VIDEO Dosarul lui Dan Voiculescu, amanat pana la 1 iulie. Un judecator sustine ca exista baza legala ca dosarul sa fie repartizat unui nou complet de judecata

de A. Neagu, I. Baias     HotNews.ro
Marţi, 10 iunie 2014, 8:08 Dosare Anticoruptie


Dan Voiculescu
Foto: Agerpres
(Articol actualizat 13.00) Dosarul de coruptie al lui Dan Voiculescu a fost amanat din nou dupa ce judecatorii au anuntat marti un nou termen la 1 iulie. In sedinta de marti, avocatii lui Voiculescu au cerut o amanare pentru schimbarea completului de judecata, sustinand ca completul nu a fost ales in mod aleatoriu. La randul sau, unul dintre cei doi judecatori din dosar, Florica Duta, a anuntat ca exista baza legala pentru aceasta cerere. In plus, Florica Duta a anuntat ca si-a cerut pensionarea.

Reamintim ca Dan Voiculescu ar putea scapa definitiv de dosar in luna decembrie 2014 daca instanta nu pronunta o sentinta pana atunci, deoarece potrivit noilor coduri faptele de care este acuzat se prescriu.

Cele mai importante momente ale zilei:

Ora 13.00:
Potrivit Agerpres, motivul amanarii a fost faptul ca doi dintre inculpati, Popa Corneliu si Petre Alexandru, nu au avut avocati, astfel incat la termenul urmator ei vor fi reprezentati de avocati din oficiu. De asemenea, la 1 iulie urmeaza sa fie discutat si modul de compunere a completului de judecata.

Ora 12.38:
Presedintele completului de judecata din dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), Florica Duta, a anuntat ca exista o hotarare a colegiului de conducere al Curtii de Apel Bucuresti prin care se stabileste ca dosarul trebuie trimis pentru repartizare aleatorie unui nou complet, daca cel actual nu are aceeasi componenta ca cea stabilita de la bun inceput, respectiv judecatorii Duta si Stan Mustata, transmite Mediafax. Avocatii lui Dan Voiculescu au cerut marti dimineata exact acest lucru.



Ora 12:10: Florica Duta si Carmen Constanta Balaci, cei doi judecatori din completul care judeca dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare, au ramas marti in pronuntare, urmand sa decida daca vor dezbate pana la final dosarul sau daca vor scoate cauza de pe rol si o vor trimite spre repartizare aleatorie unui alt complet. Magistratul Florica Duta, de la Curtea de Apel Bucuresti, care judeca dosarul ICA, a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii sa ii admita pensionarea, a confirmat marti CSM. Hotnews.ro a scris in premiera, vinerea trecuta, ca Florica Duta, unul dintre cei doi judecatori din completul care judecat dosarul ICA, si-a depus cererea de pensionare incepand cu data de 1 iulie. Tot la termenul de marti, avocatii lui Dan Voiculescu au cerut o noua amanare pentru schimbarea completului de judecata, sustinand ca completul nu a fost ales in mod aleatoriu. Dan Voiculescu ar putea scapa definitiv de dosar in luna decembrie daca instanta nu pronunta o sentinta pana atunci, deoarece potrivit noilor coduri faptele de care este acuzat se prescriu.

Curtea de Apel Bucuresti urma sa judece marti un nou termen in dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), in care inculpat este si Dan Voiculescu. Pe 29 aprilie, un complet format din doi judecatori ar fi trebuit sa se pronunte pe mai multe exceptii ridicate de avocatii lui Dan Voiculescu, prin care se solicita anularea unei hotarari de guvern prin care ICA a fost transformat din institut in societate comerciala, introducerea Ministerului Finantelor ca parte civila in dosar si trimiterea la ICCJ a unei cereri privind rezolvarea unei probleme de drept, scrie Agerpres.

