Articol actualizat

VIDEO DNA a inceput urmarirea penala impotriva Cameliei Voiculescu, acuzata de complicitate la infractiunea de santaj. Camelia Voiculescu: Este o lupta politica a regimului Basescu impotriva tatalui meu / Este o ancheta dirijata

de I.R.     HotNews.ro
Joi, 11 iulie 2013, 10:04 Dosare Anticoruptie


Camelia Voiculescu (dreapta)
Foto: Rompres
Directia Nationala Anticoruptie a inceput urmarirea penala impotriva Cameliei Voiculescu, acuzata de complicitate la infractiunea de santaj, anunta DNA, intr-un comunicat.

Alaturi de Camelia Voiculescu, DNA a mai inceput urmarirea penala fata de:

  • MATIESCU GEORGE DANIEL, director general al INTACT PUBLISHING S.R.L., in sarcina caruia s-a retinut complicitate la infractiunea de santaj
  • persoana juridica S.C. ANTENA TV GROUP S.A., in sarcina careia s-a retinut infractiunea de santaj
  • persoana juridica S.C. INTACT PUBLISHING S.R.L., in sarcina careia s-a retinut infractiunea de santaj.

Care sunt acuzatiile procurorilor:

  • in perioada 16 aprilie - 24 mai 2013, inculpatul Alexandrescu George Sorin, director general al ANTENA TV GROUP, a constrans un administrator al unei societati comerciale (parte vatamata) sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana in cauza si ca, in acest scop, va fi realizata o ancheta jurnalistica.
  • Pe de alta parte, inculpatul a dispus trimiterea, catre partea vatamata si catre alte persoane, a unor adrese de informare emise de catre INTACT PUBLISHING S.R.L. si semnate de Matiescu George-Daniel, in calitate de director general, prin care, sub pretextul desfasurarii anchetei jurnalistice, se solicitau relatii privind imprejurarea care facea obiectul santajului.
  • In tot acest interval de timp, pe posturile de televiziune apartinand ANTENA TV GROUP au aparut informatii cu privire la compania al carei administrator era partea vatamata, aspect de natura sa accentueze convingerea ca ar putea fi date publicitatii materialele compromitatoare care sa vizeze si partea vatamata.
  • Incepand cu data de 9 mai 2013, pe doua posturi de televiziune din cadrul ANTENA TV GROUP a fost difuzat un spot publicitar in cuprinsul caruia se facea referire la ancheta jurnalistica care ar fi vizat imprejurari presupus compromitatoare pentru partea vatamata.
  • Cu ocazia mai multor intalniri, inculpatul Alexandrescu George Sorin i-a reamintit partii vatamate ca singura posibilitate de a evita efectele negative produse de o campanie media privind persoana sa si, implicit, activitatea pe care o desfasoara in cadrul companiei este semnarea contractului cu ANTENA TV GROUP, in conditiile impuse.
  • Din probatoriul administrat pana in prezent, a reiesit ca inculpatul Alexandrescu George Sorin a purtat, in mod constant, discutii pe marginea intalnirilor avute cu partea vatamata, atat inainte cat si dupa finalizarea acestora, cu invinuita Voiculescu Camelia-Rodica, reiesind ca acesta din urma avea cunostinta de actele materiale intreprinse de inculpat, sprijinindu-l constant in acest sens.




Camelia Voiculescu si Sorin Alexandrescu s-au prezentat joi dimineata la sediul DNA Bucuresti pentru a fi audiati in dosarul de santaj asupra directorului RCS&RDS, Ioan Bendei, informeaza B1.ro. Este prima data cand fiica lui Dan Voiculescu, actionar majoritar in trust, este audiata in acest dosar.

Camelia Voiculescu si Sorin Alexandrescu au venit la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in jurul orei 9.45 si au plecat in jurul orei 12,00, fara a face declaratii.

Chiar in momentul in care se afla la DNA, din partea Cameliei Voiculescu, presedintele Intact Media Group, a fost remis presei un comunicat in care aceasta acuza "lupta politica a regimului Basescu", potrivit Mediafax.
 
