8 din 41: Care sunt sefii de Consilii Judetene urmariti penal sau judecati pentru coruptie

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Miercuri, 15 ianuarie 2014, 19:33 Dosare Anticoruptie


Penalii de la sefia CJ-urilor
Foto: Colaj foto
Nicusor Constantinescu, influentul baron local din Constanta, este ultimul dintr-o lista lunga a sefilor de Consilii Judetene urmariti penal sau trimisi in judecata. Nu mai putin de opt presedinti de CJ-uri din tara sunt urmariti penal sau judecati deja in instanta pentru coruptie, unii chiar in mai multe dosare. In plus, in cazul unora s-au pronuntat deja primele sentinte si primele condamnari. Mai mult, unul dintre cei mai influenti sefi de judet din ultimii zece ani a ajuns in fata Instantei Supreme si este judecat pentru frauda, insa, intre timp, a ajuns pe pozitia numarul doi in actualul guvern.

Sefii CJ urmariti penal

Nicusor Constantinescu, ridicat de procurori
Foto: Captura Youtube.com
Nicusor Constantinescu, baron local PSD si presedintele Consiliului judetean Constanta la al treilea mandat, a fost ridicat miercuri, cu scandal, de catre procurorii DNA intr-un dosar in care este acuzat de abuz in serviciu si plati ilegale in valoare de 5 milioane de euro.

Pe langa acest dosar, Constantinescu ami este trimis in judecata intr-un alt caz de coruptie.  In dosarul "Retrocedarile Ilegale", aflat pe rolul instantelor inca din 2008, Nicusor Constantinescu este acuzat, la pachet cu Radu Mazare si alte 35 de persoane (angajati ai institutiilor publice, notari, oameni de afaceri, samsari de terenuri etc.) ca ar fi pagubit statul cu 114 milioane de euro prin retrocedarea ilegala a circa 100 de hectare de teren situat in Constanta.

In plus, in aprilie 2013, Constantinescu a fost declarat incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate (ANI) care sustine ca seful CJ Constanta s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 20.06.2008 - 23.03.2009, intrucat a detinut, simultan, atat functia de Presesedinte al Consiliului Judetean Constanta cat si calitatea de reprezentant al Judetului Constanta in Adunarea Generala a Actionarilor in cadrul S.C. RAJA S.A. Constanta.

Ion Prioteasa - seful CJ Dolj - saltat si el de DNA

Ion Prioteasa
Foto: CJ Dolj
In decembrie 2013, procurorii DNA au saltat un alt baron local, seful CJ Dolj, Ion Prioteasa.

DNA a inceput urmarirea penala fata de presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, vicepresedintele institutiei Cristinel Iovan si doi sefi serviciu in dosarul privind atribuirea, in conditii presupus nelegale, a unor contracte finantate din fonduri locale si europene.

Sefii CJ trimisi in Judecata

Constantin Nicolescu - baronul PSD de Arges cu doua dosare la activ si cu doua condamnari nedefinitive

Constantin Nicolescu
Foto: Agerpres
Un alt mare baron local al PSD este presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu. Seful de la CJ Arges este cunoscut ca unul dintre cei mai influenti baroni locali, insa in ultimii ani acesta s-a ales cu doua dosare de coruptie, in ambele fiind acuzat de procurori ca ar fi directionat bani europeni catre lucrari fictive.

In dosarul "Zeus 1 (bani europeni pentru scoli)", baronul PSD Constantin Nicolescu este acuzat ca a luat mita 60 de mii de euro de la omul de afaceri Cornel Penescu din Pitesti si ca ar fi luat ilegal alte 900 de mii de euro din fonduri europene pentru reabilitarea a patru scoli in judet, lucrarile fiind realizate de compania Zeus SA, o firma de casa a PSD. Nicolescu a si fost arestat preventiv in ianuarie 2011, iar la aflarea deciziei de arest, Nicolescu a lesinat si a fost dus de urgenta la Bucuresti unde a fost operat pe cord deschis.

