DNA: Prejudiciul in dosarul retrocedarilor depaseste 300 milioane euro/ Senatorul PSD Ilie Sarbu, deputatii PSD Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam si directorul Romsilva, Adam Craciunescu, sunt urmariti penal

de I.R.     HotNews.ro
Miercuri, 15 octombrie 2014, 19:57 Dosare Anticoruptie


Directia Nationala Anticoruptie a inceput urmarirea penala fata de Ilie Sarbu - senator PSD si socrul lui Victor Ponta, Viorel Hrebenciuc - deputat PSD, Ioan Adam - deputat PSD si Adam Craciunescu - director general al RNP Romsilva, informeaza DNA intr-un comunicat de presa, in dosarul retrocedarilor de padure.

Astfel, s-a dispus urmarirea penala fata de urmatorii:
  • ADAM IOAN, deputat in Parlamentul Romaniei, pentru infractiunile de instigare la abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, constituire a unui grup infractional organizat, trei infractiuni de cumparare de influenta
  • SARBU ILIE, senator in Parlamentul Romaniei, pentru infractiunile de folosire a influentei de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite si sprijinirea unui grup infractional organizat
  • HREBENCIUC VIOREL, deputat in Parlamentul Romaniei, pentru infractiunile de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de influenta si instigare la folosirea influentei de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite
  • CRACIUNESCU ADAM, director general al RNP Romsilva, pentru infractiunile de abuz in serviciu si sprijinirea unui grup infractional organizat.

De asemenea, fata de Adam Craciunescu s-a dispus masura controlului judiciar.

UPDATE 23:15 Printul Paul si printesa Lia au ajuns la DNA Brasov, pentru a fi audiati in dosarul retrocedarilor

Printul Paul si printesa Lia au ajuns, miercuri seara, la DNA Brasov, pentru a fi audiati in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri in care sunt vizati mai multi judecatori, senatorul Ilie Sarbu si deputatii Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam. Cei doi au ajuns la Brasov in jurul orei 22.30, cu doua masini private din care au scos doi saci cu documente, acestea fiind duse in sediul DNA. Printesa Lia a declarat jurnalistilor, la intrarea in sediul DNA Brasov, ca "este responsabilitatea fiecarui cetatean roman sa fie util" si ca este normal sa coopereze.

Surse judiciare declarau pentru Mediafax ca Paul Philippe si Lia Georgia, cu sprijinul juristei acestora, Alina Carmen Ciocoiu, si pretinzand ca sunt mostenitorii bunurilor detinute de Casa Regala a Romaniei, "au cumparat influenta de la Iacob Sorin Ion". Iacob le-ar fi promis celor doi ca va interveni, direct sau cu ajutorul altor persoane, la functionari cu atributii in reconstituirea dreptului de proprietate pentru obtinerea mai multor terenuri si cladiri.


Comunicatul DNA:

In ordonanta de efectuare a urmaririi penale se arata ca, in cauza, exista date si indicii din care rezulta suspiciunea rezonabila care contureaza urmatoarea stare de fapt:

La data de 17 aprilie 2012, in urma unei intelegeri prealabil, la solicitarea inculpatului Adam Ioan, cu sprijinul unor persoane interesate, un complet de judecatori de la Tribunalul Covasna a dispus admiterea unui recurs in materia fondului funciar si reconstituirea dreptului de proprietate pentru o mare suprafata de teren forestier si de teren agricol, situate pe raza judetului Bacau, in favoarea unei persoane si in defavoarea Regiei Nationale a Padurilor ROMSILVA. Decizia judecatoreasca ar fi fost pronuntata in contradictie evidenta cu principiile de drept si cu starea de fapt reala, respectiv fara prezenta vreunui inscris nou care sa schimbe starea de fapt retinuta de instantele anterioare, fara a se efectua vreo expertiza in cauza, fara a clarifica cu probe cine a avut calitatea de proprietar deposedat in anul 1945.
Astfel, a fost creat un prejudiciu, in sarcina RNP ROMSILVA, de 303.888.615 euro (contravaloarea a 43.227 ha teren forestier).

