Articol in actualizare

DNA cere incuviintarea arestarii preventive si urmaririi penale a Elenei Udrea, pentru trei noi infractiuni de luare de mita/ Udrea a fost adusa din arest la DNA

de I.R.     HotNews.ro
Luni, 16 februarie 2015, 11:22 Dosare Anticoruptie


Elena Udrea la DNA
Foto: Agerpres
Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general solicitarea de a sesiza Camera Deputatilor, respectiv Ministerul Justitiei, pentru formularea cererii de urmarire penala a Elenei Udrea si respectiv cererea de incuviintare a arestarii preventive a acesteia, pentru trei infractiuni de laure de mita in perioada in care aceasta era ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.

13.50 Potrivit B1 TV, Dinu Pescariu se afla la audieri la DNA.

13.40 Procurorul general, Tiberiu Nitu, a transmis presedintelui Camerei Deputatilor si ministrului Justitiei solicitarea DNA de declansare a procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale si incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea pentru noi fapte in dosarul Gala Bute.

UPDATE 12.00 Elena Udrea a fost adusa la sediul DNA din arestul Politiei.

Comunicatul DNA:


Prezenta cerere este formulata in cauza in care se efectueaza acte de urmarire penala in legatura cu atribuirea si folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului in perioada 2010 - 2012.

Amintim ca, in cauza respectiva, Camera Deputatilor a incuviintat urmarirea penala si arestarea preventiva pentru infractiunile de abuz in serviciu; tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene; folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite; luare de mita.

Ulterior, au aparut noi elemente ce au conturat suspiciunea savarsirii unor alte fapte, care nu erau cunoscute la momentul sesizarii Camerei Deputatilor. Unele dintre aceste fapte intra in continutul infractiunii de luare de mita pentru care a fost obtinut avizul Camerei Deputatilor si completeaza latura obiectiva a acesteia, iar celelalte fapte intrunesc elementele constitutive a doua noi infractiuni de luare de mita.

a) Infractiunea de luare de mita in legatura cu finantarea de catre MDRT a contractelor incheiate de Termogaz Company S.A. cu UAT Cavnic si UAT Borsec

In cursul anului 2010, Udrea Elena Gabriela a primit in mod indirect, pentru sine si pentru altul, mai multe foloase materiale de la reprezentantii S.C. Termogaz Company S.A., pentru a aproba finantarea la timp a contractelor de lucrari incheiate de aceasta societate cu mai multe unitati administrativ teritoriale in cadrul programului "Schi pentru Romania".

La 24.08.2010 si 20.12.2010, S.C. Termogaz Company S.A. a transferat suma totala de 695.367,06 lei in patrimoniul inculpatului Lungu Stefan, consilierul personal al ministrului, prin intermediul mai multor contracte fictive de achizitie, prin care o societate controlata de intermediar a fost interpusa in raporturile dintre Termogaz Company si furnizorii obisnuiti ai acesteia. Suma mentionata reprezinta 10% din valoarea platilor efectuate de minister catre UAT Cavnic si UAT Borsec in contul lucrarilor efectuate de S.C. Termogaz Company S.A.

Lungu Stefan a folosit banii astfel obtinuti partial in interes personal, iar partial, la cererea ministrului Udrea Elena Gabriela, pentru plata unor servicii de publicitate si monitorizare a mediului online de care au beneficiat aceasta si partidul din care facea parte Udrea Elena Gabriela.

b) Infractiunea de luare de mita in legatura cu platile efectuate de Compania Nationala de Investitii catre S.C. Consmin S.A.

In perioada 2010 - 2011, Udrea Elena Gabriela, impreuna cu Topoliceanu Ana-Maria, directorul Companiei Nationale de Investitii (suspect in prezenta cauza), au primit o suma de aproximativ 300.000 lei de la administratorul S.C. Consmin S.A. pentru a asigura plata la timp a lucrarilor executate de societatea mentionata in baza contractelor incheiate cu Compania Nationala de Investitii.

Astfel, dupa ce Compania Nationala de Investitii realiza platile catre S.C. Consmin S.A. pentru lucrarile efectuate, administratorul societatii dispunea transferul a 10% din suma incasata catre societatea controlata de Lungu Stefan, S.C. Last Time Studio S.R.L., in baza unor contracte de consultanta fictive. In acest mod, s-au realizat 5 plati, in valoare totala de 335.486 lei.

