VIDEO Radu Mazare, retinut 24 de ore de DNA pentru luare de mita / DNA: Primarul Constantei a luat 175.000 de euro pentru a favoriza o firma la licitatie/ Mazare: Dosar politic, sa-ti fie rusine, Basescu

de Ionut Baias     HotNews.ro
Marţi, 8 aprilie 2014, 23:22 Dosare Anticoruptie


Radu Mazare si Morgenstern Avraham in 2010
Foto: Ziua de Constanta
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost retinut marti de procurorii Directiei Nationale Anticoruptiei urmand sa fie prezentat miercuri instantei, cu propunerea de arestare preventiva. Alaturi de Mazare a fost retinut si omul de afaceri Morgenstern Avraham care i-a dat mita primarului Constantei 175 de mii de euro pentru ca acesta sa-i faciliteze castigarea unei licitatii, ce avea ca obiect contractul de construire a campusului social "Henri Coanda", in valoare de circa 10 milioane de euro, potrivit unui comunicat postat pe site-ul DNA. Banii, primiti in mai multe transe, au urmat un circuit ascuns, prin intermediul unor conturi apartinand unor societati off shore.
  • Mazare, in fata sediului DNA: E un dosar politic. Am vrut sa construiesc pentru saraci si uite cu ce m-am ales. Sa-ti fie rusine, Basescu. Nu am luat mita ca altfel construiam scump si nu cel mai ieftin

UPDATE: 

  • Un parlamentar ar fi vizat in dosarul in care a fost retinut Radu Mazare, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.
  • Potrivit Romania TV, in dosar este implicat si fratele lui Radu Mazare.
  • Mai multe persoane din complexul social din Constanta (invocat in dosar) au protestat fata de arestarea primarului, oamenii spunand ca se tem sa nu fie evacuati ca urmare a retinerii lui Mazare.

Radu Mazare, primarul Constantei, a fost dus de politisti marti la sediul central al DNA pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie legat de construirea unui cartier de locuinte sociale. Marti dimineata, procurorii DNA au facut perchezitii la domiciliul din Constanta al lui Mazare, in timp ce edilul se afla in Bucuresti. Marti dupa-amiaza, Radu Mazare a fost luat de politisti dintr-un restaurant bucurestean si dus la DNA. Un cititor HotNews.ro a surprins momentul cu telefonul mobil.



Comunicatul DNA:

La solicitarea reprezentantilor mass media, in completarea informatiilor privind perchezitiile desfasurate in locatii din municipiile Constanta, Bucuresti si jud. Dambovita (detalii in comunicatele nr. 414 din 8 aprilie 2014), Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa transmita urmatoarele:

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combaterea infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, a inculpatilor:
- MAZARE RADU STEFAN, primar al mun. Constanta, sub aspectul savarsirii infractiunii de luare de mita;
- MORGENSTERN AVRAHAM, reprezentant al unei societati comerciale, sub aspectul savarsirii infractiunii de dare de mita;

Din ordonantele de retinere, intocmite de procurori a rezultat ca exista date si indicii temeinice potrivit carora:
La inceputul anului 2011, inculpatul Mazare Radu Stefan, in calitate de primar al Municipiului Constanta, a lansat Programul de construire locuinte modulare grupate in Campusul Social "HENRI COANDA", aprobat prin hotarare a Consiliului Local al Mun. Constanta.

Pe fondul demararii acestui proiect, inculpatul Morgenstern Avraham, in calitate de reprezentant al unei societati comerciale, a dorit sa isi asigure castigarea licitatiei, ce urma a fi organizata.

Astfel, in cursul anului 2011, i-a remis primarului municipiului Constanta, Mazare Radu Stefan, suma totala de 175.000 de euro, pentru ca acesta sa-i faciliteze castigarea licitatiei, ce avea ca obiect contractul de construire a campusului social, in valoare de 40.964.030 lei fara TVA (circa 10 milioane de euro).


Banii, primiti in mai multe transe, au urmat un circuit ascuns, prin intermediul unor conturi apartinand unor societati off shore, conturi deschise la banci din strainatate, in jurisdictii cunoscute pentru conditiile restrictive privind cooperarea judiciara internationala in materie penala.

In schimbul acestor sume de bani, inculpatul Mazare Radu a efectuat o serie de demersuri ce intrau in sarcina atributiilor sale de serviciu (ex. initierea unor hotarari de consiliu local, prin care au fost aprobate diverse etape ale procedurii de achizitie sau prin care a fost favorizata societatea comerciala reprezentata de inculpatul Morgenstern Avraham).

Unele dintre cele mai importante demersuri efectuate de inculpatul Mazare Radu Stefan, in favoarea firmei respective, au fost cele, prin care, la solicitarea inculpatului Morgenstern Avraham, a fost aprobata cresterea valorii contractului de achizitie cu suma de 3.722.910 lei fara TVA - circa 900.000 de euro, in urma unei hotarari a consiliului local, initiata de primarul Mazare Radu Stefan.

Inculpatilor li s-a adus la cunostinta calitatea procesuala in conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedura penala, urmand a fi prezentati Inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru emiterea mandatului de arestare preventiva pe 29 de zile.

In cauza se efectueaza acte de urmarire penala si fata de alte persoane.

Facem precizarea ca punerea in miscare a actiunii penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nici o situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie.



Referinta:
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a declansat marti procedura de verificare a modului in care primarul Constantei, Radu Mazare, si-a dobandit averea in ultimul mandat de edil, in perioada 2012-2014, au confirmat pentru Agerpres surse din Agentie.

In ultima declaratie de avere depusa in iunie 2013, primarul din Constanta a mentionat ca detine un apartament in Bucuresti de 184 mp, o cota de 4% din doua terenuri intravilan din Capitala, precum si un teren extravilan de 1,7 ha, obtinut in anul 2012, prin concesiune, in Republica Madagascar.

De asemenea, el mai are in proprietate o salupa cu motor Bayliner si o remorca Peridoc, ambele cumparate in anul 2001.

Tot in declaratia de avere, Radu Mazare a trecut ca detine 287.000 euro cash si un card de debit cu 5.000 euro.