In acest dosar, Nicolescu a fost deja condamnat de doua ori, lupta finala ducandu-se in prezent la Inalta Curte. In ultima condamnare, Nicolescu a primit o pedeapsa de 3 ani si 4 luni de inchisoare cu executare.

In dosarul "Zeus 2 (bani europeni pentru poduri)", Nicolescu a fost trimis in judecata pentru fraudarea de fonduri europene - circa 1 milion de euro - destinate reconstructiei a doua poduri despre care CJ a atestat ca fusesera afectate de inundatiile din primavara si vara anului 2005. In realitate insa, dupa cum sustin procurorii DNA, indundatiile nu afectasera constructiile, iar firma care s-a ocupat de reabilitare a fost aceeasi ZEUS SA, firma de casa a PSD, implicata si in celalalt dosar de coruptie.

Bunea Stancu, seful CJ Braila, trimis in judecata in dosarul "Mita la PSD"

Ioan Niculae si Gh. Bunea Stancu
Foto: Hotnews
Gheorghe Bunea stancu, baronul PSD de Braila, presedintele CJ, a fost trimis in judecata alaturi de omul de afaceri Ioan Niculae in dosarul "Mita la PSD". In acest dosar, procurorii anticoruptie acuza ca Bunea Stancu, in calitate de presedinte al organizatiei PSD Braila, ar fi facut trafic de influenta pentru 1 milion de euro de la omul de afaceri Ioan Niculae pentru campania prezidentiala a lui Mircea Geoana din 2009.

Pe 20 noiembrie, Bunea Stancu si Ioan Niculae au fost achitati, in prima instanta de catre Judecatoria Sectorului 1.

Oprisan, campionul dosarelor intarziate - peste 2.700 de zile de judecata in dosarul de coruptie "Caprioara"

Marian Oprisan
Foto: Rompres
Unul dintre cei mai influenti baroni locali din Romania este judecat intr-un dosar de coruptie de mai bine de 2.700 de zile. Marian Oprisan, lider PSD si seful CJ Vrancea este judecat in dosarul "Caprioara" inca din 2006, iar o prima sentinta in acest caz inca nu a venit.

In schimb, dosarul in care procurorii il acuza pe Oprisan ca ar fi folosit ilegal fondurile CJ pentru achizitionarii unui complex turistic si pentru diferite actiuni de protocol a fost mutat in repetate randuri de la o instanta la alta.

Borboly Csaba, seful CJ Harghita, judecat pentru abuz in serviciu

Borboly Csaba
Foto: Facebook
In septembrie 2013, procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a presedintelui Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, alaturi de alte 12 persoane. Printre acuzatiile aduse lui Borboly se numara abuz in serviciu contra intereselor publice in forma continuata si calificata si fals intelectual.

Din ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurorii DNA rezulta ca Borboly Csaba a dispus in mod nelegal si nejustificat, in luna decembrie 2010, decontarea sumei de peste 1,8 milioane de lei in favoarea constructorului SC STRAVIA GROUP SRL pentru o serie de lucrari de reabilitare a unui drum judetean. Plata s-a facut in conditiile in care preturile firmei care a castigat licitatia erau cu mult mai mari decat cele ale firmei excluse din procedura de licitatie, in care dirigintele de santier nu a fost de acord cu acceptarea la plata a lucrarilor si in conditiile in care proiectul initial nu fusese respectat in ce priveste grosimea asfaltului si nici nu exista o dispozitie de modificare a acestui proiect. Prejudiciul produs in dauna judetului Harghita prin aceasta activitate este evaluat la suma de peste 620 de mii de lei si un folos material echivalent pentru SC STRAVIA GROUP SRL.

Ioan Cindrea, seful CJ Sibiu - trimis in judecata pentru conflict de interese


Ioan si Amalia Cindrea, la cununia civila (2008)
Foto: Agerpres
Un alt sef de consiliu judetean trimis in judecata este cel de la Sibiu - Ioan Cindrea. Pe numele acestuia procurorii de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie au inceput urmarirea penala pentru un presupus conflict de interese din vremea cand era deputat. 