La randul sau, Lungu Stefan dadea banii primiti lui Breazu Liberiu Tudor, persoana apropiata atat de Udrea Elena Gabriela, cat si de Topoliceanu Ana Maria. Platile se realizau fie in numerar, fie prin intermediul societatii S.C. Ekaton Consulting S.R.L. administrata de Breazu Liberiu Tudor, in baza altor contracte fictive de consultanta. In acest mod, s-au realizat 4 transferuri bancare in valoare totala de 209.762 lei si o plata in numerar de aproximativ 90.000 lei.
O parte din aceste sume au fost inmanate in numerar lui Topoliceanu Ana Maria, care le-a predat la randul sau lui Udrea Elena Gabriela. Diferenta a fost folosita de Breazu Liberiu Tudor pentru a plati diferite cheltuieli ale lui Udrea Elena sau ale lui Topoliceanu Ana Maria.

c) Infractiunea de luare de mita in legatura cu finantarea de catre MDRT a contractelor incheiate de Termogaz Company S.A. si S.C. Kranz Eurocenter S.R.L. cu UAT Lupeni si UAT Petrosani

In cursul anului 2011, Udrea Elena Gabriela a cerut si a primit de la inculpatul Gardean Adrian, pentru sine si pentru altul, foloase materiale in valoare de 10% din platile efectuate de minister pentru contractele de lucrari incheiate de S.C. Termogaz Company S.A. si S.C. Kranz Eurocenter S.R.L., in schimbul garantiei ca finantarile vor fi aprobate la timp.

Astfel, la data de 7 februarie 2011, Udrea Elena Gabriela i-a cerut lui Gardean Adrian ca din sumele primite de la minister sa faca mai multe "sponsorizari", transmitandu-i ca trebuie sa discute detaliile cu Nastasia Gheorghe, secretarul general al ministerului. Ulterior, Udrea Elena Gabriela i-a cerut lui Nastasia Gheorghe sa ii comunice lui Gardean Adrian ca suma solicitata este in cuantum de 10% din valoarea platilor efectuate si care urmau sa fie efectuate in cursul anului 2011.

Urmare acestei solicitari, in vara anului 2011, Gardean Adrian i-a inmanat 200.000 euro lui Lungu Stefan, care i-a predat lui Nastasia Gheorghe, insa banii au fost restituiti de acesta dupa o zi, invocand riscul ca fapta sa fie denuntata organelor de urmarire penala.

In data de 06.10.2011 Gardean Adrian a remis suma de 900.000 euro in numerar lui Nastasia Gheorghe, in contul incasarilor care urmau sa fie realizate de S.C. Termogaz Company S.A. si de S.C. Kranz Eurocenter S.R.L. din fondurile Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Cu acelasi prilej, Nastasia Gheorghe i-a transmis lui Gardean Adrian, la cererea lui Udrea Elena Gabriela, ca suma remisa nu acoperea procentul solicitat de ministru, avand in vedere valoarea totala a platilor care urmau sa fie efectuate catre cele doua societati, iar pentru diferenta i-a cerut virarea sumei de 3.000.000 lei in conturile unei societati controlate de Obreja Rudel.

Suma de 900.000 euro a fost predata de Nastasia Gheorghe ministrului Udrea Elena Gabriela, iar diferenta de 3.000.000 lei a fost transferata de S.C. Termogaz Company S.A. in contul S.C. Europlus Computers S.R.L. la data de 28.12.2011, in baza unui contract fictiv de publicitate.

Faptele descrise in sectiunea c) reprezinta modalitati alternative de savarsire ale aceleiasi infractiuni de luare de mita pentru care Camera Deputatilor a cerut inceperea urmaririi penale si a incuviintat arestarea preventiva a deputatului Udrea Elena Gabriela la data de 09.02.2015.
In conditiile in care aceste fapte completeaza latura obiectiva a infractiunii, este necesara o noua cerere de urmarire penala si o noua incuviintare a arestarii care sa se raporteze la forma completa a acuzatiei aduse deputatului.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























20362 vizualizari

  • +28 (38 voturi)    
    100ani (Luni, 16 februarie 2015, 11:30)

    pontiac [anonim]

