VIDEO Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala, urmarit penal de DNA pentru trafic de influenta si constituirea unui grup infractional organizat. Grebla, acuzat ca a vrut sa incalce embargoul Rusiei asupra importului de alimente din UE

de I.C.     HotNews.ro
Joi, 22 ianuarie 2015, 8:58 Dosare Anticoruptie


Toni Grebla
Foto: Hotnews
Directia Nationala Anticoruptie a dispus joi inceperea urmaririi penale fata de judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla. DNA sustine intr-un comunicat ca Grebla a vrut sa eludeze embargoul impus de Rusia asupra importurilor de alimente din UE si a incercat sa exporte alimente prin Turcia. DNA a realizat dosarul cu sprijin de la DIPI, serviciul de informatii al Ministerului de interne cunoscut drept "Doi si-un sfert".  In acelasi dosar s-a mai dispus efectuarea urmaririi penale fata de finul sau, Ion Bircina, deputatii PSD Bacau Iulian Iancu si Lucian Sova, generalul in rezerva Bartolomeu Constantin Savoiu, cetateanul moldovean Victor Dolghi si fostul director al Transelectrica Horia Hahainu.

Evenimentele zilei LIVETEXT:

Ora 12.00: Parlamentarii PSD Iulian Iancu si Lucian Sova ar fi si ei implicati in dosarul lui Toni Grebla, anunta Agerpres. Iulian Iancu a venit deja la DNA

Ora 11:26 Omul de afaceri Ion Bircina, finul judecatorului din cadrul Curtii Constitutionale Toni Grebla, este audiat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Ion Bircina a declarat, la sosirea la DNA, ca nu a dat niciodata mita, adaugand "am bani de nu stiu ce sa mai fac cu ei".

Ora 11.05: DNA sustine intr-un comunicat ca Grebla a vrut sa eludeze embargoul impus de Rusia asupra importurilor de alimente din UE si a incercat sa exporte alimente prin Turcia. DNA a realizat dosarul cu sprijin de la DIPI, serviciul de informatii al Ministerului de interne cunoscut drept "Doi si-un sfert"
  • Comunicatul integral al DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie au dispus efectuarea urmaririi penale fata de:

GREBLA TONI, senator in Parlamentul Romaniei (pana la data de 18.12.2013, cand si-a inceput mandatul de judecator la Curtea Constitutionala) si ulterior judecator la Curtea Constitutionala, sub aspectul savarsirii infractiunilor de:
- trafic de influenta, in forma continuata
- doua infractiuni de efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia in scopul obtinerii pentru sine si pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite,
- constituirea unui grup infractional organizat (in forma constituirii si in vederea pregatirii infractiunii de folosire, la autoritatea vamala, a documentelor vamale de transport sau comerciale falsificate)

In ordonanta de efectuare a urmaririi penale se arata ca, in cauza, exista date si indicii din care rezulta suspiciunea rezonabila ce contureaza urmatoarea stare de fapt:
In perioada 2010 - 2015, suspectul Toni Grebla, aflat in exercitarea functiei de senator in Parlamentul Romaniei (pana la data de 18.12.2013, cand si-a inceput mandatul de judecator la Curtea Constitutionala) si ulterior judecator la Curtea Constitutionala, a pretins si primit de la administratorul mai multor societati comerciale, cu titlu de foloase necuvenite, urmatoarele:
- in perioada 2010 - 2015, folosinta gratuita, intretinerea si asigurarea pentru un autoturism marca BMW Serie 5, (inmatriculat succesiv pe mai multe firme controlate de omul de afaceri), in echivalent de 56.070 euro;
- in perioada 2010 - 2015, folosinta gratuita a unui post telefonic, inregistrat pe una din firmele omului de afaceri
- in 02.11.2011, suma de 1.200 lei (echivalentul unor obiecte vestimentare);
- in octombrie 2012, materiale electorale aferente campaniei electorale privind alegerile parlamentare, pentru lipirea a 20.000 de afise
Foloasele necuvenite au fost primite in schimbul promisiunii de a interveni si determina diferiti functionari publici sa indeplineasca si sa urgenteze indeplinirea unor acte ce intrau in atributiile acestora de serviciu, in folosul firmelor controlate de omul de afaceri, cu interese in domenii de activitate diversa (energie, transport, fier vechi s.a.).
In perioada 2010 - 2015, suspectul Toni Grebla, aflat in exercitarea functiei de senator in Parlamentul Romaniei (pana la data de 18.12.2013, cand si-a inceput mandatul de judecator la Curtea Constitutionala) si ulterior judecator la Curtea Constitutionala, a exercitat in fapt activitati specifice calitatilor de asociat (perceperea de dividende), administrator (reprezentarea societatii) si director general (activitati comerciale), disimulate prin interpusi, incalcand dispozitiile de incompatibilitate (privind incompatibilitatile judecatorului de la Curtea Constitutionala si ale senatorului).
A rezultat ca, in mod neintrerupt, suspectul TONI GREBLA a desfasurat activitati comerciale direct si prin interpusi si a exercitat calitatile de asociat, respectiv administrator / director general, in legatura cu o ferma agricola situata in judetul Gorj si cu o societate comerciala, avand ca obiect principal de activitate productia de energie electrica.
Impreuna cu alte persoane, suspectul Toni Grebla a constituit un grup infractional organizat cu scopul de a initia raporturi comerciale (export produse agro-alimentare) pe linia Romania ¬ Federatia Rusa, cu interpunerea Turciei, pentru eludarea deciziei de instituire de catre Rusia a unui embargou unilateral asupra importului de produse agro-alimentare din Uniunea Europeana.
In acest sens, membrii grupului s-au intalnit de mai multe ori, atat in tara, cat si in afara tarii, actionand coordonat pentru indeplinirea scopului pentru care s-au constituit.
In perioada 2014 - 2015, acestia au efectuat acte pregatitoare in vederea savarsirii infractiunii de folosire, la autoritatea vamala, a documentelor vamale de transport sau comerciale falsificate, prev. de art.273 din Legea nr.86/2006 - Codul Vamal.

