Elena Udrea, un nou mesaj pe Facebook: Sunt tocata sistematic in presa, acest asalt are ca rezultat cresterea presiunii asupra magistratilor

de Alina Neagu     HotNews.ro
Duminică, 15 februarie 2015, 19:25 Dosare Anticoruptie


Elena Udrea
Foto: Agerpres
Staff-ul Elenei Udrea a postat, duminica, un nou mesaj al fostului ministru pe pagina sa de Facebok, in care Udrea afirma ca "Sunt <tocata> sistematic in presa si acest asalt asupra mea are ca rezultat cresterea presiunii asupra magistratilor si impunerea unei imagini publice de vinovatie, care apoi se transforma in argumente pentru acuzatori. De aceea, inteleg sa ma apar comunicand activ, pentru a se auzi si varianta apararii."

Udrea anunta ca "Voi respecta toate conditiile legale si nu voi vorbi (cum nu am facut-o nici pana acum) in vreun moment pe fondul cauzelor sau despre persoane implicate in dosare."

Ea precizeaza ca "Mesajele pe care le vedeti pe pagina mea de Facebook sunt postate de echipa de comunicare si sunt transmise prin intermediul telefonului, la care am acces zilnic, in mod legal, precum toti ceilalti care se afla in arest. In perioada urmatoare, voi desemna un purtator de cuvant pentru mine care sa poata tine legatura cu presa si care sa poata sustine punctele mele de vedere pe alte subiecte decat cele juridice de care se ocupa avocatii."

Udrea mai subliniaza, in finalul postarii, ca "Am vazut ca se incearca impunerea ideii ca William Branza ar putea sa se constituie intr-o curea de comunicare intre mine si Dorin Cocos. Nimic mai fals. Din punct de vedere legal, acelasi avocat ar putea sa reprezinte doua persoane, dar, pentru a nu lasa loc de speculatii, precizez ca nu voi apela la serviciile juridice ale domnului Branza."






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























5840 vizualizari

  • +4 (10 voturi)    
    Tanti draga (Duminică, 15 februarie 2015, 19:42)

    potaissa [utilizator]

    Chestia e foarte simpla . Daca are sa se poata demonstra c-ai tinut manuta ,intri la bulau.Daca nu ,nu. In rest e totul teatru...
    • +3 (11 voturi)    
      Ar fi normal ca justustitia sa-si decline (Duminică, 15 februarie 2015, 21:43)

      ty [utilizator] i-a raspuns lui potaissa

      competenta judecarii cazurilor Udrea din moment ce televiziunile au luat problema in mainile lor.
  • -3 (23 voturi)    
    Udrea nu este vinovata, nimeni nu crede nimic (Duminică, 15 februarie 2015, 19:46)

    Cristiann80 [utilizator]

    Am vazut ca Haznaua 3 si Ghita tv, au pus tunurile pe Udrea non stop. Asta dovedeste ca le este frica de ceea ce stie Elena Udrea si ei ar fi primii demascati, mai ales Ghita acoperitul care a luat bani prin Coldea de la Cocos. De ce credeti ca l-a vizitat in arest, doar nu ca-i era mila sau dor!
    Haznaua 3 instiga lumea sa iasa in strada marti dimineata, ca sa puna presiune pe judecatori. Stiu ca Udrea nu este acuzata de nimeni, nu sunt dovezi, doar niste trunatorii de la adevaratii penali care sunt liberi, iar Udrea care n-a facut nimic este retinuta! Nu exista macar o dovada la acele acuzatii.
    • +4 (16 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Duminică, 15 februarie 2015, 22:08)

      [anonim] i-a raspuns lui Cristiann80

    • +3 (5 voturi)    
      adica (Duminică, 15 februarie 2015, 23:35)

      invalidprotocol [utilizator] i-a raspuns lui Cristiann80

      Adica madam Udrea avea/are cunostinte despre anumite infractiuni si nu a spus nimic pana acum? Cum se numeste asta, favorizarea infractorului? Sau folosea informatiile pentru santaj? :))