    De puscarie sa-i dea dar de domnii Mazare,Ponta,Ghita,Sarbu,Vanghelie,nimic nimic,sunt curati si uscati
    • -17 (31 voturi)    
      plagiate pontiste pe metode basiste (Luni, 16 februarie 2015, 12:23)

      jackalphonse [utilizator] i-a raspuns lui pontiac

      ce sa faci neicusorule? cand era base tatal lor, udrea si videanu erau sfinti in timp ce gasca de care vorbesti era in colimatorul justitiei (aia de se zicea ca i libera).
      ai dreptate, dar la noi asa se face curatenie, prin razbunari.
  • +35 (45 voturi)    
    Tare! (Luni, 16 februarie 2015, 11:32)

    AnticoruptieinRomania [utilizator]

    Bai DNA, nu erati siguri ca ramane la puscarie sau vreti sa bateti orice record, ca sa simta boborul ca se face dreptate pana la capat? Cand o intra Ponta, Ghita, Dragnea, Nicusor Constantinescu sau Oprisan la DNA, sa ma anuntati si pe mine! :)))
    • -23 (31 voturi)    
      ce spectacol! (Luni, 16 februarie 2015, 12:30)

      lili [anonim] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

      S-o vedem zi de zi cu catuse, ba urcand ba coborand din duba politiei, ba la DNA, ba la Parlament, ba-n Instanta!
      O vom vedea iar in Parlament aparandu-se teatral in noua cerere a DNA, adusa cu catuse la manute?!
      Nu cred ca au mai sperat romanii sa vada asemenea spectacol gratuit!
      Ce spectacol, marire si decadere, de la lux la catuse!!
      Si la ani grei de puscarie!
      Ce spectacol!!
      Astept un sondaj de opinie publica, cum credeti ca ar raspunde romanii, i-o incanta oare acest spectacol unic?!
      Succes DNA, succes Codruta Kovesi, eu va multumesc!
      • +17 (27 voturi)    
        ce naiba... (Luni, 16 februarie 2015, 13:31)

        lucyan [anonim] i-a raspuns lui lili

        scrii aceleasi mesaje la toate articolele legate de udrea? sau nu mai ai medicamente?
        inteleg ca udrea trebuie sa dea socoteala pentru unele fapte si daca este vinovata o sa faca puscarie, dar de aici si pana la ura ta e cale lunga...
        am impresia ca o urasti pentru ca este mai frumoasa, mai desteapta, mai descurcareata, mai .... sus ca tine...
        e bina ca vin alte capete de acuzare, poate chiar ceva serios, nu ca in cazul gala bute, unde suma totala a fost de 50000 euro si mita elenei de 10 % (presupusa mita)...
        in rest doar vorbe goale, denunturi ale altor penali, etc...
        cat sa ia pentru 5000 euro daca mitrea a luat 2 ani pentru o mita de 300000 euro din care judecatorii au cerut recuperarea a 75000 euro?si a fost judecat vreo 10 ani, timp in care a fost mare parlamentar si ne-a oferit lectii de democratie pe la toate tembeliziunile...
        eu nu o apar pe udrea, a gresit sa plateasca, dar se face mare tam-tam pe nimic, probabil este o mare placere a unora sa se razbune pe ea, considerand ca se razbuna pe basescu...
        asa si cu basescu, s-a batut apa in piua cu dosarul flota, cel putin la latrine, si dupa cateva zile de la incetarea mandatului, concluziile procurorilor au fost foarte clare, nevinovat! subit, au incetat si latrinele si altii sa-l mai acuze in acest dosar... argumentele procurorilor fiind prea simple, prea clare, prea ca la tara...
        acum se incearca alte dosare ... sa vedem ce va fi...
        • -10 (18 voturi)    
          problema e.... (Luni, 16 februarie 2015, 13:42)

          lili [anonim] i-a raspuns lui lucyan

          NU ce scriu eu, ci ce-au furat na Udrea si acolitii ei penali TOTI!
          La puscarie cu TOTI hotii care fura banii publici!
          Succes DNA, succes Dna Kovesi, la puscarie cu toti hotii care ani de zile ne-au furat si ne-au sfidat!
          A-propos, nici nu trebuie sa cititi comentariile mele, de ce va cramponati de ele, va deranjeaza ce scriu, cumva?!
        • -4 (16 voturi)    
          udrea (Luni, 16 februarie 2015, 13:59)