De asemenea, Camelia Voiculescu arata, in comunicatul citat, ca "nu exista niciun cap real de acuzare" impotriva sa sau a membrilor familiei sale.



Declaratia Cameliei Voiculescu:

"Este o lupta politica a regimului Basescu impotriva tatalui meu, care a fost un opozant constant al exceselor acestui regim.
 
Ii asigur pe toti telespectatorii si pe cei care cred in grupul Intact ca nu exista nici un cap real de acuzare impotriva mea sau a membrilor familiei noastre. Cred ca este o ancheta dirijata."
 
Camelia Voiculescu,
Presedinte Intact Media Group



Judecatoria Sectorului 1 a decis joi dimineata mentinerea interdictiei de parasire a tarii pentru directorul Antena Group, in acest dosar.

Magistratii au decis pe 6 iunie ca Alexandrescu sa fie cercetat in libertate in dosarul in care este acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCS&RDS. Prin aceeasi hotarare, instanta i-a stabilit lui Alexandrescu interdictie de a parasi tara timp de 30 de zile.

Potrivit DNA, in perioada 16 aprilie - 24 mai, Sorin Alexandrescu, director general al Antena TV Group, l-a amenintat pe Ioan Bendei, administrator la RCS&RDS, ca va incepe o campanie media compromitatoare impotriva acestuia, daca nu semneaza in numele companiei RCS/RDS un contract avand ca obiect retransmisia si distributia prin satelit a programelor apartinand Antena TV Group.

Referatul procurorilor DNA in cazul Sorin Alexandrescu arata ca directorul Antenei 1 ar fi incercat sa santajeze o companie de cablu in felul urmator: daca respectiva companie ar accepta un contract de transmisie a posturilor Intact, atunci televiziunile Intact nu vor face publica o investigatie privind un contract dubios dintre respectiva companie de cablu si o terta persoana.

Din stenogramele convorbirilor reiese ca Sorin Alexandrescu l-ar fi amenintat pe administratorul RCS ca dezvaluirile pe care le va face vor afecta credibilitatea RCS in fata finantatorilor cu ocazia listarii companiei pe o bursa externa.

In stenograme apar convorbiri ale lui Alexandrescu despre santaj cu o persoana de gen feminin care face referire la "tata", persoana despre care EvZ scrie ca ar fi Camelia Voiculescu.

Sorin Alexandrescu este directorul Antena Group, parte a Intact media group, companie media controlata de politicianul Dan Voiculescu. Fiica lui Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu, este actionar majoritar si presedinte al Intact Media Group






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























11207 vizualizari

  • +38 (38 voturi)    
    se discuta (Joi, 11 iulie 2013, 10:17)

    un domn [utilizator]

    chestiuni organizatorice privind predarea varanului..fara a fi tranchilizat sau/si fara botnita...diseara sa vedeti cum consuma curentu electric tov gadea sa ne spuna ..ca cei doi porumbei amorezi..au fost terosizati azi dimineata ...http://www.petitieonline.ro/petitie/02529049/semnaturi
  • +42 (44 voturi)    
    E regimul Ponta, mincinosilor! (Joi, 11 iulie 2013, 10:56)

    Trojan.H [utilizator]

    De un an jumate! De fapt, daca ma gindesc mai bine, e de aproape un sfert de secol. Dar daca ma gindesc si mai bine, e din '45 de cind au venit prietenii lor, rusii.
    • +2 (2 voturi)    
      regimul "borfasilor" si al securistilor (Vineri, 12 iulie 2013, 9:33)

      jescu [utilizator] i-a raspuns lui Trojan.H

      Din pacate e un regim al "borfasilor", al celor care au furat, au probleme cu justitia si care isi dau legi sa se acopere unul pe altul. Oferta politica e in momentul acesta compusa din "borfasi", fosti securisti, si foarte putini oameni onorabili dar fara bani.