Imediat dupa pronuntarea deciziei civile a Tribunalului Covasna, inculpatul Adam Ioan impreuna cu alte persoane interesate si cu inculpatul Hrebenciuc Viorel, a constituit si coordonat un grup, ce urmarea sa obtina venituri prin cumparare de influenta sau folosirea nelegala a influentei (art. 13 din Legea nr. 78/2000) cu scopul de a urgenta punerea in posesie si eliberarea titlului de proprietate asupra terenurilor forestiere, precum si o cat mai rapida vanzare a terenului forestier dobandit prin hotararea judecatoreasca mentionata. In acest scop, membrii grupului urmareau sa intervina asupra functionarilor cu atributii la nivelul institutiilor locale, astfel incat acestia sa urgenteze indeplinirea actelor ce intra in atributiile lor de serviciu sau sa indeplineasca acte contrare acestor indatoriri ( de exemplu sa nu se formuleze plangeri in instanta impotriva deciziilor Comisiei judetene de fond funciar Bacau).

In acest context, in calitate de director general al RNP Romsilva, in exercitarea atributiilor de serviciu, incepand cu anul 2013, inculpatul Craciunescu Adam a raspuns solicitarilor nelegale formulate de catre inculpatul Hrebenciuc Viorel, prin intermediul suspectului Sirbu Ilie, referitoare la modul in care RNP Romsilva trebuie sa se comporte in legatura cu punerea in posesie, eliberarea titlului de proprietate si litigiile juridice aferente reconstituirii dreptului de proprietate asupra suprafetei de padure de peste 40.000 de hectare.

In consecinta, inculpatul Craciunescu Adam a luat masuri impotriva intereselor RNP Romsilva, in sensul ca a sicanat efectuarea de actiuni in justitie impotriva intereselor avute de grupul infractional organizat format din inculpatii Hrebenciuc Viorel, Adam Ioan si alte persoane interesate in obtinerea terenurilor mentionate.

Dupa ce jurista din cadrul Romsilva a semnat o actiune civila in favoarea intereselor Romsilva, de suspendare a judecatii pana la solutionarea dosarului avand ca obiect revizuirea deciziei luate la data de 17 aprilie 2012, stramutat de la Tribunalul Covasna la o alta instanta (cerere admisa de ICCJ la data de 17 ianuarie 2014), in luna martie 2014, inculpatul Craciunescu Adam a dispus in mod abuziv ca acestei juriste sa-i fie preluata cauza respectiva si i-a interzis, indirect (folosind un pretext medical), sa mai reprezinte RNP Romsilva la procesele ce aveau ca obiect decizia din anul 2012 a Tribunalului Covasna si punerea in aplicare a acestei decizii.

La data de 15 octombrie 2014, suspectului si inculpatilor li s-au adus la cunostinta calitatea procesuala si acuzatiile, in conformitate cu prevederile art. 307, respectiv 309 Cod de procedura penala.

Fata de inculpatul CRACIUNESCU ADAM s-a dispus masura controlului judiciar, potrivit careia, acesta trebuie sa respecte urmatoarele obligatii:

- sa se prezinte la Parchetul de pe langa I.C.C.J. - Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Brasov;
- sa informeze de indata Parchetul de pe langa I.C.C.J. - Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Brasov cu privire la schimbarea locuintei;
- sa se prezinte la politie, conform programului de supraveghere intocmit de organul de politie sau ori de cate ori este chemat.
- sa nu depaseasca limita teritoriala a tarii, decat cu incuviintarea prealabila a procurorului;
- sa nu detina, sa nu foloseasca si sa nu poarte arme;
- sa nu ia legatura cu alte persoane expres mentionate, implicate in acelasi dosar.

Inculpatului CRACIUNESCU ADAM i se atrage atentia ca, in caz de incalcare cu rea-credinta a obligatiilor care ii revin, masura controlului judiciar se poate inlocui cu masura arestului la domiciliu sau masura arestarii preventive.