In plus, primarul a declarat plasamente si imprumuturi acordate mai multor societati comerciale unde detine actiuni: SC Sigma Trading SA, SC Ideea Contrast SRL, SC Comtext SA, SC Nisipuri SA, SC Xenoti SRL, SC Conpress Group SRL, SC Royal Distribution Services SRL, dar si un imprumut de 600.000 euro acordat unei persoane fizice - Ioanis Poulos Skantzikas.

La capitolul venituri, el a mentionat un salariu anual de 33.909 primit de la Primaria Constanta si 60.000 euro obtinuti in urma vanzarii de actiuni de la Enterprises Inc of Monrovia Grecia.

Radu Mazare s-a mai aflat in atentia ANI in anul 2009, cand a fost declarat in stare de incompatibilitate, deoarece a ocupat, in perioada 23 aprilie - 6 noiembrie 2003, functiile de primar si administrator al unei firme.

Edilul a atacat atunci raportul de evaluare intocmit de ANI si a avut castig de cauza, in urma unei decizii a Curtii de Apel Galati din iunie 2010.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























22947 vizualizari

  • +94 (98 voturi)    
    azi pe fb (Marţi, 8 aprilie 2014, 23:41)

    ws [utilizator]

    andrei gheorghe:

    "Avem parte de o primavara memorabila. O primavara jilava, racoroasa. O primavara detinut minte. Tuturor le urez, la multi ani!"

    si din partea mea: la multi ani!

    ws
    • +31 (35 voturi)    
      Felicitari DNA!!! (Miercuri, 9 aprilie 2014, 9:36)

      AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui ws

      Retinerile lui Mazare si Duicu, coroborate cu punerea sub acuzare si a altor baroni locali, cred ca va reduce simtitor procentul electoral al PSD. Nu sunt sociolog ca Vasile Dancu, dar disertatia dansului ca oamenii vor iesi mai dihai la vot necajiti de soarta "sarmanilor" baroni locali nu sta in picioare. Reactia aproape unanima a electoratului impotriva gratierii lui Gica Popescu confirma spusele mele...In plus, demonstratia de forta a DNA din ultimele zile va taia mult din elanul unora de a reedita fraudele de la referendum...

      Dragi tovarasi, Base va iubeste atat de mult incat doreste sa stea cat mai mult aproape de voi!...Deja v-o declara zilnic!
      • +8 (16 voturi)    
        nu mi-o lua in nume de rau, (Miercuri, 9 aprilie 2014, 10:18)

        bancher [anonim] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        dar impotriva gratierii lui Gica Popescu a fost vehementa lumea de pe acest site, nu neaparat si restul lumii. Daca ne uitam la sondajul HotNews facut pe acest site, cam 80% erau contra gratierii lui Gica Popescu. Dar, daca o iei prin cartiere si pe la tara, o sa vezi ca procentele sunt cam de 50-50%. Multora le pare rau de el :,,a fost om bun, nu a dat in cap, nu a omorat, a furat de la stat si nu de la oameni". Si gandeste-te ca ei au drept de vot, si vor vota inclusiv pt presedinte.
        Daca PSD va sti sa ii victimizeze pe Mazare si pe alti penali, castiga iar la alegeri. Lumea voteaza in Romania dupa criterii sentimentale, nu dupa logica.
        • +15 (19 voturi)    
          Aiurea! (Miercuri, 9 aprilie 2014, 11:18)

          AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui bancher

          Iti spun eu ca in ceea ce priveste amnistierea si gratierea, procentul este de peste 70% impotriva, peste tot in tara. De-aia nici n-au mers mai departe cu aceste legi. Daca era asa cum zici tu, mergeau cu ele demult in Parlament. Te rog eu mult, nu mai manipula aici, noi nu suntem fraierii din electoraul PSD! Multumesc! :)
        • +8 (8 voturi)    
          Nu a dat in cap... (Miercuri, 9 aprilie 2014, 11:44)

          dude [anonim] i-a raspuns lui bancher

          ...poate nu a dat direct dar neplatind ce trebuia sa plateasca a privat poate un spital de bani. Costul coruptiei si al evaziunii nu este direct dar indirect afecteaza pe toti.
          • +7 (7 voturi)    
            uite cum afla nea Mazare (Miercuri, 9 aprilie 2014, 14:11)

            zaboo [utilizator] i-a raspuns lui dude

            ca cine ridica spaga, de spaga va pieri ;)) lasa, bre, ca peste cativa ani cand termini de platit (intr-o forma sau alta) pleci in concediu la Soacramento - local, ca se termina lovelele nemuncite
          • 0 (2 voturi)    
            Comment sters de user (Miercuri, 9 aprilie 2014, 16:10)

            Heywood Jablome [anonim] i-a raspuns lui dude

        • +2 (2 voturi)    
          rspuns Marianeugen (Miercuri, 9 aprilie 2014, 16:38)

          LiviuDrula [anonim] i-a raspuns lui bancher

          Dece s fie gratiat Gica Popescu. Tot respectul pt el ca fotbalist dar findca s-a dovedit ca este hot si corupt isi merita pedeapsa ca oricare altul.Cu aceasta ocazie s-a facut curatenie si in lumea fotbalului unde Mafia stapanea totul. Poate il plangi si pe D Dragomir, M, Sandu C Borcea, fratii Becalii etc.etc.Un amarat care de foame fura o piine este arestat in timp ce Mafia din fotbal se lafaia pe miliarde de euro.. Este normal si crestineste ?
  • +25 (33 voturi)    
    Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie (Marţi, 8 aprilie 2014, 23:42)

    Daniels22026 [utilizator]

    Fiarbă vinu-n cupe, spumege pocalul,
    Dacă fiii-ți mîndri aste le nutresc;
    Căci rămîne stînca, deși moare valul,
    Dulce Românie, asta ți-o doresc.
  • +53 (57 voturi)    
    Sevraj (Marţi, 8 aprilie 2014, 23:53)

    Trojan.H [utilizator]

    Oare sevrajul apare dupa 24 de ore?
    • +9 (9 voturi)    
      ha aporut, mo ! (Miercuri, 9 aprilie 2014, 12:31)

      nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Trojan.H

      la cta a iesit rromii cu toti, sa ii apere pe hoti. :))
      • +5 (5 voturi)    
        Ponta nu era printre ei ? (Miercuri, 9 aprilie 2014, 14:58)

        manusha [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

        La suferinta care-l mistuie din cauza baronilor arestati, ar putea si el sa-si strige revolta alaturi de ei !
  • +67 (71 voturi)    
    Atat? (Marţi, 8 aprilie 2014, 23:54)

