VIDEO UPDATE Deputatul Gheorghe Coman, presedinte PC Buzau, urmarit penal pentru luare de mita/ El a fugit cu masina in timpul flagrantului, dar a fost prins pe DN1, intre Buzau si Ploiesti/ Procurorii au solicitat Camerei Deputatilor incuviintarea arestarii preventive

de I.R.     HotNews.ro
Joi, 19 decembrie 2013, 15:28 Dosare Anticoruptie


Gheorghe Coman
Foto: cdep.ro
Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala penala fata de Gheorghe Coman, deputat in Parlamentul Romaniei si presedinte al organizatiei judetene Buzau a partidului Conservator filiala Buzau, prins in flagrant luand mita. DNA sustine ca Gheorghe Coman i-a cerut spaga unui sef din cadrul Directiei Sanitar-Veterinara Buzau pentru a-l mentine pe acesta in functie. Angajatul Directiei Sanitar-Veterinare este si denuntator. Spaga ceruta de parlamentarul PC (fost PPDD) consta in bani si produse necesare pentru sedintele de partid.

UPDATE 6 Conducerea PC a hotarat suspendarea deputatului Gheorghe Coman din calitatea de membru al partidului, pana la clarificarea situatiei acestuia in justitie, potrivit unui comunicat al formatiunii politice.

"Conducerea Partidului Conservator a luat act de comunicatul Directiei Nationale Anticoruptie - Ploiesti din care rezulta ca deputatul Gheorghe Coman este urmarit penal si a hotarat suspendarea acestuia din calitatea de membru al PC, conform statutului, pana la clarificarea situatiei acestuia in justitie", se arata in comunicatul postat pe site-ul formatiunii politice, noteaza Mediafax.

UPDATE 5 Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat joi seara ca dosarul lui Coman a fost trimis catre Comisia juridica iar Biroul permanent convoaca Comisia juridica pentru vineri la ora 10:00, pentru a lua act de dosar. Comisia va avea la dispozitie 3 zile sa analizeze cererea. Termenul de prezentare a raportului este luni, informeaza Agerpres.

"Dosarul a fost trimis catre Comisia juridica conform deciziei de astazi a Biroului Permanent. Biroul permanent convoaca Comisia juridica pentru maine la ora 10:00, pentru a lua act de dosarul trimis de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Termenul de prezentare a raportului este pana luni, are trei zile. In aceste trei zile trebuie indeplinite conditiile constitutionale, adica domnul deputat Coman si avocatul pe care il are sunt obligati sa studieze dosarul, sa-si prezinte argumentele in fata Comisiei juridice. Votul se face secret, urmand ca raportul sa fie prezentat Biroului Permanent", a explicat Zgonea.

UPDATE 4 Deputatul Gheorghe Coman a declarat joi seara, la iesirea de la audierea la DNA Ploiesti, ca este nevinovat si ca nu crede ca Parlamentul ii va ridica imunitatea, informeaza Agerpres.

La iesirea de la audieri, Coman a declarat jurnalistilor ca nu este vinovat, iar intrebat daca Parlamentul ii va ridica imunitatea, el a spus ca nu crede ca acest lucru se va intampla.

Coman a plecat cu o masina impreuna cu avocatul sau.

UPDATE 3
Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, i-a trimis presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, solicitarea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PC Gheorghe Coman intr-un dosar penal instrumentat de DNA, informeaza Ministerul Justitiei.

UPDATE 2 Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a transmis catre PICCJ cererea si referatul, in vederea sesizarii ministrului Justitiei, pentru a solicita presedintelui Camerei Deputatilor incuviintarea arestarii preventive a deputatului Gheorghe Coman, urmarit penal pentru fapte coruptie, informeaza Mediafax.
 
UPDATE Potrivit B1 Tv, Coman a fost prins in trafic pe DN1 intre Buzau si Ploiesti. Potrivit unor surse citate de Mediafax, el va fi dus la audieri la DNA Ploiesti. Procurorii nu il vor retine pe Coman, insa vor declansa procedura de solicitare catre Camera Deputatilor a incuviintarii arestarii preventive.