Concret, actualul presedinte al Consiliului Judetean Sibiu, este acuzat ca pentru ca in perioada 05.10.2009-01.02.2011, deputat PNL fiind in Parlamentul Romaniei, a propus si a avizat angajarea in cadrul biroului sau parlamentar a sotiei sale.

Fostul deputat PSD a contestat la Curtea de Apel Alba decizia ANI, iar instanta de judecata i-a dat dreptate pe 21 martie 2012. Recursul se judeca in prezent la Inalta Curte.

Seful judetului Botosani, in instanta pentru fals intelectual si uz de fals

Florin Turcanu
Foto: Camera Deputatilor
Florin Turcanu, seful liberal al Cj Botosani, a fost trimis in judecata de DNA pentru fals intelectual si uz de fals pentru fapte din perioada cand era deputat.

Procurorii sustin ca Turcanu, in calitate de presedinte al PNL Botosani, a exclus fraudulos din partid mai multi membri ai organizatiei, pentru a-i inlocui cu persoane agreate de el in functii de consilier local sau judetean.

Procesul s-a judecat pana in 2012 la Inalta Curte, insa dupa alegerea lui Turcanu in fruntea CJ-ului, dosarul a fost stramutat la Judecatoria Botosani acolo unde inca se judeca pe fond.

Liviu Dragnea - baronul de Teleorman judecat pentru frauda, ajuns vicepremier in actualul guvern

Liviu Dragnea
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei
Actualul vicepremier Liviu Dragnea este trimis in judecata in dosarul fraudarii referendumului pentru fapte de coruptie din perioada in care era presedintele Consiliului judetean Teleorman. 

Dragnea este acuzat de procurorii DNA ca ar fi pus la punct un sistem national de influenta prin care ar fi fraudat votul la referendumul din 29 iulie 2012 de demitere a presedintelui Traian Basescu. Potrivit procurorilor anticoruptie, Dragnea ar fi folosit zece metode pentru fraudarea votului, printre care votul multiplu, turismul electoral si falsificarea de semnaturi.

Dosarul se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitiei din octombrie 2013.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























13526 vizualizari

  • +35 (37 voturi)    
    Si evident (Miercuri, 15 ianuarie 2014, 20:20)

    ctrlm [utilizator]

    toti au fost numiti de cel mai cinstit guvern.
    • +25 (27 voturi)    
      Unu si unu! (Miercuri, 15 ianuarie 2014, 20:46)

      , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui ctrlm

      Numai... porumbei albi!
      Si neprihaniti!
      • +15 (17 voturi)    
        Saracii...unu' mai gusat ca altul! (Miercuri, 15 ianuarie 2014, 22:56)

        roman diaspora [utilizator] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

        Acesti indivizi trebuie sa plateasca. Sa li se calculeze salariile de pe ultimii 20 de ani, lor si familiilor lor si restul sa fie confiscat. Tot ce nu poate fi justificat e furat sau insusit pe nedrept, coruptie.
        • +8 (10 voturi)    
          Imaginati-va (Joi, 16 ianuarie 2014, 4:14)

          Redactia HotNews [utilizator] i-a raspuns lui roman diaspora

          o celula cu 8 paturi.
        • +11 (11 voturi)    
          Eu inca astept... (Joi, 16 ianuarie 2014, 7:14)