Suspectului Toni Grebla i s-au adus la cunostinta calitatea procesuala si acuzatiile, in conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedura penala.

In cauza, procurorii au beneficiat de sprijin din partea Departamentul de Informatii si Protectie Interna si al Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.
Facem precizarea ca efectuarea urmaririi penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, activitate care nu poate, in nici o situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie.


Ora 11:00 Directia Nationala Anticoruptie a dispus inceperea urmaririi penale fata de judecatorul CCR Toni Grebla, se arata intr-un comunicat de presa transmis de DNA.

Ora 10:00
Presedintele CCR Augustin Zegrean a declarat joi, intrebat despre cum afecteaza situatia Toni Grebla Curtea Constitutionala, "sigur, bine pentru curte nu e, dar nu inseamna ca oricine merge acolo este vinovat, sa vedem".

Presedintele CCR a precizat ca Toni Grebla isi desfasoara deocamdata activitatea la CCR in mod normal, punandu-se problema suspendarii sale de abia daca va fi pus sub acuzare.



Ora 9:42
Toni Grebla a declarat, la iesirea de la DNA, ca nu a mai facut afaceri din 22 decembrie 2013, cand a fost numit judecator la CCR, si pana in prezent, si ca nu detine actiuni la societati comerciale. "Ceea ce se sustine nu are nicio legatura cu activitatea de la CCR", a mai afirmat fostul senator PSD, adaugand: "Imi pericliteaza imaginea, de aia ma si deranjeaza foarte mult."

"Nu e o ferma de struti, e o gospodarie taraneasca in care sunt si vreo sapte struti. Nu incasez niciun ban acolo. La sapte struti te costa mai mult intretinerea decat venitul", a mai declarat Toni Grebla.



Ora 9:34
Toni Grebla ar fi primit foloase de la finul sau pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia

Judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla este suspectat ca ar fi primit materiale electorale pentru campania din 2012, un autoturism BMW pe care il folosea si doua rochii pentru sotia sa, de la finul sau, omul de afaceri Ion Bircina, pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia, transmite Mediafax.

Surse judiciare au declarat, pentru agentia de presa citata, ca a fost pus in aplicare un mandat de aducere emis de procurori pe numele judecatorului constitutional, intr-un dosar in care este suspectat de trafic de influenta.

"Nu stiu de ce am fost adus", a declarat Toni Grebla la sosirea la DNA, adaugand, ca raspuns la o intrebare ca nu are afaceri private. Intrebat daca a primit bani de la vreo persoana pentru a lua la Curtea Constitutionala o decizie in favoarea acesteia, Toni Grebla a raspuns: "Exclus asa ceva".

