UPDATE Procurorul sef al DIICOT Alba, Ioan Muresan, urmarit penal de DNA pentru nereguli grave in dosarul Traian Berbeceanu

de R.M.     HotNews.ro
Miercuri, 19 martie 2014, 15:40 Dosare Anticoruptie


Traian Berbeceanu (foto arhiva)
Foto: Agerpres
Directia Nationala Anticoruptie a inceput urmarirea penala impotriva procurorului sef al DIICOT Alba, Ioan Muresan, acuzat de nereguli grave in cazul Traian Berbeceanu, sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, inclusiv de arestarea preventiva a acestuia in absenta probelor sau de folosirea de declaratii obtinute in urma unor favoruri acordate persoanelor audiate.

UPDATE: Ora 23:00 Traian Berbeceanu: Am avut incredere in DNA, dar am incredere si in structurile DIICOT. Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Alba Traian Berbeceanu a declarat miercuri seara, la Deva, ca a aflat din presa despre inceperea urmarii penale in cazul procurorului-sef al DIICOT Alba, Ioan Muresan, mentionand ca are incredere atat in DNA, cat si in DIICOT. Politistul nu a comentat cercetarile din dosarul referitor la procurorul Ioan Muresan, chiar daca urmarirea penala in acest caz face referire la modul in care fost condusa o ancheta ce l-a vizat direct pe comisarul-sef Berbeceanu, in perioada in care acesta conducea structura teritoriala a BCCO Alba. "Dupa noile reglementari procesuale nu pot sa apreciez ancheta. Pe drum am aflat si eu, din mass-media, despre inceperea urmarii penale de catre structura Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Nu pot sa o comentez. Vreau doar sa afirm cu certitudine si dincolo de orice dubiu ca, inca de la inceput, de cand eram arestat si detinut ilegal, am avut incredere deplina in DNA, asa cum nu va ascund ca am incredere foarte mare si in structurile DIICOT, pentru ca am lucrat in mod direct sau indirect, baza delegarilor, cu zeci de procurori DIICOT din tara si ii pretuiesc si ii apreciez pentru profesionalismul si dedicatia de care au dat dovada", a spus Berbeceanu.

Cazul Traian Berbeceanu a fost foarte mediatizat si a tinut prima pagina a ziarelor la sfarsitul anului trecut, cand, la Deva, au avut loc si cateva manifestatii de solidarizare cu acesta. Vezi aici care erau acuzatiile DIICOT, la acea vreme.

Contactat telefonic de Antena 3, Traian Berbeceanu a refuzat sa comenteze informatia, precizand doar: "Am totala incredere ca adevarul va iesi la iveala".

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala fata de:
  • Ioan Muresan, procuror sef al DIICOT - ST Alba, pentru savarsirea infractiunilor concurente de abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit si represiune nedreapta
  • Alin Muntean, ofiter de politie judiciara in cadrul BCCO Alba, pentru complicitate la savarsirea infractiunilor concurente de abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit si complicitate la represiune nedreapta.
  • Nicolaie Cean, fost procuror DIICOT, actualmente procuror PT Alba, pentru complicitate la infractiunea de abuz in serviciu asimilat infractiunilor de coruptie.
Care sunt suspiciunile legate de Ioan Muresan:
  • a dispus, prin ordonanta din 21.10.2013, inceperea urmaririi penale si retinerea pe o perioada de 24 de ore a lui Traian Berbeceanu, sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, pentru mai multe infractiuni, in absenta existentei la dosar a unor probe sau indicii temeinice privind savarsirea faptelor
  • a folosit declaratii obtinute in urma unor favoruri acordate persoanelor audiate (anchetate in alte cauze), prin acceptarea ca martori a unor persoane aflate in relatii de adversitate cu Traian Berbeceanu, prin intrebuintarea de promisiuni nelegale sau de amenintari fata de alte persoane cercetate in cauza, pentru a le determina sa dea declaratii impotriva lui Berbeceanu Traian, prin valorificarea unor documente fara relevanta probatorie, aducand astfel o grava vatamare drepturilor si intereselor legale ale acestuia.
Care sunt acuzatiile legate de Alin Muntean:
  • obtinerea unor declaratii de martor impotriva lui Traian Berbeceanu in urma unor favoruri acordate persoanelor audiate (anchetate in alte cauze)
  • acceptarea ca martori a unor persoane aflate in relatii de adversitate cu Traian Berbeceanu
  • intocmirea in cursul anului 2013 a unor procese-verbale de investigare cu continut neverificabil, avand caracter de inculpare, la adresa persoanei cercetate, folosite ulterior de procurorul de caz ca mijloace de proba
  • intrebuintarea de promisiuni nelegale sau de amenintari fata de alte persoane cercetate in cauza, cu scopul de a le determina sa dea declaratii impotriva lui Traian Berbeceanu, aducand o grava vatamare intereselor legale ale acestuia.
Nicolaie Cean este acuzat de acte de complicitate, prin:
  • punerea la dispozitia procurorului anchetator a unor martori partinitori, dispusi sa dea declaratii impotriva persoanei cercetate, 
  • transmiterea catre persoane ce urmau a fi audiate a promisiunii ca, daca vor accepta sa faca afirmatii in sensul inculparii lui Berbeceanu, nu vor mai avea probleme in anumite dosare,
  • manipularea anumitor martori prin furnizarea, catre acestia, anterior audierii lor, a unor informatii nereale, pe care acestia, intrebati fiind, sa le expuna procurorului anchetator.
Procurorii DNA considera ca, prin indeplinirea necorespunzatoare a atributiilor de serviciu de catre Ioan Muresan, Alin Muntean si Nicolaie Cean, cei trei au obtinut atat pentru ei insisi, cat si pentru alte persoane interesate, foloase necuvenite, de ordin nepatrimonial.

