VIDEO Perchezitiile DNA la Consiliul Judetean Bacau: Presedintele CJ, Dragos Benea, a primit mandat de aducere la DNA Bucuresti

de I.R.     HotNews.ro
Joi, 17 iulie 2014, 14:18 Dosare Anticoruptie


Dragos Benea
Foto: Facebook/ Dragos Benea
Presedintele Consiliului Judetean Bacau, Dragos Benea (PSD), a primit mandat de aducere la sediul DNA Bucuresti, dupa perchezitia efectuata joi, sub coordonarea procurorilor anticoruptie, la vila in care locuieste cu parintii si prietena sa, transmite Agerpres.

O perchezitie a fost facuta si in apartamentul fostului administrator public al judetului Bacau, Dorina Popoutanu.

Descinderile au urmat celor efectuate, tot joi, la sediul Consiliului Judetean, precum si in alte 25 de locatii, intre care Directia Judeteana de Drumuri si o cladire de birouri din centrul municipiului, despre care se presupune ca ar apartine Adrianei Nistor, prietena presedintelui CJ Bacau, in cadrul unei anchete privind fapte de coruptie, dupa obtinerea autorizatiilor legale din partea unei instante judecatoresti.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2005-2012, a unor infractiuni de coruptie.

In desfasurarea actiunii, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii, precum si al Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.
Presedintele CJ Bacau, Dragos Benea, s-a intors la inceputul saptamanii din concediul de odihna.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























6911 vizualizari

  • +5 (5 voturi)    
    :)) (Joi, 17 iulie 2014, 14:23)

    corvus coraX [utilizator]

    O început Stavarache să sifoneze...
    • +5 (5 voturi)    
      urmatoare statie Focsani (Joi, 17 iulie 2014, 15:23)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui corvus coraX

      cu peronul la Caprioara !
  • +5 (5 voturi)    
    /// (Joi, 17 iulie 2014, 15:08)

    hmara [utilizator]

    Vasnici barbati.
    Esti mandru de ei, de ceea ce fac pt obste.
    Uitati-va la ei, toata activitatea o folosesc pt propasirea neamului...LOR
  • +3 (3 voturi)    
    bravo DNA, suntem alaturi de voi (Joi, 17 iulie 2014, 17:16)

    tofu [utilizator]

    Cati mai suntem, ca restul stau cu mana intinsa la baroni, da boierule si la gura mea ceva, mincati-asi.
  • +2 (2 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Joi, 17 iulie 2014, 18:39)

    [anonim]

  • +1 (1 vot)    
    Ia cazut (Joi, 17 iulie 2014, 19:01)

    yvon [utilizator]

    sarmaua din gura,niciodata nu intelegeai ce balmajeste.LA MULTI ANI LA BRUTARIE.
  • +1 (1 vot)    
    Mândră că sunt băcăuancă... (Joi, 17 iulie 2014, 21:46)

    Mamuk [utilizator]

    Era de aşteptat...noi, băcăuanii, bănuiam ce afaceri fac "băieţii deştepţi", acum avem şi confirmarea!Tot înainte,rând pe rând, să intre toţi la anchetat- pe bune!
  • +1 (1 vot)    
    ......si nu numai ...! (Sâmbătă, 19 iulie 2014, 0:30)

    TRABI [utilizator]

    Astea-s varfurile fratilor ........Urgent trebuie sa eliminam politicienii sau exponentii lor din conducerea tuturor societatilor comerciale cu capital de stat sau majoritar de stat .
    Pe rand , de la toate partidele au adus in stare de faliment societatile si nimeni nu cerceteaza cum s-au realizat imensele gauri financiare si nu a fost tras la raspundere nici un asa zis director om al politicienilor .
    Sa gandim corect la rece si sa vedem ca de fapt pe langa gaurile financiare uriase facute ( bani care sunt publici -> sunt ai nostri ai tuturor ) , au distrus societatile care au fost construite cu mari eforturi financiare si umane , cu sacrificii , inclusiv ca au lasat fara loc de munca o mare de oameni muncitori , cinstiti , unii dintre ei ramanand pe drumuri fara nici un leu , fara perspectiva de a gasi un loc de munca , chiar fara salarii platite pe lunile de zile lucrate la sfarsitul dezastrului -----------> acestea la un loc pot fi considerate dezastru national - distrugerea economiei nationale - aducerea in situatia de nu putea supravietui a unui mare procent din sufletele acestei tari .
    Este timpul ca si CURTEA DE CONTURI sa fie pusa la treaba pentru ca se fac controale cu ceva rezultate numai la schimbarea primarilor sau a sefilor de la judete . Pai de exemplu daca o societate cu capital de stat merge in pierderi , nu se verifica de catre curtea de conturi pierderile si cheltuielile ca realitate a valorilor in concordanta cu piata , cheltuielile facute pe activitati -materiale-servicii care nu erau necesare in perioada de declin ( adica generic=pagubele ) cum au fost facute si inmultite an de an
    Si paradoxal cand nu mai au ce fura si legal - financiar societatea nu mai poate functiona , tot acesti destepti trepadusi ai politicienilor numara oamenii si-i dau pe drumuri - zice ca fac restructurare
    Oare cat trebuie sa mai suferim umilinta pe munca noastra cinstita si sa ni se puna sub semn de intrebare supravietuirea urmasilor nostri ?


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by