          AK-47 [utilizator] i-a raspuns lui roman diaspora

          ...sa se bage legea cu confiscarea averii ce nu poate fi justificata.
          Ca la americani: orice suma mai mare de 10.000 $ depusa sau transferata intr-un cont bancar, este controlata si verificata de FISC. Nu poti sa justifici, ti se confisca, apoi, esti dat pe mana procurorilor ptr aflarea provenientei banilor.
          Simplu.
          Pe cand si la noi ?!?! Pe cand ?
          • +7 (7 voturi)    
            CAT DE REPDE (Joi, 16 ianuarie 2014, 9:34)

            paolalaan [utilizator] i-a raspuns lui AK-47

            Da se va baga aceasta lege ,va aparea in curand PARCHETUL EUROPEAN si uite asa nu vor mai scapa!lege egala pt toti confiscarea extinsa a averii nejustificate!Adica si banii sau imobilele puse pe frati surori fii fiice veri etc
      • +5 (7 voturi)    
        Sfanta Shesime 666 (Joi, 16 ianuarie 2014, 9:08)

        un domn [utilizator] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

        numai unu si unu ashtia 6...evident victime ale lui Base si protagonistii platoului gazduit in Latrina 3 de Pastorul Gadea si Epic Mircea Shpagat !
    • +13 (13 voturi)    
      Ba (Miercuri, 15 ianuarie 2014, 22:03)

      max# [utilizator] i-a raspuns lui ctrlm

      au fost votați de popor uninominal chiar. "Le știe" poporul ăsta cu criteriile de selecție, nu?
    • +7 (7 voturi)    
      dap, cinstiti cu totii (Joi, 16 ianuarie 2014, 0:38)

      Pink Z [utilizator] i-a raspuns lui ctrlm

      AMR 33... hai ca se poate !
    • -1 (1 vot)    
      Nici unul din PDL !!!!????? (Joi, 16 ianuarie 2014, 17:52)

      Bambina [utilizator] i-a raspuns lui ctrlm

      Tot evident este ca sunt din USL ! Numiti de "cel mai cinstit guvern" si bagati la "zdup" de cele mai hulite persoane...cum ar fi Basescu si compania lui de "cinstiti" !
  • -8 (18 voturi)    
    off (Miercuri, 15 ianuarie 2014, 20:47)

    Mazeta [utilizator]

    Cam multă corupție în România. Când începe reformarea statului??
    • +17 (21 voturi)    
      Cand cei ca tine... (Miercuri, 15 ianuarie 2014, 21:24)

      Alius [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      ... o sa dispara.. Probabil peste o generatie-doua.
    • +4 (4 voturi)    
      Exact... (Joi, 16 ianuarie 2014, 10:17)

      JestersTear [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      Cand toata coruptia va fi "off" si nu "on and high" cum este acum.
  • +13 (13 voturi)    
    preşedinţi CJ (Miercuri, 15 ianuarie 2014, 21:04)

    bogdanenescu [utilizator]

    Nu uitaţi de foştii preşedinţi, actuali parlamentari:

    http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-esential-16250200-senatorul-psd-victor-mocanu-fost-trimis-judecata-procurorii-dna.htm
  • +11 (13 voturi)    
    no divin justice! (Miercuri, 15 ianuarie 2014, 21:07)

    salvador [utilizator]

    uneori nu poti ramane ponderat si ajungi sa iti doresti sa vezi politicieni murind de foame, oricat incerci sa speri ca nu se poate mai rau.. vine un damnitar..si mai inlocuieste un dusman, bine ca au scapat si de cel din garda financiara! la cat mai multe razbunari! :) vin si ale noastre....
  • +15 (15 voturi)    
    rușine (Miercuri, 15 ianuarie 2014, 21:12)

    newshot [utilizator]

    8 din 41 ?!! cred ca e cam mult.... 20% nu? intr-o țara cu adevărat civilizată nu există așa ceva.
    HAI CU TOȚI LA VOT!.. (un vot adevărat- responsabil)
    Din cauza asta vroiau superimunitate.
    imi este rușine.
    • -2 (2 voturi)    
      Cu cine votezi tu ametitule??? (Joi, 16 ianuarie 2014, 17:56)

      Bambina [utilizator] i-a raspuns lui newshot

      Ai cu cine vota din PDL, Miscarea Populara si alte opozitii rasuflate??? Nu ai mai ametitule !!!! Vei vedea la vot !
  • +11 (11 voturi)    
    se poate (Miercuri, 15 ianuarie 2014, 21:13)

    silviust [utilizator]