      Si ai dreptate, nu e acuzata de nimeni. Doar de DNA, dar e o nimica toata, pot sa depuna marturie Nastase, Voculescu, Fenechiu, Nagy, Seres, Voicu etc...
  • +3 (13 voturi)    
    Staff-ul ei sau ea din închisoare? (Duminică, 15 februarie 2015, 19:56)

    mr_mojo [utilizator]

    Daca e ea pe FB atunci arestarea e degeaba...
  • -1 (21 voturi)    
    tu ca tu, dar averea-ti? (Duminică, 15 februarie 2015, 20:00)

    U_swamp [utilizator]

    Eheii, lelito fa! Cind tocai banul public maldare, maldare, erai pe cal(i) mari! Acum ca te toaca presa cit esti la bulau, te revolti!
    Apropo, din ce bani platesti echipa de comunicare, purtatorul de cuvint si avocatii (incusiv cei pe care ii angajezi dar la care "nu vei apela"? Din spagi, Hermes, Vuitton, Gucci? Ca parca legal trebuia ca deneaul sa-ti instituie sechestru pe avere la captele astea de urmarire penala... A, cum? Nu ti-e sechestrata averea? Extraordinar! Si mai zici ca Chiovesi e fata c(o)ald(e)a....
  • +2 (20 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Duminică, 15 februarie 2015, 20:04)

    [anonim]

  • +1 (19 voturi)    
    "tocata sistematic in presa" ?! (Duminică, 15 februarie 2015, 20:07)

    lili [anonim]

    Nu va place presa, de cand?
    Ca toata activitatea Dv in guvernul Boc a fost hotia si expunerea, atat ati facut, cu camerele TV dupa Dvs ba la facut sarmalute, ba la dat cu mopul, ba la dansuri maramuresene, asa-i ca tare mult va placea presa?
    Ia uitati-va aici ce scria in Ev zilei pe subiect Cristi Calugaru, fost purtator de cuvant cand erati sefa PDL Buc, fost carator de genti ajuns carator de sacose la puscarie(cum zice Andreea Pora!), cel care va ridica osanale in Ev Z si care scria niste "opinii" atit de fierbinti pupatoare incit reuseau sa intoarca pe dos si cele mai rezistente stomacuri:
    "De cealaltă parte, o Elena Udrea blondă, cu breton şi mărgele, tonică şi toată un zâmbet, având un măr uriaş albastru şi verde deasupra capului, încearcă să explice de ce a plecat din PDL şi s-a alăturat Mişcării Populare.
    Două imagini de semn contrar care arată însă clar că PDL este trecutul anost şi plicticos, incapabil să atragă şi să seducă, dar perfect eficient în a-i adormi pe toţi cei care au curajul de a urmări ce spun democrat-liberalii, iar Mişcarea Populară este viitorul care se anunţă flamboaiant şi spumos, dacă nu convingător pentru electoratul de centru-dreapta.
    De o parte, Cătălin Predoiu pentru care comunicarea este o corvoadă, jurnaliştii şi interlocutorii fiind nişte limacşi netrebnici şi rău-voitori pentru că nu cred că merită să fie preşedintele Căii Lactee. De cealaltă parte, o Elena Udrea care se hrăneşte cu atenţia presei, ca o adevărată vedetă căreia îi place să acorde autografe şi să flirteze cu aparatele fotografice ale paparazzilor ce-o urmăresc. Sunt două lumi şi două concepţii fundamental diferite care intră în coliziune. "
    Pai, fara presa, cu ce-o sa va "hraniti", cum sa traiti fara atentia presei, cum spune domnu' Cristi care tremura de inspiratie poetica, altfel batea campiii, vedem azi "maretele" Dvs realizari: pierderea lamentabila la prezidentiale si CATUSELE!
    http://www.evz.ro/cu-udrea-marul-miscarii-populare-incepe-sa-prinda-radacini-107989
  • -6 (18 voturi)    
    CRIMĂ şi pEDEAPSĂ (Duminică, 15 februarie 2015, 20:55)