Ora 9:32: Avocatii lui Dan Voiculescu au cerut o noua amanare. Ei cer un alt complet de judecata, sustinand ca completul de judecata nu a fost ales in mod aleatoriu. Avocatii din dosarul ICA, intre care si unul din oficiu stabilit pentru Dan Voiculescu, au cerut marti repartizarea aleatorie a cauzei unui alt complet de judecatori, in baza unei hotarari a colegiului de conducere al CAB, potrivit careia dosarul fie este judecat de vechiul complet, fie de unul nou.



Context:

Presedintele completului de judecata din dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), Florica Duta, a anuntat ca exista o hotarare a colegiului de conducere al Curtii de Apel Bucuresti prin care se stabileste ca dosarul trebuie trimis pentru repartizare aleatorie unui nou complet, daca cel actual nu are aceeasi componenta ca cea stabilita de la bun inceput, respectiv judecatorii Duta si Stan Mustata.

La termenul de marti al procesului, in locul magistratului Stan Mustata, care este arestat preventiv pentru fapte de coruptie, a intrat judecatoarea Carmen Constanta Balaci.

Astfel, avocatii inculpatilor din dosarul ICA au cerut instantei scoaterea cauzei de pe rol si trimiterea acesteia pentru repartizare aleatorie unui nou complet de judecata.

Dan Voiculesu si Sorin Pantis au lipsit la termenul de marti al procesului, iar pentru Voiculescu a raspuns un avocat din oficiu.

Magistratii au ramas in pronuntare, urmand sa stabileasca daca vor judeca in continuare aceasta cauza in acelasi complet sau daca scot dosarul de pe rol si il trimit spre repartizare aleatorie.

La termenul din 13 mai, instanta stabilise ca discutiile in dosarul in care Dan Voiculescu si alte 12 persoane sunt acuzati de fapte de coruptie privind privatizarea ICA sa continue in 10 iunie, iar completul de la Curtea de Apel Bucuresti, format dupa arestarea judecatorului Stan Mustata, sa analizeze exceptiile invocate de avocati.

Curtea de Apel Bucuresti a decis sa repuna pe rol exceptiile invocate de catre avocatii inculpatilor din dosarul privind privatizarea ICA, dupa ce presedintele completului, judecatorul Stan Mustata, a fost suspendat din magistratura ca urmare a arestarii preventive.

Judecatorul Stan Mustata trebuia sa judece, in 29 aprilie , impreuna cu Florica Duta, apelurile formulate in dosarul in care Dan Voiculescu, Gheorghe Mencinicopschi si alte 11 persoane sunt acuzati de fapte de coruptie privind modul de privatizare a ICA.

Cu cateva ore inainte de judecarea dosarului, Stan Mustata a fost ridicat si dus la audieri la DNA, iar ulterior magistratul a fost retinut, fiind acuzat de fapte de coruptie in schimbul unor solutii favorabile in dosare. In 30 aprilie, judecatorul Stan Mustata si grefiera Mariana Curea, care i-ar fi fost complice, au fost arestati preventiv, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti.

La termenul din 15 aprilie, avocatii au cerut ca decizia luata de prima instanta, respectiv Tribunalul Bucuresti, prin care s-a respins restituirea dosarului la procurori, pentru refacerea urmaririi penale, sa fie reanalizata de un judecator, in Camera Preliminara de la Curtea de Apel Bucuresti.

De asemenea, avocatii au formulat mai multe exceptii si cereri, printre acestea fiind si o solicitare de anulare a Hotararii de Guvern 290/2002, prin care Institutul de Cercetari Alimentare a fost trecut din proprietatea statului in proprietate privata.

Completul de judecata, din care facea parte si Stan Mustata, trebuia sa se pronunte la termenul din 29 aprilie in cazul acestor exceptii, insa acest lucru nu s-a mai intamplat din cauza retinerii judecatorului.