      Cat despre Voiculescu... si-a bagat fiica in lucruri politice murdare si ilegale. Atat l-a dus mintea...
  • +47 (47 voturi)    
    Basescu (Joi, 11 iulie 2013, 11:28)

    nano2k [utilizator]

    A numarat cineva de cate ori pronunta unele persoane numele "Basescu"?
    Ar fi interesant un clasament...
    • +39 (39 voturi)    
      Clar (Joi, 11 iulie 2013, 12:43)

      Null [utilizator] i-a raspuns lui nano2k

      Il castiga Antonescu detasat. Antonescur spune "Basescu" mai des decat isi spune chiar Basescu propiul nume. :)
      • +19 (19 voturi)    
        Clar (Joi, 11 iulie 2013, 13:00)

        nano2k [utilizator] i-a raspuns lui Null

        Totusi cred ca si plagiatorul s-ar tine strans de Cacarau in clasamentul asta.
        • +17 (19 voturi)    
          Vai nano2k! (Joi, 11 iulie 2013, 13:56)

          Kute [utilizator] i-a raspuns lui nano2k

          Cum ai putut sa scrii cacarau cu majuscula?
        • -3 (3 voturi)    
          nu, nu (Joi, 11 iulie 2013, 16:04)

          guitarist2 [utilizator] i-a raspuns lui nano2k

          plagiatorul e cu Boc in frunte, basescu e tabu
  • +52 (52 voturi)    
    Regimul este Ponta acum (Joi, 11 iulie 2013, 11:30)

    smc [utilizator]

    Nu mai e nici un regim Basescu, desi eu as vrea sa mai fie.
  • +42 (42 voturi)    
    Miting de protest? (Joi, 11 iulie 2013, 11:40)

    Sani [utilizator]

    Urmeaza oare chemarea la un miting de protest impotriva "exceselor" lui Basescu intr-o tara in care USL-ul are 70%?

    Ma intreb daca (macar unora dintre ei) celor 70% le-a mai venit mintea la cap, si pot sa judece pe argumente si nu pe idei preconcepute & emotii transmise pe tv.

    INERTIA SI PROSTIA DISTRUGE ROMANIA
    • +19 (19 voturi)    
      pai... (Joi, 11 iulie 2013, 13:42)

      gab0iu [utilizator] i-a raspuns lui Sani

      nu creati confuzie! 70% au reprezentare in parlament... in teritoriu au doar 4.3 milioane de sustinatori...
      • +4 (4 voturi)    
        nu ! (Joi, 11 iulie 2013, 17:16)

        math [utilizator] i-a raspuns lui gab0iu

        in teritoriu au numarat (dintre ei, pentru ei) 4 milioane de voturi. Ar fi interesant de stiut cati sustinatori mai au in realitate. Oricum nucleul dur al impostorilor care profita din plin de aceasta guvernare de stangu-n-dreptu' este important. S-ar putea sa fie 1 milion.
    • +1 (1 vot)    
      Comentariu sters de utilizator (Joi, 11 iulie 2013, 18:50)

      [anonim] i-a raspuns lui Sani

  • +30 (30 voturi)    
    daaaa, normal! (Joi, 11 iulie 2013, 11:44)

    apoliticus [utilizator]

    aceste jigodii nu mai stiu alta poezie decat "Basescu, Basescu, Basescu". Dar stai putin, nu e cumva Ponta la putere? Hmmm, poate e fiul ilegitim a lui Basescu si nu stim noi. Dar vor dezvalui Antenele in exlusivitate! Spectacol vrem
  • -46 (48 voturi)    
    pana la urma (Joi, 11 iulie 2013, 12:11)

    antitot [utilizator]

    Se va termina si mascarada asta de proces in care nu va fi nimeni vinovat .
    Il astept pe urmatorul ala cu Flota
    • +35 (35 voturi)    
      ... (Joi, 11 iulie 2013, 12:34)

      kvala [utilizator] i-a raspuns lui antitot

      ala cu floita a fost deja. pe vremea cand la guvernare era psd
      • +25 (25 voturi)    
        nu iti bate capul cu el (Joi, 11 iulie 2013, 12:41)

        un domn [utilizator] i-a raspuns lui kvala

        pana si nickul spune TOT despre el..e unul din minerii din iunie 1990..precis
    • +36 (36 voturi)    
      altceva mai stiti? (Joi, 11 iulie 2013, 12:42)