          balanco [anonim] i-a raspuns lui lucyan

          stimate domnule Lucian ,
          nu cred ca este cazul sa fim indulgenti si milosi cu cei care au distrus aceasta tara prin curuptie , hotie , tradare . ei nu au avut nici cea mai mica umbra de datorie fata de functiile in care au ajuns tot pe cai necinstite , ne-au sfidat , ne-au umilit , ne-au vandut...
          te ingrozesti cand prcurgi imensa lista a faradelegilor savarsite de toti acestia . este o MARE greseala sa consideri ca anumita persoana ( udrea ) nu ar fi chiar asa de vinovata , ca sunt altii care au delapidat si distrus si mai si ,cel ce considera ca ar avea circumstante atenuante isi cam merita soarta .
          nici o pedeapsa nu e prea mica pt. unul care isi tradeaza tara si poporul , caci in esenta asta este , nu sunt vorbe goale .
          • +3 (7 voturi)    
            Udrea a distrus tara? (Luni, 16 februarie 2015, 17:37)

            AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui balanco

            De unde stii? A primit vreo sentinta ca Nastase sau Voiculescu care au distrus-o cu adevarat dar fac sau vor face doar cativa anisori??? Te pomenesti ca Udrea a furat toata tara si cei doi erau nevinovati? :)))
      • 0 (0 voturi)    
        o "incantare" (Marţi, 17 februarie 2015, 14:59)

        ancien_obs [anonim] i-a raspuns lui lili

        ciudat! sunteti femeie si va incanta ca o doamna, pana la urma nevinovata prin prezumtia existenta in orice tara democrata cu o justitie echilibrata, e prezentata in catuse. pentru mine, indiferent de persoana arestata, este un spectacol trist, degradant.
        ok. poate ca au gresit..vor raspunde .. a arunca piatre, cu anateme sau cu mesaje de ura - urlatorii de serviciu de la dna cine oare sunt ei - impotriva un om in necaz pare a fi rezultatul propagandei A3 si a celorlalte televiziuni partizane. sincer imi pare rau acum de dna Udrea, de dna Ridzi ...sunt doar femei cu slabiciuni poate mai putine decat multi alti corifei ai spectacolului romanesc.
    • +14 (16 voturi)    
      ai rabdare ca vor intra si ei (Luni, 16 februarie 2015, 12:35)

      bancher [anonim] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

      la toti le vine randul. Credea cineva ca Adi Nastase si Mitrea vor ajunge dupa gratii? Le-a venit randul...urmeaza si altii
      • +3 (5 voturi)    
        Sau ''Marele'' Hrebenciuc?! (Luni, 16 februarie 2015, 15:53)

        Jane Doe [utilizator] i-a raspuns lui bancher

        Cred ca ai dreptate. E chestiune de timp... ani, poate, dar le va veni randul si lor.
  • +3 (43 voturi)    
    Nu vedeti adevarul? Totul este o inscenare PSD (Luni, 16 februarie 2015, 11:44)

    ucraina este invincibila [utilizator]

    PSD si ciuma rosie vrea sa inchida gura tuturor care vor sa se impotriveasca stapanirii Romaniei de catre Putin! Un document ultra-secret citat de specialistii militari spun ca ciuma rosie ilici-nastase-ponta vrea sa inchida bazele americane din Romania si sa il lase pe Putin sa fooseasca Romania ca baza pentru atac impotriva NATO! Iar toti cei care se impotrivesc sunt pusi la inchisoare acum de ciuma rosie! Nu va lasati mintiti, trebuie sa o aparam pe Udrea si pe toti care spun ADEVARUL!
    • +16 (22 voturi)    
      Ha (Luni, 16 februarie 2015, 12:22)

      veduma [utilizator] i-a raspuns lui ucraina este invincibila

      </sarcasm>

      Sa infunde puscaria toti!
      Avand in vedere noile cereri probabil cineva a ciripit, sa speram ca doamna Udrea acum va ciripi si ea, macar sa se razbune :)
  • -15 (31 voturi)    
    oho, se precipita lucrurile!! (Luni, 16 februarie 2015, 11:55)

    lili [anonim]

