Cine sunt judecatorii care l-au trimis la inchisoare pe Dan Voiculescu

de Claudiu Zamfir     HotNews.ro
Vineri, 8 august 2014, 14:43 Dosare Anticoruptie


Judecatoarea Gratiela Constantin l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 5 ani de inchisoare la Tribunalul Bucuresti, iar Camelia Bogdan si Alexandru Mihalcea au confirmat vinovatia omului de afaceri, prin sentinta pronuntata vineri, 8 august, de Curtea de Apel Bucuresti, cand l-au condamnat la 10 ani de inchisoare. Citeste mai jos un profil complet al celor trei magistrati care l-au trimis la inchisoare pe unul dintre cei mai influenti oameni din Romania.


Judecatoarea Camelia Bogdan
este presedinta completului de judecata de la Curtea de Apel Bucuresti care l-a trimis practic pe Dan Voiculescu la inchisoare, condamnandu-l la 10 ani de inchisoare. Alaturi de judecatorul Mihai Alexandru Mihalcea, ea a fost promovata de la Tribunalul Bucuresti la Curtea de Apel Bucuresti incepand cu 1 iulie 2014.

Cei doi judecatori au primit dosarul lui Voiculescu printr-o decizie a Colegiului de conducere al CAB, dupa ce judecatorul Stan Mustata, care judeca initial la aceasta instanta dosrul lui Voiculescu, a fost arestat pentru luare de mita in legatura cu alte dosare, iar colega sa din complet Florica Duta s-a pensionat.

Numele judecatorului Camelia Bogdan se leaga puternic de procesul lui Sorin Ovidiu Vantu in care  de afaceri era acuzat de favorizarea infractorului in cazul Nicolae Popa - FNI.n Judecatoarea a dus o serie de termene maraton, intr-un timp foarte scurt si a fost puternic contestata de catre Vantu.

Dosarul lui Vantu a fost judecat pana in data de 22 martie 2011 de judecatoarea Camelia Bogdan. In perioada 8 noiembrie 2010 – 22 martie 2011, Camelia Bogdan a condus 15 sedinte de judecata. Judecatoarea a fost in permanenta contestata de avocatii lui SOV, cel mai fervent fiind Viorel Ros, avocat care il apara si pe Adrian Nastase.

Ea a descoperit ca in documentul in baza caruia Vintu cere sa plece din tara un medic cardiolog face constatari medicale fata de ruptura de rotula a lui Vintu. Aceeasi judecatore a supus dezbaterii posibilitatea de reincarcerare a lui Vintu.

In cele din urma, Camelia Bogdan a fost recuzata din dosarul lui Vintu pe motiv ca judeca prea repede cauza. decizia de recuzare, luata de judecatoarea Elena Burlan, a fost critcata de societatea civila. Judecatoare Bogdan l-a condamnat si pe omul de afaceri Stefan Riza la 12 ani de inchisoare in dosarul 30275/01/3/2009, in care era acuzat de inselaciune si delapidare, in urma carora a produs un prejudiciu de peste sapte milioane de euro.

Magistratul este specializat in combaterea infractiunilor de spalare de bani.

Ea are in conturi 100.000 de lei si 23.000 de euro. La Tribunalul Bucuresti primea un salariu de circa 6.600 de lei pe luna, plus bani de chirie. Judecatoarea are si activitate stiintifica din care mai obtine ceva venituri prin publicarea de carti. magistratul nu detine locuinta proprietate personala ori masina.

Mihai Alexandru Mihalcea a fost, din februarie 2010, judecator la Judecatoria Buzau si apoi, din aprilie 2010, a fost detasat de CSM ca judecator la Judecatoria Sector 4 Bucuresti. In martie 2014 a fost transferat la Tribunalul Bucuresti. Judecatorul Mihalcea este cel care a refuzat in 2013 sa-l elibereze conditionat pe Sorin Ovidiu Vantu. Judecatorul motiva ca SOV “nu a facut eforturi deosebite pe calea reeducarii sale” si “nici nu a incercat sa se remarce intr-un mod deosebit”.

