VIDEO Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara Mircea Molot (PNL), audiat la DNA. El este acuzat de fapte de coruptie pentru favorizarea unei firme a ginerelui sau, dar si pentru conditionarea alocarii de bani catre o comuna in functie de votul la prezidentiale

de I.C.     HotNews.ro
Miercuri, 3 decembrie 2014, 10:41 Dosare Anticoruptie


Mircea Molot
Foto: Agerpres
Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara Mircea Molot (PNL), va fi audiat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie Alba, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu, trafic si cumparare de influenta, dupa ce in urma cu o luna au fost facute perchezitii la CJ si la locuinta acestuia, atunci fiind ridicate documente, informeaza Mediafax.

El este acuzat de fapte de coruptie pentru favorizarea unei firme a ginerelui sau, dar si pentru conditionarea alocarii de bani catre o comuna in functie de votul la prezidentiale.

UPDATE Hunedoaralibera.ro prezinta imagini cu presedintele CJ Hunedoara, ridicat de mascati. Potrivit sursei citate, Molot a fost scos miercuri dimineata prin usa dinspre curtea interioara a Consiliului Judetean, insotit de doi jandarmi de la Brigada de Interventie si urcat intr-o duba.



Procurorii DNA il suspecteaza pe Molot de infractiuni de coruptie. El e acuzat de procurori de mai multe abuzuri in serviciu, precum favorizarea unei companii la o licitatie publica in schimbul subcontractarii unor lucrari catre firma ginerelui sau.

Amintim ca procurorii anticoruptie au efectuat la inceputul lunii noiembrie 18 perchezitii domiciliare in mai multe locuri din judetul Hunedoara, printre care sediul unei institutii publice si sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, arata un comunicat al institutiei. Perchezitii au avut loc si acasa la presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Ioan Molot.

Anchetatorii au suspiciuni de savarsire, in perioada 2011-2014, a unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie.

Potrivit Digi24, perchezitiile au avut loc la sediul Consiliului Judetean Hunedoara, intr-un dosar in care anchetatorii suspecteza fapte de coruptie in legatura cu atribuire unor contracte din bani publici.

Stirea se actualizeaza






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























3446 vizualizari

  • -7 (7 voturi)    
    Nici un comentariu, (Miercuri, 3 decembrie 2014, 10:51)

    xrogo [utilizator]

    parca este de la Marele PNL,ala cu oameni perfect cinstiti,in frunte cu incompatibilul si incomparabilul Johan!!!
    • +2 (2 voturi)    
      pentru cultura ta alt Hunedorean (Miercuri, 3 decembrie 2014, 11:24)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

      bun de pus la rana...https://www.youtube.com/watch?v=8fpVQhGZL5I...sunt convins ca sunt hunedoreni de Cinste..dar astia de la United Shpagas of Democracy sunt ...numai unu si unu !
      • +2 (4 voturi)    
        nu mai argumentati (Miercuri, 3 decembrie 2014, 11:46)

        NumaZic [utilizator] i-a raspuns lui un domn

        De cate ori vedeti un penal in pnl sau pdl ca "si ceilalti au". Si ce daca au ? Penalii sunt penali! Nu exista penali buni si rai! Inca un penal in tabara lui Blaga. Nimic nou.
        • -1 (1 vot)    
          peneleii motocicleni cum sunt ? (Miercuri, 3 decembrie 2014, 12:14)

          un domn [utilizator] i-a raspuns lui NumaZic

          sunt mai buni ? mai rai ? sunt penali ????
    • +1 (3 voturi)    
      comentariu (Miercuri, 3 decembrie 2014, 11:33)

      igorashu [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

      Acum poate ai si explicatia de ce in Hunedoara s-a votat pentru Ponta;)
      • -1 (3 voturi)    
        s-a votat cu PSD nu cu Ponta (Miercuri, 3 decembrie 2014, 11:49)

        NumaZic [utilizator] i-a raspuns lui igorashu

        Pentru ca sunt zone mono industriale care urmeaza sa fie inchise. Acolo e nevoie de o inchidere cu tehnici socialiste, nu liberale. Trebuie inchise treptat cu gasirea solutiilor alternative, chiar daca asta inseamna sa dureze mai multi ani (si astfel sa se piarda mai multi bani din cauza ca sunt companii ineficiente). Daca se inchid dintr-o data o sa ramana cateva sute de mii de oameni fara absolut nici o alternativa de venit, fara a avea de la cine sa se imprumute etc. Asta au facut liberalii si din cauza asta nu-i iubeste lumea din zona.
  • +3 (3 voturi)    
    Bun, bun (Miercuri, 3 decembrie 2014, 10:52)

    _CK_ [utilizator]

    Din toate partidele sa fie luati coruptii! Bun, bun !
  • +5 (5 voturi)    
    este mai grav la CJ Hunedoara (Miercuri, 3 decembrie 2014, 11:43)

    Tritonul [utilizator]

    Observ ca cel mai grav lucru legat de Consiliul Judetean Hunedoara este, ca de obicei, trecut cu vederea. CJ Hunedoara a dat autorizatie de constructie pentru doua "micro"hidrocentrale "macro"ilegale, pe care vor sa le faca unde este absolut ilegal, in geoparcul Tara Hategului si in acelasi timp in situl Natura 2000 Strei Hateg. Vor sa distruga ultimul rau care coboara din Retezat si nu a fost inca distrus, un rau fabulos pentru patrimoniul nostru natural. Problema aceasta de ce n-o verifica DNA-ul? Este un act coruptie in care sunt implicate o suita intreaga de institutii corupte: Apele Romane (Administratia Bazinala Mures, Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor), Agentia pentru Protectia Mediului HD, administratia geoparcului, Inspectoratul Teritorial de regim Silvic si Vanatoare, primaria si consiliul local din Salasul de Sus etc.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by