    NEMESIS [anonim]

    Normal că eşti tocată mărunt-mărunt, dacă ai ajuns o a doua Elena Ceuşescu. Ţi-ai tras-o cu preşedintele ca să-l manipulezi mai uşor, ţi-ai numit lesbienele în posturi-cheie, sete de putere şi aroganţă cât cuprinde... la ce altceva să te aştepţi, madam?
  • +1 (19 voturi)    
    tiac_81@yahoo.com (Duminică, 15 februarie 2015, 20:59)

    ticu [anonim]

    Udrea cazul tau este unul in care orce cercetare este pierdere de vreme.
    Huzurul afisat la fiecare miscare a vietii tale demonstreaza clar ca venitul unui functionar la stat este insuficient.
    Deci clar demostreaza ca ai furat.
    70% DIN ACESTA TARA te cred hoata ce alta dovada mai trebuie iar tu ai demonstrat-o in premanenta.
  • -2 (14 voturi)    
    Sfidare? (Duminică, 15 februarie 2015, 21:19)

    Radu I [utilizator]

    „inteleg sa ma apar comunicand activ, pentru a se auzi si varianta apararii."
    Cred că supraestimați influența opiniei publice asupra deciziei magistraților, doamnă Udrea!
    Nu pe noi, și nu pe facebook trebuie să ne convingeți de nevinovăția d-voastră! Există un cadru legal, etape procedurale care trebuie respectate (sunteți jurist de profesie, nu?). Graba asta cu care doriți să „ardeți” etapele spune multe. Printre altele, că mai aveți de transmis ceva „indicatii” catre martorii si inculpații din dosarele în care sunteți cercetată.
    P.S. Poate nu știați, dar românii de rând care ajung pe mâna justiței nu-și permit să aibă „echipe de... comunicare” (era să zic „campanie”) care să-i apere pe fb de... „gura lumii”.
  • +3 (17 voturi)    
    Primeste ceea ce a oferit altora (Duminică, 15 februarie 2015, 21:20)

    newlook [utilizator]

    Primeste ceea ce a oferit altora. Nu zicea ca asa trebuie sa fie justitia, independenta, cu stenograme publicate inainte de a le citi judecatorul, cu linsaj in presa?
    Sper sa fie nevinovata (putin probabil) dar sa ia 10 ani cu executare, ca asta e justitia pe care a laudat-o un deceniu.
  • +3 (19 voturi)    
    e clar (Duminică, 15 februarie 2015, 21:25)

    amycus [utilizator]

    e cinstita, dar e tinta.
    n-a mancat usturoi.
    dar ii pute rau gura!
    • +3 (7 voturi)    
      pe nas (Duminică, 15 februarie 2015, 23:35)

      U_swamp [utilizator] i-a raspuns lui amycus

      Daaaa, iar mirosul putred iese si pe nas, d-aia trebuie reglat "tirajul" pe cos din cind in cind, cu des'tu...
  • +2 (16 voturi)    
    staff (Duminică, 15 februarie 2015, 21:40)

    meandmyfriends [utilizator]

    Auzi acolo, "staff-ul Elenei Udrea", staff-ul !!! "echipa de comunicare"... Are staff, e cineva!!! O mizerie de politicieni, o mizerie de oameni.
    • +2 (4 voturi)    
      "stafful" ei din puscarie! (Luni, 16 februarie 2015, 7:42)

      lili [anonim] i-a raspuns lui meandmyfriends

      Ca la noi la nimenea!
      Cred ca-i arata maine Instanta suprema ce-i cu stafful ei!
      Renovati celula aia din aretsul preventiv, ca-i de stat mult acolo!
      Pregatiti din timp si celula din puscarie, acolo vor fi ANI muulti de stat!
      Pregatiti-va, cu arestul preventiv v-au prins total nepregatita!
      "Succesuri", cum v-ar spune prietena Dvs, EBA !!!
  • +4 (8 voturi)    
    se vede clar (Duminică, 15 februarie 2015, 22:01)