Surse judiciare a declarat pentru B1TV ca Toni Grebla ar fi primit 56.000 de euro de la afaceristul Ion Bircina, in schimbul unor interventii la functionari publici. Totodata, Grebla ar fi folosit gratuit un telefon inregistrat pe firma aceluiasi afacerist, de la care ar fi primit gratuit bannere, capsatoare, capse, cordelina si alte materiale pentru afisaj electoral in campania electorala pentru alegerile legislative. In plus, el ar fi beneficiat de service si asigurare pentru o masina de lux inregistrata tot pe firma lui Bircina.

Si Agerpres informeaza, citand surse judiciare, Grebla a fost adus cu mandat pentru a fi audiat intr-un dosar in care exista suspiciuni ca ar fi savarsit infractiunea de trafic de influenta.



Fostul senator PSD Toni Grebla a fost numit in decembrie 2013 judecator la Curtea Constitutionala.

Toni Grebla este de profesie avocat si a fost de- lungul timpului presedinte al Comisiei juridice din Senat iar apoi membru in aceasta comisie.

Juristul Toni Grebla s-a nascut la 30 decembrie 1953, in comuna Sadova din judetul Dolj. In 1978 a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea Bucuresti.

In perioada 1980-1989 a fost avocat in cadrul Baroului Gorj. A ocupat functia de prefect al judetului Gorj in perioadele 1990-1993 si 2000-2003.

Este membru PSD din 1997 si al FSN din 1990.

A fost senator de Gorj, in Colegiul uninominal nr. 2, in legislatura 2008-2012. In urma alegerilor parlamentare din 9 decembrie 2012, a obtinut cel de-al doilea mandat de senator tot in Colegiul nr. 2 din Gorj, pe listele USL (PSD), cu 57,04% (43.048 voturi).

A publicat numeroase articole in ziare si reviste de specialitate.

Este casatorit si are doi copii.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























36798 vizualizari

  • +25 (29 voturi)    
    Si mana ... (Joi, 22 ianuarie 2015, 8:49)

    Carcalete [utilizator]

    ... Grebla s-a facut !!
    • +19 (23 voturi)    
      Interesant! Era la CCR din partea USL! (Joi, 22 ianuarie 2015, 10:00)

      AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui Carcalete

      Dupa ce a manjit o tara intreaga devalizand-o, USL a manjit si CCR. Imi place sa cred ca cele doua rochii au fost greblate pentru colega domniei sale, doamna Pivniceru..
      • +10 (16 voturi)    
        Comentariu sters de utilizator (Joi, 22 ianuarie 2015, 10:29)

        [anonim] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        • -1 (11 voturi)    
          Era senator USL, adica PSD plus PNL! (Joi, 22 ianuarie 2015, 10:47)

          AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui

          PNL este doar un fel de PSD de dreapta, desi n-are nicio legatura cu dreapta, ci doar cu furtul. Care e diferenta intre Nini Sapunaru si Toni Grebla??? Te rog eu mult, nu ne jigni iinteligenta! Multumesc!!!
        • -1 (3 voturi)    
          anonimi penelist (Joi, 22 ianuarie 2015, 12:33)

          nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui

          dupa cum se vede.

          dece va deziceti voi de trecut ?!
          greselile trcutului tind sa se repete, pt. indeplinirea marilor proiecte ale lucrului bine facut,... indealtfel, si obiective usl.'

          vorba dnei nuland, we keep an eye on you ! :)
      • +6 (8 voturi)    
        Sau Costiniu? (Joi, 22 ianuarie 2015, 10:47)

        Vreau sa fiu furat deci votez PSD PNL UDMR [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        :))
    • +6 (8 voturi)    
      Si Grebla.... (Joi, 22 ianuarie 2015, 10:07)

      conul [utilizator] i-a raspuns lui Carcalete

      .... Toni. :-)
    • +11 (15 voturi)    
      Comment sters de user (Joi, 22 ianuarie 2015, 10:08)

      polonyca [anonim] i-a raspuns lui Carcalete

    • +4 (4 voturi)    
      nume predestinat (Joi, 22 ianuarie 2015, 12:28)

      nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Carcalete

      nu ?! :))
      gorjan da'l lui dottore ...
  • +18 (22 voturi)    
    E constitutional sa aduci la DNA un judecator CCR? (Joi, 22 ianuarie 2015, 9:03)

    politicianul necunoscut [anonim]

