STIRE ACTUALIZATA

VIDEO Dan Voiculescu, la sediul DNA in dosarul de santaj la adresa administratorului RCS&RDS: Santajul se face la persoana, nu se poate face la o companie

de I.C.     HotNews.ro
Joi, 19 septembrie 2013, 9:33 Dosare Anticoruptie


STIRE ACTUALIZATA Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, s-a prezentat joi la DNA, pentru prezentarea materialului de urmarire penala in dosarul privind santajarea administratorului RCS&RDS. Dan Voiculescu a parasit sediul DNA in jurul orei 11:27. Potrivit Agerpres, fondatorul trustului Intact a declarat la plecare ca santajul se face la persoana, si nu la o companie, adaugand ca este suparat pentru ca una dintre fiicele sale a fost chemata la DNA in acelasi dosar.

"Sunt suparat ca se incearca in continuare implicarea familiei si copiilor intr-o chestiune stupida. Imi mentin punctul de vedere: a fost vorba despre o discutie intre Sorin Alexandrescu si RCS&RDS. Bendei era reprezentantul companiei, nu era persoana Bendei, care nu are nicio legatura cu santajul. Santajul se face la persoana, nu se poate face la o companie. Sunt suparat ca mi-au implicat copilul in acest scandal, dar sper sa se termine cu bine", a declarat Voiculescu.



Intrebat daca a semnat procesul verbal de luare la cunostinta a invinuirilor din dosarul de santaj si daca va merge in fata judecatorilor, Voiculescu a declarat "nu, nu". 

Voiculescu a reiterat ca nu il cunoaste pe Nelu Iordache, care l-ar fi denuntat pentru santaj. "Dl Iordache? Vreau sa va fac o supriza, nu il cunosc, nu am dat mana cu el niciodata. Nu m-am intalnit nici in autobuz, nici in metrou, nicaieri. Daca se poate in Romania sa faci un santaj fara sa cunosti pe cineva, asta chiar ar fi culmea telepatiei", a afirmat Voiculescu.

La Directia Nationala Anticoruptie s-au prezentat joi si fiica lui Dan Voiculescu, Camelia, precum si Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena TV Group.

Sorin Alexandrescu a fost pus sub acuzare in acest dosar pentru savarsirea infractiunii de santaj, iar Camelia Voiculescu este urmarita penal pentru complicitate la santaj.

Potrivit DNA, in perioada 16 aprilie - 24 mai, Sorin Alexandrescu, director general al Antena TV Group, l-a amenintat pe Ioan Bendei, administrator la RCS&RDS, ca va incepe o campanie media compromitatoare impotriva sa, daca nu semneaza in numele companiei RCS&RDS un contract avand ca obiect retransmisia si distributia prin satelit a programelor apartinand Antena TV Group






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























3072 vizualizari

  • +8 (12 voturi)    
    poate intra la bulau de azi (Joi, 19 septembrie 2013, 9:49)

    un domn [utilizator]

    ce bine ar fi !!!!
    • +4 (8 voturi)    
      :)) (Joi, 19 septembrie 2013, 10:19)

      FPop2013 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

      Esti basist ? Acusi apar mazetele si finutzele sa te gratuleze :p :p
      • +2 (4 voturi)    
        nu trebuie sa fii basist (Joi, 19 septembrie 2013, 10:52)

        jackalphonse [utilizator] i-a raspuns lui FPop2013

        ca sa vezi ca felix este condamnabil. de asemenea, nu trebuie sa fii uselist ca sa vezi ca base este condamnabil
    • -1 (3 voturi)    
      lipsa vinovatie (Joi, 19 septembrie 2013, 12:14)

      Aiko10 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

      Este de neinteles ce material de urmarire penala poate prezenta DNA lui Voiculescu atata timp cat acest material este lipsa la dosar. Voiculescu, Camelia si Alexandrescu sunt nevinovati.
  • -5 (11 voturi)    
    ... (Joi, 19 septembrie 2013, 10:25)

    Jix [utilizator]

    Mda, aceleasi lucruri mereu... Chemati la Dna si nu se face nimic. De ce procurorii aia nu se misca mai repede? N-au dovezi sau ce? Daca nu sunt competenti sa se lase de meserie si sa-i lase pe oamenii astia in pace ca au treburi de facut, nu sa stea dupa Dna si sa-i puna mereu pe drumuri.
    • +9 (11 voturi)    
      proceduri (Joi, 19 septembrie 2013, 10:41)

      FPop2013 [utilizator] i-a raspuns lui Jix

      Stimate postac felixian, activitatea procurorilor implica si anumite proceduri. Ca pe urma voi acestia incepeti sa urlati ca vai cum sunt ridicati de pe strada bietii oameni. Sigur ca nu se pune problema sa fie ridicati oamenii de pe strada, asa cum o faceau trupele securisto-mineresti aduse la Bucuresti in iunie 1990 de stapanii si sponsorii matale. Inteleg ca iubitul matale felix e disperat, si ca si mataluta te temi ca ramai fara sponsorizare...e omeneste...
    • +8 (10 voturi)    
      Din pacate... (Joi, 19 septembrie 2013, 10:44)

      Andor74 [utilizator] i-a raspuns lui Jix

      Exista un cod de procedura penala care trebuie respectat intocmai ca altfel vine un avocat destept si scapa... infractorul pe motive de nerespectare a procedurii.
      Una din prevederi e de exemplu anuntarea inculpatului despre toate probele stranse impotriva lui, ca sa-si poata pregati apararea (in speta sa mituiasca/ameninte martorii care urmeaza sa fie audiati) :)
  • +8 (10 voturi)    
    bulau pe dracu (Joi, 19 septembrie 2013, 10:33)

    radiola [utilizator]

    Are grija Ponta sa-l scape altfel il lasa fara fonduri la PSD.
    Un securist ordinar care nu are mama sau tata ci doar lingai ca Badea,Gadea si altii ca ei.
    • +2 (4 voturi)    
      Ai scris din suflet (Joi, 19 septembrie 2013, 10:57)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui radiola

      Mi a placut
  • +1 (3 voturi)    
    sunt curios (Joi, 19 septembrie 2013, 10:49)

    lucyan [utilizator]

    daca la iesire mai poarta ochelari cu o lentila, sau poate acum nu mai are nici o lentila... vrea sa vada lumea mai in roz...
  • -1 (3 voturi)    
    Lipsa probe (Joi, 19 septembrie 2013, 12:50)

    caspa1 [utilizator]

    Sunt curios ce probe au împotriva lor, dacă au...


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by