    IonCreanga1 [anonim]

    ca nu numai Curtea Constitutionala ultima institutie mare democrata ramasa in picioare si care in ultimul timp a fost si ea atacata prin dorinta unui deputat Psd de a candida la singul post vacant Daca vor pune mana pe acesta institutie isi vor putea lua adio cei care in ultima vreme au facut tot felul de presiuni si propagande prin presa si mijloace de comunicare si nu numai atat dar si in aceste comentarii vad ca sant foarte multe propagandistice Acesti oameni de nimic mai bine si-ar lega o piatra de gat si sar arunca in Moldova
  • 0 (2 voturi)    
    Dar daca (Luni, 16 februarie 2015, 8:00)

    Dana Bob [anonim]

    doar 1 % din ce spune E U e adevarat?
  • +1 (1 vot)    
    lovitura finala!! (Luni, 16 februarie 2015, 10:56)

    lili [anonim]

    http://www.stiripesurse.ro/procurorii-dna-ii-dau-elenei-udrea-lovitura-decisiva-prejudiciu-de-15-milioane-de-euro-surse_947348.html

    Procurorii DNA estimeaza prejudiciul adus de E. Udrea statului roman la 15 milioane de euro. Suma fabuloasa ar urma sa fie recuperata prin punerea sub sechestru a intregii sale averi, sustin surse judiciare. Insa averea Elenei Udrea, cel putin cea declarata oficial, nu ar putea sa acopere decat o fractiune din prejudiciul estimat.
    Averea Elenei Udrea cuprinde şase terenuri în Bucureşti, dar şi însemnate suprafeţe agricole în comunele Sohatu şi Săruleşti, Giurbăneşti şi Nana din judeţul Călăraşi.
    Alte bunuri din averea Elenei Udrea sunt două case in Bucureşti şi doua autoturisme: un Mercedes şi un Fiat 500. Udrea mai are şi bijuterii de 100.000 de euro, conform propriei declaraţii de avere depuse la Camera Deputaţilor.
    In conturile bancare declarate de Elena Udrea se afla aproximativ 1,1 milioane de lei. Acestora li se adaugă plasamente, investiţii şi împrumuturi acordate de aproximativ 2,1 milioane de lei şi aproape 400.000 de euro.
    Pe langa toate acestea, Elena Udrea ar urma sa mai primeasca suma de 460.000 de euro de la fostul sot Dorin Cocos, ca urmare a partajului hotarat la divort. Insa si averea lui Dorin Cocos este in atentia procurorilor DNA si ar urma sa fie pusa sub sechestru.
    In cazul in care procurorii DNA nu pot recupera prejudiciul din bunurile detinute in prezent de E. Udrea, ei pot cere anularea vânzărilor recente ale unor bunuri. Aceasta actiune ar putea viza, de exemplu, vânzarea unui autoturism Porsche Cayenne Turbo la preţul de 5000 de euro, cam cat ar costa un Logan la mâna a doua. Masina i-a fost vanduta chiar apropiatului sau, Tudor Breazu, inculpat si arestat si el in dosarul Gala Bute.
    Ea a mai vândut, în 2014, două case din Bucureşti şi în Ilfov, si aceste vanzari ar putea fi anulate, potrivit Libertatea.ro."
    Probabil ca in seara asta T Basescu va da ceva lamuriri la TVR pe subiectul asta de mare actualitate!
  • 0 (0 voturi)    
    Draga Nutzi, (Luni, 16 februarie 2015, 12:51)

    John M. [utilizator]

    Esti tocata dupa cate si ce ai facut. Eu nu cred ca DNA scrie nopaptea fictiune si a doua zi ti-o citeste tie in fata magistratilor.
    Nu inteleg de ce politicienilor le place sa ne insulte inteligenta in fiecare zi.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by