La termenul din 8 aprilie, Stan Mustata formulase o cerere de abtinere in dosarul ICA. Judecatorul arata ca, in urma unor materiale de presa "neadevarate", in care se relateaza presupuse interese ale sale in acest dosar, formuleaza cererea de abtinere, pentru eliminarea oricaror dubii sau suspiciuni. Cererea a fost respinsa, astfel ca Stan Mustata a continuat sa judece acest dosar.

In 26 septembrie 2013, Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe Dan Voiculescu la cinci ani de inchisoare cu executare pentru spalare de bani. Instanta a constatat ca a fost implinit termenul de prescriptie speciala si a dispus incetarea procesului penal pentru cealalta infractiune de care a fost acuzat Dan Voiculescu de catre procurorii DNA, respectiv cea de folosire, de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, a influentei si autoritatii date de aceasta calitate in scopul de a obtine, pentru sine sau pentru altul, bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Gheorghe Mencinicopschi, fostul ministru Sorin Pantis, Corneliu Popa, Catalin Sandu Jean, Vlad Savulescu si Flavius Adrian Pop au fost condamnati la sase ani de inchisoare cu executare. Instanta a mai dispus condamnarea la cate cinci ani de inchisoare cu executare a lui Gheorghe Sin, Constantin Baciu, Alexandru Petre, Grigore Marinescu si Vica Ene. In cazul lui Marian Gheorghe Domnisoru, instanta a dispus incetarea procesul penal, constatand ca acesta a decedat in cursul procesului penal.

Sentinta a fost contestata la Curtea de Apel Bucuresti, care va da o decizie definitiva in acest dosar.

Dan Voiculescu si alte 12 persoane au fost trimisi in judecata in acest dosar la inceputul lunii decembrie 2008. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie sustin ca privatizarea frauduloasa a ICA ar fi fost facuta in folosul lui Dan Voiculescu, fiind realizata prin subevaluarea bunurilor institutului cu peste 7,7 milioane de euro. Potrivit procurorilor, prejudiciul produs in urma acestei privatizari se ridica la peste 60 de milioane de euro.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























19628 vizualizari

  • +21 (25 voturi)    
    diseara hai la o bere NOROC (Marţi, 10 iunie 2014, 9:29)

    un domn [utilizator]

    daca intra varanul la Brutarie ! merita sa ii celebram/cinstim intrarea in serviciul penitenciar..cu o bere..mititeii ii va consuma adunarea scaunelor din studioul locat in Baneasa !
    • +35 (39 voturi)    
      Comment sters de user (Marţi, 10 iunie 2014, 10:37)

      qwerasdf [anonim] i-a raspuns lui un domn

      • +10 (12 voturi)    
        Comment sters de user (Marţi, 10 iunie 2014, 14:37)

        qwerasdf [anonim] i-a raspuns lui qwerasdf

        • +4 (6 voturi)    
          nu e prostie, e coruptie (Marţi, 10 iunie 2014, 16:32)

          tofu [utilizator] i-a raspuns lui qwerasdf

          si Varanul e scolit de mult in chestii de astea.
          Te pui cu te-ncurci, astia (fostii) sunt mana in mana.
          Nu fi naiv, daca nu avem niste oameni curati in magistratura, scapa. Si dupa cat se vede, cam toti sunt manjiti cu cacao pe acolo. Cred ca stie si Varanul destule si ii are pe multi la mana, ca n-o fi asa de prost. Trebuie cineva tinar sa-i tina piept si nu pensionabili care il cunosc de cand se jucau cu putza in curte la SIE.
          • +6 (6 voturi)    
            neah, e mult mai mult (Marţi, 10 iunie 2014, 23:21)

            federal [utilizator] i-a raspuns lui tofu

            este prostie +coruptie in justitie +stat de drept slab+lege proasta anticoruptie.

            De ce se prescriu faptele de coruptie?

            De ce faptele de coruptie nu produc urmari si asupra membrilor familiei si rudelor pina la gradul 3 pentru recuperarea prejudiciului stabilit in mod cert ?