Conform surselor citate, flagrantul in cazul lui Coman a reusit in intregime, iar infractiunea de coruptie de care este acuzat acesta a fost surprinsa integral audio si video si in prezenta unor martori.

In acest context, procesul verbal de prindere in flagrant a fost legal constituit, astfel ca DNA poate cere arestarea deputatului.

DNA sustine ca parlamentarul Gheorghe Coman i-a cerut denuntatorului sa plateasca 3140 lei, jumatate din nota de plata a unei sedintei PC care a avut loc in 14 decembrie.

Potrivti DNA parlamentarul Gheorghe Coman i-a cerut denuntatorului sa plateasca 3140 lei, jumatate din nota de plata a unei sedintei PC care a avut loc in 14 decembrie. Coman a primit mita la 18 decembrie, atunci avind loc flagrantul realizat de procurori. DNA arata in comunicatul de presa ca parlamentarul PC a fugit cu autoturismul in momentul realizarii flagrantului.

Cine este Gheorghe Coman:
  • Actualul parlamentar este lacatus mecanic la baza si a lucrat intre 1988-1991 la firma MECON SA. Intre 1992 si 1997 a fost plecat din tara, potrivit CV-ului sau, intre 1998 si 2006 a fost angajat la SC FINCON CONSTRUCT, iar intre 2001 si 2012 a fost administrator la SC INTERCOMAN SRL Buzau, firma amendata in 2011 de Consiliul Concurentei pentru ca nu a furnizat documentele cerute de institutie.
  • Coman este deputat de Buzau. El a fost membru PP-DD pana in martie 2013, cand a trecut la Partidul Conservator.
  • Intr-un an de mandat, Gheorghe Coman nu a luat niciodata cuvintul in plen, cu exceptia depunerii juramintului.
  • Conform declaratiei de avere, Coman are 8 terenuri si o casa in judetul Buzau.

Din Rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmita de procurori a rezultat ca exista date si indicii potrivit carora, in perioada noiembrie - decembrie 2013, folosindu-se de influenta conferita de functia de conducere detinuta in cadrul partidului din care face parte, invinuitul Coman Gheorghe a solicitat unui denuntator, persoana cu functie de conducere in Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Buzau, in schimbul mentinerii acestuia in functia publica respectiva (care la nivel politic "revenea" partidului respectiv), diverse servicii, precum si remiterea unor foloase materiale necuvenite.

Foloasele pretinse constau in asigurarea sprijinului financiar sau a produselor specifice cu ocazia eventualelor intalniri de lucru in cadrul respectivei formatiuni politice, ce urmau a fi organizate in municipiul Buzau.

In perioada 9 - 16 decembrie 2013, in acelasi context, invinuitul Coman Gheorghe i-a solicitat denuntatorului sa achite jumatate din contravaloarea notei de plata aferenta evenimentului organizat la data de 14 decembrie 2013, in municipiul Buzau, cu ocazia conferintei avand ca scop alegerea conducerii judetene a respectivei formatiuni politice (eveniment la care a si fost reinvestit in functia de presedinte), respectiv suma de 3.140 lei.


Aceasta suma a fost primita de invinuitul Coman Gheorghe la data de 18 decembrie 2013, in scopul mai sus mentionat, fiind surprins in flagrant de procurorii anticoruptie. La interventia procurorilor, invinuitul a fugit cu autoturismul in care se afla in momentul infractiunii flagrante, sustragandu-se urmaririi penale.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























12372 vizualizari

  • +36 (36 voturi)    
    fugea cu banii la Bucuresti (Joi, 19 decembrie 2013, 15:31)

    un domn [utilizator]

    sa ii dea Varanului, cica nu mai are incasari din publicitate ; s au prins si agentiile de publicitate ca Latrinele Put si sunt pe duca
    • +12 (12 voturi)    
      Un filmulet cu el (Joi, 19 decembrie 2013, 17:15)

      Florin Cj [utilizator] i-a raspuns lui un domn

      Sincer sunt stupefiat. No comment!