"Aceste foloase au constat in retragerea avizului de politie judiciara pentru Berbeceanu Traian, denigrarea acestuia, inlaturarea sa din dosarele pe care le instrumenta la momentul punerii sub invinuire, asigurarea accesului la informatiile pretins detinute de acesta impotriva unor magistrati si ofiteri de politie", se arata intr-un comunicat al DNA.

Care sunt elementele continute in Ordonanta de efectuare a urmaririi penale:

In dosarul instrumentat de DIICOT - ST Alba, ofiterului Traian Berbeceanu i s-a imputat in esenta ca, prin prisma atributiilor sale de serviciu ca sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, cu grad de comisar sef, desi a avut cunostinta de savarsirea de fapte de natura penala de catre diverse persoane din raza sa de competenta, nu si-a indeplinit obligatiile de serviciu, folosind informatiile obtinute in interes propriu sau in interesul unor persoane aflate in atentia organelor de urmarire penala.

In acest sens, in sarcina ofiterului s-a retinut ca a inteles sa-si asigure apartenenta la un cerc economico - financiar-politic menit sa-i asigure continuitatea in fruntea institutiei respective, inclusiv prin sponsorizari primite de la acest cerc pentru Inspectoratul de Politie al Judetului Alba si Inspectoratul Scolar Hunedoara.
De asemenea, in sarcina lui Traian Berbeceanu s-a retinut implicarea intr-un alt dosar inregistrat la DIICOT - Serviciul Teritorial Alba Iulia, in sensul ca ar fi atentionat o persoana cu privire la perchezitiile ce urmau a se efectua in lunile mai si octombrie 2012 atat la domiciliul acestuia, la societatea sa, cat si a altor persoane implicate.

In ziua perchezitiei din octombrie 2012, s-a retinut ca masina inculpatului Traian Berbeceanu ar fi fost observata stationand in apropiere de societatea apartinand persoanei atentionate.

Sub un alt aspect, s-a retinut in sarcina lui Traian Berbeceanu ca ar fi dat ajutor unui grup infractional al carui lider era folosit de ofiter in interes propriu, pentru a controla alte grupuri infractionale. In baza acestor elemente s-a dispus retinerea, urmata de propunere de arestare preventiva a lui Traian Berbeceanu pentru presupusa activitate infractionala de o amploare deosebita.

Dupa punerea in miscare a actiunii penale si retinerea inculpatului Berbeceanu Traian din data de 24.10.2013, pe o perioada de 24 de ore, acesta a fost prezentat Curtii de Apel Alba, cu propunere de arestare preventiva, in baza referatului intocmit de procurorul Ioan Muresan, admisa de catre instanta de judecata.