In cauza se efectueaza acte de urmarire penala si fata de alte persoane, se arata in finalul comunicatului DNA.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























17108 vizualizari

  • +52 (54 voturi)    
    la brutărie....cine merge fă pidiștilor? (Miercuri, 15 octombrie 2014, 19:07)

    timp tamp [utilizator]

    Mafia roșie va ajunge la pușcărie, unul câte unul, de la tata socru la ginerică, de guzganul rozaliu la șoricelul tont, de la edecarul ilici la chinezoidul mitoman
    • +4 (4 voturi)    
      condamnare (Joi, 16 octombrie 2014, 8:59)

      Inuka [utilizator] i-a raspuns lui timp tamp

      Daca Iancu a luat 12 ani cu executare pentru evaziune de 20 si ceva de milioane euro oare cat o fi condamnarea la un prejudiciu de peste 300 milioane?
    • +5 (5 voturi)    
      Ioan Adam - mare scriitor... (Joi, 16 octombrie 2014, 10:52)

      math [utilizator] i-a raspuns lui timp tamp

      ...mare caracter. Dar trebuie sa intelegem cu totii cum se fac zecile de milioane de EURO din conturile acestor baieti destepti. Stire BrasovNews 2013:

      "Deputatul PSD de Brasov Ioan Adam a explicat astazi la Realitatea TV de ce se cearta lumea in PDL. "PDL a fost tinut laolalta de jaful practicat, acum iese la iveala putreziciunea", s-a exprimat doct Adam.

      Ioan Adam este rugat sa precizeze daca la acest jaf a participat si nepotul sau, vicepresedintele PDL Brasov, Adrian Rusu, impreuna cu care este asociat in casa de avocatura "Ioan Adam si Adrian Rusu".

      De asemenea, Ioan Adam este rugat sa ia atitudine si impotriva jafului practicat de primarul PDL George Scripcaru, care a incredintat direct zeci de contracte pe bani publici subordonatului sau de partid de la casa de avocatura "Ioan Adam si Adrian Rusu". am incheiat citatul.

      Deci fa-ma mama avocat si baga-ma si la PSD si la PDL si la PNL peste tot. Stie cineva ce se da la admitere la drept ? Sau exista la Tg. Jiu prin corespondenta. De la ce varsta te primesc astia in PSD si ACL ?

      Prioritatea in Romania nu sunt autostrazile. Ar trebui sa cerem fonduri europene nelimitate ca sa construim puscarii.
      • 0 (0 voturi)    
        raspuns math (Vineri, 17 octombrie 2014, 14:36)

        LiviuDrula [utilizator] i-a raspuns lui math

        Corect postat si meriti multe voturi pozitive. Sa ne amintim de acest sinistru personaj Adam complet lipsit de caracter care ne dadea lectii de corectitudine si de caine aparator al dreptatii s-a dovedit unul din cei mai mari escroci alaturi de Sarbu /Ponta Hrebenciuc ca sa nu mai vorbim de Dragnea Mazare si multi altii PSD - care s-a dovedit pardidul puscariabilor= sper sa-i vad cat mai curand in puscarie-trebuie facuta curatenie pt care multumim DNA
  • +44 (46 voturi)    
    Hrebenciuc. (Miercuri, 15 octombrie 2014, 19:28)

    MirceaGeorgescu [utilizator]

    Niste amarati, pretini cu cinstitul si saracul Iliescu! Adevarati oameni de stanga.
    • +33 (35 voturi)    
      Cum frate!? (Miercuri, 15 octombrie 2014, 21:44)

      Mariicaialbastri [utilizator] i-a raspuns lui MirceaGeorgescu

      invulnerabilul Hrebe, cel mai șiret guzgan rozaliu de pe planetă, mai șmecher decât cel mai al dracu procuror DNA să pice pe interceptări?

      După Michi Șpagă a mai căzut un mit al eternei și fascinantei corupții de aici de la porțile Orientului.

      Măi pesedeilor, dacă l-au căpăcit ăștia pe cel mai deștept dintre voi, mă întreb cît o să mai rezistați?

      Hai, cît mai e timp încolonarea pe Kiseleff și fiecare să aibă cîte o cerere de azil politic în federația Rusă.