    Matrafirefox [utilizator]

    175k EUR? Ma asteptam la spaga de milioane ca e vorba de Mazare. Da ma rog, e suficient pentru o condamnare.
    • +51 (53 voturi)    
      mafia e greu de dovedit (Miercuri, 9 aprilie 2014, 0:41)

      si nascase [anonim] i-a raspuns lui Matrafirefox

      umilința e mai mare când plătesc precum găinarii, mai multe pedepse dar mai dese... așa cum a pățit coțcarul năstase
      • +2 (2 voturi)    
        rspuns nascase (Miercuri, 9 aprilie 2014, 16:48)

        LiviuDrula [anonim] i-a raspuns lui si nascase

        Intradevar mafia e greu de dovedit dar nu imposibil Important ca Ponta sa nu-i mai apare si sa nu mai puna presiuni pe justitie Oricum zilele lui Ponta in politica sunt numarate deoarece hotii din teritoriu nemultumiti ca apararea lui Ponta este insuficienta ( nu asa cum a promis Ponta ca sa ajunga prin frauda electorala la putere il vor debarca ajutati fiind si de colegii de partid care simt ca PSD si Romania merge spre dezastru.
    • +36 (36 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 9 aprilie 2014, 2:24)

      [anonim] i-a raspuns lui Matrafirefox

      • +10 (10 voturi)    
        da! la aia ma gandeam si eu (Miercuri, 9 aprilie 2014, 11:52)

        zaboo [utilizator] i-a raspuns lui

        si in plus sa il rog pe Mazare sa dea la saraci din banii lui - da' aia munciti, nu furati tot de la noi!
        • +3 (5 voturi)    
          raspuns zaboo (Miercuri, 9 aprilie 2014, 16:53)

          LiviuDrula [anonim] i-a raspuns lui zaboo

          Corect spus - dar de unde are bani curati Mazare. Toata averea de altfel impresionanta s-a facut din hotie, din spaga la care l-a avut alaturi ca prieten si hot pe N. Constantinescu.Oare e permis sa nu i se permita Curtii de Conturi control in Constanta ? Oare cum comenteaza Ponta aceasta mare ilegalitate in calitate pe fost procuror, premier si sef PSD ? Singura explicatie este ca se alatura lui Mazare pe care de fapt il apreciaza f. mult _ halal premier si halal romani care l-au votat.
          • +3 (3 voturi)    
            pentru Ponta NU E ilegalitate (Miercuri, 9 aprilie 2014, 18:20)

            zaboo [utilizator] i-a raspuns lui LiviuDrula

            numai creditul Ioanei Basescu e suspect, restul toate sunt curate si baronii lor sunt niste ingeri... acu' vad ca il pun pe cruce pe Mazarineanul - si vine multimea de dobitoci sa faca justitie in locul justitiei; in alta ordine de idei: am zis mereu ca jurnalistii sunt si ei vinovati cand vorbesc despre "oameni de afaceri" si ataseaza expresiei numele unor penali (ca om de afaceri onest m-as simti jignita tre ' sa marturisesc)... iar Ponta? abia astept sa-l traga Panait de picior si sa-l rastoarne langa el
    • +13 (13 voturi)    
      asta este doar una dintre multe altele... (Miercuri, 9 aprilie 2014, 9:06)

      IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui Matrafirefox

      ...luate prin interpusi ca Strutinski, Tramudana...
    • +2 (2 voturi)    
      palpabili.. (Miercuri, 9 aprilie 2014, 15:39)

      liviuga [utilizator] i-a raspuns lui Matrafirefox

      DNA da cifra care se poate demonstra.Spagile neverificabile sunt mult mai multe...
  • +65 (69 voturi)    
    da (Marţi, 8 aprilie 2014, 23:55)

    sucaa [utilizator]

    In seara asta dorm mai linistit.
    Scapam de inca un martafoi.
    Mazare, la multi ani! Stii tu de ce? :)
  • -24 (86 voturi)    
    Sper ca Basescu e fericit acum... (Miercuri, 9 aprilie 2014, 0:02)

    Alius [utilizator]

    Sa-ti fie rusine Basescu!

    Toate dosarele politicienilor PSD si PNL sunt dosare politice. Numai treaba aia cu Comisia Nana nu este politica.
    • +30 (32 voturi)    
      Oameni buni cititi mai atent... era sarcasm (Miercuri, 9 aprilie 2014, 0:53)

      Skeptical [utilizator] i-a raspuns lui Alius

      .
    • +34 (36 voturi)    
      trist (Miercuri, 9 aprilie 2014, 2:04)

      kelye [utilizator] i-a raspuns lui Alius

      Pacat ca e ceva mai greu de sesizat sarcasmul.

      De fapt e trist cand constati ca si de o parte si de alta sunt doar zeloti si nu oameni cerebrali, capabili de analiza.
    • +5 (25 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 9 aprilie 2014, 2:26)

      [anonim] i-a raspuns lui Alius

      • +47 (49 voturi)    
        That's ok... (Miercuri, 9 aprilie 2014, 3:54)

        Alius [anonim] i-a raspuns lui

        Nu-i bai. Noi sa fim sanatosi si Mazariche la parnaie.
        • +11 (11 voturi)    
          ca bine zici, nene (Miercuri, 9 aprilie 2014, 11:54)

          zaboo [utilizator] i-a raspuns lui Alius

          dau o bere cand ramane ala parcat acolo cativa ani (sa punem de-o cheta pentru un zmeu, ceva?)
    • +34 (38 voturi)    
      Hai sa-ti explic: (Miercuri, 9 aprilie 2014, 4:01)

