Cazul evaziunii de 6 milioane de euro: Directorul executiv vanzari al BCR Asigurari ramane in arest

de I.B.     HotNews.ro
Joi, 18 iulie 2013, 0:08 Dosare Anticoruptie


Directorul executiv vanzari al BCR Asigurari de Viata, Diana Sevciuc, acuzata in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu estimat la sase milioane de euro, va ramane in arest, a decis, miercuri seara, Curtea de Apel Targu Mures, care a respins recursul acesteia la decizia Tribunalului Mures, potrivit Mediafax.

Miercuri seara, dupa 12 ore de audieri, Curtea de Apel Targu Mures a decis ca directorul executiv vanzari al BCR Asigurari de Viata, Diana Sevciuc, arestata alaturi de alti doi angajati in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu estimat la sase milioane de euro, sa ramana in arest peventiv.

De asemenea, instanta a hotarat ca ceilalti doi functionari bancari arestati de Tribunalul Mures, Alin George Mantoiu, manager relatii corporate la BCR Life Insurance, si Gicu Emanuel Mantoiu, sa fie cercetati in libertate, avand insa interdictia de a parasi tara pentru o perioada de 30 de zile.

Totodata, doi dintre cei opt patroni de firme care ar fi implicate in acest caz au primit interdictia de a parasi tara, tot pentru o perioada de 30 de zile.

Deciziile Curtii de Apel Targu Mures sunt definitive.

In cursul zilei de miercuri, la Curtea de Apel Targu Mures au fost audiati zece functionari bancari, intre care si directorul executiv vanzari al BCR Asigurari de Viata, Diana Sevciuc, precum si patronii celor opt firme acuzate de implicare in evaziunea fiscala prin BCR Asigurari.

Tribunalul Mures a emis, in noaptea de 12 spre 13 iulie, mandate de arestare preventiva, pentru 29 de zile, pe numele a trei angajati de la BCR Asigurari de Viata, fiind vorba despre Diana Violeta Sevciuc, director executiv vanzari BCR Asigurari de Viata, Alin George Mantoiu, manager relatii corporate la BCR Life Insurance, si Gicu Emanuel Mantoiu. Ulterior, cei trei angajati au facut recurs.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1474 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by