in ochi, cum si-a achitat "nepretuita" creditul de 3mil. de euro in 2 ani. Puteti incepe prin a ne explica noua, aici, cum a reusit performanta asta.
      • +1 (5 voturi)    
        destul de simplu (Vineri, 27 februarie 2015, 15:57)

        robert_tm [utilizator] i-a raspuns lui Iulian72

        Ratele si le-a platit renuntind la imobilul in cauza(adica terenul) si pierzind ratele care le-a platit pe teren pana in clipa aceea (peste 100000 euro), asta ar putea sa faca aproape oricine are rata . Cit despre avere , eu zic ca madam Udrea era bogata inca din 2004 cind s-a casatorit cu Cocos , firmele lui sub protectia lui Nastase aveau zeci de milioane de lei profit. De exemplu nevasta lui Patriciu, gospodina vrea 100 mil euro.
    • +4 (14 voturi)    
      Cu asa opozitie Cristian (Vineri, 27 februarie 2015, 13:18)

      VictorS [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

      ne-am cam lamurit.

      Hai sa lasam justitia sa se faca.
      Daca DNA face abuz, mandra ta ministreasa SIGUR se va apara, nu iti face atatea probleme. Are destui avocati si cu ce sa ii plateasca.

      Din pacate pentru ea insa, milioanele alea nu le-a facut din salariu ...
      • +1 (1 vot)    
        sau poate merge la CEDO! (Vineri, 27 februarie 2015, 19:18)

        lili [anonim] i-a raspuns lui VictorS

        Sa-si dovedeasca nevinovatia!
        De ce nu merge la CEDO, la Strasbourg, gaseste adresa pe net!!??!
        NU am azuit-o niciodata amenintand Justitia din Romania cu CEDO, niciodata desi a terminat DREPTUL!(la fabrica de diplome Dimitrie Cantemir, e-adevarat!!)
        Dna Udrea, mergeti la CEDO sa va demonstrati nevinovatia?!!!
    • +10 (14 voturi)    
      Cu respect dar... (Vineri, 27 februarie 2015, 13:29)

      mass [anonim] i-a raspuns lui Cristiann80

      ... am si eu ceva de spus. Nu va contrazic in ceea ce afirmati in cele 11 puncte cu observatii, as vrea insa sa va cunosc parerea despre urmatorul aspect.
      Stim ca D-na E.U. provine dintr-un mediu cel putin modest dpdv al situatiei materiale. Nu a mostenit averi, nu a castigat la loterie. Bagajul de cunostinte, cel real, nu cel pe care-l gasim in CV-ul personal ( master in stiinte militare, hai sa fim seriosi ) chiar nu o califica intr-o postura din care ar putea sa beneficieze de mari avantaje financiare. Nu e nici CEO la cine stie ce mare companie si nici cercetator de geniu caruia sa-i fi fost recompensate cu sume frumoase meritele unor mari descoperiri. Cu toate astea, D-nei E.U. i se pune sechestru pe MAI MULTE IMOBILE si CATEVA MILIOANE DE LEI.
      Va rog frumos, in limitele unei logici rationale, fara a incerca scenarii fanteziste si avand in vedere contextul social si politic in care traim de 25 de ani, imi puteti spune cum a putut aceasta distinsa Doamna sa acumuleze averea pusa acum sub sechestru?
      • -1 (7 voturi)    
        N-ai auzit (Vineri, 27 februarie 2015, 14:23)

        transalpinarum [utilizator] i-a raspuns lui mass

        ca a fost maritata cu un mare afacerist si de acolo vin lovelele?
      • -2 (8 voturi)    
        In acelasi fel il putem pune si pe Iohannis! (Vineri, 27 februarie 2015, 16:53)

        AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui mass

        Are 6 case dar nu poate sa vorbeasca singur desi e profesor, nu-i nimic de capul lui. Sa-i luam pe toti care au de la 4 case in sus. Incepem cu Udrea si cu Iohannis, ce zici??? :)
      • -1 (3 voturi)    
        cum de unde are EU averea uriasa?! (Vineri, 27 februarie 2015, 18:39)

        lili [anonim] i-a raspuns lui mass

        A explicat: e mostenita dupa divortul de Dorin Cocos!
        Cocos care acum recunoaste pe banda rulanta acuzatiile procurorilor DNA, adica RECUNOASTE ca averea aia uriasa este din FURAT BANI PUBLICI, adica banii publici furati au intrat inclusiv in AVEREA mostenita de EU!!!
        Simplu, azi Dorin Cocos si Alin Cocos au RECUNOSCUT acuzatiile in dosarul ANRP, ala cu muuulte milioane de Euro FURATE!!
        Mai zilele trecute, au recunoscut in alt dosar, Dorin Cocos a recunoscut pana acum TOATE acuzatiile DNA!
        Se strange latul spre EU si TB si restul PDListilor!
        Succes DNA, Codruta sper sa nu ne dezamagesti!
    • +7 (11 voturi)    
      Ma abtin sa zic mai mult (Vineri, 27 februarie 2015, 13:51)

      laur [anonim] i-a raspuns lui Cristiann80

      Asa ca am sa zic doar atat: Fugi la parnaie cu ea... repede.
    • +5 (7 voturi)    
      Corect... (Vineri, 27 februarie 2015, 14:35)

      Tati [anonim] i-a raspuns lui Cristiann80

      Mi se pare foarte corect ce spui, argumente beton.
      Te rog sa te duci URGENT la arestul Capitalei si scoate-o urgent pe EU in calitate de judecator autodidact !
      Succes si sa ne dai comunicat !
    • +4 (6 voturi)    
      Instituirea sechestrului in cursul urmarii (Vineri, 27 februarie 2015, 14:46)

      Maniu [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

      penale este prevazuta in lege. Deci oricat ai fi de amorezat de Udrea sau actionar la PMP nu poti formula acuzatia de abuz.
  • +11 (19 voturi)    
    Asta explica si degetul dus la nas (Vineri, 27 februarie 2015, 12:33)

    potaissa [utilizator]

    Toata chestia pute bestial !!
    • +6 (10 voturi)    
      Mai există o explicație. (Vineri, 27 februarie 2015, 13:06)

      Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui potaissa

      Probabil îi dăduse sângele pe nas de la pumnul lui Bute.
  • +1 (5 voturi)    
    Mediteraneo (Vineri, 27 februarie 2015, 12:38)

    Veta [anonim]

    A fost arestata in Cannes sau San Remo dupa constitutia cu coperti roz de politia TeleVista.
    Cei 200 milioane euro pe an pentru schimburi comerciale vor fi vreodata recuperati ?
  • +10 (12 voturi)    
    fara ura si fara razbunare! (Vineri, 27 februarie 2015, 12:46)

    amycus [utilizator]

    dar si fara mila, ca destul ne-a sfidat duduia!
  • +10 (14 voturi)    
    Ma scuzati, dar de unde milioanele la o analfabeta (Vineri, 27 februarie 2015, 12:50)

    Mihai [anonim]

    care a terminat Titu Maiorescu.

    Lasati-o mai moale cu abuzul procurorilor. De ce nu investigheaza sursa averii. ANI doarme?
  • +9 (11 voturi)    
    Ati uitat un detaliu - BRD (Vineri, 27 februarie 2015, 12:56)

    mihai [anonim]

    BRD la care dansa avea mega creditul imobiliar a schimbat incadrarea creditului stiind ca persoana care il va prelua nu are banii, iar ea ramanea neexecutata silit. Ma rog, BRD e o societate privata si deci atata timp cat nu se plange de paguba creata, nu e nimic legal. In schimb, acest gen de "jafuri interne" din bancile private nedeclarate la autoritati nu cred ca sunt chiar legale daca ma intelegeti.
  • +6 (10 voturi)    
    avere (Vineri, 27 februarie 2015, 13:28)

    traiang [utilizator]