      Puteți să-l rugați pe Snowden să pună un model pe facebook.
  • +20 (22 voturi)    
    Temnita grea (Miercuri, 15 octombrie 2014, 19:38)

    Trojan.H [utilizator]

    Sper sa nu mai iasa vii din puscarie.
  • +42 (44 voturi)    
    Hai că se poate... (Miercuri, 15 octombrie 2014, 20:04)

    corvus coraX [utilizator]

    Răspopitul și Guzganul vor avea timp să-și scrie biografiile de bandiți...
  • +45 (47 voturi)    
    Comment sters de user (Miercuri, 15 octombrie 2014, 20:15)

    qwerasdf [anonim]

    • +25 (27 voturi)    
      psd partid mafiot (Miercuri, 15 octombrie 2014, 20:33)

      Snitzelvienez [utilizator] i-a raspuns lui qwerasdf

      PSD este grup infractional organizat si trebuie desfiintat iar membrii sai audiati unul cate unul si retinuti pt complicitate
    • -2 (4 voturi)    
      Cata dreptate ai! (Joi, 16 octombrie 2014, 7:32)

      Audit [utilizator] i-a raspuns lui qwerasdf

      Suntem un popor, vai mama noastra! Chiar ii meritam pe toti idiotii, hotii, spagarii care ne conduc.
  • +38 (40 voturi)    
    Salvati padurea Trivale din Pitesti ! (Miercuri, 15 octombrie 2014, 20:16)

    Lim Vasy [utilizator]

    Felicitari procurorilor. Cei de la DNA sa cerceteze si retrocedarea padurii Trivale din Pitesti. Surprizele vor fi multe. Rechinii imobiliari au mituit judecatorii argeseni si au obtinut retrocedari de padure in Pitesti unde construiesc cartiere de vile. Padurea Trivale a fost a statului si este plamanul verde al orasului. O vrem inapoi ! Va rog DNA Pitesti luati la puricat dosarele padurii Trivale !
    • +4 (4 voturi)    
      Astepti (Joi, 16 octombrie 2014, 10:47)

      Mita Beciuklista [utilizator] i-a raspuns lui Lim Vasy

      degeaba de la DNA Pitești. Acolo mafia e la fel de bine înfiptă ca si la Tribunalul local, Curtea de Apel.
      DNA București e unic in Romania.

      In Pitești, tătucii Nicolescu si Pendiuc fac legea. La alegerile locale, mă dusesem la o amica, sa bem cafeaua. Nu prea s-ar fi dus sa voteze, dar ii era teama ca nu iese Pendiuc, care " deși fura, face si pentru noi". Si tipa lucrează la Curtea de Apel. e grefiera. Jalnic!
      Pina nu scapati de mafia rosie locala nu faceti nimic. Numai ca nu e vointa la pitesteni. Se scalda in minciuna pesedista de 25 de ani.
  • +41 (43 voturi)    
    hai DNA, pe ei și pe tații lor....fără milă (Miercuri, 15 octombrie 2014, 20:17)

    visio [utilizator]

    cred că vorba Plagiatorului, ”scapă cine poate” trebuie schimbată cu ”fugiți acum”...
    sincer, presupunând că se întîmplă absurdul și Plagiatorul câștigă cotroceniul, nu are cum să își ajute infractorii; pe de altă parte, acești infractori au semnătura cuiva pe niscaiva documente, și cum guvernul se asumă....ghiciți cine va plăti?
    deci...”Fugiți! Acum!”
  • +31 (33 voturi)    
    socru (Miercuri, 15 octombrie 2014, 20:21)

    ic.ram1945 [utilizator]

    ponta, presedintele, obligatoriu va trebui sa dea amnestie/gratiere...
  • +40 (42 voturi)    
    raspopiyul Sarbu.... (Miercuri, 15 octombrie 2014, 20:29)

    translativus [utilizator]

    ......socrul de partid si de stat si dumnezeul PSD-ului, este urmarit penal precum gainarii de rand.