            De ce nu se recupereaza integral prejudiciul si nu este pus sa munceasca tot neamul pina aduc si ultimul ban datorat la bugetul statului?

            Asta e justitie?
            • 0 (0 voturi)    
              raspuns Ends (Vineri, 13 iunie 2014, 6:41)

              LiviuDrula [utilizator] i-a raspuns lui federal

              Ai dreptate faptele de coruptie se prescriu deaorece tot statul e corupt inclșusiv justitia si guvernul si se aplica proverbului corb la corb nusi scoate ochii.
      • +7 (7 voturi)    
        Scapa (Marţi, 10 iunie 2014, 15:12)

        Elsil [utilizator] i-a raspuns lui qwerasdf

        Bineinteles ca o sa scape...doar mai sunt cazuri care se judeca de ani de zile... Vina apartine complet sistemului de justitie care permite asa ceva! E rusinos!
    • +9 (9 voturi)    
      tare mi-e teamă... (Marţi, 10 iunie 2014, 14:33)

      corvus coraX [utilizator] i-a raspuns lui un domn

      ....că o tot lălăie până la prescriere (pare-se în noiembrie). Ar fi o palmă trasă democrației românești..
  • +29 (31 voturi)    
    La calendele cipriote ( Crescent ani de puscarie) (Marţi, 10 iunie 2014, 10:11)

    Plagarus [utilizator]

    Soparla cu antene, are incredere in justitie, dar nu vrea decat prescrierea hotiilor !
  • +30 (32 voturi)    
    a depasit sfera penibilului. (Marţi, 10 iunie 2014, 11:32)

    ouyang [utilizator]

    mai si munciti ceva ca nu sunteti platiti degeaba. judecati odata si inchideti circul.
  • +22 (24 voturi)    
    Salvarea tarii vine de la Felix! (Marţi, 10 iunie 2014, 11:56)

    hotnewsfil [utilizator]

    Daca justitia nu reuseste (sau nu vrea?) sa il bage la puscarie pe borfasul Felix, inseamna ca tara se afla pe un drum profund gresit, ca nu mai exista nicio cale de salvare, ca trebue sa ne obisnuim cu acest statut si sa ni-l alegem presedinte pe borfas.
    Sa incercam si cu el. Poate asta este solutia salvatoare, poate va insanatosi tara, vor fi invatati copiii cum sa fure fara de mici, fara sa-i prinda politia, cum sa pacaleasca justitia.
    Tarile din UE vor fi nevoite sa ne accepte si felixcizati complet, daca-or sa vada ca nu am reactionat pozitiv la toate medicamentele pe care ni le-au aplicat ei.
    Odata acceptati detoate nstitutiile UE.
    N-are UE bani destui de cheltuit cu avocatii cei mai buni, cati are Felix.
    Si, in primul rand, UE n-are o Antena3, care sa tina piept celei a lui Felix.
    Un singur Gadea exista pe lume - salariatul lui Felix.
    De-alde Ursu s-ar mai gasi, prin gunoaiele de la marginea oraselor noastre.
  • +18 (20 voturi)    
    firul rosu... (Marţi, 10 iunie 2014, 12:01)

    pita [utilizator]

    tesut de''varan'' , se-ntinde chiar spre conducerea ,CAB , CSM , de unde atatea amanari, tergiversari , suciri , invartiri !
    reptila e in stare sa'' atace'' intr-un mod marsav daca nu este capturata .
  • +13 (17 voturi)    
    Si cind te gindesti ca (Marţi, 10 iunie 2014, 12:13)

    Canache [utilizator]

    /// asta e mare scula in Romania....
    Ii inteleg pe aia care vor sa se tot duca din tara.
    Chiar numai sunt barbati in tara asta? Chiar singurele semne de barbatie/ coloana vertebrala sunt V. Becali si Vonica ?
  • +19 (21 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 10 iunie 2014, 12:22)

    [anonim]

  • -14 (20 voturi)    
    ultimii mohicani (Marţi, 10 iunie 2014, 12:23)

    demaGOGU [utilizator]

