VIDEO Radu Mazare: Interceptarile au fost scoase din context. Interceptarea se refera la constructia a trei blocuri pentru tineri, nu are nicio legatura cu cartierul

de I.R.     HotNews.ro
Joi, 10 aprilie 2014, 15:12 Dosare Anticoruptie


Primarul Constantei Radu Mazare a comentat interceptarile aparute joi in presa in dosarul sau,  spunand ca au fost scoase din context, iar in ceea ce priveste autorizatia de constructie care apare in stenograme, el afirma ca este vorba de alta constructie, pentru trei blocuri, nu pentru cartierul social.

El a mai declarat ca si-a amenintat angajatii din primarie “ca sa isi faca treaba”, ceea ce face “de 14 ani, altfel nu s-ar fi facut nimic in Constanta”.

Mazare a mai spus ca este interceptat din 2007. “De cand a venit Basescu pe scaun sunt interceptat”.

Edilul constantean explica si ca este un “primar atipic” si ca el se intalneste  cu toti constructorii care au contract cu primaria “pe plaja, la restaurant, seara”.

“Omul de afaceri care l-a realizat lucreaza la programul de asfaltare de 5 ani de zile. (…) Domnul lucra in momentul respectiv la trei blocuri pentru tineri unde s-a substituit unor constructori care nu mai aveau bani. Interceptarea este anterioara si e vorba de autorizatie pentru blocurile pentru tineri. Nu au nicio legatura cu cartierul astalalalt. M-am intalnit, ma intalnesc cu constructorul pe faleza la Mamaia,” a declarat Mazare.

Legat de intalnirea in Israel cu Elan Schwartzenberg, Mazare a declarat ca acesta este prietenul lui. “Sigur ca la un mom dat vorbeam daca mi-a luat bilete, am fost in Israel, este prietenul meu.” Intrebat ce a facut in Israel, a raspuns: “Am fost la maciuci”.



Primarul Radu Mazare i-a cerut viceprimarului din Constanta sa rezolve urgent problemele pe care le intampina societatea Shapir cu autorizatii si avize de constructie, edilul amenintand ca in caz contract "mă ocup eu personal de toată direcţia de urbanism". Interceptarile din dosarul DNA, realizate in 2011, arata ca Mazare ii cerea viceprimarului ca problema lui Morgenstern Avraham trebuie rezolvata "de urgenta".

Context:

Primarul Constantei, Radu Mazare, si omul de afaceri Avraham Morgenstern, care i-ar fi dat mita 175.000 de euro pentru a-si asigura castigarea contractului pentru construirea locuintelor sociale din campusul "Henri Coanda", vor fi cercetati in libertate, sub control judiciar, a decis, miercuri seara, ICCJ. Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) nu este definitiva, ea putand fi contestata la aceeasi instanta. Radu Mazare este urmarit penal de DNA, fiind acuzat ca ar fi luat mita 175.000 de euro pentru a-i acorda firmei Shapir, condusa de Avraham Morgenstern, contractul de construire a locuintelor sociale din campusul Henri Coanda.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1734 vizualizari

  • +4 (6 voturi)    
    Si dedpre conturile din israel nimic? (Joi, 10 aprilie 2014, 15:21)

    slakeritul [utilizator]

    No comment Herr Mazare, chiar asa. Sau basescu ti le-a facut si pe alea si le-a si alimentat cu bani
  • +1 (5 voturi)    
    DNA a inceput sa incurce spagile (Joi, 10 aprilie 2014, 15:28)

    mos ion roata [utilizator]

    In inregistrare este vorba de alta spaga nu despre aceea pentru care este anchetat.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by