    Ne antrenam in fel de fel de speculatii juridice, ,cosmicofantasmagorice dar luati averea ei de terenuri de sute de hectare,case,masini s.a si raspundeti toti care veti comenta aici daca puteti sa o faceti la fel in 10 ani.Si ca sa fie punct vedeti ca a strans mai mult de cand este singura decat cu cocos Sa nu ne mai aburesca cu statul de drept si marea tinuta morala cand a avut un singur scop avere peste avere Va lua sa spunem 5 ani si aia injumatati cu buna purtare si in rest si daca traieste cat broasca testoasa isi va pemite orice ii trece prin minte Din cei care vor comenta raspundeti cat trageti la''saiba'' sa duceti un trai decent ?
  • -1 (7 voturi)    
    ucraina (Vineri, 27 februarie 2015, 13:48)

    ady [anonim]

    este o mare vrajeala pentru a ajunge la basescu asa cum a promis voiculescu ,despre sora lu ponta de ce nu se face mare tam-tam , in italia prinde rtv , 100% p.s.d-ist ,sau poate mai vedem stiri despre ucraina dar mai concrete si sincere pentru ca presa din italia spune adevarul ....
  • +3 (3 voturi)    
    BRD complice? (Vineri, 27 februarie 2015, 16:17)

    Mihai [anonim]

    Creditul imobiliar "cedat" catre Faur arata ca un "jaf intern" fara pistoale. Dar iata ca la Gala Bute, tot BRD a acordat celebrul credit. Ce coincidenta
  • 0 (6 voturi)    
    si cati ani va lua EU?! vreo 10, cel putin??!!! (Vineri, 27 februarie 2015, 16:29)

    lili [anonim]

    Ca si asta conteaza, la puscarie cu ei!
    Cu toti, in frunte cu penala EU!
    Si apoi cu TB, se strange latul spre TB pe modelul AN, banii ILEGALI catre campanie PDL il vor infunda curand si pe TB si pe Blaga si pe Boc, urmeaza "Liga portocalie"!
    "Succesuri"!
    Pacat ca dna Monica Ridzi a preferat sa taca si sa ia asupra ei toata responsabilitatea lasandu-si copii singuri fara mama si sa intre la puscaria Gherla, in timp ce EBA care s-a folosit in fapt de banii de care e acuzata Monica Ridzi e bine mersi crescandu-si copilasii!
    Succes DNA!
    La puscarie cu toti hotii astia, cand auzi cum recunosc milioanele de euro furate ti se face greata, la puscarie cu ei!
    • +1 (5 voturi)    
      Lili, mai usor ca it da sangele pe nas de nervi! (Vineri, 27 februarie 2015, 17:01)

      AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui lili

      Sa ii ia pe toti care au furat in tara asta si sa le ia averile, dar numai dupa ce justitia, buna sau rea, sa-si spuna cuvantul. Stiu ca pe vremea USL nu-ti placea DNA, dar acum ca au luat-o pe Elena Udrea esti foarte fericita. Nu te-am vazut pe nicaieri cand Fenechiu sau Rusianu erau bagati la puscarie. Ce sa mai zic de Chiuariu. Ca sa vedem cat de verticala esti, am o propunere Sa-i ia pe toti care au peste 4 case si sa inceapa cu Udrea si Iohannis. Apoi pe cei care n-au facut niciun km de autostrada dar au semnat contracte fara numar. Incepem cu Boagiu si Ludovic Orban. Esti de acord??? :)))
      • 0 (2 voturi)    
        Nu cu case, ci cu milioane de euro (Vineri, 27 februarie 2015, 20:04)

        Maniu [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        nemuncite si nemeritate.
        • 0 (0 voturi)    
          Atunci cu Tariceanu si guvernul PNL! (Vineri, 27 februarie 2015, 20:40)

          AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui Maniu

          Au spart in 2008 3,5 miliarde de euro in doar o luna de campanie electorala, facand wc-uri prin tara a cate 65.000 de euro bucata, toate din fondul de dezvoltare creat prin privatizrea BCR. Ce zici, aici e vorba de miliarde, Pentru asta PNL ar trebui sa dispara nu sa-l aducem la guvernare....Dar o va sfarsi in istorie, unde ii este locul...
  • +1 (1 vot)    
    DNA poate-si aduce aminte de privatizari !!! (Vineri, 27 februarie 2015, 20:05)

    andreesanu [utilizator]

    Astea-s mizilicuri de incalzire pentru DNA citeva milioane de euro !
    Cind se vor lua la mana dosarele de privatizare ,obligatiile asumate si se v-a vedea ca s-a tocat totul la fier vechi,ca nu s-au facut investii asumate de miliarde de euro ,atunci intradevar se vede scoasa in fata artileria grea a DNA lui. Atunci poate necesarul de locuri in inchisori v-a trebui multiplicat cel putin de 50 ori !,nu-i gluma !


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by