    Judecatorul CCR Tony Grebla a fost adus la audieri la DNA. Intrebat daca a luat mita acesta a raspuns: Nu am niciun fel de afacere privata... Deci deducem ca mita se poate lua doar daca ai firma? In plus, mita este superba: 2 rochii. Unii si cand iau mita sunt penibili. Cum o sa se uite el in ochii lui Hrebe sau Cocos in puscarie cu o spaga constand in 2 rochii.
    Continuarea pe politicianul necunoscut google
    • +28 (32 voturi)    
      deja vu... (Joi, 22 ianuarie 2015, 9:28)

      baimarean [utilizator] i-a raspuns lui politicianul necunoscut

      dupa mita contra palinca si caltabosi, de ce ne-am mira de telefoane, rochii, desuuri...etc !
      Nici mita nu mai e ce a fost candva.....:)
    • +7 (13 voturi)    
      .... (Joi, 22 ianuarie 2015, 9:32)

      tirolez [utilizator] i-a raspuns lui politicianul necunoscut

      si capsatoare :)) + capse. Cum ar veni, da si tu ce ai disponibil, numai da ceva, ca altfel ma simt fraier ca n-am luat nimic spaga?!
    • +16 (20 voturi)    
      duios trecea o grebla......... (Joi, 22 ianuarie 2015, 9:47)

      mnicku [anonim] i-a raspuns lui politicianul necunoscut

      pai furtul nu-i constitutionalizat ? ca toti fura si nu patesc nimic .

      a greblat asta la viata lui la spagi grase si spumoase, ha , ha

      ASTA E SISTEMUL JURIDIC RO cu judecatori si la CCR luind spaga .
      Noroc cu DNA CARE GREBLEAZA din greu dar se pare ca DNA-UL are nevoie de buldozere, excavatoare si nu de niste amarite de greble

      Poate ar fi utila o campanie 1 Leu pt DNA ca sa curete cancerul din sisteme
      • +1 (1 vot)    
        Eu as propune (Vineri, 23 ianuarie 2015, 9:00)

        John M. [utilizator] i-a raspuns lui mnicku

        sa-i reducem pe "demnitari" la vreo 280 si sa-i mutam intro cladire de liceu. In Casa Nebunului sa punem DNA, ANI, CSAT, CSCJ, SRI, Procuratura Generala si Politia Judiciara si sa le marim bugetul de 3 ori.
    • +18 (22 voturi)    
      DA ! (Joi, 22 ianuarie 2015, 9:51)

      LegatusAugusti [anonim] i-a raspuns lui politicianul necunoscut

      E constitutional sa aduci la DNA un judecator CCR?
      ==============================
      Sunt si ei cetateni ai Romaniei !

      Marea problema este alta: intre cei care conduc astazi Romania - cati mai sunt oameni cinstiti ?
      Ce fel de stat este acela in care Primul-Misistru (Bombonel - ginerele ministrului lui Ceasca - Angelo Miculescu) face de 2 (doua) ori parnaie ; sefa DIICOT (Alina Bica) este arestata, membru al Curtii Constitutionale (Toni Grebla) adus la DNA. Ministri nenumarati, parlamentari cu toptanul, presedinti de CJ, primari, directori de deconcentrate........
      Cum sa mai fie bani de investitii, locuri de munca , salarii, pensii, sanatate, educatie, aparare...................daca golanii astia au devalizat totul ? Cum a putu fi unul ca Hrebenciuc parlamentar atatia ani ? Da unul ca Fenechiu, sau Sandu, sau David, sau........... ministri ? Toti derbedeii si borfasii ajung sefi in Romania ! Cine ii sprijina ?
      • +7 (7 voturi)    
        mi s-a facut parul maciuca... (Joi, 22 ianuarie 2015, 15:49)

        lucyan [utilizator] i-a raspuns lui LegatusAugusti

        citand comentariul tau, dar ai dreptate, marea lor majoritate sunt corupti... asta inseamna ca trebuiesc inasprite pedepsele, averile nejustificate urmarite si confiscate, anii de puscarie sa fie ani de puscarie, nu de sanatoriu, in care se plimba, stau pe net si scriu carti....
      • +7 (7 voturi)    
        Sunt atat de multi (Joi, 22 ianuarie 2015, 16:23)

        RoFa [utilizator] i-a raspuns lui LegatusAugusti

        ca mai sunt necesari inca 25 ca sa se curete Romania de leprele astea!!!
    • -2 (6 voturi)    
      e prost (Joi, 22 ianuarie 2015, 10:26)