    Astia sunt adevaratii dusmani ai romaniei, cei care prin minciunile lor, au reusit sa pacaleasxa multimea de creduli, pentru ca mai apoi sa ne jefuiasca sistematic.
  • +42 (44 voturi)    
    susțin cu tarie (Miercuri, 15 octombrie 2014, 20:33)

    simplu_cetatean [utilizator]

    Daca as afla ca DNA-ul are probleme financiare, donez imediat. In alta ordine de idei, am fost furați in stil barbar, abia acum avem un organism competent ce poate îndrepta răul făcut, sper sa existe cat mai multi romani care susțin lupta anticorupție.
    • +16 (18 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 15 octombrie 2014, 23:21)

      [anonim] i-a raspuns lui simplu_cetatean

      • 0 (0 voturi)    
        foarte tare :) (Joi, 16 octombrie 2014, 10:40)

        visio [utilizator] i-a raspuns lui

        trebuie să înregistrezi la OSIM vorbele astea; vei afce avere cu ele!
  • +41 (43 voturi)    
    dumnezeule (Miercuri, 15 octombrie 2014, 20:36)

    sucaa [utilizator]

    300 De milioane???
    Pe astia nu-i satura nimic.
    Nu pot nene sa se multumeasca cu cateva zeci de mii, hai o suta ca sunt nemunciti. Dar chiar 300 de milioane???
    Si lumea chiar o sa-i voteze peste 2 saptamani?
    Acum vedem proportiile jafului PSD in Romania.
    • +15 (17 voturi)    
      doar din retrocedari (Miercuri, 15 octombrie 2014, 21:36)

      Maglev [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

      300 milioane intr-un singur dosar. Cine stie cit au furat in acesti 25 de ani, probabil cifra este ametitoare.
      Pe ei DNA!
      • +11 (13 voturi)    
        iti spun eu (Miercuri, 15 octombrie 2014, 22:16)

        Itsoc [utilizator] i-a raspuns lui Maglev

        ....un om mai luminat decat noi spunea asa:
        1.500.000.000.000 EURO.
        Adica 1500 de miliarde de euro + 70 de miliarde datorie publica externa.
      • +1 (1 vot)    
        toata datoria tarii asteia (Joi, 16 octombrie 2014, 9:55)

        Cameleon82 [utilizator] i-a raspuns lui Maglev

        toata datoria acestei tari asa s-a facut. Daca ii luam la puricat pe toti maharii astia burtosi si cu gushe' o sa constatam ca am gasit datoria tarii. Miliarde de EURO sunt in buzunarele lor. Acuma doar se zgarie putin suprafata..... la mai mare.
  • +9 (11 voturi)    
    pesedeilor, (Miercuri, 15 octombrie 2014, 20:39)

    dkz [utilizator]

    ce mult ne place cand intrati la puscarie.

    in curand va trebui sa construim puscarii noi.
  • +14 (16 voturi)    
    Pentru o Romanie demna si curata..... (Miercuri, 15 octombrie 2014, 20:45)

    Basile [utilizator]

    .... DNA Presedinte!
  • +10 (12 voturi)    
    Judecatorii din Pitesti sunt mituiti.. (Miercuri, 15 octombrie 2014, 20:52)

    Lim Vasy [utilizator]

    Procesele de recuperare a padurii Trivale din mana mostenitorilor fictivi sunt pierdute pe banda rulanta de juristii Prefecturii Arges. Ne intrebam oare judecatorii din Pitesti care dau solutii favorabile rechinilor imobiliari ce taiepadurea, au fost mituiti asemeni celor doi judecatori din Brasov ?
  • -18 (20 voturi)    
    1111 (Miercuri, 15 octombrie 2014, 20:54)

    tot [utilizator]

    Da le naibii de milioane ! Casele lui johannis sa vedem de unde le are !
    • +1 (3 voturi)    
      Esti alaturi; (Joi, 16 octombrie 2014, 7:34)

      Audit [utilizator] i-a raspuns lui tot

      aici se dezbate altceva.
    • 0 (0 voturi)    
      Imi pare rau ca nu ti-au (Joi, 16 octombrie 2014, 11:43)

      Kecske [utilizator] i-a raspuns lui tot

      inteles ironia si ai luat minusuri. Dar lumea e prea pornita pentru a aprecia fineturile.
  • +10 (12 voturi)    
    PSD jefuieste asa de bine, pina si bruma de creier (Miercuri, 15 octombrie 2014, 21:04)

    Maniu [utilizator]

    a alora care se duc sa-i voteze!
  • -18 (20 voturi)    
    Cumunicatul DNA (Miercuri, 15 octombrie 2014, 21:13)

    newlook [utilizator]