    Sper ca în curând să puteţi scrie un articol foarte scurt despre şefii de CJ care nu sunt urmăriţi penal.
    • 0 (0 voturi)    
      presedintii CJ urmariti penall.j (Joi, 16 ianuarie 2014, 11:52)

      proletara [utilizator] i-a raspuns lui silviust

      la Prahova inca nu este urmarit penal, mircea Cozma. Fiica, ginerele si fiul lui parlamentarul de Mizil , au colaborat cu Pavaleanu fara sa stie seful ?? Nu se poate, baronul stie tot ce misca in tara asta .. Cat despre Sfii i de CJ care-si fac treaba cinstit .. noi , postacii, stim bine , acolo unde traim si muncim, cine este cinstit. De ce nu spuneti , fratilor, la noi in judetul X, avem un Sef de CJ nemaipomenit ! Se numeste YZ si a facut, pentru comunitatea noastra n+1 proiecte ..Sa ne traiasca .. Scrieti aici ..sa stie lumea ca sunt si oameni corecti ..poate se contamineaza si Baronii de mai sus ..si se rusineaza..si merg la racoare ..cu fruntea sus ..
  • -10 (12 voturi)    
    cati pedelisti (Miercuri, 15 ianuarie 2014, 21:29)

    ChristianCiocan [utilizator]

    as fi vrut sa vad si baroni pedele urmariti si pe vremea lui boc
    • +8 (8 voturi)    
      Stai linistit (Miercuri, 15 ianuarie 2014, 21:56)

      MalaEducacion [utilizator] i-a raspuns lui ChristianCiocan

      Erau si atunci, dar asta nu face mai putin grava situatia de acum.
    • +10 (10 voturi)    
      gogule, o lamurire (Miercuri, 15 ianuarie 2014, 22:04)

      mircearh [utilizator] i-a raspuns lui ChristianCiocan

      astia pe care ii vezi azi ca au dosare , erau si pe vremea lui Boc si posibil cu foarte multa vreme inainte.
      Pentru ca seful CJ e un baron, in sens ierarhic social . Ei considera ca merita aceasta functie pe viata si trec prin vremuri de diferite culori politice, ca voda prin loboda. Ei sunt baroni pe viata si titlul e sacru si ereditar.

      Asa ca nu mai ofta melancolic dupa baronii lui Boc, ca nu Boc a inventat baronul ci PSD, si asta prin anii 90, nu din 4 in 4 ani.
    • +3 (3 voturi)    
      pai pe unul il vezi la PNL si e FRUNZAVERDE (Joi, 16 ianuarie 2014, 10:33)

      fosta zoezoe [utilizator] i-a raspuns lui ChristianCiocan

      altul e Dragnea care e la PSD. Ei au dosare din vremea pdl, provin din pdl si s-au cuibarit la psd pentru ca e singurul partid care le da GARANTII (cum vedem ii apara si cand justitia spune altceva) cata vreme cotizeaza-ca-i apara de oricine si orice !
  • -11 (11 voturi)    
    echidistanta!!! (Miercuri, 15 ianuarie 2014, 22:47)

    EpuranAmalia [utilizator]

    Nu vi se pare ciudat ca Basescu (cu imunitatea lui inventata ) ,Udrea,,Videanu,etc. nu au nici o problema de gasisti nesimtiti!
  • +6 (6 voturi)    
    haideti haideti! (Joi, 16 ianuarie 2014, 0:18)

    eek [utilizator]

    Cautati mai bine dragi procurori ca de Prahova nu ati zis nimic si ar fi atatea de zis!
    • +1 (1 vot)    
      eek (Joi, 16 ianuarie 2014, 12:00)

      proletara [utilizator] i-a raspuns lui eek

      La Cj Prahova trebuie un articol separat..El e cel mai mare, nu-l poti pune alaturi de astia micuti !
  • +7 (7 voturi)    
    Un primar ales ca la New York! (Joi, 16 ianuarie 2014, 1:27)