    Zeus este abandonat (prin pensionare, nu importa metoda) si de judecatorii fideli
    • -10 (12 voturi)    
      Cred ca il asteapta... (Marţi, 10 iunie 2014, 13:52)

      Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

      Il asteapta si pe el sa-si termine mandatul sa-i bage pe amandoi in aceeasi celula. Sa depene impreuna amintiri din Securitate si altele pe sistemul "... ce flacau eram odata".
      • 0 (0 voturi)    
        raspuns Gigi Kent (Vineri, 13 iunie 2014, 6:47)

        LiviuDrula [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

        Ce dovezi ai ca Dl Basescu a colaborat cu securtitate ? Nici una. Felix Voiculescu a fost declarat oficial turnatorul securitatii ( ce e cel mai grav e ca sia turnat propriile rude pt un pumn de dolari ) Si a cest personaj se plinge de nedreptate sai fie rusine dar obrazul lui e prea gros pt asa ceva
    • +6 (8 voturi)    
      depinde (Marţi, 10 iunie 2014, 14:04)

      Tovarasul_Mos_Craciun [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

      poate doar vrea sa-i dea sperante varanului ca la ultima sentina sa primeasca ceea ce i se cuvine
    • +7 (9 voturi)    
      Aia nu sunt judecatorii fideli lui Basescu.. (Marţi, 10 iunie 2014, 14:45)

      Alius [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

      ...ci ai lui Felix, dupa cum se vede.
    • +1 (3 voturi)    
      /// (Marţi, 10 iunie 2014, 16:43)

      hmara [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

      mari caractere sunteti.
      Amandoi: demagogu si gicutzu.
      Doi tipi care accepta minciuna, hotia, ticalosia, plagiatul,///, etc.
      Poate ca asa sunteti si voi? Nu ?
      Stiam noi.
  • +22 (26 voturi)    
    Justitia e la picioarele Varanului (Marţi, 10 iunie 2014, 12:37)

    Cataleya [utilizator]

    Pt decizia care trebuia luata astazi, oricarui judecator corect i-ar fi fost de ajuns o ora (cel mult) ca sa consulte legea si sa dea un verdict.
    Ei bine, astia au nevoie de aproape o luna pt a lua o astfel de decizie.
    E din ce in ce mai clar ca judecatorii vor (de musai ca de voie buna) sa-l scape pe Varan.
    Peste o luna, magistratii intra in vacanta pana la 1 septembrie.
    Apoi, inca doua-trei termene si gata, trece anul iar faptele se prescriu.
    Rusine magistratilor romani (sa ma scuze cei 5% care (inca) mai sunt cinstiti.
  • +14 (16 voturi)    
    daca nu sunt lasi si manjiti de varan (Marţi, 10 iunie 2014, 12:53)

    mos ion roata [utilizator]

    azi trebuie sa dea o sentinta. Din punctul meu de vedere 8 ani cu executare (pentru varan) si masuri materiale ar fi echitabil si pentru acuzat si pentru cei care au formulat acuzatia.
  • +19 (23 voturi)    
    Romania nu are un sistem juridic, e bascalie (Marţi, 10 iunie 2014, 12:54)

    linarel [utilizator]

    in forma continuata.
    Ce avem noi e orice altceva decit justitie, o gluma proasta .
    Este de necrezut pt occidental ca un dosar sa se plimbe pe la instante, sa fie alba-neagra cu termenele de judecata, aminari, aminari,..... etc.