Arestarea preventiva a fost prelungita, dar abia ulterior acestui moment procesual a rezultat ca declaratiile martorilor audiati in cauza se refereau fie la aspecte despre care acestia sustineau ca le-au aflat de la alte persoane, fie se contraziceau, fie relatau aspecte vagi, lipsite de concretete, fara relevanta la nivel probator.
De asemenea, s-a constatat ca s-a omis a se face referire la concluziile unei testari poligraf, care nu erau favorabile sustinerii acuzarii.

Astfel, s-a inlocuit masura arestului preventiv cu masura preventiva a obligarii de a nu parasi tara, pe o durata de 30 de zile, de la 26.11.2013 la 25.12.2013 inclusiv.

Ca urmare a probelor administrate in prezentul dosar al DNA, a rezultat ca, in luna august 2012 procurorul Ioan Muresan i-a solicitat in repetate randuri lui Traian Berbeceanu, sef al B.C.C.O. Alba, sa il numeasca pe ofiterul Alin Munteanu sef al Serviciului de combatere a finantarii terorismului si spalarii banilor ( S.C.F.T.S.B) din cadrul B.C.C.O. Alba.

In urma verificarilor in cadrul serviciului, Traian Berbeceanu a constatat o serie de nereguli privind inregistrarea cauzelor, inclusiv a unor documente clasificate, precum si lipsa din registrul de evidenta a cauzelor penale a datelor privind dosare inregistrate in noiembrie - decembrie 2010, in lucru la ofiterul Alin Munteanu.
In aceste conditii, avand suspiciuni cu privire la Alin Munteanu, Traian Berbeceanu a refuzat solicitarea procurorului Ioan Muresan.

Aspectele mentionate mai sus, care periclitau pozitiile functionarilor publici, precum si interesele unor persoane din anturajul acestora, sustine DNA, i-au determinat pe procurorii DIICOT Muresan Ioan si Cean Nicolaie, impreuna cu ofiterul de politie Muntean Alin, din cadrul BCCO Alba, sa conceapa un plan prin care, folosindu-se de prerogativele si atributiile functiilor detinute, sa obtina, in mod injust, denigrarea si decredibilizarea ofiterului de politie Traian Berbeceanu, retragerea avizului de politie judiciara detinut de acesta, precum si inlaturarea ofiterului din dosarele pe care le instrumenta.

Astfel, in acest context a rezultat ca, incepand cu luna mai 2013, in mai multe dosare de urmarire penala aflate pe rolul DIICOT - Serviciul Teritorial Alba, procurorii DIICOT Ioan Muresan si ofiterul de politie judiciara Alin Muntean au directionat declaratiile unor invinuiti si martori audiati in aceste cauze, fara legatura cu obiectul cauzelor si fara existenta vreunei sesizari scrise, catre persoana lui Traian Berbeceanu, evidentiindu-se o actiune concertata pentru obtinerea, in orice mod, de date sau indicii privitoare la implicarea acestuia in fapte de natura penala.

Pentru a obtine acele declaratii de la invinuiti, ofiterul Muntean Alin a facilitat persoanelor audiate, aflate in stare de arest preventiv, comunicarea cu membrii familiei sau cu alte persoane apropiate
si utilizarea unor telefoane mobile fara supraveghere.

O alta categorie de declaratii ce au fost utilizate de Muresan Ioan in sustinerea acuzarii au constituit-o cele luate unor persoane aflate in relatii vadite de dusmanie cu Traian Berbeceanu (persoane cercetate de acesta, persoane arestate in urma actiunilor BCCO).

Acestea au fost completate de o serie de procese-verbale de investigatii, intocmite preponderent in perioada august-octombrie 2013, de ofiterul Muntean Alin, care era si ofiter de caz, continand aspecte neverificabile din perioada 2011-2012 privitoare la pretinse legaturi ale lui Berbeceanu Traian cu persoane cercetate, aspecte care, daca ar fi fost reale, ar fi trebuit raportate in acea perioada de catre cei ce le-au cunoscut.
De asemenea, ofiterul de politie Alin Muntean a intocmit mai multe procese-verbale avand ca obiect constatari ale unor legaturi infractionale rezultate din listinguri ale unor posturi telefonice sau din supravegheri operative, prezentand date trunchiate, cu scopul de a sugera anumite filiere de transmitere de catre Traian Berbeceanu a unor informatii catre mediile infractionale.