      ToXRM [utilizator] i-a raspuns lui politicianul necunoscut

      mita inseamna cand ocupi o functie publica (adica esti platit de popor) si iei bani pentru a-i inlesni respectivului ocolirea unir cai legale, sau pentru insusirea de foloase necuvenite. deci asta cu afacerea si firma e praf in ochii audientei latrinelor, care habar n-are legislatia.
  • +21 (25 voturi)    
    E simplu (Joi, 22 ianuarie 2015, 9:10)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    A fost pesedist, deci e mafiot. Oricine e cinstit nu poate face parte dintr-un partid de mafioti.
  • +21 (25 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Joi, 22 ianuarie 2015, 9:20)

    [anonim]

  • +11 (17 voturi)    
    ai observat de unde e? (Joi, 22 ianuarie 2015, 9:20)

    oh [utilizator]

    de la Garcea din sat. :) Si ne mai miram de ce e capabil sa faca?????
  • +13 (17 voturi)    
    Nu ma mir (Joi, 22 ianuarie 2015, 9:24)

    Daniels22026 [utilizator]

    Daca arestam toti politicienii din PSD, daca ii condamnam direct la un an de puscarie si confiscarea averii, fara judecata, ar fi foarte necivilizat si neconstitional.

    Dar am gresi putin fata de realitate, maxim 1% ar fi eroarea noastra. Pentru ca PSD-ul este un grup infractional organizat. Iar celelalte partide, cam la fel.
  • +12 (14 voturi)    
    pervers don' toni... (Joi, 22 ianuarie 2015, 9:24)

    demaGOGU [utilizator]

    ...lua mita in cordelina!
  • +17 (19 voturi)    
    Dreptate până la capăt! (Joi, 22 ianuarie 2015, 9:27)

    Radu I [utilizator]

    Greblă nu este, oare, unul din „avocații cianurii”? Cel care a inițiat și a trimis în Parlament legea aia criminală care favoriza „proiectul” RMGC?
    Sigur, nu pentru asta a fost „săltat”, dar... bravo, DNA!
    • -3 (5 voturi)    
      nu pt asta (Joi, 22 ianuarie 2015, 10:29)

      ToXRM [utilizator] i-a raspuns lui Radu I

      nu a fost saltat pentru asta , cum nici bombonel n-a fost saltat pt subminarea economiei nationale. il iau pentru un dres, o rochie, si apoi se gasesc si altele cand se sapa mai adanc
  • +16 (20 voturi)    
    Multumim Doamne ca exista DNA! (Joi, 22 ianuarie 2015, 9:36)

    Audit [utilizator]

    Ca e Toni Grebla, nu e de mirare, dar ca a ajuns la CCR, asta da stire! Membru CCR la DNA!! Membru CCR a luat spaga!!
    Propus de PSD - deja nu mai e stire nici pentru presa internationala.
  • +7 (13 voturi)    
    HA,HA ! (Joi, 22 ianuarie 2015, 9:44)

    Virgil [anonim]

    Toti ar trebui inchisi, chiar daca nu stim de ce....ei stiu sigur de ce....
  • +12 (16 voturi)    
    Tony bacsy (Joi, 22 ianuarie 2015, 9:46)

    trendy [anonim]

    ...ehei si cu cata sete citeai suspendarea mai deunazi..."dumnezeu nu culca-te"...
  • +11 (15 voturi)    
    ... (Joi, 22 ianuarie 2015, 9:50)

    Speedster [utilizator]

    Au trimis corupti la CC, PSD-istii astia merita impuscati, la fel ca stramosii lor din PCR.

    Noroc cu DNA-ul mai scoate o mizerie din sistem.
  • +9 (13 voturi)    
    Ce coincidență! (Joi, 22 ianuarie 2015, 9:51)

    Melkedisiec [utilizator]

    Și României și nouă românilor ne stricați imaginea și viața!
  • +8 (12 voturi)    
    Omul asta este prost. (Joi, 22 ianuarie 2015, 9:55)

    Speedster [utilizator]

    Daca nu ai mai facut afaceri sin 2013 Martie, asta nu inseamna ca nu ai fost corupt dinainte si numirea la CC nu inseamna ca vei fi scos de sub orice responsabilitate.

    SI daca 'afaceri' pentru el inseamna o 'mita' acolo micuta de 2 lei atunci trebuie spanzurat.