    - In primul paragraf aflam de la DNA ca o anumita instanta din Romania a comis o ilegalitate pentru ca nu a solutionat conform viziunii DNA. Totusi in marinimia lui DNA nu cere arestarea judecatorilor vinovati de a fi dat o hotarare nedreapta
    - In al doilea paragraf sunt gasiti si cei ce trebuie arestati: o mana de persoane care s-au apucat, culmea, sa puna in aplicare o hotarare a unei instante din Romania. Nu numai ca au comis crima de a respecta o hoarare judecatoreasca, dar chiar au si urgentat punerea ei in aplicare, ceea ce, desigur, in logica DNA reprezinta o agravanta.
    - in urmatorul paragraf aflam vitejia procuricei (o procuroare mai micuta) care nu a executat atributiunile din fisa postului, impotriva cerintelor sefului ei si coordonatorului institutiei care a insistat sa aplice legea.

    Asta-i justitia "independenta" si "profesionista" din Romania, asa intelege Basescu si DNA-ul "statul de drept(i)". Da, desigur, DNA nu participa la campania electorala. hahahaha
    • +14 (16 voturi)    
      De ce nu-ti iei un nick rusesc? (Miercuri, 15 octombrie 2014, 21:20)

      Maniu [utilizator] i-a raspuns lui newlook

      e mai, pardon de expresie, cinstit.
    • +11 (13 voturi)    
      Pe la arabi erau executati, de mult timp (Miercuri, 15 octombrie 2014, 23:26)

      Kaladin [utilizator] i-a raspuns lui newlook

      asa ca nu te mai caina atata.
    • +1 (1 vot)    
      Sunt deja retinuti! (Joi, 16 octombrie 2014, 7:35)

      Audit [utilizator] i-a raspuns lui newlook

      Inclusiv sotia parlamentarului PSD.
  • +18 (20 voturi)    
    Frumoasa familie (Miercuri, 15 octombrie 2014, 21:15)

    Klaus_CT [utilizator]

    Tata socru, Sarbu inculpat de catre DNA in dosarul retrocedarilor. Ginerica Viorel se lipeste si el de dosarul Microsoft, mai ramane sa aflam ca Daciana a mostenit o avere de cateva milioane de euro de cand era tati profesor la seminarul teologic.
    Astia sunt domni, nu? Ei vor sa conduca Romania?
    Nu au furat doar 300 de milioane de euro, ci si aerul pe care il respiram. Se pare ca USL se reface pe banca acuzatilor si apoi in penitenciare.
    • -6 (8 voturi)    
      Am dat plus inainte sa vad placa cu USL (Miercuri, 15 octombrie 2014, 21:22)

      Maniu [utilizator] i-a raspuns lui Klaus_CT

      domnule, acolo e un PD L care a rezistat si a facut imposibila lovitura de stat din 2012. Asa ca nu mai veni cu o propaganda care sa-l scoata pe Poanta presedinte.
      • +2 (2 voturi)    
        nu ai inteles (Joi, 16 octombrie 2014, 5:55)

        Klaus_CT [utilizator] i-a raspuns lui Maniu

        Clar nu ai inteles comentariul meu.
        • 0 (0 voturi)    
          Am inteles ca reiterezi un concept (Joi, 16 octombrie 2014, 9:51)

          Maniu [utilizator] i-a raspuns lui Klaus_CT

          care ar fi bine sa treaca pe planul II. Fiindca trebuie sustinut cineva cu sanse sa i se opuna lui Ponta.
  • +14 (16 voturi)    
    400 milioane pe la Kaimunaz (Miercuri, 15 octombrie 2014, 21:28)

    Kaladin [utilizator]

    vreo 300 pe la Lukoil, de Mehel nu mai spun, dusi is....acum iarasi 300 milioane...bah da' te ingrozesti cat fura astia in vreme ce 50% din populatie rabda de foame.
    Sa fie aministierea prin Pontificare...aproape oare?
  • +13 (15 voturi)    
    !!!! (Miercuri, 15 octombrie 2014, 22:03)

    tot [utilizator]

    Vedem imensitatea ignorantei alegatorilor...
  • +12 (14 voturi)    
    minciuni (Miercuri, 15 octombrie 2014, 22:27)

    Cobra_Ro [utilizator]