Referitor la invinuirea adusa lui Berbeceanu Traian, de a fi informat o anumita persoana despre perchezitia din 10.05.2012, a rezultat ca postul telefonic mentionat de procurorul Ioan Muresan in referatul cu propunere de arestare ca fiind al persoanei atentionate nu apartinea acesteia, ci era utilizat de o alta persoana.

In ce priveste invinuirea de a fi informat aceeasi persoana despre efectuarea, in data de 8.10.2012, a unei perchezitii domiciliare, referatul cu propunere de arestare intocmit de Muresan Ioan contine o expunere de date neconcludente pentru cauza.

A mai rezultat ca martorii ar fi fost indemnati sa dea astfel de declaratii defavorabile lui Berbeceanu Traian, cu promisiunea ca li se va usura situatia juridica in anumite cauze penale, dar nu ca beneficiu legal, ci dandu-li-se de inteles ca "nu vor mai avea probleme".

Din actele prezentului dosar a mai rezultat ca suspectul Cean Nicolaie, care pana in vara anului 2013 a functionat ca procuror in cadrul DIICOT-ST Alba, a pus la dispozitie procurorului anchetator Muresan Ioan si ofiterului de politie Muntean Alin, in intelegere cu acestia, martori dispusi sa dea declaratii impotriva lui Berbeceanu Traian si a transmis catre persoane ce urmau a fi audiate promisiunea ca, daca vor accepta sa faca afirmatii in sensul inculparii lui Berbeceanu Traian, nu vor mai avea probleme in anumite dosare; de asemenea, Cean Nicolaie a manipulat anumiti martori prin furnizarea catre acestia, anterior audierii lor, a unor informatii nereale, pe care acestia, intrebati fiind, sa le expuna procurorului anchetator.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























16188 vizualizari

  • +30 (30 voturi)    
    in sfarsit (Miercuri, 19 martie 2014, 16:00)

    idiot-platitor-de-taxe [utilizator]

    DIICOT Alba era o cloaca de ultima speta prin prisma acestor personaje. E trist ca au reusit sa-l tina in puscarie fix pe omul asta, e o palma grea data eforturilor celor care-s inca cinstiti in aceste structuri.

    Chiar si acum, 5 luni mai tarziu, salut si felicit DNA-ul pentru ca s-a apucat de treaba in acest dosar care, parerea mea, trebuie rezolvat rapid si elegant, ca sa indrepte, ce se mai poate indrepta.

    Intamplarea asta ii va face pe multi sa cracneasca atunci cand ar trebui sa infaptuiasca actul de justitie de frica sa nu ajunga in situatia lui Berbeceanu (o luna de puscarie, nevinovat).
    • +17 (17 voturi)    
      Dimpotrivă ! (Miercuri, 19 martie 2014, 20:01)

      Fisherman [utilizator] i-a raspuns lui idiot-platitor-de-taxe

      Oameni ca Berbeceanu nu pot fi îngenunchiați cu ușurință; ei vor ieși din aceste încercări mult mai motivați.

      Experiența câștigată în cazul Traian Berbeceanu va fi fructificată și în celelalte direcții județene astfel încât dacă există și alții ca alde Mureșan, Muntean și Cean atunci ei vor fi demascați.

      Treptat, pas cu pas, bărbații adevărați ai României vor reuși să ocupe locurile care li se cuvin.
    • +3 (9 voturi)    
      E trist (Miercuri, 19 martie 2014, 20:35)

      The Special One [utilizator] i-a raspuns lui idiot-platitor-de-taxe

      Ca primul lucru care un procuror face e sa ceara arestare preventiva la orice inculpat, si mai trist ca judecatorii ignora prezumtia de vinovatie si toti inculpatii sa stea in puscarie pana la verdict

      Acuma cine plateste pt ca un om nevinovat a stat in puscarie?
  • +28 (28 voturi)    
    Caracatita (Miercuri, 19 martie 2014, 16:06)

    catalin72 [utilizator]

    Trist,cit de josnic poate sa fie cineva ca,polist fiind ,sa-si tradeze un coleg in favoarea infractorilor !
  • +30 (30 voturi)    
    Cinste si Respect (Miercuri, 19 martie 2014, 16:17)

    KostasP [utilizator]

