DNA: Maricel Pacuraru, Sorin Ionut Barbu si Mircea Mirel Amaritei, urmariti penal pentru "actiuni infractionale" in cadrul procedurii de insolventa a Realitatea Media

de Alina Neagu     HotNews.ro
Marţi, 15 octombrie 2013, 10:10 Dosare Anticoruptie


Sorin Ionut Barbu - partener de afaceri si asociat al lui Elan Schwartzenberg, Mircea Mirel Amaritei - avocat in cadrul Realitatea Media si Maricel Pacuraru - om de afaceri, asociat al lui Cozmin Gusa, sunt urmariti penal de procurorii DNA pentru "actiuni infractionale" in cadrul procedurii de insolventa a SC Realitatea Media. "Din probele administrate pana in prezent, s-a stabilit ca cei trei invinuiti, in cadrul procedurii insolventei SC Realitatea Media, au derulat actiuni infractionale, inclusiv prin antedatarea contractelor de cesiune, cu scopul de a prejudicia societatea respectiva", informeaza Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat.

Omul de afaceri Maricel Pacuraru a fost adus luni seara la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, luni seara, pentru a fi audiat in dosarul in care anchetatorii anuntasera deja, in cursul zilei de luni, ca au inceput deja urmarirea penala fata de noua persoane, intre care fratele si o apropiata a lui Elan Schwartzenberg. Pacuraru a fost adus la DNA impreuna cu mai multe persoane vizate in dosarul Realitatea Media, in urma perchezitiilor facute inclusiv la imobile detinute de acesta.

Noua persoane, printre care Fabian Schwartzenberg si Monica Hoffman - fratele si o apropiata a lui Elan Schwartzenberg -, sunt urmarite penal pentru infractiuni ce au avut ca scop influentarea deciziilor privind SC Realitatea Media SA si preluarea acesteia, potrivit DNA. (click aici pentru detalii)







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























2602 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    Cadou (Marţi, 15 octombrie 2013, 10:28)

    xolv [utilizator]

    Ponta lucreaza intens pentru recuperarea datoriei de 30 mil EUR a prietenului sau, Sebastian Ghita. DNA nu mai e basist, acum ?


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by