    La urmatorul termen se va invoca ca judecatoarele nu sint brunete sau ca sala e prea mica ori aerul conditionat nu fuctioneaza...etc.
    Conducerea respectivei instante e in culpa din moment ce se stia dinainte de acest termen despre completul care l-a judecat ca nu mai e acelasi - desi sint in tara nenumarate cazuri in care s-au schimbat judecatorii in timpul procesului si totusi dosarul s-a judecat - stiind ca se va cere un nou termen .
  • +18 (18 voturi)    
    Tanti Florica sa se pensioneze. (Marţi, 10 iunie 2014, 12:55)

    ouyang [utilizator]

    Asta nu e judecatoare. E o tanti la piata. Ti-ai luat maica plasa de rafie sa mai iei ceva pe drum spre casa? Sper ca te asteapta DNA-ul sau niste mascati sa te ia cu forta de pe bancuta cu porumbei
    • +6 (6 voturi)    
      Dna Florica ar putea deveni un simbol al victoriei (Marţi, 10 iunie 2014, 14:27)

      abel [utilizator] i-a raspuns lui ouyang

      Sa-l condamne dumneai pe domnul care merge din amanare in amanare si apoi sa iasa la pensie... Din punctul meu de vedere, ar fi o eroina , ar trebui sa i se mareasca si pensia , sa fie decorata si noi vom fi incantati ca Justitia va triumfa...
  • +18 (18 voturi)    
    Comment sters de user (Marţi, 10 iunie 2014, 13:20)

    polonyca [anonim]

    • +3 (3 voturi)    
      Intrebati-l pe Ilici (Marţi, 10 iunie 2014, 17:45)

      Kappa [utilizator] i-a raspuns lui polonyca

      Canalia asta batrina a pus totul la cale inca de la'nceput. Cu sprijinul cui? Al KGB-ului evident.
      Doar nu erau sa-l indrume un Predescu care se facea manga la restaurantul Parlamenului, un /// mitoman ca primul copilot al tarii sau /// dl.Bufnita.
      Si citi ca ei, frate? Citi ca ei?
      • 0 (0 voturi)    
        raspuns Kappa (Vineri, 13 iunie 2014, 6:53)

        LiviuDrula [utilizator] i-a raspuns lui Kappa

        Ai perfecta dreptate - adevarata coruptie la nivel inalt a inceput in timpul lui Iliescu care in dorinta nemarginita de a domni vrea 4 mandate nu i-a deranjat pe hoti in schimbul sprijinului electoral Situatia se repeta acum cu Ponta .Sa nu ne miram nici noi nici Europa ca in Romania coruptia creste in loc sa scada- o ajuta din plin si justitia.
  • +6 (6 voturi)    
    Judecatorii trebuie sa iaba paza asigurata (Marţi, 10 iunie 2014, 14:50)

    abel [utilizator]

    Stiti cum erau paziti judecatorii care-i judecau si condamnau pe mafioti, sa ne amintim de" Caracatita" . Consider ca si in Romania, judecatorii care trebuie sa condamne marii corupti trebuie sa aiba paza asigurata de politie ( ei si familiile lor) a la longue pentru ca eu cred ca se tem ,marii nostri corupti sunt mafioti fara scrupule, iar dupa condamnare, sa fie rasplatiti cu mari bonusuri financiare si avansare in functie.
  • +7 (7 voturi)    
    Voiculescu joaca libero cu Mousetzunachela dublaj (Marţi, 10 iunie 2014, 15:05)

    Plagarus [utilizator]

    ULTIMA INSTANȚĂ. Voiculescu fuge iar de JUSTIȚIE. Procurorii cer 12 ani. Prejudiciul e uriaș: 60 de milioane de euro. Procesul s-a amânat o lună
    După 1.980 de zile de judecată, mogulul îşi joacă, începând de astăzi, ultima şansă în dosarul de corupţie. El mai are un proces: "Şantaj la Felix TV".
    Voiculescu varanu' spunea ca ultimul lui vis este sa fie ingropat cu funeralii nationale. E clar.
    Sa vezi legislatie ce vor astia sa faca acum mai nou
    Cea in care sa ia judecatorul dupa bunul plac si dupa cum ii vine mai bine infractorurului, articole din codul vechi si din codul nou si sa incropeasca in felul asta o pedeapsa minima.
    O propune Ponta acum, gurile rele zic ca e cu dedicatie pt Voiculescu
  • +6 (6 voturi)    
    .. (Marţi, 10 iunie 2014, 16:07)