In anul 2012, el avea in banca 25.000 de lei, salariul de la Tribunal fiind de circa 6.000 de lei, conform declaratiei de avere din anul 2012. Nu detinea locuinta sau masina.


In septembrie 2013, judecatoarea Gratiela Constantin, de la Tribunalul Bucuresti, l-a condamnat pe Voiculescu la 5 ani de inchisoare cu executare, pentru spalare de bani in dosarul privatizarii Institutului de cercetari Alimentare (ICA). Pronuntarea a venit dupa 5 ani de la trimiterea in judecata, dupa o suita de amanari si mutari de la o instanta la alta ca urmare a schimbarii calitatii lui Voiculescu, care era ales senator si apoi demisiona din aceasta functie de demnitate.

In iulie 2014, aceeasi judecatoare a decis mentinerea controlului judiciar asupra lui Voiculescu, intr-un alt dosar, in care, de aceasta data, mogulul media este acuzat de santaj.

In anul 2009, a candidat, fara succes, pentru un post de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Gratiela Constantin este judecatoare la sectia a II-a penala a Tribunalului Bucuresti, de unde castiga circa 7.600 de lei pe luna, conform declaratiei de avere din anul 2013. Ea detine, impreuna cu sotul ei, un apartament si trei masini. Ea are conturi bancare de circa 70.000 de lei si 2.200 de euro si obligatiuni de 45.000 de lei. Are si datorii de 6.100 de euro.

Citeste si:






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























30595 vizualizari

  • +75 (83 voturi)    
    Sa ne traiasca! Traiasca Romania! (Vineri, 8 august 2014, 14:59)

    333 [utilizator]

    Sanatate si putere de munca in continuare!
  • +74 (82 voturi)    
    cand trei (Vineri, 8 august 2014, 15:01)

    ws [utilizator]

    cand trei oameni zguduie romania din temelii.

    respect gratiela constantin, camelia bogdan, alexandru mihalcea.

    regards,
    ws
    • +52 (58 voturi)    
      N-o zguduie... (Vineri, 8 august 2014, 15:21)

      Rollo [utilizator] i-a raspuns lui ws

      ...o aseaza.
      • +28 (32 voturi)    
        Sa nu te superi pe mine, (Vineri, 8 august 2014, 22:26)

        ofCAER [utilizator] i-a raspuns lui Rollo

        dar chiar "o zguduie". Fiindca au dat un semnal puternic catre toti cei cu "probleme" (evident, cu exceptia antenelor si a doctorului in drept W Ponta) ca (si aici, cu riscul de a supara pe cineva, il citez pe Base) "justitia lucreaza". Gindeste-te doar la parlamentul nostru, in care u % infractori dovediti sunt aparati de (100-u) %...
        Si au mai dat un semnal, poate si mai puternic: catre ceilalti magistrati din Romania. De fapt acestora le-au transmis doua semnale: 1 - ca nu trebuie sa se teama de numele sonore (inculpati & avocati de-a valma), si 2 - ca procesele se pot duce la bun sfirsit intr-un termen scurt. Mai ales acest ultim semnal ar trebui sa fie luat ca un precedent de autoritatile in materie, ma refer la Ministerul justitiei si la CSM.
        Iar dupa ce galeata asta marte si plina de impuritati care este tara in care traim si pe care o iubim va fi bine zguduita, abia atunci continutul se va decanta iar tara ni "se va aseza".
        Nu pot sa inchei fara: d-na Camelia Bogdan, d-na Gratiela Constantin si d-le Mihai Alexandru Mihalcea, toata stima mea! D-stra sunteti cei care faceti ca "luminita de la capatul tunelului" tot mai stralucitoare sa devina si tot mai aproape sa vina!
        • -11 (17 voturi)    
          cu cata usurinta... (Sâmbătă, 9 august 2014, 9:06)