      Vanghelie v1.0 sau v2.0

      http://www.romaniatv.net/embed_iframe.php?id=74386
      • +6 (6 voturi)    
        incredibil!! (Joi, 19 decembrie 2013, 17:30)

        Piticot9 [utilizator] i-a raspuns lui Florin Cj

        ca el cred ca sunt multi in s.parlament.
        • +6 (6 voturi)    
          Păi da, (Joi, 19 decembrie 2013, 20:43)

          dan63 [utilizator] i-a raspuns lui Piticot9

          toți lăcătiuții mecanici au bastonul de deputat/senator în geanta de scule! Nu se lasă până nu-și cumpără Vittoane!
          • +7 (7 voturi)    
            Nu era un lacatus mecanic fruntas (Joi, 19 decembrie 2013, 21:50)

            CristiC. [utilizator] i-a raspuns lui dan63

            Ca altfel ajungea presedintele camerei deputatilor. Dar l-a luat Zgonea
    • +4 (4 voturi)    
      3140 lei? (Joi, 19 decembrie 2013, 22:19)

      Non.e [utilizator] i-a raspuns lui un domn

      Ajungeau doar pentru sare și muștar.
  • +33 (33 voturi)    
    Cei mai cinstiti! (Joi, 19 decembrie 2013, 15:33)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator]

    Cei mai corecti!
    Cei mai....
    Vai de mamele celor care v/au votat!

    • +14 (14 voturi)    
      Coruptie. (Joi, 19 decembrie 2013, 16:48)

      IonutCirjan [utilizator] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

      La parlamentari nu e coruptie ca primesc bani sa tina pe cineva in post. E doar un mic cadou de multumire.Zicea marele senator Ghise ca ei sunt alesi nu angajati ai statului, si ca trebuie sa fii jurist bun sa intelegi legea.
  • +24 (24 voturi)    
    asta era motivul (Joi, 19 decembrie 2013, 15:33)

    mos ion roata [utilizator]

    A trecut la PC de la PPDD.In barca USL putea sa evolueze mai bine-ghinionul lui.
  • +36 (36 voturi)    
    ha ha ha - a fugit rama! (Joi, 19 decembrie 2013, 15:35)

    dandra [utilizator]

    Asta a vazut prea multe filme.
    DNA ul ar trebui sa verifice cui a dat asta telefoane, in timp ce era in masina si striga disperat: 'ce fac frateeee, m-au prins?! ma baga la bulau!!! ce faaaac, ajutati-ma":)))
    • +17 (17 voturi)    
      da, da (Joi, 19 decembrie 2013, 16:43)

      Diazepam [utilizator] i-a raspuns lui dandra

      dar cum voiau sa modifice treaba cu interceptarile telefonice, ca nu mai au voie sa le asculte telefoanele numai dupa ce ii anunta in prealabil, le mai dau eu o idee: sa ii anunte pe bietii oameni cand au de gand sa le organizeze un flagrant! LOL
      • +5 (5 voturi)    
        Foarte bine zis! (Joi, 19 decembrie 2013, 20:49)

        Maniu [utilizator] i-a raspuns lui Diazepam

        Dar daca citeste vreunul dintre ei, s-ar putea sa nu-nteleaga ironia!
  • +39 (39 voturi)    
    Run Forest Run (Joi, 19 decembrie 2013, 15:37)

    IonutCirjan [utilizator]

    Uite de ce vroiau ei sa scoata parlamentarii din randul functionariolor publici, sa nu mai fie cercetati pentru luare de mita, trafic de infleunta,...........
    Parlamentul romanie a ajuns un loc plin de borfasi.
    • +19 (19 voturi)    
      Au fost votati de prosti (Joi, 19 decembrie 2013, 16:05)

      , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui IonutCirjan

      sa se spele ei pe cap cu laturile din palavrament!
      • +6 (6 voturi)    
        din pacate....... (Joi, 19 decembrie 2013, 18:20)

        oxxxxxyyyyya [utilizator] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

        ne spalam noi toti,vrem nu vrem, ca cica asa e democratic......." majoritatea" decide.
      • -4 (6 voturi)    
        Rezultă că, (Joi, 19 decembrie 2013, 22:24)

        Non.e [utilizator] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

        deștepții ori n-au votat, ori sunt prea puțini . Oare chiar toți s-au dus la pupat poalele pdl-ului?
        • 0 (0 voturi)    
          Nu (Vineri, 20 decembrie 2013, 11:46)

          dan63 [utilizator] i-a raspuns lui Non.e

          deștepții doar recunosc valorile, proștii în nici un caz, dovada este zilnic pe toate canalelel tv, mai puțin hantene
  • +25 (25 voturi)    
    Pur și simplu: (Joi, 19 decembrie 2013, 15:40)

    alalu [utilizator]

    Fantastic! Ce găinarie!
  • +30 (30 voturi)    
    fata tipica de infractor (Joi, 19 decembrie 2013, 15:41)

    radiola [utilizator]

    Un politruc infractor made in PC
    • +12 (12 voturi)    
      Smenar din piata... (Joi, 19 decembrie 2013, 17:01)

      pedepsitorul [utilizator] i-a raspuns lui radiola

      Si poti sa spui asta, pentru ca are niste trasaturi indoeuropene... comune combinatorilor din orice piata!

      Dar as fi curios sa aflu ce combinatii a facut prin BZ... sau mai bine pe afara
  • +31 (31 voturi)    
    Moaca (Joi, 19 decembrie 2013, 15:43)

    747 [utilizator]

    Ba, da' au si astia niste fete.... Imi e rusine cine ne reprezinta. Niste desculti.
    Te uiti la fata lui, si-ti dai seama ca e ceva necurat la mijloc. Pare superficial, stiu... dar daca te gandesti ca politicieni corupti exista de cand lumea... si peste tot in lume, dar parca numai la noi in Romania arata de parca acum s-ar fi dat jos din tractor!
    • +10 (10 voturi)    
      Ha! (Joi, 19 decembrie 2013, 17:49)

      war4peace [utilizator] i-a raspuns lui 747

      Să ştii că la acelaşi lucru mă gândesc şi eu, de ani de zile. Te uiţi la ei şi ai sentiomentul ăsta interior de dezgust, o denzaţie puternică de genul "nu vreau să am de a face cu ăsta". Varanul, Cătălin Voicu, Antonescu, Coman, Vanghelie, etc.
  • +24 (24 voturi)    
    acum e de furat alesilor (Joi, 19 decembrie 2013, 15:44)

    GeorgeT [utilizator]

    ca tot se va da liber la puscariasi.. Unii vor pe deasupra sa fie chemati "Demnitari"..

    Nu pot sa arunc un scuipat online pe cloaca parlamentarilor ..
  • +25 (25 voturi)    
    varianta Antena 3 (Joi, 19 decembrie 2013, 15:45)

    omidius [utilizator]

    "Un deputat prins in flagrant cu spaga a fost prins, dupa ce a fugit.

    Deputatul Gheorghe Coman este urmărit penal pentru fapte de corupţie, după ce a fost prins când primea 3.140 de lei, pentru a menţine în funcţie un şef din Direcţia Sanitar Veterinară Buzău, parlamentarul fugind cu maşina după flagrantul organizat de procurorii DNA"

    PC n-a mancat nici usturoi, nici gura nu-i miroase :)
  • +21 (21 voturi)    
    cam putin (Joi, 19 decembrie 2013, 15:47)

    Vuck [utilizator]

    celelalte cateva sute de parlamentari corupti cand vor cadea in plasa flagratului ?
    • +7 (7 voturi)    
      Ia arestati/l pe (Joi, 19 decembrie 2013, 16:14)

      , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui Vuck

      "flagrant" asta!
      Prea isi baga el ... interesul in toate alea!
  • +23 (23 voturi)    
    aha! (Joi, 19 decembrie 2013, 15:49)

    zone [utilizator]

    Voila! Deci pot lua mita! Doh, pai nu de-asta au candidat, de fapt?