    MihaiDumitru [utilizator]

    Limitarea prin lege la maxim doua, a numarului de mandate pentru functia de primar sau presedinte de judet ar fi o solutie buna si legala de a scapa de clanurile de politicieni, dedulciti la banul statului. Poate hotnews.ro sa faca o campanie in acest sens? ( Asa este de exemplu la New York!)
    • 0 (0 voturi)    
      si nu numai ! (Joi, 16 ianuarie 2014, 12:05)

      proletara [utilizator] i-a raspuns lui MihaiDumitru

      Eu stau in Franta si garantez ca aici au parte de un singur mandat ..dupa care adio ..Si in Norvegia, Finlanda ..la fel. La noi primarii ies la pensie din post, iar sefii CJ nu lasa ciolanul pana nu sunt prinsi de DNA !
  • +3 (3 voturi)    
    BARONII TARII (Joi, 16 ianuarie 2014, 7:59)

    sai957 [utilizator]

    Acesti nesimtiti, trebuie sa fie condamnati definitiv ,la ani grei de puscarie ,luata toata averea pana in a 7-a spita de neam ,recuperate pagubele inegral,si eliminati definitiv din viata politica a Romaniei.
  • +4 (4 voturi)    
    Vreau să-i văt pe toţi (Joi, 16 ianuarie 2014, 9:06)

    Alistar44 [utilizator]

    DNA - salvarea noastră. Pentru că s-a opus arestării şi a sfidat DNA-ul cer şi o pedeapsă suplimentară pe lângă ceeace a furat.
    Mare neruşinat !
    • 0 (0 voturi)    
      Nicusor Constantinescu (Joi, 16 ianuarie 2014, 12:10)

      proletara [utilizator] i-a raspuns lui Alistar44

      si Mazare sunt o rusine a natiunii romane . Sa li se confiste averile daca mai sunt in tara ! Felicitari DNA!! Meritati recunostinta noastra ..intr-o realitate care nu ne mai da nici o speranta ! Toata familia a plecat din Romania de sila si disperare..Vom reveni cand mizeria morala si materiala nu va mai exista!!
  • +4 (4 voturi)    
    era si cazul (Joi, 16 ianuarie 2014, 9:11)

    paolalaan [utilizator]

    bineinteles ca multi sunt cu musca pe caciula cu milioanele furate .de aia au fortat sa se schimbe legile ca ei sa scape!ba sa nu scape deloc si ceea ce au furat sa fie confiscat!asta e cel mai cinstit guvern!UN GUVERN AL HOTILOR CARE SE APARA INTRE EI!De aia il urassc de moarte pe base ca a dat drumul justitiei sa si faca treaba!
  • +3 (3 voturi)    
    de aia (Joi, 16 ianuarie 2014, 9:32)

    paolalaan [utilizator]

    de aia ilustrii nostri parlamentari fac comisii personalizate in speranta ca vor gasi bube si-n capul lui base dade dade l-or dovedi ,nu de alta da ca sa scape si ei!o sleahta de incompetenti hoti la drumul mare nu pot crede ca nu toata lumea fura ca ei!si in loc sa se preocupe de binele tarii de somaj ,crestere economica ,in loc sa faca legi drepte egale pentru toti ,ei cauta nod in papura fac legi pentru ei si de popor ii doare undeva!TREZITI-VA ,OAMENI BUNI ,AVETI GRIJA CE VOTATI!NU MAI LASATI MAFIA SA NE DISTRUGA DE TOT!
    • +1 (1 vot)    
      tot asa nu concep ca nu Basescu da zilnic (Joi, 16 ianuarie 2014, 10:42)

      fosta zoezoe [utilizator] i-a raspuns lui paolalaan

      ordine : cine sa fie condamnat, cine sa fie arestat, ce dosare sa fie dechise sau inchise.Pentru ca asa au facut si vor face ei dupa ce or sa puna in justitie peste tot alde grajdani ca nitu si bordea.
    • 0 (0 voturi)    
      Disperat MESAJ ! (Joi, 16 ianuarie 2014, 12:21)