    Dupa ce termina la CC, poate se apuca iar de micile lui 'afaceri'.
  • -15 (21 voturi)    
    unicul conducator (Joi, 22 ianuarie 2015, 10:02)

    tontu [anonim]

    Traiasca DNA-ul, unicul, inteleptul, prealuminatul conducator ! Nu ne mai trebuie, parlament, guvern, presedinte, consilii judetene, primarii, CC, investitori privati; sa conduca Romania procurorul general si judecatorii...
    • +9 (11 voturi)    
      da, mah (Joi, 22 ianuarie 2015, 10:10)

      omezu [utilizator] i-a raspuns lui tontu

      Nu e vina PSD-ului ca a umplut toate institutiile enumerate de tine cu mafioti. E vina DNA-ului ca-i prinde. Misto logica!
    • +7 (9 voturi)    
      Cand vezi ce indivizi populeaza (Joi, 22 ianuarie 2015, 10:28)

      ty [utilizator] i-a raspuns lui tontu

      alea de le-ai enumerat cam ce gandesti unde ne conduc?
    • +4 (8 voturi)    
      De ce? (Joi, 22 ianuarie 2015, 10:29)

      Daniels22026 [utilizator] i-a raspuns lui tontu

      De ce iti trebuie personajele corupte din aparatul de stat? Ce sa faci cu hotii??!! Hai scrie de ce, explica-ne cu ce te ajuta pe tine ca mai-marii zilei fura, au furat si vor mai fura??!! Daca esti hot sau iubitor de hoti, nu raspunde nimic. Intelegem bine ce-i in capul tau.

      Comunistule prefacut!!! Asta sinteti toti comunistii!!! Hoti si tilhari!!!
    • +1 (3 voturi)    
      pai daca (Joi, 22 ianuarie 2015, 15:54)

      lucyan [utilizator] i-a raspuns lui tontu

      tara este populata de oameni ca tine, de-aia isi permit lichelele astea sa faca ce vor cu acest popor....
      iti meriti numele...
  • +8 (12 voturi)    
    Cadouri de la rude.... (Joi, 22 ianuarie 2015, 10:04)

    conul [utilizator]

    ..... Alta matusa Tamara ?
  • -3 (5 voturi)    
    FBI (Joi, 22 ianuarie 2015, 10:14)

    cris [anonim]

    dar ca se vrea postul de la CCR cu orice pret nu se sesizeaza nimeni, cred ca ar trebui sa intervina FBI, Mosadu, etc.
  • +5 (7 voturi)    
    Orange,Vodafone...la ofertaaaa !!!! (Joi, 22 ianuarie 2015, 10:14)

    Dezlegarea la peshte [anonim]

    Deci,taraaaa,taraaaaaa !!!!!!!!!!!!
    Grebla are de...furca.
    Fain.
    Fratilor,va dati seama cat de lacomi sunt astia ? Chit ca avea venituri de senator(daca le-am aminti doar pe cele legale) tot s-a lacomit la un abonament de mobil- desi presupun ca avea si un telef.mobil de la Parlament(adica platit de noi). Culmea nesimtirii.
    Doua rochii pentru...oare pentru nevasta ? Parca n-as crede ca-i erau destinate. In fine.
    Bai,si cand mi-l amintesc pe numitul, cum aparea el la tv si ne explica un fel si-altul...
    • +1 (3 voturi)    
      Fiat justiția! (Joi, 22 ianuarie 2015, 13:54)

      Radu I [utilizator] i-a raspuns lui Dezlegarea la peshte

      Abonamentul de mobil și „rochițele” erau doar niște flecuștețe, acolo...
      Mă gândesc la cât de consistentă o fi fost șpaga încasată de la RMGC, pentru legea aia idioată a exproprierii. Lege pe baza căreia guvernanții de atunci (și de azi) au tot brodat, doar-doar ne vor... îmbrobodi.
  • +3 (7 voturi)    
    UN NENOROCIT (Joi, 22 ianuarie 2015, 10:24)

    Coco [anonim]

    Si terenul unde are strutii (ferma) si l-a luat fraudulos inseland niste oameni de rand (mostenitorii de drept ai terenului) pr msns cu judtitis din gorj. Ar tgrebui scormonit mai adinc in trecutul acestui individ
  • +4 (8 voturi)    
    CCR cu grebla în nas... (Joi, 22 ianuarie 2015, 10:27)

    sanda [anonim]

    CIUMA ROȘIE pângărește tot, tot, tot....
  • +6 (10 voturi)    
    Toni Grebla sta singur (Joi, 22 ianuarie 2015, 10:31)

    ty [utilizator]

