Uniunea Consiliilor Judetene, condusa de Marian Oprisan: Demersul DNA de a cere arestarea preventiva a lui Nicusor Constantinescu este criminal

de Red. Stiri     HotNews.ro
Joi, 19 iunie 2014, 19:20 Dosare Anticoruptie


Nicusor Constantinescu pe pretinsul pat de spital in SUA
Foto: Arhiva personala
Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene, structura condusa de baronul PSD de Vrancea, Marian Oprisan, condamna cererea procurorilor DNA privind arestarea preventiva a lui Nicusor Constantinescu, seful CJ Constanta, calificand-o drept "criminala". Intr-un comunicat remis redactiei, Uniunea sustine ca Nicusor Constantinescu se afla intr-un spital din SUA, in convalescenta dupa o operatie in timpul careia i-au fost extrase prostata, veziculele seminale si ganglionii limfatici pelvini.

Reamintim ca DNA a anuntat ca va cere arestarea in instanta arestarea presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, pentru ca acesta nu s-a intors, in termenul impus de organele judiciare, din SUA, unde se afla pentru a urma un tratament medical.

Intr-un comunicat transmis, marti, prin intermediul avocatului sau, presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, aminteste ca este internat in SUA, din luna aprilie, pentru tratarea cancerului de prostata de care sufera si ca, pana in prezent, a fost supus unei interventii chirurgicale, urmand sa inceapa radioterapia.

"Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, este din 9 aprilie 2014 in SUA, pentru tratarea cancerului de prostata, boala incurabila in Romania, cu speranta de supravietuire mica si in Europa. Spitalul Universitar John Hopkins din Baltimore - Statul Maryland, USA este institutia medicala americana unde Nicusor Constantinescu lupta, alaturi de echipa medicala, utilizand cele mai noi tehnologii, pentru salvarea vietii acestuia. Nicusor Constantinescu a fost operat cu ajutorul robotului Da Vinci, extirpandu-i-se total si radical prostata, glandele seminale, ganglionii si nodulii din pelvis. Tratamentul ambulatoriu administrat de medicii americani, alternat cu reinternari repetate pentru tratarea efectelor secundare (incontinenta urinara minim trei luni, spasme ale vezicii urinare, reabilitarea functiilor si organelor afectate) continua si astazi, 17 iunie 2014. Drena montata in pelvis colecteaza inca lichid zilnic in cantitati mari, impiedicand inceperea radio-terapiei cu acceleratori nucleari, pentru prevenirea extinderii celulelor canceroase" , se arata in comunicatul respectiv.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























2169 vizualizari

  • +11 (13 voturi)    
    Asteapta-ti rindul ,nu mai face valuri !!! (Joi, 19 iunie 2014, 19:42)

    andreesanu [utilizator]

    Corb la corb nu-si scoate ochii !!!.
    Sa mai asteptam ii vine si lui rindul !!!
    • +3 (3 voturi)    
      Am inteles acum (Joi, 19 iunie 2014, 23:01)

      Leo55 [utilizator] i-a raspuns lui andreesanu

      deci asta e cauza pt care politicienilor nostri nu le pasa de sistemul medical romanesc.
      Ei se trateaza bine mersi in SUA.
      De platit, plateste amaratul de roman sufocat de taxe si impozite.
      De votat ii voteaza mortii lui Dragnea, asa ca nu-si fac nicio grija.
  • +8 (10 voturi)    
    N-am înțeles cine este criminală (Joi, 19 iunie 2014, 19:48)

    Gigel Duru [utilizator]

    ''Uniunea Consiliilor Judetene, condusa de Marian Oprisan: Demersul DNA de a cere arestarea preventiva a lui Nicusor Constantinescu este criminala''

    Cum demersul nu poate să fie ''criminală'', probabil că Uniunea Consiliilor Județene este astfel...
  • +10 (12 voturi)    
    Sigur ca da! (Joi, 19 iunie 2014, 20:17)

    Cataleya [utilizator]

    Baronii intre ei isi fac de cap!
    De cretini ce sunt nici macar nu mai tin cont de conditiile impuse de lege, conditii care reglementeaza cat se poate de corect situatia.
    Infractorul sarlatan poate sa stea in USA cat doreste, atata vreme cat prezinta, regulat, documente medicale legale, parafate si stampilate care atesta ca e nevoie de inca o luna, doua sau trei pt a se trata de boala respectiva. Dar infractorul de la Constanta a plecat pe o luna si n-a prezentat niciun document medical care sa-i justifice depasirea termenului fixat.
    Iar cretinul ala de Oprisan a gasit momentul sa faca pe nebunul. Stie el de ce!.
  • +11 (11 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Joi, 19 iunie 2014, 20:40)

    [anonim]

  • +12 (12 voturi)    
    Cancerul de prostata (Joi, 19 iunie 2014, 20:47)

    vasile-roaita [utilizator]

    Se trateaza cu mult succes in Romania si in tarile din UE. Ministrul de justiie trebuie sa ceara extradarea acestui infractor din USA in Romania.
  • +10 (10 voturi)    
    sansa lui cu DNA-ul, altfel nici nu stia (Joi, 19 iunie 2014, 21:22)

    __alex__ [utilizator]

    ce bolnav e.
  • +2 (2 voturi)    
    dA (Vineri, 20 iunie 2014, 1:37)

    Babilou [utilizator]

    Nerusinatii!
  • +2 (2 voturi)    
    Vezi: "N.C. pe patul de spital in SUA" (Vineri, 20 iunie 2014, 6:36)

    ofCAER [utilizator]

    Americanii, medici buni si la suflet, i-au permis lu' domnu' Nicusor sa se interneze cu tot cu patu' de-acasa... A vazut careva, prin spitale, paturi de lemn in boxa? Daca "da", atunci convalescenta va insemna sa stea pe scaun de lemn, tot in boxa... Apropo, ceasu' de la mina... suna?!
    Sa fie sanatos!
  • +1 (1 vot)    
    oprisanu... (Vineri, 20 iunie 2014, 10:38)

    mopsu [utilizator]

    Cand va fi legat?
    • +2 (2 voturi)    
      In Focsani (Vineri, 20 iunie 2014, 11:09)

      Mao2 [utilizator] i-a raspuns lui mopsu

      nimeni nu primeste autorizatie de construire daca nu ia betonul de la statia lui oprisan...o sa se "imbolnavesca" si el cat de curand...
      • +1 (1 vot)    
        Draga Mao (Vineri, 20 iunie 2014, 15:36)

        mopsu [utilizator] i-a raspuns lui Mao2

        Sa dea dumnezeu, dar acesti banditi nu scapa decat daca mor...
  • +3 (3 voturi)    
    de tot rasul (Vineri, 20 iunie 2014, 18:14)

    asada [utilizator]

    Ti se face greata !!! Sant asa de penibili, incat nu au gasit un pat de spital sa faca fotografiile !!! Ai naibii americanii,au in spitale paturi ca in dormitorul meu de la bloc!!!!! Vai de mama si de cozonacul nostru pe ce maini am incaput !!!!!!!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by