          LiviuStoian [anonim] i-a raspuns lui ofCAER

          Ce vei face cu semnalul daca fiica sau fiul tau lucrand intr-o firma de stat se va trezi la un moment dat agatat intr-un dosar politic si trimis dupa gratii doar pentru ca s-a aflat la locul si momentul nepotrivit ? Tot asa te vei bucura ? Incearca sa gandesti apolitic. Tara asta are nevoie de o justitie adevarata nu de semnale...
          • +4 (8 voturi)    
            Iti voi putea raspunde (Sâmbătă, 9 august 2014, 17:03)

            ofCAER [utilizator] i-a raspuns lui LiviuStoian

            doar daca vei fi foarte "la obiect". Ce anume va trebui sa faca/nu faca fiul/fiica?!
            Cit priveste justitia, eu cred ca aceasta este adevarata.
            Cit priveste Voiculescu Dan, am trei motive "grele" (asa sunt pentru mine, cu greutate):
            1. "joaca" lui nesimtita de-a intratu'-demisionatu' din Parlament,
            2. cele 47 (atitea a numarat cineva) aminari,
            3. donatia facuta fetelor sale (care oricum ar fi mostenit bunurile donate - am mai scris, in conditiile in care el insusi este/a fost un om foarte-foarte "activ", deci nu un neputincios),
            care mie imi dau certitudinea ca nu a fost deloc nevinovat.
            In ceea ce priveste functionari gen Mencinicopschi (sa fiu iertat, nu stiu daca am ortografiat corect si nu consider ca merita sa caut pe net) care spun ceva in genu': "onorata instanta, e adevarat ca eram eu directoru', da' nu ma pricep la cotabilitate, valori, etc., asa ca sunt nevinovat", acestia imi provoaca greata. Iar chestia asta nu mi s-a intimplat niciodata cu copiii mei.
          • +3 (3 voturi)    
            Nu te trezesti (Luni, 11 august 2014, 8:58)

            Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui LiviuStoian

            Furand. Trebuie sa stii sa nu incalci legea acolo unde lucrezi. Altfel platesti.
    • -3 (5 voturi)    
      nu vreau sa fiu rautacios (Sâmbătă, 9 august 2014, 17:43)

      kkciosuldelahamangia [utilizator] i-a raspuns lui ws

      dar cred ca meritau scrise macar initialele numelelor lor cu majuscule.
      pt. ei cu respect ma inclin.
      in sfarsit justitia a fost oarba, dar dreapta.
  • +45 (51 voturi)    
    Respect (Vineri, 8 august 2014, 15:06)

    ADi123 [utilizator]

    .
  • +52 (58 voturi)    
    Sa fie sanatosi (Vineri, 8 august 2014, 15:17)

    Matrafirefox [utilizator]

    ca au facut treaba buna pentru tara!
    • -54 (58 voturi)    
      ...si la pungă groşi! (Vineri, 8 august 2014, 15:39)

      Taunele [utilizator] i-a raspuns lui Matrafirefox

      pt. că o să aibă MULT de plătit pt. această GRAVĂ EROARE JUDICIARĂ, la comandă politică, "din deal"!
      • +29 (33 voturi)    
        Siiiigur. (Vineri, 8 august 2014, 19:00)

        Alius [utilizator] i-a raspuns lui Taunele

        Daca zici tu. Asa zicea si felix si uite-l acum.
      • +7 (11 voturi)    
        raspuns lui Taunele (Sâmbătă, 9 august 2014, 12:16)

        chiaburu [utilizator] i-a raspuns lui Taunele

        Mai (zic si eu ca dotore) Taunele,ce parere ai ca di 41de voturi toate sunt negative! Mai este ceva de comentat la afirmatiilor tale .
        Cereti iertare pentru insulta adusa unei Instante de judecata. Vezi ca aceasta afirmatiei constituie infractiume si se pedepseste cu inchisoare.
        Va vine randul la toti!
        sa fii sanatos si in special la cap!
    • +6 (10 voturi)    
      dar noi?... (Sâmbătă, 9 august 2014, 8:47)