      T34 [anonim] i-a raspuns lui Alius

      Intr=adevar, Base e "vinovat" ca a dat curaj unor judecatori sa judece, nu doar sa asculte ordine, iar pentru asta merita felicitat.
      De arestarea lui - cum il cheama? - asta, nu e vinovat Base, ci colegul lui de partid si viitorul lui coleg de celula, tovarashelul Ponta, care vrea sa elimine concurenta la sefia panaramei alea de partid pe care - cica - il conduce, fiindca daca primarul Constantei punea mana pe port, devenea cel mai puternic membru al PSD. Specific lui Ponta, era plecat din tara in momentul arestarii lui... asta (scuze, chiar i-am uitat numele si mi-e lene sa dau pagina mai sus sa ma uit, ca nu e vreo chestiune importanta), asa ca nici usturoi n-a papat, nici gura nu-i pute, iar alegatorii trebuie sa-l injure pe Base, ca asa a ordonat partidu' :D.
    • +3 (5 voturi)    
      ochelari de cal? (Miercuri, 9 aprilie 2014, 12:32)

      Lucian* [utilizator] i-a raspuns lui Alius

      imi spui si mie cum a facut asta Basescu, in conditiile in care pana si Antonescu a zis la Antena 3 (celebra emisiune cu Gadea) ca procurorii sunt numiti de Ponta si ca PSD practic controleaza sistemul?

      Si daca ar fi fost Basescu in spatele actiunii, sa inteleg ca ai prefera un corupt liber la furat doar pentru ca este Basescu cel care l-ar vrea la parnaie pentru fapte de coruptie?
      Cu alte cuvinte, nu are importanta ca este vinovat sau nu, numai sa nu fie Basescu in spate?

      Mai ca as zice ca suferiti de basescita cronica acutizata cu agravare antenista nocturna. S-ar putea sa ma insel...

      Va recomand sa lasati televizorul deoparte vreo 2-3 ani. Pentru perioada de sevraj va recomand sa cititi o carte. Orice carte.

      Eu nu ma mai uit la tv de 6 ani si inca ma simt bine :).
    • 0 (2 voturi)    
      raspuns Alius (Miercuri, 9 aprilie 2014, 17:03)

      LiviuDrula [anonim] i-a raspuns lui Alius

      Hotia spaga si coruptia nu au culoare politica - sunt fapte penale si atat.
      Poate /// nu sti ca justitia e independenta si presedintele nu poate influenta nici un dosar. Te-a indobitocit A3 si RTv. in care pt. toate hotiile, spagile si coruptia e de vina Basescu. Cand nu o sa mai fie Basescu ce sa mai spuna hotii pe cine o sa dea vina ca intra in puscarie.
      In aceasta perioada cualitia comunista este la putere, are guvernul- in care ministru justitie e ruda apropiata cu Ponta-, parlamentul sialte organe.. um poti sa spui ca poate comanda Basescu decat daca esti ori tampit ori bine renumerat de PSD:Dasteaptate romane ca vin alegeriole si datorita unora ca tine poate ajunge la putere PSD un partid alcatuit in gerneral din penali si puscariabili
      • 0 (4 voturi)    
        Fratiloooor,nu ma trageti in Alius! (Miercuri, 9 aprilie 2014, 18:01)

        654321 [utilizator] i-a raspuns lui LiviuDrula

        ...reciti textul comentariului sau,dar recitiți-l integral și o sa vedeți ca el spunea ceea ce a spunea,în bășcălie fata de laitmotivul lor cu "dosare politice",atunci când pesedistii fac hărmălaia pe care o fac,atunci cand le este săltat un confrate mafiot...El zicea în contrareplică "Numai treaba aia cu Comisia Nana nu este politica "...,adică așa ar trebui să țipăm și noi,cei care,sa presupunem,am juca în nota lor mizerabilă mafiota...Așadar, scuze Alius,și felicitări pentru că ai fost înțelept și nu te-ai supărat pe amicii noștri de idei,că nu au înțeles prea bine mesajul tău...
        Dovada că tăbăra noastră,nu joacă mizerabil,precum acești mafioți și derbedei de joasă speță, este faptul că ieri președintele a cerut la bilanțul MAI,polițiștilor și procurorilor,să-l ancheteze,inclusiv pe dânsul,dacă apar eventuale indicii că a făcut ceva ilegal achiziționând acele terenuri...lucru pe care nici visând nu-l vei vedea în veci la Ponta și mafia PSD,pe care o patronează..
  • -8 (26 voturi)    
    de ce a durat asa mult? (Miercuri, 9 aprilie 2014, 0:04)

    gigi [anonim]

    Totusi sunt 3 ani, de ce a durat atat de mult sa urmareasca niste conturi? probabil au cazut negocierile si a inceput vanatoarea, asta nu poate fi decat in avantajul nostru.
  • -28 (38 voturi)    
    Unde-s banii, hotomanule? (Miercuri, 9 aprilie 2014, 0:05)

    Gustav666 [utilizator]

    "Banii, primiti in mai multe transe, au urmat un circuit ascuns, prin intermediul unor conturi apartinand unor societati off shore, conturi deschise la banci din strainatate, in jurisdictii cunoscute pentru conditiile restrictive privind cooperarea judiciara internationala in materie penala."

    Si?... S-au identificat bancile, conturile si beneficiarii banilor? S-a descoperit "circuitul ascuns" cu toate "conditiile restrictive"? Sau sunt numai povesti?
    Ma asteptam la probe beton. Pe asa "indicii temeinice" maine Mazariche e liber.
    Dar arestati-l, stie el de ce, gasim probe dupa...
    • -4 (26 voturi)    
      din pacate... (Miercuri, 9 aprilie 2014, 1:13)

      srpc [utilizator] i-a raspuns lui Gustav666

      la noi confiscarea averilor este refuzata de absolut toti politicienii, cu Basescu in frunte; se tem de crearea precedentelor...
      • +11 (21 voturi)    
        averea??? (Miercuri, 9 aprilie 2014, 1:47)

        vikkktor [anonim] i-a raspuns lui srpc

        Mazare o fi singurul care nu justifica averea???...atat el si Becali, cocalari ai politicii unei populatii manelizate, au uitat ca biblicul ,,nu da pomeni la raspantii,, ...faptul ca au facut locuinte sau au dat bani pt biserici nu ar trebui sa-i scuteasca de pedepse in cazul in care au gresit, dar...dar, astept cu interes cand DNA-ul va incepe sa muste si din tabara adversa...sau sa intelegem ca aia sunt plini de cinste si onestitate...singura gaina, Rizi, se pare ca va lua cu suspendare si fara mari deranjuri...dupa ce a furat 500000 eur, nu a propus-o nimeni nici la 24h, nici la 30zile, nimic...pacat ca acest PSD, USL sau cum se mai numeste, avand puterea, este nevolnic in a impune uni DNA sau altor organe, sa functioneze corect si impartial...ma indoiesc ca o va face intr-un oarecare viitor, chiar si dupa mult asteptatul decembrie...
        • +25 (29 voturi)    
          se alege praful (Miercuri, 9 aprilie 2014, 3:29)

          ggeo [utilizator] i-a raspuns lui vikkktor

          din mafia usl-ista in frunte cu cozile de topor media si postacii pe forumuri .
          La munca leprelor !
      • +21 (27 voturi)    
        La noi... (Miercuri, 9 aprilie 2014, 2:04)