    QED - domnule Ponta, Antonescu, Zgonea, Frunda....
  • +17 (17 voturi)    
    ce dovada mai buna se vrea.... (Joi, 19 decembrie 2013, 15:51)

    translativus [utilizator]

    ....in sprijinul adevarului ca "democratia parlamentara" este raiul infractorilor ?

    Poate ca acum, in sfarsit, prostii care inca mai asteapta adevarul de la mincinosi si dreptatea de la escroci, vor intelege ca asa ceva nu se va intampla niciodata !

    Urmeaza circul parlamentar cu "Basescu e de vina", incercarea de cocolosire si de aparare a infractorului, precum si noi planuri de legiferare a amnistiei generale.

    In acest timp, prostii se calca in picioare si se cearta pentru "ajutoarele" de la UE.

    Halal democratie !
    • +7 (7 voturi)    
      Adevărul şi dreptatea (Joi, 19 decembrie 2013, 17:08)

      Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui translativus

      sunt mereu inşelate şi de cel ce votează şi de cel votat. Votul, şi implicit politica, se bazează pe minciună şi hoţie, adevăraţii stâlpi ai democraţiei. Pentru că adevărul este unic, pe când minciuna permite infinite posibilităţi de alegere.
      • +4 (4 voturi)    
        de aceea sustin ca...... (Joi, 19 decembrie 2013, 19:07)

        translativus [utilizator] i-a raspuns lui Con_stan_tin

        .....administrarea statului prin contract ii inlatura deopotrive si pe mincinosi si pe escroci, pentru ca odata ce un plan de administrare a fost ales de o majoritate, cel care a prezentat acel plan devine administratorul statului si are obligatia de a indeplini planul.

        Spre deosebire de escrocheria numita "democratie parlamentara", noul sistem este justitiabil iar cel ce nu isi respecta obligatiile raspunde material sau penal, dupa caz.
    • +4 (4 voturi)    
      "democratia parlamentara" este raiul infractorilor (Joi, 19 decembrie 2013, 22:28)

      Non.e [utilizator] i-a raspuns lui translativus

      Și-atunci, care e soluția?
      • 0 (0 voturi)    
        solutia este..... (Vineri, 20 decembrie 2013, 11:13)

        translativus [utilizator] i-a raspuns lui Non.e

        ....inlocuirea "democratiei parlamentare" si trecerea la Meritocratie avand ca sistem politic Administrarea Statului prin Contract.

        Doar asa vor disparea toti hotii si escrocii din politica iar tara va putea fi administrata dupa planul ales de cetateni prin vot.
  • +15 (15 voturi)    
    Inca unul mai putin... (Joi, 19 decembrie 2013, 15:51)

    _cutare [utilizator]

    Asa poate ajungem in curand la cei 300 de parlamentari, asa cum a reiesit la referendumul ignorat si discreditat (desi nu sunt de acord cu parlamentul unicameral, dar cei aproape 600 sunt mult prea multi).
  • +12 (12 voturi)    
    Ca-n filmele cu gangsteri!! (Joi, 19 decembrie 2013, 15:54)

    solar [utilizator]

    ceva extraordinar, dragi votanti care ati adus la putere usl-ul!!ar trebui sa fie pusila stalpul infamiei toti votantii circumscriptiei din buzau unde a candidat si a fost ales asta !!
    guvernul ponta - demisia!!
    jos usl !! vrem alegeri anticipate!!
    jos parlamentul mafiot!!
    sa iesim cu zecile de mii in strada pana nu e prea tarziu!!! oameni buni, sa nu lasam sa puna jugul pe grumazul nostru lumpen parlamentul romaniei!!
    nu vrem o societate a lumpen proletariatului in tara noastra!!

    jos comunistii mafioti!! jos iliescu care i-a organizat si adus la putere !!
    • +8 (8 voturi)    
      Stai linistit (Joi, 19 decembrie 2013, 16:44)

