UPDATE Rudel Obreja: Procurorii vor sa fac un denunt impotriva Elenei Udrea / Fostul boxer a fost arestat preventiv

de R.M.     HotNews.ro
Joi, 5 februarie 2015, 15:09 Dosare Anticoruptie


Rudel Obreja afirma ca procurorii vor ca el sa faca un denunt impotriva Elenei Udrea iar refuzul sau a condus la formularea cererii de arestare preventiva.

"Nu arunc niciodata cu noroi ca sa ma scap eu", a declarat joi Rudel Obreja, care s-a prezentat la Tribunalul Bucuresti, unde judecatorii analizeaza cererea DNA de arestare preventiva a fostului presedinte al Federatiei Romane de Box (FRB).

Obreja a precizat ca oricum nu ar putea face un denunt impotriva Elenei Udrea deoarece "nu am cu ce".

Acesta a invocat in favoarea argumentatiei sale faptul ca celelalte persoane anchetate in acest caz, respectiv primarul municipiului Lupeni, Cornel Resmerita, Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, si Gheorghe Nastasia, fost secretar general in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, sunt cercetati in arest la domiciliu, dupa cum a decis Tribunalul Bucuresti, in noaptea de marti spre miercuri.

UPDATE Tribunalul Bucuresti a decis joi arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Rudel Obreja, in dosarul 'Gala Bute', in care este acuzat de mai multe infractiuni de spalare de bani si evaziune fiscala. Decizia nu este definitiva.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























3484 vizualizari

  • +1 (7 voturi)    
    Și Coldea nu știe nimic! (Joi, 5 februarie 2015, 15:26)

    vali47 [utilizator]

    Se pare ca DNA este subordonat SRI și nu legilor României.Aș fi bucuros să greșesc,dar avalanșa de informații spre așa ceva duce.Nu poți spune că Udrea,după zece ani vioara întâi,nu are păcate,dar par forțate multe capete de acuzare.Pare-că se vrea să i se închidă gura.Cred-că Udrea a fost luată prin surprindere,că se aștepta să fie atenționată(de Codlea),dar evoluția evenimentelor îi acuză pe Coldea și Koveși.Trebuie lămurit și cât își pot permite și serviciile.
    • +1 (1 vot)    
      Băsescu de de vină :) (Joi, 5 februarie 2015, 17:55)

      visio [anonim] i-a raspuns lui vali47

      udrea avea dosar de 4-5 ani, nimic nu este nou; pe de altă parte, ca persoană politică te aștepși să ai ”escortă”; dacă nu te duce capul la atât, înseamnă că ești proastă!
      Udrea încearcă un șantaj numai să scape de pușcărie; eu găsesc foarte ciudat că până acum nu s-a spus că adjunctul sri are o aventură cu doamna dela dna; sincer, udrea e penibilă rău de tot!
  • 0 (0 voturi)    
    Penibila sau nu ... (Joi, 5 februarie 2015, 19:38)

    CD [utilizator]

    arestata sau libera ..Tara are nevoie sa stie tot ce are Udrea de spus !
    Numai asa se poate lamuri situatia (si criza de securitate nationala extrem de complicata in contextul geopolitic actual ),pentru ca altfel i se poate inchide gura exact ca lui Ceausescu ! Sa stim ce are de spus si sa fie judecata !


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by