    Parlamentarii s-au reunit in sedinta comuna extraordinara pentru citirea cererii de suspendare a presedintelui Traian Basescu, care se afla si el in Parlament. Toni Grebla (PSD) citeste cererea de suspendare a lui Traian Basescu.
    Traian Basescu sta singur in bancile unde de obicei stau membrii Guvernului.
    Toni Grebla : "Nu exista o alta cale prin care Presedintele sa raspunda pentru actiunile sale decat referendumul popular convocat de Parlament".
    Toni Grebla citeste textul cu poticneli si dese intreruperi.
    Basescu isi plimba privirea peste sala de plen. Cei mai multi parlamentari butoneaza nu sint atenti, butonind telefoanele mobile
    Vineri urmeaza dezbaterea si votul. Presedintele are dreptul sa-si prezinte punctul de vedere in fata parlamentarilor.
  • -5 (7 voturi)    
    grebla (Joi, 22 ianuarie 2015, 10:39)

    popescu cristian [anonim]

    dar ca se vrea cu orice pret un post la CCR nu se sesizeaza nimeni, poate FBI , Mosadu etc
  • +2 (6 voturi)    
    Rochii (Joi, 22 ianuarie 2015, 10:39)

    CititorulComentator [utilizator]

    Pai e bine ca are rochii, o sa-i trebuiasca :)
  • -6 (8 voturi)    
    capse, capsatoare... (Joi, 22 ianuarie 2015, 10:42)

    Gustav666 [utilizator]

    Capse, capsatoare, cordelina... Probabil si o tigara (Grebla fiind fumator) e tot spaga.
    Cu BMW-ul finului, sa fie sanatos, e pe relatia nas-fin.
    Mai trebuie demonstrat insa aranjamentul facut de Grebla ca sa-l scape pe fin de vreo belea. Atunci, jos palaria, DNA.
    Dar daca toata tevatura nu are alt scop decat timorarea membrilor CCR, care se pare ca a inceput sa functioneze fara presiunea lui Basescu, atunci actiunea DNA e scandaloasa.
  • +5 (7 voturi)    
    Si mai prost (Joi, 22 ianuarie 2015, 11:23)

    Speedster [utilizator]

    Dupa cum spuneam ca omul asta este prost, dar daca decizi sa te joci cu un embargo initiat de Statele Unite atunci nu ai cum sa nu implici CIA-ul.
    • -1 (5 voturi)    
      greu cu priceperea... (Joi, 22 ianuarie 2015, 11:53)

      Gustav666 [utilizator] i-a raspuns lui Speedster

      Omule, embargoul nu era pus de catre Licuriciul tau. Embargoul a fost instituit de catre Rusia pentru importul anumitor produse din UE.
      Curios mi se pare cum poate constitui o infractiune incalcarea unui embargou rusesc.
      • +3 (5 voturi)    
        Embargoul (Joi, 22 ianuarie 2015, 12:53)

        CatalinPetrica [utilizator] i-a raspuns lui Gustav666

        Infractiunea era falsificarea documentelor si faptul ca face afaceri desi legea nu ii da voie din functia pe care o ocupa
        E posibil sa il fi turnat chiar rusii suparati ca nu a raspuns cum trebuie la comenzi
      • -1 (3 voturi)    
        Ma scuzi (Joi, 22 ianuarie 2015, 14:04)

        Speedster [utilizator] i-a raspuns lui Gustav666

        Licuriciul American a inceput seria de sanctiuni impotriva Rusiei, si in drept consecinta Rusia la randul ei a impus embargouri ca o contra-reactie. Si cum m-am exprimat 'initiat' justifica acest lucru.

        In opinia mea Americanii sunt cei responsabili de orice tip de embargou intre Europe/America si Rusia.

        In momentul in care Americanii vor ridica sanctiunile asupra Rusiei, de asemenea acel embargou va fi ridicat de catre Rusia.

        Acum intelegi, cum Americanii se fac responsabili de toata treaba asta.
  • +1 (3 voturi)    
    traiasca justitia independenta!! (Joi, 22 ianuarie 2015, 11:44)

    costica [anonim]

    Vai de Romania....s-o mai fi intalnit asa ceva in lumea civilizata?!
  • +5 (7 voturi)    
    Vai şi-amar de astă ţară (Joi, 22 ianuarie 2015, 12:11)

    Iuda [anonim]