    Inca o cerere de arestare preventiva, nu cred ca dna Udrea ne va mai zambi!
    Mai mult, Curtea de Apel Bucureşti a decis in 13 februarie 2015 arestarea preventivă a fostului preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, în dosarul "Gala Bute", în care este acuzat de spălare de bani, evaziune fiscală şi complicitate la abuz în serviciu, decizia fiind una definitivă!
    Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a menţinut, astfel, decizia luată, în 5 februarie de Tribunalul Bucureşti în cazul lui Rudel Obreja.
    La dna Udrea probabil ca va fi la fel!
    II vor rezerva inca o celula sau ramane in asta pe care vrea sa o renoveze?!
    Mai mult, Procurorii DNA estimeaza prejudiciul adus de E. Udrea statului roman la 15 milioane de euro. Suma fabuloasa ar urma sa fie recuperata prin punerea sub sechestru a intregii sale averi, sustin surse judiciare. Insa averea Elenei Udrea, cel putin cea declarata oficial, nu ar putea sa acopere decat o fractiune din prejudiciul estimat.
    http://www.stiripesurse.ro/procurorii-dna-ii-dau-elenei-udrea-lovitura-decisiva-prejudiciu-de-15-milioane-de-euro-surse_947348.html
    Dna Udrea, faceti o noua puscarie ca veti avea de stat acolo ani grei!!!
    Bani inca aveti, pana nu pun procurorii DNA sechestru pe averea dvs uriasa!!
    Astept cu mare interes interviul de la TVR cu Traian Basescu, de asta seara!
    "Senzational", nu?!
    • +17 (31 voturi)    
      Eu cred ca bati campii, Lili! (Luni, 16 februarie 2015, 12:13)

      AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui lili

      Eu astept sa intre Tariceanu care a distrus tara, apoi Cacarau si cam 90% din mizeria aia pe care o sustii numita PNL. Apoi, o sa votez cu ei...Ceea ce nu cred ca se va intampla vreodata...
      • +3 (21 voturi)    
        prietene, (Luni, 16 februarie 2015, 12:39)

        bancher [anonim] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        atata timp cat DNA a arestat de la PSD si Partidul Conservator, era ridicat in slavi...acum ca a inceput sa aresteze de la PMP, este brusc injurat si acuzat de abuz
        Oameni buni, justitia e aceiasi pt toti. Sa intre la puscarie oricine a incalcat legea, culoarea politica nefiind importanta.
        daca procurorii vin cu probe ca tanti Nuti a luat spaga, la puscarie sa stea. La fel ca si Dragnea, Videanu, Mitrea si Ponta.
        • +1 (15 voturi)    
          Corect! (Luni, 16 februarie 2015, 13:13)

          lili [anonim] i-a raspuns lui bancher

          La puscarie cu TOTI hotii care au incalcat LEGEA furand banii publici, indiferent de culoarea politica!
          Toti o apa si-un pamant!
        • 0 (4 voturi)    
          Au luat doar plevusca! (Luni, 16 februarie 2015, 15:56)

          AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui bancher

          Nastase a stat doar vreo doi ani dupa ce a devalizat o tara. La fel si Voicuescu va sta, caci are peste 60 de ani. Cand il veti vedea pe Ponta, Ghita, Dragnea, tata socrul la puscarie pentru ca au facut tara praf, imi voi cere scuze. Pana atunci doar va spun ca sunteti niste uselisti de ultima speta...Mi-e sila!!!
          • -1 (3 voturi)    
            nu zii vorba mare (Luni, 16 februarie 2015, 16:26)

            bancher [anonim] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

            Ii vom vedea si pe ei. Adi Nastase, Voiculescu si Hrebenciuc au fost pesti mai mari decat Dragnea si Ilie Sarbu, asa ca ai rabdare ca le vine si lor randul.
            In privinta celor 10 ani cu executare primiti de Voiculescu nu mi se pare deloc ca sunt plevusca. Nu uita ca tot atat a primit si Al Capone in SUA
            • 0 (2 voturi)    
              Iese dupa 2 ani! (Luni, 16 februarie 2015, 17:38)

              AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui bancher

              Asta e justitie??? Cine a facut acest cod penal? Iti spun eu: Victor Ponta si Alina Bica...
      • -2 (10 voturi)    
        interesant (Luni, 16 februarie 2015, 12:49)

        Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        Cum iti pute tie rahatul maroniu si ala maro este un fel de parfum de trandafiri.
  • -10 (18 voturi)    
    Ce "milă" îmi este... (Luni, 16 februarie 2015, 12:27)

    MANGHEL [utilizator]

    ...de "biata" blondină care ne SFIDA, pe toţi (şi încă o mai face!), de zece ani încoace! Ea primea peste 5 miliarde de lei noi, la minister, în timp ce românilor (bugetari) li se tăia 25% din salarii, respectiv, la pensionari, 15% din pensii, precum şi 50% din alocaţii (cele pt. copii şi cele pt. persoanele cu handicap) şi, mai grav, "preacinstita" şpăguia sute de milioane de euro din bani publici, mare parte dintre ei ajungând "la partid" şi la Matelot! 10 ani să-i dea şi acolo, la "mititica", dar să-l înfunde şi pe Pirat, să-l vedem şi pe el, vreo 10 - 15 (iată că se va redeschide dosarul FLOTA!), în zeghe! Dacă va fi acuzat şi de înaltă trădare naţională (cum se pare că sunt şanse semnificative să se întâmple), ia de la 20 de ani în sus! Aşa să fie!!!
    • -7 (15 voturi)    
      ce spectacol! de vis frumos!! (Luni, 16 februarie 2015, 13:11)

      lili [anonim] i-a raspuns lui MANGHEL

      Marire si decadere la ei si acolitii lor, de la lux la catuse!
      Saracie pentru majoritatea romanilor care i-au votat!
      La puscarie cu hotii, succes DNA, succes dna Kovesi!!!
  • +12 (16 voturi)    
    The Best Guiness Book Record!!! (Luni, 16 februarie 2015, 12:36)

    Klaus_CT [utilizator]

    Este mai mult decat clar, Udrea nu se joaca. Vrea sa bata toate recordurile in legatura cu numarul de urmariri penale, puneri sub acuzatie si cereri de arest preventiv :)
    Asta ca sa nu punem la socotoeala ca "bietii" parlamentari au stat sa voteze cele 6 cereri ale parchetului si a DNA, de ridicare a imunitatii parlamentare si a incuviintarii.
    Va provoc sa ne spuneti in cate dosare este implicata Udrea, de asemenea, care este numarul de infractiuni de care este suspectata? :)
    • -1 (13 voturi)    
      fara numar (Luni, 16 februarie 2015, 13:33)

      Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui Klaus_CT

      ca si parvenitismul si tupeul
  • 0 (14 voturi)    
    Semnul la nas = mai vreau (Luni, 16 februarie 2015, 12:43)

    ge_neo [utilizator]

    Acum este clar ce inseamna semnul facut de Udrea la nas: - Mai vreau! :)
    • +1 (3 voturi)    
      nu rade de acel semn (Luni, 16 februarie 2015, 16:29)

      bancher [anonim] i-a raspuns lui ge_neo

      Acel semn a incriminat-o, facandu-l pe judecator sa ii dea 3o zile de arest. A dovedit ca poate si vrea sa comunice cu cei de afara, si asa a ajuns sa fie judecata in stare de arest.
      Daca isi vedea de treaba ei, si plangea precum Vosganian, era judecata in libertate (pt ca ea nu este un pericol social, hai sa fim seriosi, nu a dat la nimeni in cap).
  • +1 (17 voturi)    
    cretiaaannnn80..... si restul aplaudacilor (Luni, 16 februarie 2015, 12:51)

    Nevermind [utilizator]

    "Lungu Stefan a folosit banii astfel obtinuti partial in interes personal, iar partial, la cererea ministrului Udrea Elena Gabriela, pentru plata unor servicii de publicitate si monitorizare a mediului online de care au beneficiat aceasta si partidul din care facea parte Udrea Elena Gabriela."