    Pt toti oamenii corecti din DNA, Politie, Justitie si nu numai care redau speranta romanilor. Acestia sunt eroii nostri contemporani. Fara ei Romania ar fi pierduta pt totdeauna.
  • +21 (21 voturi)    
    in sfarsit... (Miercuri, 19 martie 2014, 16:18)

    un om [utilizator]

    poate se face lumina in cazul asta, cunosc cateva cazuri in care procurorii sterg pe jos cu polititstii corecti - e inacceptabil!
  • -19 (19 voturi)    
    cu alte cuvinte.. (Miercuri, 19 martie 2014, 16:29)

    pehash [utilizator]

    ala tot vinovat e, dar a venit "curatenia de primavara" pe la ministerul de interne si mafiotii isi platesc politele.. mai ramane sa aflam ca si Catalin Voicu era de fapt lebada si totul a fost o inscenare..
  • +15 (15 voturi)    
    buna treaba (Miercuri, 19 martie 2014, 16:34)

    Consonant [utilizator]

    Sper sa fie trimisi la racoare mafiotii astia. Pregatiti sapunul, sunteti asteptati cu caldura.
  • -23 (23 voturi)    
    peste 50% (Miercuri, 19 martie 2014, 16:38)

    merlin3 [utilizator]

    din useri vor citi Traian Basescu in titlu
  • +21 (21 voturi)    
    caracatita (Miercuri, 19 martie 2014, 17:02)

    veto [utilizator]

    Ma bucur ca incet, incet se va face dreptate , cata nesimtire , cand avem atatea persoane corupte si nu se ocupa de ele in shimb fabrica ei la cei care nu vor sa intre in gasca lor ordinara , insitutiile statului trebuiesc deratizate.
  • +10 (14 voturi)    
    Provincia... (Miercuri, 19 martie 2014, 18:55)

    cititor9 [utilizator]

    In general in provincie se face cu greu dreptate.
    Si dupa cum observam DNA-ul merge doar la nivel central si in 2-3 judete (Arges, Prahova si parca Cluj).
    In rest e cam liniste si pace.
    E clar ca daca la Prahova e o retea de mafioti la CJ, cam la fel e in aproape toate judetele.
    Ramane de vazut daca T. Berbecaru e singurul curajos si cinstit din judetul ala (apropo, nu e un judet de mitici...).
    DIICOT-ul local si DNA-ul local nu puteau face chiar orice fara politie si judecatori, deci e clar ca sunt multi implicati.
    • +4 (4 voturi)    
      Unde-s banii mulți ? (Miercuri, 19 martie 2014, 20:18)

      Fisherman [utilizator] i-a raspuns lui cititor9

      București, Ilfov, Prahova, Argeș, Vâlcea, Constanța

      Dacă vrem să aflăm pe unde scârțâie căruța guvernului una dintre surse poate fi http://cursdeguvernare.ro/
  • -15 (17 voturi)    
    cand (Miercuri, 19 martie 2014, 22:17)

    evoque [utilizator]

    se ajunge la papici si morar, fruntea facaturilor???
    • +3 (3 voturi)    
      stai jos.... (Joi, 20 martie 2014, 2:22)

      Capatu` satului [utilizator] i-a raspuns lui evoque

      ca la drept nu te pricepi,
      pune mana pe cartea de drept si dupa aia mai vorbim - sau poate rolu` de postac de serviciu nu permite efortu` intelectual al lecturarii unei carti;

      ceea ce s-a intamplat cu Berbecaru este foarte grav, ce`au pazit judecatorii care au emis si confirmat legalitatea unor mandate de arestare, unii inclusiv de la curti de apel (astia se presupune ca au ceva experienta); Berbecaru TREBUIE sa faca plangere la CEDO;

      interesant ca DNA nu a utilizat aceleasi metode in cazul sefilor lui Berbecaru...
      • -4 (4 voturi)    
        Poate ca (Joi, 20 martie 2014, 8:25)

        evoque [utilizator] i-a raspuns lui Capatu` satului

        nu ma pricep la drept, insa in ce conditii poti sa te adresezi la cedo?? specialistule.
    • +4 (4 voturi)    
      Ai corupti in familie? (Joi, 20 martie 2014, 7:55)