        Alius [anonim] i-a raspuns lui srpc

        ...prostimea a sarit in sus cand Basescu a cerut sa se puna in Constitutie partea confiscarea averilor nejustificate.

        Ia de te uita in urma la comentariile facute pe site de tine si cei ca tine cand a fost aceasta propunere facuta.
      • +19 (25 voturi)    
        Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 9 aprilie 2014, 2:28)

        [anonim] i-a raspuns lui srpc

    • +12 (14 voturi)    
      Si ce ai mai fi vrut? (Miercuri, 9 aprilie 2014, 7:59)

      Encounter [utilizator] i-a raspuns lui Gustav666

      Ai fi vrut sa iti dea in comunicate publice informatii private? Stii oare ca asa ceva e ilegal? Sunt legi care interzic asa ceva! Ce altceva ai mai fi vrut, CNP-ul?
      • -2 (4 voturi)    
        Informatii private? (Miercuri, 9 aprilie 2014, 11:41)

        Gustav666 [utilizator] i-a raspuns lui Encounter

        Vreau ca DNA sa spuna cu subiect si predicat ca detine dovezi ca Mazare a intrat in posesia banisorilor.
        Cuvantul denuntatorului nu prea face doua parale in fata unui judecator.
        • -1 (1 vot)    
          raspuns Encounter (Miercuri, 9 aprilie 2014, 17:12)

          LiviuDrula [anonim] i-a raspuns lui Gustav666

          Nici o institutie nu va divulga secrete de serviciu privind vreun caz atata timp cat el este pe rol - atata trebuia sa sti si tu daca tot te lauzi si postezi tampenii. Problema e simpla Mazare a acumulat o avere enorma care nu poate fi justificata in nici un fel - singura explicatie plauzibiula este hotia spaga si coruptia. Detaliile conteaza mai putin pt omul de rand care il vrea la puscarie
    • +9 (11 voturi)    
      dle procuror expert! (Miercuri, 9 aprilie 2014, 8:17)

      cinic [utilizator] i-a raspuns lui Gustav666

      daca nu e flagrant la mita, inseamna ca e denuntator.
      N-ai avut acces la dosar si copiezi fituica data de Bogdan Teodorescu? sau Dan Sultanescu? PENIBIL!
    • +8 (10 voturi)    
      Tu te asteptai (Miercuri, 9 aprilie 2014, 9:12)

      nano2k [utilizator] i-a raspuns lui Gustav666

      Hai mai frate ca ma faci sa râd. Auzi, TU marele Gustav139 "te asteptai" :)))

      Cand apar informatii in presa strigi ca de ce se face justitie in presa. Cand nu apar, de ce nu apar.

      Lasa, stiu ca ai datorie grea sa aperi niste penali, niste infractori; adevarul e ca e si o ocupatie care te obliga la multa multa creativitate, trebuie sa iesi din planul real si sa inventezi orice, dar lucrul asta e si distractiv pana la urma, nu? Mai ales cand citesti comentariile fraierilor care te baga in seama.

      PS: canta la alta masa.
      • -3 (5 voturi)    
        acest comentariu nu este pentru fraieri (Miercuri, 9 aprilie 2014, 12:37)

        Gustav666 [utilizator] i-a raspuns lui nano2k

        Te asigur ca n-am avut nici cea mai mica intentie sa iau apararea martafoiului. Mazare este un clovn care nu are ce cauta in fruntea unui oras de importanta Constantei.
        Dar ceeace sare in ochi este aceasta subita si exclusiva ofensiva a DNA-ului impotriva baronilor PSD-ului. Subita si, in cazul lui Mazare, pripita deoarece sunt convins ca nu va fi arestat, cel putin in prima instanta. Daca se va ajunge la recurs la ICCJ, da, acolo ar putea intra in functiune cei cu "nasul in suflet".
        Nu aveam nevoie de informatii suplimentare dar, daca tot au ajuns in presa elemente nepublice din faza de urmarire penala, as fi dorit ca DNA-ul sa ma convinga ca Mazare a luat spaga. Tare cred ca nu-l va convinge nici pe judecator.
        In ce priveste cantatul la alta masa, eu cand vreau sa fluier, fluier. Nu am nicio datorie fata de nimeni, sunt din toate punctele de vedere independent. Suntem insa pe pozitii diferite dar asta nu ma face sa nu remarc ca, totusi, postarile tale si ale altor cativa (dar putini) "basisti" denota o formatie intelectuala, in contrast cu o gramada de habauci care bat tastele degeaba pe-aici.
        Lor le dedic unele postari, vadit ironice, din cand in cand.
  • +33 (37 voturi)    
    Olio!!! (Miercuri, 9 aprilie 2014, 0:06)

    AndreiGalea [anonim]

    Pohta ce-am pohtit!