      barbu007 [utilizator] i-a raspuns lui Matrafirefox

      e usor sa stai pe margine si sa aplauzi. problema, insa ramane: PARLAMENTUL A DEVENIT UN GRUP INFRACTIONAL ASOCIAT IN VEDEREA COMITERII DE INFRACTIUNI (a se vedea puzderia de ordonante si legi care incalca constitutia, alte legei, inclusiv pe cele ale interesului national sau ale bunului simt). aici trebuie lucrat si indepartati, toti nemernicii, pana la unul.
      ASA CUM S-A IESIT PENTRU ROSIA MONTANA, TREBUIE ACTIONAT ACUM, CAT MAI REPEDE. altfel, prin manutele murdare ale lui ponta si alor sai, ne inghit rusii.
  • +51 (57 voturi)    
    In sfarsit... (Vineri, 8 august 2014, 15:27)

    654321 [utilizator]

    ...câțiva juriști curajoși,responsabili,patrioți,pun capăt unei sinistre comedii jucate atâția ani de o canalie de om,unul dintre tâlharii care au devalizat România în ultimii 24 de ani...Felicitări pentru decizia exemplară dată în acest proces !..Dumnezeu să-i ocrotească și să-i întărească,pentru a face în continuare curățenie în țara aceasta,atât de dramatic mutilată de ticăloșii postdecembriști,precum acest hoț...
  • +36 (40 voturi)    
    Munca-Demnitate-Curaj-Respect (Vineri, 8 august 2014, 15:38)

    Marian IonBrindusescu [anonim]

    Le doresc mult succes acestor judecatori si-l rog pe Dumnezeu sa aiba grija de ei, sa fie sanatosi, pentru a putea da un exemplu generatiilor viitoare
  • -41 (45 voturi)    
    /// (Vineri, 8 august 2014, 15:41)

    Taunele [utilizator]

    Dar se va face dreptate, în noiembrie, şi mai ales după noiembrie (când va fi PONTA Preşedinte), staţi liniştiţi!!!
    • +39 (43 voturi)    
      eu votez dna (Vineri, 8 august 2014, 15:51)

      ws [utilizator] i-a raspuns lui Taunele

      s-ar putea ca dna sa ne scape de ponta mai repede decat credem noi.

      ws
    • +16 (20 voturi)    
      Sa speram ca se va face dreptate.. (Vineri, 8 august 2014, 19:01)

      Alius [utilizator] i-a raspuns lui Taunele

      si dupa Noimebrie, asa cum s-a facut si pana acum.
  • +34 (38 voturi)    
    Cinste lor! (Vineri, 8 august 2014, 15:52)

    Kentt [utilizator]

    Judecătorilor şi tuturor celor care au făcut posibilă această condamnare ISTORICĂ!
  • +33 (37 voturi)    
    Felicitari judecatorilor, procurorilor si tuturor (Vineri, 8 august 2014, 16:04)

    conul [anonim]

    ......care au au dat o noua directie justitiei din Romania. Pinochio, fostul procuror fara nici un dosar, ar trebui sa-si plateasca niste meditatii la acesti maestri.
  • -26 (30 voturi)    
    Aha, (Vineri, 8 august 2014, 16:53)

    miguelito [utilizator]

    sa i-o spuna lu' mutu ca aia 2 n-au nici case si nici masini.
    • +22 (26 voturi)    
      au, bre (Vineri, 8 august 2014, 18:18)

      outside_the_wall [utilizator] i-a raspuns lui miguelito

      dar nu din furt de la stat, ca idolul tau
      • -4 (6 voturi)    
        Baiatu de dupa zid (Sâmbătă, 9 august 2014, 8:58)

        miguelito [utilizator] i-a raspuns lui outside_the_wall

        daca se dovedeste ca au inseamna ca au mintit, ghici ce e normal sa se intimple.
    • +14 (18 voturi)    
      Miguelito... (Vineri, 8 august 2014, 22:29)

      valy_74 [utilizator] i-a raspuns lui miguelito

      ...dovedeste-i. Gaseste-le casele. Te rog. Asa cum l-au dovedit procurorii si judecatorii pe varanu'tau drag :) . Asta e justitia, nu boarfe aruncate din guri spurcate sau televiziuni asemenea.
      • -3 (5 voturi)    
        Pentru asta (Sâmbătă, 9 august 2014, 8:59)

        miguelito [utilizator] i-a raspuns lui valy_74

        exista ANI. Doar n-o sa le fac eu munca pe gratis.
    • +2 (2 voturi)    
      Mutu nu le aude (Luni, 11 august 2014, 9:00)

      Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui miguelito

      Ca are treaba cu zapada. Spune tu, daca stii si ai probe, ce case si proprietati au. Altfel e doar barfa de cocalar.
  • +25 (29 voturi)    
    Asa se salveaza o tara (Vineri, 8 august 2014, 16:59)

    Trojan.H [utilizator]

    Unii aici, altii colo, citiva dincolo, si uite asa, tara ramine pe harta, spre disperarea unora din afara si dinauntru.
  • +19 (23 voturi)    
    Felicitari! (Vineri, 8 august 2014, 18:39)

    hroerekr [utilizator]

    Felicitari acestor magistrati pentru decizia luata si felicitari justitiei din Romania, care da tot mai multe semne ca a devenit independenta!
  • -11 (19 voturi)    
    Saraci si... (Vineri, 8 august 2014, 18:56)

    lucky luck [utilizator]

    "Cinstiti". Mai cunosc pe unu'...
    • +2 (2 voturi)    
      raspuns (Duminică, 10 august 2014, 13:41)

      nelloti [utilizator] i-a raspuns lui lucky luck

      Il stim si noi. Tocmai a luat 10 ani. E pensionar modest. Acum se va descurca cu 700 de lei pe luna.
      • +1 (3 voturi)    
        Nu, frate... (Luni, 11 august 2014, 10:22)

        lucky luck [utilizator] i-a raspuns lui nelloti

        Ma refeream la iliescu. Da' n-ai tu treaba, daca-l sustii pe baselu si-i injur pe toti ailalti fara distinctie e bine, faci politica, esti progresist. Ce-ti trebuie sa mai stii si alte lucruri, citate, oameni, fapte, nuante, intamplari, etc?!?
  • +26 (30 voturi)    
    respect (Vineri, 8 august 2014, 19:51)

    minerva [utilizator]

    va respect pentru curajul d-voastra ! nu vreau sa ma gindesc ce ati trait sau la ce presiuni veti fi supusi ! eu, personal, va multumesc pentru speranta redata ... se mai poate face ceva in tara asta !
  • +21 (27 voturi)    
    Bravo! (Vineri, 8 august 2014, 20:39)

    mionut [anonim]

    Sunteti platiti prea putin pentru binele pe care il faceti tarii!

    Succes si curaj pe viitor!
    • 0 (2 voturi)    
      Esti tare, mosule! (Luni, 11 august 2014, 10:23)

      lucky luck [utilizator] i-a raspuns lui mionut

      Esti simpatic rau, zau!
      Ii vezi pe astia ca pe niste feti frumosi si ilene neprihanite, nu?
      Doamne, mare-i gradina ta!
  • +14 (18 voturi)    
    Felicitari ! (Vineri, 8 august 2014, 21:49)

    MarianCapraru1316008155720 [anonim]

    Bravo !!!
  • +19 (23 voturi)    
    Toata stima! (Vineri, 8 august 2014, 23:05)

    GhioculescuFlorian [anonim]