      UnOarecare [utilizator] i-a raspuns lui evoque

      Ca prea ii urasti pe procurori care au inceput curatenia Romaniei.
      Mi-e mila de tine...
      • -4 (4 voturi)    
        daca (Joi, 20 martie 2014, 8:32)

        evoque [utilizator] i-a raspuns lui UnOarecare

        hotnews ar fi un loc cu adevarat liber, as putea sa iti spun mai multe in privinta procurorilor care fac curatenie si cat de curati sunt ei. Insa atunci cand anumite lucruri nu se pot spune le spune timpul, exact ca si in cazul lui berbeceanu, care in momentul arestarii a fost facut de pleiada de postaci propagandisti in toate felurile. Eu il cunosc personal, e drept nu foarte bine si il cunosc la momentul intrarii lui in politie, nu o fi nici berbeceanu usa de biserica insa fata de ce jigodisme a suportat de la pleiada de procurori care fac curatenie dupa cum vor si dupa cum primesc ordine, e mult peste. Sa va fie mila de voi creduli, naivi care in curand o sa fiti foarte dezamagiti, insa o sa va fie create conditiile sa credti in altceva, pe principiul crede si nu cerceta.
        • +2 (2 voturi)    
          ! (Joi, 20 martie 2014, 9:45)

          melcul_naravas [utilizator] i-a raspuns lui evoque

          "Crede si nu cerceta" nu exista, a fost inventat de comunisti. Iisus a zis:" Fericiti cei ce n-au vazut si au crezut" si se referea la cu totul altceva.
          • -2 (2 voturi)    
            pai (Joi, 20 martie 2014, 11:08)

            evoque [utilizator] i-a raspuns lui melcul_naravas

            tocmai asta este eu nu am facut referire la sfintele scripturi.
        • +2 (2 voturi)    
          Ma leshi? (Joi, 20 martie 2014, 11:05)

          UnOarecare [utilizator] i-a raspuns lui evoque

          As pune pariu ca nu-s usa de biserica nici unii, doar s-au ciocnit doua gasti de cocalari aflati in slujba la stat.
          • -2 (2 voturi)    
            foarte (Joi, 20 martie 2014, 11:10)

            evoque [utilizator] i-a raspuns lui UnOarecare

            probabil, insa de ce accepta cetatenii acestei tari sa fie condusi de gasti?
            • +2 (2 voturi)    
              Pentru ca avem prea multi prosti inculti (Joi, 20 martie 2014, 11:28)

              UnOarecare [utilizator] i-a raspuns lui evoque

              si necivilizati, unul din efectele "oranduirii socialiste" aduse de Rusia sovietica pe aceste meleaguri...
              • -2 (2 voturi)    
                tocmai (Joi, 20 martie 2014, 12:03)

                evoque [utilizator] i-a raspuns lui UnOarecare

                ai exemplificat.
                • +1 (1 vot)    
                  Nu te-am indicat dar daca te simti... (Joi, 20 martie 2014, 12:33)

                  UnOarecare [utilizator] i-a raspuns lui evoque

                  mi-e mila de tine.
                  Sincer!
        • +2 (2 voturi)    
          /// (Joi, 20 martie 2014, 12:16)

          hmara [utilizator] i-a raspuns lui evoque

          pai nu e liber, din moment ce scrii atatea bazaconii si mai si apar.
          Te poti duce pe celelalte site-uri de stiri on-line, de preferinta cele ale a3. Acolo vei avea multe like-uri.
          Mare e gradina.
    • +2 (2 voturi)    
      /// (Joi, 20 martie 2014, 12:14)

      hmara [utilizator] i-a raspuns lui evoque

      badea sau gadeo, bati campii ca de-obicei.
      Chiar nu te-ai plictisit?
      Mai citeste si tu o carte, mai fa un cornet.
      Lasa a3, ca bolunzesti.
      • 0 (0 voturi)    
        atunci (Joi, 20 martie 2014, 15:51)

        evoque [utilizator] i-a raspuns lui hmara

        de ce citesti, ce scriu?!! sarcina de serviciu, vad ca urmaresti si antenele :))
  • +4 (4 voturi)    
    Contactat telefonic de Antena 3, Traian Berbeceanu (Joi, 20 martie 2014, 10:55)

    iulivalsav [utilizator]

    Oare nu le este rusine celor de la latrina3 sa-l contacteze telefonic pe Berbeceanu? Cand a fost arestat pe crawl-ul lor era scris mare ,,Politistul decorat de Traian Basescu a fost arestat''.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by