    Macar si 24 de ore.
    Prea se credea invincibil.
    • -8 (14 voturi)    
      ? (Miercuri, 9 aprilie 2014, 1:14)

      srpc [utilizator] i-a raspuns lui AndreiGalea

      la ce ar folosi un arest de 24 de ore? ca sa-l faca si mai increzator?
    • +13 (15 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 9 aprilie 2014, 2:29)

      [anonim] i-a raspuns lui AndreiGalea

  • +40 (42 voturi)    
    Vesti excelente (Miercuri, 9 aprilie 2014, 0:20)

    Dragos [anonim]

    Inchin un pahar de vin in plus in cinstea evenimentului.
    Cel mai mare cocalar din Romania retinut in sfarsit!
    faith in Romania restored!
  • +24 (26 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 9 aprilie 2014, 0:30)

    [anonim]

  • +21 (23 voturi)    
    A furat-o! (Miercuri, 9 aprilie 2014, 0:37)

    Cataleya [utilizator]

    De data asta, mazariche a cam sfeclit-o!
  • +35 (39 voturi)    
    inspiratie (Miercuri, 9 aprilie 2014, 0:38)

    ce lipsa de ... [anonim]

    Măi măzăriche ce jalnic plagiat "sa-ti fie rușine tb" Unde sunt carele alegorice, unde sunt luptătoarele dezgolite, unde este amicu' nicușor, jalnic, un plagiat sughițat.... s-a terminat, baronimea îngâmfată e spulberată, e la pământ, ba mai rău ați ajuns la pușcărie, toți vitejii care au mobilizat armade de votaci inculți împotriva unui om aproape singur, refugiat într-un garaj. V-a nimicit, va umilit, plătiți cu vârf trufia, impostura, lăcomia, golăneala, minciuna și prostia fără margini.
    Bravo dna, sri, sts, diicot, și BĂSISMUL!
    • +11 (11 voturi)    
      totusi, s-a plimbat cu duba alegorica... (Miercuri, 9 aprilie 2014, 9:13)

      IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui ce lipsa de ...

      .
  • +25 (29 voturi)    
    astept (Miercuri, 9 aprilie 2014, 1:12)

    srpc [utilizator]

    astept primul politician roman care, anchetat pentru fapte penale, nu va invoca razbunari politice
    • +14 (16 voturi)    
      cerc de prieteni gresit! (Miercuri, 9 aprilie 2014, 8:20)

      cinic [utilizator] i-a raspuns lui srpc

      cand te invarti numai printre pesedei n-ai ce astepta.
      Apropos, ai vazut vreo declaratie de proces politic la Videanu? Ca la Vosganian am vazut [in acelasi FOST dosar].
      • +1 (1 vot)    
        raspuns cinic (Miercuri, 9 aprilie 2014, 17:20)

        LiviuDrula [anonim] i-a raspuns lui cinic

        Corect postat dar completez -se poate compara Videanu care cat timp a fost primar si ministru s-a vazut ce a facut pt romani cu Vosdganian un economist mai mult poiet care a distrus economia ca ministru sau cu Sova Campeanu Etc- caricaturi de ministri ?
  • +19 (27 voturi)    
    pomana (Miercuri, 9 aprilie 2014, 1:35)

    vikkktor [anonim]

    Becali si Mazare, in fapt niste cocalari ai societatii, triste figuri ale unei populatii manelizate, au uitat biblicul ,,nu da pomana la raspantii,,...si ,,haiducii,, erau ridicati in slavi pt ca dupa ce furau, aruncau banii pe lautari, in hanuri si la cate un milog...asta nu-i disculpa si nu-i scuteste de faptul ca incalca legea...astept totusi sa inceapa acest DNA sa muste si din tabara adversa....prea la ailalti sunt numai cinstiti...
    • +15 (17 voturi)    
      Care-i tabara "adversa"? (Miercuri, 9 aprilie 2014, 3:58)

      Alius [anonim] i-a raspuns lui vikkktor

      Eu tin minte ca justitia lui Nascase a incercat sa muste din Basescu si a ramas fara dintisori.

      In alta ordine de idei, cei mai multi s-au carat pe la PSD si PNL, poate ca ai uitat, in frunte cu Frunzulitaverde. Deci tot din tabara neadversa o sa "muste", cand o sa "muste".

      Acum nu ai de ce sa fii suparat, pentru ca de 20 de ani de cand astia ai PSD-ului sunt baroni in judetele lor, au avut de unde strange banuti.
  • +17 (21 voturi)    
    10 ani la brutarie (Miercuri, 9 aprilie 2014, 2:19)

    spectator47 [utilizator]

    si tot nu-i v-a ajunge timpul sa scrie un roman de calatorii si aventuri ce le-a trait prin atatea locuri exotice a dus o viata de multimiliardar Bill Gates este nimic pe langa acest titan al jud. Constanta .B.G. a facut donatii de miliarde $ pe cand Dl. Mazare a furat cat a putut de la oamenii .
    Daca este dosar politic sa dovedeasca ca exista BANI POLITICI= deci a furat altfel de bani!
    Averile politicienilor din Romania sunt enorm de mari fata de venitul lunar , castigatorii premiilor Nobel sunt NIMICA ........fata de clasa noastra politica care au nenorocit ROMANIA.
  • +18 (20 voturi)    
    Martafoiul si circarul asta era in stare de orce (Miercuri, 9 aprilie 2014, 5:36)

    andreesanu [utilizator]

    Un pamblicar,un martafoi un coate goale impertinent,ce mare scula !!!,si cum toti politrucii de ieri si de azi fugeau de munca ca dracul de tamie ,ca sa se plimbe si sa sfideze lumea ii trebuiau bani multi si fara socoteala !!!,ca-m putin 175000 de euroi la asa fanfaron ,eu zic sa mai cautati ,asta era prea obraznic pentru unul care ia doar chilipir !!!
    • +12 (12 voturi)    
      LA UN NIMIC....O SPAGA DE NIMIC (Miercuri, 9 aprilie 2014, 8:20)

      timp tamp [utilizator] i-a raspuns lui andreesanu

      Asa sunt pisideii de moda veche, ca nastase, se privep doar la găinării...
      Nu au învăţat toţi de la felix şi golanii lui ponta sau jivinile din fotbal cum să ia şpăgi de milioane euro
  • +20 (22 voturi)    
    Mazare este emblema PSD, sef de banda! (Miercuri, 9 aprilie 2014, 7:17)

    hotnewsfil [utilizator]