    Jos palaria!
    Dupa 12 ore de munca vestea asta vine ca o recreatie; salut aceasta realizare a justitiei, azi chiar nu am muncit degeaba!
    Oricum, de cativa ani antenele erau in grila de programe a televizorului meu undeva dupa canalul 80, langa Taraf, Etno si Acasa, intr-o zona obscura.
    Sper sincer domnilor si doamnelor angajati ai trustului sa va indreptati atentia, talentul jurnalistic si pregatirea si in alte directii, scoateti la iveala si alte magarii din tara asta, nu numai regimul politic care oricum se schimba in toamna. Regasiti si expuneti problemele si realizarile dintotdeauna ale romanilor si indraznesc sa vi le reamintesc: foamea, furtul, milogii, oamenii care produc ceva, nu fac numai comert, medicii, olimpicii, profesorii, clerul, inventatorii, iar lista continua.
    Stergeti-va lacrimile cu tot cu fard si rimel si faceti si altceva decat sa pronuntati numele "Basescu" la fiecare 5 cuvinte!
    Nu sunt suporterul nimanui in general, dar azi sunt fanul magistratilor si echipelor acestora care si-au facut treaba!
    Ma inclin!
    • -1 (7 voturi)    
      ura produce cancer... (Sâmbătă, 9 august 2014, 9:13)

      LiviuStoian [anonim] i-a raspuns lui GhioculescuFlorian

      Si daca cei care vor veni la putere anul viitor vor face la fel unde vom ajunge ? Sangele cere sange... Ne impartim tara in doua tabere si ne omoram intre noi, iar altii se vor bucura de dezbinarea noastra... Reflexele totalitarismului par a fi inradacinate foarte adanc in sufletele unora... Este pe net un articol interesant despre ura care produce cancer....
      • -1 (1 vot)    
        Tara e impartita de mult, din 2000 (Luni, 11 august 2014, 10:27)

        lucky luck [utilizator] i-a raspuns lui LiviuStoian

        Intre Securitate (vezi alianta "imorala" din 2004: Basescu, Stolojan, Voiculescu, merci Hotews, frumoasa poza) si nomenclatura PCR (Iliescu/Nastase, etc).
        Aici e doar vorba de reglari de conturi si asta in cadrul aceleiasi bande, a securistilor, iubitule.
        Nu, nu s-a facut dreptate! E doar un mafiot impuscat de altul. Atata tot.
  • +21 (23 voturi)    
    Va multumim mult! (Sâmbătă, 9 august 2014, 0:13)

    Gabu [utilizator]

    ...Si va așteptam cu drag si pe la Constanta!
    • -1 (7 voturi)    
      "Si va așteptam cu drag si pe la Constanta!" (Sâmbătă, 9 august 2014, 8:14)

      ofCAER [utilizator] i-a raspuns lui Gabu

      Numai dac-o sa-i plimbati cu vaporu'... Si la timona (daca nu chiar comandant?) o sa fie dom' Base...
      Nu de alta da' ca sa avem si noi, astia, garantia ca nu se scufunda.
      • 0 (4 voturi)    
        Ce-are sula cu prefectura? (Duminică, 10 august 2014, 1:25)

        Gabu [utilizator] i-a raspuns lui ofCAER

        !?!
  • -7 (11 voturi)    
    Odios ! (Sâmbătă, 9 august 2014, 9:01)

    LiviuStoian [anonim]

    Cred ca s-a gresit. Excesul de zel, suspecta promovare a celor doi judecatori, urmata de biletul pentru Bruxelles a Dnei. Bogdan, sesiunea extraordeinara stabilita in vacanta judecatoresca si enormele greseli de procedura ne vor face de ras in lume. Cu siguranta ca primul act initiat de noul presedinte al Romaniei dupa 01.Ian2015 va fi sa elibereze pe acesti profesori a caror vina pare a fi fost exclusiv polica, sau nici macar atat a unora dintre ei. Daca ne gandim spre exemplu la rolul unui director de fabrica in luarea unei hotarari de privatizare, constatam ca acesta nu are niciun rol, pentru ca nu el este proprietarul legal ci doar ministerul tutelar. In acest caz ce cauta batranul director al ICA si functionarii sai in acesta afacere ? Pe alta parte, un om de afaceri care cumpara nu poate fi incriminat pentru pretul care i s-a oferit. Cine va mai veni in Romania sa cumpere de la stat pentru ca apoi sa ajunga dupa gratii? Totul este neverosimil pentru cineva cat de cat cu capul pe umeri. Este clar ca Romania nu are justitie. Tare as vrea sa vad un sondaj de opinie pe aceasta tema. In fine, la ce sa ne asteptam pentru 2015 ? Se schimba regimul Basescu si odata cu el toata camarila. Vom avea demiteri si noi numiri. Ce vom face daca noul regim va proceda la fel ca acesta, razbunandu-se pentru toate umilintele suferite in cei 10 ani ? Cand vom ajunge sa vedem un condamnat multumind instantei pentru corectitudine ? Unde este justitia imanenta de dinainte de razboi ? Cine va mai avea curajul sa traiasca in aceasta tara la cheremul unor potentati ?
    • +1 (5 voturi)    
      Nu esti sanatos la cap (Sâmbătă, 9 august 2014, 14:53)