      IonutCirjan [utilizator] i-a raspuns lui solar

      Asta e traseist, a fost votat de prostii pacaliti de "Domnul" Dan viitor puscarias.Astia cu Dan(Diaconescu, Voiculescu) se pregatesc sa joace table cu Jiji.
  • +15 (15 voturi)    
    chia ca rama??? (Joi, 19 decembrie 2013, 15:55)

    Ion Zapada [utilizator]

    hai ca, cum sa fugi? chiar ca rama??? Vai de capul lor, dupa ce ca fura mai sunt si prosti.
  • +17 (17 voturi)    
    Un (Joi, 19 decembrie 2013, 15:56)

    zizi_m [utilizator]

    deputat care a luat mita??
    Nu se poate!
    Pai nu zicea Mitrea ca la deputati nu poate fi vorba de coruptie pentru ca nu au fonduri pe mana?

    Eu cred ca e greseala aici !
    • +9 (9 voturi)    
      Mitrea?! (Joi, 19 decembrie 2013, 17:05)

      Piticot9 [utilizator] i-a raspuns lui zizi_m

      Alt lacatus mecanic. DA! Ne meritam soarta!
  • +16 (16 voturi)    
    spor la munca DNA (Joi, 19 decembrie 2013, 15:57)

    timp tamp [utilizator]

    peste un an sa curatati parlamentul de ligioane, daca raman 200 e foarte bine, nu mai pot adopta legi mafiote.
    • +13 (13 voturi)    
      Fata lui spune tot! (Joi, 19 decembrie 2013, 16:25)

      ubu [utilizator] i-a raspuns lui timp tamp

      ...si n-am niciun dinte impotriva oricarui alt lacatus-mecanic, dar daca astia au initiative legislative si voteaza legi cand n-au macar studii superioare, ce sa ma mai mir?
  • +13 (13 voturi)    
    mazeta... hai sari....zi ceva! (Joi, 19 decembrie 2013, 16:10)

    un oarecare [utilizator]

    zi ca e o inscenare a lui basescu!
    Dupa cum zice si ponta....basescu vrea sa bage lumea la puscarie inca 11 luni ... saracu deputat e doar o victima a dictatorului...
    mazetooo... hai sari.... zi ceva!
    • +9 (9 voturi)    
      Laveta e ocupata momentan (Joi, 19 decembrie 2013, 17:00)

      Wan Ted [utilizator] i-a raspuns lui un oarecare

      cu spalarea vaselor murdare in vederea combaterii basistilor... si evident ca Basescu e de vina!
  • +12 (12 voturi)    
    evoque, mazeto, diebase (Joi, 19 decembrie 2013, 16:25)

    hmara [utilizator]

    Ati spus ceva? Stim tot base e de vina. Al naibii base asta.

    Uff, ce bine va reprezinta astfel de oameni.
  • +9 (9 voturi)    
    ciudat (Joi, 19 decembrie 2013, 16:27)

    gigel de luxembourg [utilizator]

    stiti ce e ciudat? mazeta n-a comentat nimic. oare o fi chiar el? stai , ca nici dumitrica n-a comentat.
    • +4 (4 voturi)    
      finutza (Joi, 19 decembrie 2013, 20:07)

      FPop2013 [utilizator] i-a raspuns lui gigel de luxembourg

      Ati uitat-o pe tanti Finutza. Se poate, mai draga, sa o uiti pe tanti Finutza ? Unde esti Finutzo, draga, sa vezi ce fac iubitii tai parlamentari ? Cred ca tovarasa Finutza e la instructaj si alimentare. Am auzit ca si-a marit tariful. Care ti-e tariful, Finutzo ?
  • +12 (12 voturi)    
    DNA baga tare (Joi, 19 decembrie 2013, 16:31)

    AlexRatoi [utilizator]

    300 de parlamentari am votat sa fie, atatia sa ramana.
  • +9 (9 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Joi, 19 decembrie 2013, 16:32)

    [anonim]