    Am ajuns sub limita de jos a regnului animal şi nu uman, cu aceste lepădături! Cum Dracu să ai judecători ai CCR, cel mai înalt for de la noi, penali?! Este mult peste orice închipuinţă! Am avut prim-ministru delapidator şi penal, ministru justiţiei penal, ministru de interne penal, ... cred că România este pe un drum periculos şi ireversibil! Se numeşte stat mafiot, mai ales după ce un fost ministru ameninţă o judecătoare că o calcă dacă nu îi dă un verdict conform cu opinia lui! Fraţilor, trebuie să sărim pe ei şi totul trebuie să înceapă cu schimbarea fiecăruia dintre noi (trebuie să semănăm la educaţie cât mai mult cu bunicii noştri) şi cu desfiinţarea politicii! Ne trebuie oameni puşi prin concurs la administraţia de stat şi cu fişa postului legată de gât! În plus, legile ar trebui să fie, nu aspre, ci descurajatoare, dacă, în funcţii sus-puse fiind, delapidezi, faci abuz etc., sau pentru crimă, violuri, pedofilie etc.! ... altfel WC-ul abia aşteaptă să ne înghită, şi nu WC TUDOR!
  • +3 (5 voturi)    
    gorjeni de seama (Joi, 22 ianuarie 2015, 12:54)

    bilotescu [anonim]

    Craciumaru - un primar care ameninta judecatorii de la BEC in direct la Tv , Caragea Salvador- politistul Mare Sef care se crede proprietar de sclavi peste subalterni sai, Ponta - plagiator si mincinos national. Toni Grebla balast in echilbru pe telerul CCR., si altii .... dar nu am timp. Concluzia finala: Niste mutre, scoase parca din filmul lui Saizescu :Pacala.
  • +4 (6 voturi)    
    Grebla (Joi, 22 ianuarie 2015, 13:37)

    Paulian [anonim]

    Unii, la ghişeu, la cabinet, iau cu mâna. Ăsta a luat cu grebla!
  • -1 (3 voturi)    
    Spectacol de acoperire marca D.N.A.&Frends. (Joi, 22 ianuarie 2015, 16:50)

    Ioco [anonim]

    La distanta temporala de cateva ore s-a lamurit misterul specatcolului D.N.A. din aceasta dimineata. Scandalul cu anchetarea unui sters si indigest judecator de la C.C.R. (o fi vinovat, nu ma indoiesc, dar cred ca a fost avanst acolo special pentru a fi vant in cadrul unui spectacol D.N.A.&Frends) are un rost, mai bine spus un rol, locul sau intr-un mechanism mai complex. Lamurirea tocmai a intrat pe agentiile de presa: <Dosarul Flota, SCUFUNDAT de DNA! "Faptele nu există!", afirmă procurorii!>.
    Toata agitatia in jurul bombei de dimineata a avut rolul de a acoperii fasaiala Dosarului Flota, prin achitarea definitive a celui mai mare bandit din istoria tarii, piratul-presedinte-guvernator peste hotiile din ultimii 25 de ani, autorul celui mai cumplit jaf asupra populatiei autohtone in cei 10 ani de domnie banditeasca. Multumim D.N.A., ne-ai mai convins o data in plus ca esti o casa de productie care vinde vise si circ populatiei, ca sa nu vada ca o jefuiti de nu mai are nici macar dupa ce bea apa.
  • 0 (2 voturi)    
    despre acesti infractori de rang inalt (Joi, 22 ianuarie 2015, 17:34)

    RADU ADRRIAN GEORGE [anonim]

    De ce oameni politici si politisti sunt totdeauna nevinovati si crezuti ? De ce nu recunosc cand fura si gresesc fiind putrezi de bogati si sunt scosi pe usa din dos sau pedepse mici sub control judiciar , la domiciliul sau cu suspendare iar fraieri pentru nimic zac ani de zile prin puscari . Fraieri nu sunt oameni sau corb la corb nu isi scoate ochii . sa le confiste averile si de la rudele apropiate lasandu-le in casa cate un singur tacam pentru fiecare membru din familie .
  • 0 (2 voturi)    
    despre comunisti de azi (Joi, 22 ianuarie 2015, 17:39)

    radu adrian george [anonim]

    este un hotoman ca multi alti din cei pusi sus . nu mi-a aparut comentariul de acum cateva minute .
  • +2 (4 voturi)    
    Comunitatea juridica a tacut malc la aceasta numir (Joi, 22 ianuarie 2015, 17:46)

    Maniu [utilizator]

    e la CCR! or, din sfertoCV-ul sau (de la "sfertodoct" ca stapanu') nu rezulta unde a lucrat tovarasul, nascut in 1953 INAINTE de 1989. Facultatea de drept a facut-o la FF? Ce articole de specialitate a scris si unde? Cu sau fara "negrisori"? Cum DE SE TACE IN FATA UNEI ASEMENEA NUMIRI LA CCR! Macar Muona "panarama" (cuvant de doamna fina, citita) cica a scris vreo carte doua (idei originale ceva?).


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by