      mopsu [utilizator] i-a raspuns lui LiviuStoian

      draga Liviu S, pana si un semidoct ca mine,cu patru clase stie cat costa ub teren in Buc. oare cat de prost sau corupt sa fii sa accepti un pret de apartament?Spune draga ls de ce nu si-au dat demisia pe loc? Pentru ca furau toi din 90, pana acum si li se parea ca dura o vesnicie.
  • +6 (10 voturi)    
    Respect (Sâmbătă, 9 august 2014, 9:24)

    Maximus2014 [utilizator]

    felicitari judecatorilor si procurorilor, va multumim ,ne mai dati o speranta ca mai exista si dreptate in aceasta tara.
    • +4 (8 voturi)    
      Cinste lor ! (Sâmbătă, 9 august 2014, 15:14)

      ator2050 [utilizator] i-a raspuns lui Maximus2014

      Patrioti adevarati !
      Justitia salveaza Romania,
      Traiasca Romania !!!
  • +9 (13 voturi)    
    Tot (Sâmbătă, 9 august 2014, 11:30)

    miohaiham [utilizator]

    Tot înainte cu curaj!felicitari!
  • +2 (6 voturi)    
    Felicitari si protectie, (Sâmbătă, 9 august 2014, 14:55)

    mopsu [utilizator]

    pentru ca au mare nevoie. Ar trebui protejati de vecini si mai ales de sri politie, daca ar fi onesti...
  • -2 (8 voturi)    
    Cozi basiste de topor (Sâmbătă, 9 august 2014, 15:59)

    Velma Kelly [utilizator]

    Nimic mai mult. Au citit in 2 zile miile de documente ?? Pe bune ??!! Scarba de Romania !!!
  • 0 (8 voturi)    
    O raza de speranta (Sâmbătă, 9 august 2014, 18:57)

    EMP [utilizator]

    Cu o floare nu se face primavara, dar trebuie sa spun ca acesti judecatori au reusit sa-mi dea putina speranta in privinta viitorului Romaniei.
    Nu trebuie uitati nici procurorii care au instrumentat dosarul.
    As mai adauga ca si CSM-ul are meritul sau, promovand oameni tineri si onesti in locul vechilor banditi din magistratura, oamenii care impreuna cu politicienii au distrus Romania post-decembrista.
    Si oricat i-ar injura unii pe Basescu, Morar, Macovei (care din ce inteleg nici nu prea sunt prieteni intre ei) trebuie spus ca fara sustinere politica nu s-ar fi facut nici o primenire in magistratura. Asta e realitatea, cui nu-i place nu-i bai, "Antena 3 exista"!
  • +1 (7 voturi)    
    a aparut soarele si pe strada romanilor (Duminică, 10 august 2014, 7:25)

    cuky [utilizator]

    Tot respectul si toata stima pentru acesti judecatori .
    Nu ma bucur de raul nimanui si nu m-am bucurat niciodata ,dar nu pot sa nu ma bucur de speranta de mai bine si pentru romani. in sensul ca poate se va pune capat jafului care a avut loc in Romania saracind o tara si un popor si aducand romanii care au muncit cinstit sa traiasca la limita saraciei .
    NU DORESC SA FIM EGALI ,dar aceste bogatii imense ,nu numai in acest caz, nu au putut fi realizate in mod cinstit .Este liumpede pentru oricine are putina minte in cap si nu face parte din aceasta camarila .
    Domnilor judecatori ati adus raza sperantei pentru romani .Felicitari !
  • +3 (9 voturi)    
    Felicitari justitiei! (Duminică, 10 august 2014, 10:04)