      proletara [utilizator] i-a raspuns lui paolalaan

      Adevarat mesaj..dar cine-l aude , stimata doamna ? Noi postam aici, spunem lucrurilor pe nume, comunicam si speram sa citeasca toti romanii ! Din pacate accesul la informare corecta nu-l au dacat putini romani ! Televiziuni care intoxica si spala creerele oamnelor, EDUCATIA , este subfinantata premeditat. Un popor educat nu s-ar lasa pacalit de niste mascarici mincinosi si furaciosi ! Saracia atrage mizerie morala..si asta doreste majoritatea politicienilor ! Daca un politician face nota discordanta cu majoritatea corupta, este marginalizat, izolat, exclus ! Tineretul educat, bune pregatit profesional de ce a plecat in alte tari ?? Aici nu au loc de gastile organizate mai bine decat teroristii ! Aici sunt politicieni din tata in fiu, impreuna cu cuscri , cumetri, nasii , finii , nepoti .. etc.Doamne fereste sa te nimeresti printre ei si sa nu fii Uselist ...sa fii basist ..Ai incuracat-o
  • 0 (0 voturi)    
    Loto 6/49 (Joi, 16 ianuarie 2014, 9:56)

    EagleEye [utilizator]

    Ca la loto 6 din 49.Numai ca acolo cu 6 numere castigi o gramada de bani.La penalii astia cu 8 din 41 Romania a pierdut o gramada de bani!
  • +1 (1 vot)    
    Dolj-ul, unde e Dolj-ul ? (Joi, 16 ianuarie 2014, 10:38)

    HN_reader [utilizator]

    L-ati uitat pe Ion Prioteasa de la Dolj ! E urmarit penal de DNA
    • +1 (1 vot)    
      Apare si el! (Joi, 16 ianuarie 2014, 10:58)

      EagleEye [utilizator] i-a raspuns lui HN_reader

      Al doilea pe lista.
  • 0 (0 voturi)    
    Indiferent (Joi, 16 ianuarie 2014, 12:46)

    CristianG [utilizator]

    cat de multi vor fi bagati la puscarie, e foarte greu sa-l gasim pe Sf Petru ( care, oricum , si el s-a lepadat de 3 ori ) si sa-l clonam pentru a-l pune pe fiecare functie publica. Solutia este simpla, insa nu o spune nimeni: politicienii nu trebuie sa aiba acces la bani. Altfel vom inlocui o gasca de hoti cu alta, asa cum am facut de 24 de ani incoace.
  • 0 (0 voturi)    
    dar PDL? (Joi, 16 ianuarie 2014, 12:54)

    coracora [utilizator]

    Sunt 5 din PSD, 1 din UDMR si 1 din PNL. Sa ne mai miram ca zic unii ca justitia e partinitoare? Chiar nici macar unul din perioada guvernarii trecute?
  • +1 (1 vot)    
    buuuunnn..... (Joi, 16 ianuarie 2014, 17:47)

    oxxxxxyyyyya [utilizator]

    dar lista e incompleta .....lipseste MOCANU de la CJ BUZAU.
  • 0 (0 voturi)    
    baza coruptiei in romania (Joi, 16 ianuarie 2014, 18:11)

    Augustinel47 [utilizator]

    ...pleaca din hale vremuri cind daca nu aveai pe cineva undeva nu ajungeai pe o functie de conducere ..nu importa cita minte ai , ci cine te-a recomandat !
    asa ca nu va mai lamentati , ca toti hotii astia sint fie fosti caratori de bagaje la hoteluri si cu urechi lungi fie inlocuitarii lor ... desigur cu grade mai mici .....
    cu romania om vedea ce va mai fi....durerea mare este ca nu mai avem pe cine sa alegem.....traiasca ilici


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by