Voiculescu, despre solicitarea de suspendare a hotararii prin care s-a stabilit completul de judecata pentru dosarul ICA: Am inteles ca a fost retrasa. Nu stiam de ea, nu sunt de acord cu ea, nu am dat mandat pentru depunerea ei

de I.C.     HotNews.ro
Vineri, 1 august 2014, 12:38 Dosare Anticoruptie


Dan Voiculescu
Foto: Hotnews
Dan Voiculescu a declarat vineri, la plecarea de la IPJ Ilfov unde s-a prezentat conform procedurilor controlului judiciar, ca nu stia de solicitarea depusa in data de 17 iulie 2014 o la Contenciosul administrativ si fiscal de la Tribunalul Bucuresti prin care se cerea suspendarea hotararii prin care s-a stabilit actuala compunere a completului de judecata in dosarul ICA, ca nu a dat mandat pentru depunerea ei si ca din informatiile sale, solicitarea ar fi fost retrasa.

"Am inteles ca a fost retrasa. Repet, nu stiam de ea, nu am dat niciun mandat pentru depunerea ei", a declarat Voiculescu, intrebat de jurnalisti daca are informatii cu privire la plangerea impotriva magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti.

Intrebat daca stie cine a depus aceasta cerere, Voiculescu a raspuns: "Un avocat, nu stiu cum il cheama, nu e evocatul meu. Nu stiu ce s-a intamplat, a fost o incurcatura, nu am stiut de ea, nu sunt de acod cu ea, problema este inchisa."

B1 TV relata miercuri ca in data de 17 iulie 2014 a fost depusa o solicitare la Contencios administrativ si fiscal de la Tribunalul Bucuresti in care se cerea suspendarea actului administrativ hotararea nr. 187/26.06.2014, emis de Colegiul de Conducere al Curtii de Apel Bucuresti - hotarare prin care s-a stabilit actuala compunere a completului de judecata in dosarul ICA.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























2326 vizualizari

  • +8 (8 voturi)    
    /// (Vineri, 1 august 2014, 12:44)

    hmara [utilizator]

    Hai ca nu te crede nimeni.
    Nici macar ponta, badea sau mazeta !!!
    • 0 (0 voturi)    
      normal (Vineri, 1 august 2014, 16:54)

      AnaBlandiana Grecu [anonim] i-a raspuns lui hmara

      Bine ca a retras`o. Apoi spuneau astia ca a depus`o din rea vointa. Poate vre un avocat a vrut sa se bage si el in seama, sa se afirme.
  • +7 (7 voturi)    
    :))) (Vineri, 1 august 2014, 12:49)

    corvus coraX [utilizator]

    Păi înseamnă că o persoană (avocat, declară musiu Varanu) s-a substituit împricinatului și a vrut să îl compromită. Și pentru el problema este închisă?! Ăsta chiar crede că toți avem IQ-ul lui de turnător model?! Păi este o faptă penală gravă care se lasă de obicei cu pușcărie iar dacă a mai și fost avocat, atunci ăla poate să pțească buba mare și să fie dat afară din barou... Varane, măcar aici Ponta îți este net superior!
  • +1 (1 vot)    
    Varane, cine e Stan Mustata? (Vineri, 1 august 2014, 13:21)

    Matrafirefox [utilizator]

    si varanul zice "Un judecator, nu stiu cum il cheama. Nu stiu ce s-a intamplat, a fost o incurcatura, nu am stiut de el, nu sunt de acord cu el, problema este inchisa."
  • 0 (0 voturi)    
    !! (Vineri, 1 august 2014, 16:31)

    Raluca.H [utilizator]

    Nu trebuia sa o retragă, trebuia sa se tina tare pe picioare!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by