    Sevitorimea angajata de clown-ul Mazare i-a speriat pe cei din complexul de locuinte, ca sa iasa in strada, sa ceara eliberarea hotului.
    Cat de jos a ajuns aceasta tara! : permite unor borfasi, unor caraghisi impertinenti, sa iasa ca paduchii, in frunte.
    Un maimutoi conduce unul dintre marile orase ale tarii, care are unul dintre cele mai mari porturi din Europa.
    Borfasul si banda pe care o conduce impreuna cu Nicusor vor sa inhate si portul, sa il joace in afaceri, portul, acest obiectiv important nu numai economic si turistic, dar si strategic - poarta de intrare in tara, dinspre zonele cu pericol incendiar.
    Hotii or sa vrea sa ia si serviciile speciale ale tarii, ca sa ii informeze asupra "miscarilor" din port.
    Cei care conduc tara - partidul - stat - PSD il accepta pe maimutoi sa vina in parlament inbracat ca un comic de la circ si travestit in SS-ist, ca dansator brazilian, cu basca rosie, de revolutionar de prost gust, il accepta sa vina la vot, de gat cu alaiul de fete dezbracare, care isi leagana ademenitor soldurile, ca sa atraga pofticiosii.
    Cat de impasibila, de descurajata trebue sa fi ajuns majoritatea populatiei minunatului oras Constanta, ca sa nu iasa la votare, sa lase sa voteze numai o turma de cersetori, de asa zisi "defavorizati", cumparata de hot cu mici cadouri.
    Un post TV dezvaluia ieri cum camaradul de comando al Lui Mazare - Nicosor-, si-a trimis echipe care imparteau daruri in scoli, fiecarui copil, intre altele si ceasuri de perete, pe cadranul carora este scris ; "cadou din partea lui Nicusor Constantinescu", toate platite din taxele si impozitele adunate de la constanteni.
    Asa fac si regii drogurilor, capii mafiei, ca sa castige sprijinul saracimii, sa si-o faca scut.
    Ponta declara hotarat ca ii place Mazare, ca PSD este multumit de el, ca face treaba buna in Constanta.
    Ponta se face ca nu vede cazinoul ajuns o ruina, este cu ochii numai pe urnele cu voturi din Constanta.
    Mazare si altii ca el ("baronii") conduc PSD-ul!
  • +20 (20 voturi)    
    "Cartierul" e un ghetou, "blocurile" sunt niste (Miercuri, 9 aprilie 2014, 8:08)

    fosta zoezoe [utilizator]

    containere, iar profitul constructorului e sigur in celelalte(multe) alte contracte de asfaltare ....Toti stim ca nu e posibil ca o firma sa lucreze "in pierdere"asa cum afirma primarul.E si ilegal (fiscal).Ca sa intelegem putin din "conspiratia mafiota a tacerii" din constanta ne uimim si de faptul ca la licitatie nu a participat decat aceasta firma in 2011 cand constructorii erau la pamant si ar fi luat orice contract chiar si cu 1% profit.
  • +25 (25 voturi)    
    MAZARE LICHEA (Miercuri, 9 aprilie 2014, 8:14)

    zeus333 [utilizator]

    Ba sa-ti fie tie rusine Mazare,Constanta arata mizerabil dupa atatia ani de primar si apoi sa nu ne spui ca ai facut toata avera aia cu salar de primar!!!!
  • +23 (23 voturi)    
    n-are treaba Basescu (Miercuri, 9 aprilie 2014, 8:25)

    catelu [utilizator]

    Pacaliciul asta a spus acum cateva luni ca maimutoiul celalalt, de la Gorj, nu si-a tinut promisiunile asa ca o sa vada el campanie electorala in Constanta. Pai asa se vorbeste cu un Naș? Acum nici nu stie ce l-a lovit, crede ca Basescu...
  • +13 (13 voturi)    
    o rusine de Premier !! (Miercuri, 9 aprilie 2014, 8:37)

    costica [anonim]

    Victor Ponta ii sustine pe coruptii din PSD pe fata, nu mai are nici o jena in a afirma in gura mare ca nenorocitii aia din PSD care fura pe rupte au sprijinul Primului Ministru al Romaniei !
    Rusine!!
    Sper sa plateasca cu varf si indesat la viitoarele alegeri toate aceste sfidari aduse romanilor zi de zi, rusine Ponta!
    Rusine PSD, o adunatura de hoti si mincinosi si caraghiosi!!
    Demisia!!
  • +14 (14 voturi)    
    bravo DNA!! (Miercuri, 9 aprilie 2014, 8:41)

    vio [anonim]

    Infundati-i pe toti, pe toti in frunte cu Ponta care-i sustine fara nici o rusine pe acesti corupti !
    Bravo DNA, la puscarie cu toata aceasta sleahta de hoti!!
  • +12 (12 voturi)    
    "Sa-ti fie rusine Basescu ca am luat mita." (Miercuri, 9 aprilie 2014, 8:50)

    ouyang [utilizator]

    Mazare. Flawless logic.
  • -6 (10 voturi)    
    ceva pute 1,75% comision (Miercuri, 9 aprilie 2014, 9:10)

    evoque [utilizator]

    este penibil, nu cred nici in ruptul capului ca ar fi primit doar atat, asta DACA a primit.
    Traim in romania si stim cu totii faptul ca nivelul comisioanelor este mult mai mare. DACA este doar 1,75% inseamna ca ori mazare este fraier ori procurorii habar nu au ce fac.
    INSA:
    - asta este penibila: "Din ordonantele de retinere, intocmite de procurori a rezultat ca exista date si indicii temeinice potrivit carora...bla, bla, bla", apoi vin cretinatatile:
    "In schimbul acestor sume de bani, inculpatul Mazare Radu a efectuat o serie de demersuri ce intrau in sarcina atributiilor sale de serviciu (ex. initierea unor hotarari de consiliu local, prin care au fost aprobate diverse etape ale procedurii de achizitie sau prin care a fost favorizata societatea comerciala reprezentata de inculpatul Morgenstern Avraham)." Mai tovarasi procurori mai cititi un pic legislatia cu privire la achizitiile publice, eu nu cred nici o secunda ca mazare, asa cum este el, a iesit din cadrul legal, nu ai ce hotarari sa dai si nu ai cum sa stabilesti alte etape ale achizitiei publice decat cele prevazute de lege, asa cum spuneti voi ar insemna ca toate achizitiile publice sunt aranjate, iar asta este curata dementa.
    Unde fac primarii aranjamente sunt achizitiile prin negociere directa, da acolo se fac aranjamente cu duiumul insa pe acelea nu le vede nimeni.
    Apoi alta:
    "Unele dintre cele mai importante demersuri efectuate de inculpatul Mazare Radu Stefan, in favoarea firmei respective, au fost cele, prin care, la solicitarea inculpatului Morgenstern Avraham, a fost aprobata cresterea valorii contractului de achizitie cu suma de 3.722.910 lei fara TVA - circa 900.000 de euro, in urma unei hotarari a consiliului local, initiata de primarul Mazare Radu Stefan." pai cine sa o initieze nu el in calitate de primar?? Aaaa ca exista dubii, ca exista semne de intrebare de ce si cum si pentru ce, asta este o alta poveste, insa trebuie demonstrata nu asa hodorong troc " a initiat", etc, spatiul este limitat
  • +9 (15 voturi)    
    Cat e el primar nu calc pe litoralul romanesc! (Miercuri, 9 aprilie 2014, 10:00)

    fosta zoezoe [utilizator]