    LincaDorina [anonim]

    Felicitari Camelia Bogdan si Alexandru MIhalcea, felicitari justitiei.
  • -4 (10 voturi)    
    Multi comentatori (Duminică, 10 august 2014, 10:55)

    dbdb [utilizator]

    se bucura ca a fost infundat Voiculescu, considera ca merita, pentru ca a fost securist, pentru ca e mogul bogat, pentru ca nu le place Antena 3, pentru ca, pentru ca... Si eu consider ca, daca e condamnat pe probe corecte, merita condamnarea. Dar ce te faci daca procesul nu a fost corect? Sa zic ca atat merita, 10 ani de puscarie! Dar daca expertiza pe baza caruia a fost condamnat nu e corect intocmita, nefiind independenta, dupa cum cere imperativ CCR, cum e corecta condamnarea? Sa zic ca dai un examen, ai de rezolvat o problema, faci calculul in mod gresit, dar pui rezultatul corect la sfarsit, chiar daca rezolvarea este in mod evident eronata. Iti ia examinatorul in seama rezultatul corect? NU! nu primesti nici un punct, chiar daca valoarea de la rezultat e corecta. Va considera ca ai fraudat rezolvarea exercitiului. Asta este si in cazul lui Voiculescu! Atata timp cat sentinta nu este data pe baza unui probatoriu intocmit corect, sentinta nu este corecta.
    • +2 (4 voturi)    
      Nu bre . (Duminică, 10 august 2014, 13:14)

      gamma [utilizator] i-a raspuns lui dbdb

      Ma bucur ca a incurcat-o unul care a luat 3 hectare si jumate in Bucuresti la pret de doua garsoniere , la o privatizare publicata in 200 exemplare si la care a participat numai el . Ce atatea "expertize" ? E teapa curata indiferent cum o pui iar tentativa ta vrajeala sau prostie crunta , ia-o cum vrei .
      • 0 (2 voturi)    
        O fi teapa curata, dar fiindca (Luni, 11 august 2014, 16:31)

        dbdb [utilizator] i-a raspuns lui gamma

        procesul nu e impecabil derulat, rezultatul lasa loc de interpretari si banuieli de abuzuri, in mod real. Si asta, uite, face din Voiculescu un martir al luptei impotriva regimului Basescu, un regim corupt si el pana in maduva oaselor. Prin urmare, Voiculescu devine un luptator impotriva coruptiei, culmea!
        Imi pare rau, dar, repet, chiar daca rezultatul ar fi acelasi, condamnare de 10 ani si confiscarea terenului pe care se afla A3, faptul ca procesul nu s-a desfasurat corect, indica un nou abuz al regimului Basescu.
    • +2 (4 voturi)    
      Intrebarile acestea sunt in prima instanta (Luni, 11 august 2014, 9:04)

      Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui dbdb

      De aceea e apelul. A doua instanta a confirmat probele si vinovatia. Deci e corecta condamnarea. Din momentul ce o sentinta e definitiva ea trebuie respectata. Din acest moment cine contesta decizia trebuie sa vina cu probe solide de incalcare a legii sau procedurii penale nu cu indoieli si insinuari. Doar asa vom avea o justitie corecta si respectata. Nu una care sa fie pe placul unora.
      • +1 (1 vot)    
        Si in apel, si in recurs, prejudiciul (Luni, 11 august 2014, 16:38)

        dbdb [utilizator] i-a raspuns lui Bogdan_100

        nu s-a stabilit pe baza unei expertize INDEPENDENTE, dupa cum a hotarat expres CCR - hotarare care are valoare de lege. Si atunci, cum sa iei de bun ca macar una dintre sentinte a fost corecta? Sa-l condamne, dom'le, foarte bine, dar sa-l condamne intr-un proces corect! Altfel, e un nou abuz, care da nastere la alti monstrii!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by