    Va platea cash sau pe card?
  • +13 (25 voturi)    
    Madame Kovesi a cam pierdut masura! (Luni, 16 februarie 2015, 13:17)

    hotnewsfil [utilizator]

    DNA : '...iar parțial, la cererea ministrului Udrea Elena Gabriela, pentru plata unor servicii de publicitate și monitorizare a mediului online de care au beneficiat aceasta și partidul din care făcea parte Udrea Elena Gabriela.
    Sa vedem daca si Blaga va primi mandat de arestare preventiva pentru trizeci de zile., cu repetitie! El si ceilalti din conducerea PDL!!!
    Bine, bine, or fi fost descoperite noi infractiuni comise de Elena Udrea dar cum se justifica prelungirea arestarii preventive? Este Udrea o fiara periculoasa, poate musca trecatorii iesiti la plimbare cu copiii?
    Madame Kovesi, parca incepi sa exgerezi! Cine este sforarul-sef?
    Rasplata pe care i-o dai lui Ponta fiindca te-a numit sefa DNA este mult prea mare, esti excesiv de generoasa!
    • -10 (16 voturi)    
      madame Kovesi aduce noi probe... (Luni, 16 februarie 2015, 13:52)

      lili [anonim] i-a raspuns lui hotnewsfil

      Au turnat unul cate unul...
      Logic pana la urma, de ce sa faca puscarie numai unii cand au furat cu totii!!!
      Dna Kovesi va fi propusa la Premiul anului 2015 pentru CURAJ, categoria "FEMEI in Romania"...
      Succes Dna Kovesi !!!
      • +8 (8 voturi)    
        Aoleu, cata energie... (Luni, 16 februarie 2015, 14:29)

        Anna O. [utilizator] i-a raspuns lui lili

        ...care ar putea fi canalizata pentru o cauza mai buna.
        Doamne fereste, nu ma refeream la Dvs., D-na Lili!
        Curatam si eu pusca si vorbeam prostii
        • +3 (3 voturi)    
          Merita si Lili! (Luni, 16 februarie 2015, 16:02)

          AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui Anna O.

          Doar si pentru ca e PNL-ista!
    • -1 (3 voturi)    
      nu cred ca o tine Ponta in brate (Luni, 16 februarie 2015, 14:23)

      bancher [anonim] i-a raspuns lui hotnewsfil

      PSD, partidul al carui exponent este Victor Ponta, este cel mai corupt din istoria postdecembrista a Romaniei, poate chiar din toata istoria Romaniei. Nu o numeau ei pe Kovesi la DNA, sau daca o numeau, ii taceau gura imediat.
      Ce n-ar da-o Ponta jos, daca ar putea, mai ales dupa incarcerarea lui Varanul.
  • -1 (1 vot)    
    comentariu (Luni, 16 februarie 2015, 13:39)

    miron [anonim]

    http://www.opinia1.ro/cand-ne-vom-trezi/
  • +7 (9 voturi)    
    da nea Lungu?? (Luni, 16 februarie 2015, 14:06)

    Gicu2 [utilizator]

    el sta linistit acasa si are grija de copil? nu de alta dar a fost placa turnanta in toate combinatiile astea din care e evident ca si-a luat si el partea lui.
    ca atfel nu avea cum sa faca nunta la castel inchiriat in Italia.
    nu mai inteleg nimic.
  • +10 (10 voturi)    
    incredibil (Luni, 16 februarie 2015, 14:14)

    Dedalus [anonim]

    "Suma de 900.000 euro a fost predata de Nastasia Gheorghe ministrului Udrea Elena Gabriela"

    Hai sa o lasam mai moale...

    Nu jedec eu (de fapt, judecata se face in sala, nu la TV sau pe forumuri...), dar manipularea unei asemena sume este absolut incredibila. Bancile raporteaza toate sumele mai mari de 10.000 Eur, iar o asemenea suma in numerar nici nu cred ca se poate obtine la casa unei banci. Poate in mai multe saptamani, ceea ce ar fi batu clar la ochi.

    Din doua una - ori nu exista fapta si procurorii exagereaza, ori a fost luat de bun un denunt facut pentru a scapa de o parte din pedeapsa.
  • +6 (6 voturi)    
    romanu diluviu - ziua si mandatul (Luni, 16 februarie 2015, 15:54)

    anisca [utilizator]

    Ceva e putred in DnAnemarca!
  • -3 (5 voturi)    
    Plin de postaci pro udrea... (Luni, 16 februarie 2015, 17:06)

    Fanfan la tulipe [utilizator]

    Se vad din avion...toti care comenteaza anti DNA sunt la fel de infractori ca udrea...Cum a ajuns doamna cercetata, cum DNA nu mai este vertical, corect, echidistant...E ultima zvarcolire a sarpelui...Dar degeaba, cometariile de pe Hotnews sau FB nu a juta pe madam...


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by