Dragos Nedelcu, fost jurnalist si apropiat al lui Sorin Ovidiu Vintu, a fost retinut de procurori intr-un dosar de evaziune fiscala

de Red. Stiri     HotNews.ro
Miercuri, 8 octombrie 2014, 10:25 Dosare Anticoruptie


Dragos Nedelcu
Foto: Hotnews
Dragos Nedelcu, fost jurnalist si apropiat al lui Sorin Ovidiu Vintu, a fost retinut de procurori intr-un dosar de evaziune fiscala, potrivit Biroului de presa al DIICOT. Nedelcu este acuzat ca ar spalat bani negri proveniti din evaziune fiscala prin intermediul mai multor firme fantoma, iar procurorii au pus sechestru pe mai multe imobile si pe sase masini ale familiei Nedelcu, relateaza Paginademedia.ro

Dragos Nedelcu a fost ziarist la Capital in anii 2000, dupa care a trecut in imperiul media al lui SOV. Aici s-a ocupat de diverse proiecte, printre care si televiziunea de business Money TV, ajungind chiar membru in Consiliul de Administratie al societatii care edita Realitatea TV.

Numele lui Nedelcu a fost vehiculat si in stenogramele din dosarul de santaj al lui Vintu, dosar in urma caruia mogulul media a fost condamnat la inchisoare.

Nedelcu a fost partener cu un alt locotenent al lui Vintu, Sorin Freciu, in firma Money Channel Consulting, care a castigat contracte majore cu diverse institutii ale statului roman pentru proiecte de impaduriri - proiecte carora li se facea apoi reclama la Realitatea TV.

Informatia initiala despre retinerea lui Nedelcu a fost publicata de Antena3.ro.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























7440 vizualizari

  • +7 (7 voturi)    
    se face curatenie (Miercuri, 8 octombrie 2014, 10:33)

    xanti [utilizator]

    Intre jurnalisti,era si cazul.
    • 0 (2 voturi)    
      vad ca se face curatenie (Miercuri, 8 octombrie 2014, 12:44)

      derblauereiter [utilizator] i-a raspuns lui xanti

      si printre turnatori :)

      daca DNA continua in ritmul din ultimele 2 saptamani o sa ne trezim cu "acoperitii" de la DGIPI cu trompete & dansul pinguinului in p-ta victoriei
  • +10 (10 voturi)    
    Altul... (Miercuri, 8 octombrie 2014, 10:44)

    corvus coraX [utilizator]

    Ar fi interesant de aflat nu câți bandiți are România, ci câți oameni curați. Am tot așteptate schimbarea de generație, să fie scoși pe tușă comunistoizii și securiștii transformați în mari oameni de afaceri. Încetul cu încetul, ei ies. Unii în mod natural, cu picioarele înainte, pe alții îi mai scoate DNA-ul și DIICOT-ul. Au fost înlocuiți de o specie mult mai rapace, o specie care a moștenit imoralitatea primilor dar dotați cu o lăcomie insațiabilă... Ce combinația mai mortală poate ieși decât asocierea unui bandit cu patalama precum Vântu și un tânăr "de viitor" precum Nedelcu...

    La fel s-a asociat și celălalt bandit, Varanul Felix cu tot felul de tineri promițători....
    • +5 (5 voturi)    
      tinerii lui Felix se servesc dupa dec 2014 (Miercuri, 8 octombrie 2014, 10:47)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui corvus coraX

      in locuri special amenajate cu paturi suprapuse
  • +4 (4 voturi)    
    Parnaie sau confiscarea averii ?? (Miercuri, 8 octombrie 2014, 12:22)

    Carcalete [utilizator]

    Pe mine ma lasa rece parnaia.
    In schimb ma intereseaza confiscarea averii pana la cuantumul recuperarii prejudiciului.

    ATUNCI SA VEDETI JUSTITIE !!!
    • 0 (0 voturi)    
      parnaie SI confiscarea averii (Joi, 9 octombrie 2014, 15:04)

      Gheorghescu [utilizator] i-a raspuns lui Carcalete

      atat e de simplu :)


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by