    Ponta zice ca de la procuratura a aflat ca tata socru nu este urmarit penal iar din presa ca este....CINE MINTE? SAU IAR MINTE pLAGIATORUL!
  • +9 (11 voturi)    
    Hai... (Miercuri, 15 octombrie 2014, 22:32)

    Jean Phoutaille-Marais [utilizator]

    Hai la beci cu ei, nu mai lungiti povestea.
  • +11 (13 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 15 octombrie 2014, 22:54)

    [anonim]

    • +10 (12 voturi)    
      se pregatesc (Joi, 16 octombrie 2014, 0:09)

      baimarean [utilizator] i-a raspuns lui

      si cei din UDMR...ca fura prin minister pe atunci...
      PSD+UDMR=LOVE-in-zeghe.
  • +4 (4 voturi)    
    Daca este ceva ce a distrus (Joi, 16 octombrie 2014, 7:31)

    Audit [utilizator]

    Romania pe termen luuuung, este aceasta mafie a padurilor. De aceea le doresc tuturor celor implicati sa fie inchisi pe termen luuuuung dar si sa restituie banii.
    Acesti spagari ai politicii romanesti, neatinsi pana acum, sunt destul de batrani prin urmare vor face 1/3 din pedeapsa; prea putin pentru cat au distrus tara asta. Repet, pe termen lung.
  • +3 (3 voturi)    
    Cand (Joi, 16 octombrie 2014, 7:55)

    PARSOR [utilizator]

    Cand se vor sesiza autoritatile si in cazul retrocedarilor de imobile ( ilegale ) din Brasov ?
    Sunt situatii in care asa zisul fost propietar a primit bani pe imobil si a primit si imobilul in natura.
    Practic statul roman a fost prejudiciat si financiar si material.
    Culmea statul are datoria de a inapoia banii luati pe imobil cumparatorului de buna credinta.

    Halal justitie...., si dupa care ne intrebam de ce nu sunt bani la buget.
  • +6 (6 voturi)    
    Doamnelor si domnilor (Joi, 16 octombrie 2014, 8:39)

    Penten [utilizator]

    de la DNA, doamnelor si domnilor judecatori numai dv. puteti curata Romania de putregai! Pentru munca dv., va multumim!
  • +2 (2 voturi)    
    Intruchiparea jupuitorilor verosi si fara scrupule (Joi, 16 octombrie 2014, 8:47)

    dekar [utilizator]

    Paul & Lia.
    Zgreptani putin sub scrobeala si dai de jeg si interese murdare.
  • +7 (7 voturi)    
    Daciana la vorbitor (Joi, 16 octombrie 2014, 9:14)

    dan_costea [utilizator]

    La zdup cu tata socru! Sa mearga Daciana la vorbitor.
  • +5 (5 voturi)    
    Spaima lui Dragnea (Joi, 16 octombrie 2014, 9:53)

    Maniu [utilizator]

    Dragnea a sfeclit-o - se vedea frica pe fata lui cand Ponta a fost intrebat daca socrul lui e anchetat de DNA! si cand Ponta a raspuns smechereste "parchetul imi spune ca nu e, presa imi spune ca e, pe cine sa cred?" frica lui Dragnea a disparut de pe fata. Singura frica a astora e frica de lege!
  • 0 (0 voturi)    
    comentariu (Vineri, 17 octombrie 2014, 14:29)

    LiviuDrula [utilizator]

    Felicitari DNA/ Justitie pt curaj de a se lupta cu fiara PSD in care hotia este primul scop - poate se desteapta si ultimii prosti ( telespectatori RTv si A3) pana la alegerile din noiembrie unde Ponta mitimanul securist aparatorul hotilor trebuie sa dispara din politica.Ma adresez romanilor chiar si PSD-istilor cinstiti ca Ponta care a facut de ras si a tras in jos cel mai puternic partid sa nu mai apara in viata politica poate doar in puscarie alaturi de Tata Socru Raspopit Sarbu. de sforaru PSD Hrebenciuc de Mazare, Dragnea si multi altii puscariabili Romanii trebuie sa inteleaga ca daca Ponta ajunge la Cotroceni legea amnistiei si gratierii va fi votata si toti acesti hoti vor fi liberi sa fure sa distruga padurile favorizand inundatiile .


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by