    E singurul mod in care pot sa spun ceva cetatenilor acelui loc.Nu pot sa cred ca accepta sa ramana prizonierii acestei creaturi pe veci.Sarantoci, amarati, "bautori de ulei"sunt peste tot, dar ceilalti -daca exista- ce fac?Nu pot sa cred ca daca s-ar fi miscat toti la vot nu puteau sa-l disloce. Macar pentru a nu-si consolida conjuratia mafiota locala.
  • +10 (10 voturi)    
    Ancheta vizeaza si un parlamentar... (Miercuri, 9 aprilie 2014, 10:25)

    derblauereiter [utilizator]

    iar cele 12 perchezitii de ieri s-au facut la Constanta, Bucuresti & Dambovita - ziarele locale zic "sudul jud. Dambovita in zona Tartasesti";

    zona asta a dat patriei mari barbati politici: Miki Spaga, Adrian Nastase, Toma Zaharia - generalul heroina s.a., am putea vedea dezvoltari interesante.

    in plus, cu un parlamentar investigat dosarul ajunge direct la ICCJ - that's a very nice touch.
  • -8 (10 voturi)    
    vom lua la alegeri peste 45% (Miercuri, 9 aprilie 2014, 10:54)

    destanga [utilizator]

    E de bine asta ne inraieste si ne scoate la vot..
    Mazare nu apuca puscaria ,mai sunt 8 luni pana la alegeri procesul va dura.
    Efectul de bumerang va fi distrugator o sa vedeti chiar acum la alegerile europarlamentare, USD va lua peste 45%.
    • +2 (2 voturi)    
      ?? (Miercuri, 9 aprilie 2014, 15:07)

      manusha [utilizator] i-a raspuns lui destanga

      Puschea pe limba ...
    • +2 (2 voturi)    
      Asa-i spui tu (Miercuri, 9 aprilie 2014, 15:17)

      GorillaKilla [utilizator] i-a raspuns lui destanga

      ...la sub 25%?
    • +1 (1 vot)    
      raspuns destanga (Miercuri, 9 aprilie 2014, 17:34)

      LiviuDrula [anonim] i-a raspuns lui destanga

      Chiar crezi asa ceva? romanii s-au desteptat si nu asteapta un verdict legat de Mazare, Constantinescu, Dragnea etc. fiindca au realizat ce reprezinta PSD pt Romania - un jaf continuu. Degeaba urla A3 si RTv ca nui mai crede nimeni- ca dovada retingul scazut fata de alte posturi Tv cu adevarati ziaristi ca B1 si Digi Tv
  • +11 (11 voturi)    
    paradox (Miercuri, 9 aprilie 2014, 11:00)

    pari [anonim]

    de vina sunt "votacii" care i-au pus painea si cutitul in mandat de mandat...paradoxal, cele mai mari 2 orase din tara sunt populate in marea majoritate de maimutoi care voteaza cu pacalici gen Mazare si Oprescu...noroc ca exista DNA!
    apropo ,il asteptam si pe domn doctor cu catusele cat de curand!
    • +3 (3 voturi)    
      Care orase? (Miercuri, 9 aprilie 2014, 15:16)

      GorillaKilla [utilizator] i-a raspuns lui pari

      Bucurestiul si Clujul?
      Constanta e cam pe locul 5! M-am cam plictisit sa aud mitul cu Constanta al doilea oras al tarii.
  • +6 (6 voturi)    
    expira (Miercuri, 9 aprilie 2014, 14:59)

    DioDreamer [utilizator]

    Inainte era mazare de camp, acum este mazare la cutie cu termen de garantie 29 zile
  • +3 (3 voturi)    
    Comment sters de user (Miercuri, 9 aprilie 2014, 15:32)

    Erasm [anonim]

  • +2 (2 voturi)    
    Primava asta se poarta dungile (Miercuri, 9 aprilie 2014, 15:35)

    AlexRatoi [utilizator]

    Dle Mazare, colectia de primavara vara se bazeaza pe simplitatea modei, haina si pantaloni, ambele albe cu dungi negre. Probati cu incredere, chiar va 'prind' bine.
  • +2 (2 voturi)    
    comentariu R Maare (Miercuri, 9 aprilie 2014, 16:31)

    LiviuDrula [anonim]

    Incodata multumim si felicitam DNA pt. ANI pt curajul de al ancheta pe mazare acesta paparuda care de ani de zile si-a batut joc de constanteni facand pe clown in mamaia ( pt care a primit bani frumosi de la cluburile locale unde afacerile necurate erau in fisa de post in timp ce Cazinoul de Constanta se darama strazile sunt pline de gropi si coruptia a ajuns la apogeu. Vroia portul pt o suprainbogatire .Ceace s-a intamplat demonstreaza ca exista o justitie si un Dumnezeu care pedepseste pe marii hori..Si uite asa scapam de baronii locali mult apreciati de Ponta ( din acelas clan) pe care il dorim coleg de celula cu acestia fiindca merita
  • +1 (1 vot)    
    lui mazare (Miercuri, 9 aprilie 2014, 17:36)

    hop [anonim]

    esti un tilhar,care i-ai imbrobodit cu ciolana,de pui mort,pe oamanii din Ct.i-ai cumparat,ieftin deoarece saracia-i mare,ai lut bani multi in 16 ani de mandat,i-ai dus afara asa ca nici in pix nu te doare de nimeni,le meriti dansatorule nu Basascu-i de vina,sa va bage pe toti la ocna si sa va confiste milioanele hotilor


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by