    Plec pe Marte [utilizator]

    acuma i s-a sculat si Floricai sa se pensioneze. Judecatorii astia n-au etica? Iti termin procesele de pe rol, si abia dupa te pensionezi FA
  • -3 (7 voturi)    
    din amanare in amanare (Marţi, 10 iunie 2014, 16:13)

    evoque [utilizator]

    pana la ...... spalare. După atatea amanari, vine si intrebarea fireasca, este voiculescu atat de "smecher" sau judecatorii nu au ce sa judece??
    • +3 (5 voturi)    
      "Intrebarea fireasca".. (Marţi, 10 iunie 2014, 16:40)

      Alius [utilizator] i-a raspuns lui evoque

      ..este una jenanta. Daca nu au ce sa judece, sa pronunte: "Nevinovat", nu sa amane. Dar pentru alde evoque, fireste, nea felix este curat si judecatorii nu au ce sa judece, de aceea si primesc mita, se pensioneaza repede etc..
    • 0 (0 voturi)    
      raspuns evoque (Vineri, 13 iunie 2014, 6:56)

      LiviuDrula [utilizator] i-a raspuns lui evoque

      Cat te-a platit Voiculescu/ A3 pt a posta o intrebare atat de idioata. . Esti poate ruda cu Gadea sau tampit de crezi prostiile A3 sau RTv.
  • +5 (5 voturi)    
    Context (Marţi, 10 iunie 2014, 16:20)

    Bazil [utilizator]

    Vad ca unii avocati fac dansuri exotice in fata justitiei, iar minuscula justitie (pentru acest dosar) pare a fi bine dresata de armata varanului.
  • +3 (3 voturi)    
    justitia romana devine bratul legal al (Marţi, 10 iunie 2014, 16:40)

    yellowdog [utilizator]

    infractorilor...
    ce ne mai trebuie justitie? poate ne-o putem face si singruri ca daca nu ai bani si televziuni esti la mana acestui aparat corupt
  • +3 (3 voturi)    
    Rusine Cab! (Marţi, 10 iunie 2014, 18:08)

    codo [utilizator]

    Ar face bine sa selecteze pentru aleatorie doar pe aia (putinii) curajosi ///. Judecatorii dau o prestatie jalnica, cu mult sub cea de la tribunal. Daca tot amana pentru rerepartizare, de ce nu o fac pentru maxim 10 zile? Asta e celeritatea justitiei? Celeritate la iesirea la pensie da, pentru a-si face munca nu.
  • +1 (1 vot)    
    prea mult! (Miercuri, 11 iunie 2014, 10:36)

    Point [utilizator]

    avocatii astia ai lui motanel,cred ca au devenit milionari peste noapte,bineinteles,binemeritat.daca astia reusesc sa ameteasca justitia in halul asta,tot respectul pt ei,sunt prea buni pt secolul asta.

    naaah!glumesc bineinteles.aici se danseaza direct rock,nu tango sau vals.judecatorii nu mai au timp de fineturi si baga cate un solo de te ia ameteala,si,ca orice formatie rock care se respecta,urmeaza destramarea ei.sa vedem care moare primul...
  • 0 (0 voturi)    
    comentariu (Vineri, 13 iunie 2014, 6:36)

    LiviuDrula [utilizator]

    Este explicabil ca justitia sa nu vrea sa il condamne pe Felix deoarece acesta prin A 3 si raspopitul Gadea & company il sprijina cu sirg pe Ponta iar ministru justitiei e ruda prin alianta cu Ponta - Totul se leaga in detrimentul respectarii legii. SE amana in speranta desarta ca la ȘPonta va fi ales prersedinte si astfel Felix va fi gratiat si lasdat in c ontinuare sa fure in pace.Bravo ramani ca ati votat cu PSD-continuati


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by