  • +9 (9 voturi)    
    Aoleu, da' rai sunteti (Joi, 19 decembrie 2013, 16:41)

    AliB [utilizator]

    I-au stricat omului sarbatorile si voi va bucurati...Si nici macar nu lua pentru el, lua pentru "obste".
  • +8 (8 voturi)    
    totusi (Joi, 19 decembrie 2013, 17:43)

    alllx [utilizator]

    omul acesta in esenta are un dram de corectitudine :)
    de ce? pai a cerut fix 3.140 de ron(sau 3.14 adica Pi)
    putea sa ceara 3200(numar mai rotund, sau 3500 de ron) el? nu si nu, domne! mie sa-mi dai 3140 ca atat a 1/2 din nota de plata! :) tare golanu'!
    ar merita sa-i fie mana dreapta lu bombo in urmatorii 15 ani la loc umbros si racoros!
  • +5 (5 voturi)    
    de unde naiba s-au adunat...? (Joi, 19 decembrie 2013, 18:16)

    liviusmaximus [utilizator]

    ne mai miram de imaginea din afara...? daca din 600 de parlamentari, bine platiti oricum, avem 2-300 de gainari, ei fiind oglinda poporului...! trist...chiar ne-am pierdut busola rau in astia 20 de ani...auzi, ala importa bideuri fara acte si se preface impuscat, asta cere masa de 600 de eur si fuge, etc, etc ...Presedintele GERMANIEI, a fost acuzat ca a primit cadou nedeclarat in valoare de 700 EUR. A fost pus sub acuzare, achitat, dar a solicitat sa fie REJUDECAT pt a-si dovedi nevinovatia !!!
    • +3 (3 voturi)    
      Păi, (Joi, 19 decembrie 2013, 22:32)

      Non.e [utilizator] i-a raspuns lui liviusmaximus

      nu vi se pare corect să fie reprezentați în Parlament și găinarii?
      Aveți senzația că votul este sita care cerne grâul de neghină?
  • +11 (11 voturi)    
    Bun... (Joi, 19 decembrie 2013, 18:22)

    sln [utilizator]

    Asadar asta e lacatus-mecanic si deputat. Seful deputatilor, unul de-i zice Zgonea, parca, e sculer-matriter.

    Am putea face o fabricutza cu astia, in cel mai bun caz, in nici un caz un Parlament !

    Dar probabil ar fura si fabricutza in secunda 2.
    • +6 (6 voturi)    
      fabricutza (Joi, 19 decembrie 2013, 19:09)

      Tomis [utilizator] i-a raspuns lui sln

      Au furat-o deja, in anii de glorie ai lui Bombonel, dupa ce in prealabil venise Ilici cu "noi nu ne vindem tara". Daca fabricutza nu mai este, singurul loc ramas pt ei este Parlamentul.
  • +8 (8 voturi)    
    Cvorum (Joi, 19 decembrie 2013, 18:52)

    Un cititor [utilizator]

    De-aia n-are USL cvorum , ca nu-i lasa politia care retine paramentarii pentru toate nimicurile.
  • +6 (6 voturi)    
    DREPTATE PANA LA CAPAT ! (Joi, 19 decembrie 2013, 19:11)

    MihaitaGeorge1 [utilizator]

    Vreau sa il aud strigand asta cand sta capra pe un pat de penitenciar.
  • +5 (5 voturi)    
    a se vedea: (Joi, 19 decembrie 2013, 19:24)

    IoanB [utilizator]

    http://www.revista22.ro/lista-completa-a-parlamentarilor-care-au-votat-pentru-modificarea-codului-penal-cine-sunt-cei-care-siau-asigurat-superimunitatea-35230.html

    49. Coman Gheorghe PC DA

    S.parlamenarul si-a asigurat deja imunitatea.
  • +3 (3 voturi)    
    saracul... (Vineri, 20 decembrie 2013, 2:53)

    MagnusLucian1320675938794 [utilizator]

    Ce aveti cu saracul om? Doar nu s-a facut deputat ca sa respecte regulile ce se aplica celorlalti muritori... :))


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by