      Meleaca [utilizator] i-a raspuns lui antitot

      dosarul flota, dosarul flota.
      dosarul flota s-a solutionat deja.
      basescu si-a dat demisia din parlament, s-a aparat la toate termenele de judecata si intr-un an de zile au fost epuizate toate caile de atac.
      instantele lu iliescu au dat verdictele.
      mai spuneti-mi si mie unu care a facut la fel. toti ceilalti,sunt victime ale presedintelui.
    • +17 (17 voturi)    
      ingrozitor acest Basescu (Joi, 11 iulie 2013, 12:55)

      Tovarasul_Mos_Craciun [utilizator] i-a raspuns lui antitot

      Dar realizezi ca si mai ingrozitor este faptul ca instantele nu tin cont de cate ori se pronunta "Basescu" ?
    • +10 (10 voturi)    
      pai.... (Joi, 11 iulie 2013, 13:45)

      gab0iu [utilizator] i-a raspuns lui antitot

      lecitina, tovule....Basescu a renuntat la imunitate pentru a se pune la dispozitia justitiei in dosarul flota...care s-a judecat si a ramas cu hotarare definitiva..."Flota" se mai judeca inca doar la antena3...
    • +8 (8 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Joi, 11 iulie 2013, 13:46)

      [anonim] i-a raspuns lui antitot

    • +2 (2 voturi)    
      birocratia e colectiva (Joi, 11 iulie 2013, 15:48)

      John M. [utilizator] i-a raspuns lui antitot

      Cat de neinformat poti sa fii sa crezi ca UN SINGUR OM a putut sa vanda o flota intreaga?! Stii cate semnaturi iti trebuie sa vinzi o masa veche dintr-o scoala dintr-un sat amarat?!
    • +2 (2 voturi)    
      ok :)) (Joi, 11 iulie 2013, 17:02)

      mircearh [utilizator] i-a raspuns lui antitot

      asteapta.
    • +4 (4 voturi)    
      se pare ca au ajuns la o intelegere (Joi, 11 iulie 2013, 17:21)

      math [utilizator] i-a raspuns lui antitot

      Flota "care este".... ascunsa de tiran la Cotroceni si la Gradina Botanica vis-a-vis, va fi predata integral poporului. Varanul si familia lui sunt nevinovati, regimul Basescu ii terorizeaza, asa cum face si la BAC. Nu se va termina acest regim criminal pana nu votam 107% cu USL si pana nu il eliberam pe Becali.
    • +3 (3 voturi)    
      A vandut flota? (Joi, 11 iulie 2013, 23:32)

      ty [utilizator] i-a raspuns lui antitot

      Apoi s-a facut presedinte jucator. De ce? La atatia banoci luati pe flota ar fi putut trai linistit mult si bine.
      Pentru prostit naivii orice minciuna e buna. Asta-i deviza voastra?
  • +38 (38 voturi)    
    Cine ar fi zis... (Joi, 11 iulie 2013, 12:11)

    serbanb [utilizator]

    Ca pana si Camelia Voiculescu vorbeste singura ca un tonomat. Adica santajezi pe cineva si e de vina Basescu. Astia chiar au luat-o pe tarla? li s-a urcat ministerul "agriculturii" la cap... Chiar asa sa fie familia asta de dusa cu plugusorul?
    • +17 (17 voturi)    
      evident! (Joi, 11 iulie 2013, 12:48)

      Cezy [utilizator] i-a raspuns lui serbanb

      NU! Dar Alba ca zapada incearca sa ne vanda povesti! Pe post de Bau-Bau, evident Basescu!
  • +31 (31 voturi)    
    la puscarie... (Joi, 11 iulie 2013, 12:13)

    Dr.Mythnick [utilizator]

    langa becali daca se poate...
  • +26 (26 voturi)    
    Aschia nu sare departe de copac ! (Joi, 11 iulie 2013, 12:17)

    hotnewsfil [utilizator]

    Cameluta, micuta fiica prescolara a lui Felix vrea sa se ridice la inaltimea meritelor si sacrificiului tatalui ei, Felix.
    Vazand ca tatal ei, eroul Felix, vrea sa-si ia asupra lui invinuirile pe care i le aduce justitia, copila prescolara striga disperata : 'luati-ma pe mine, lasati-l pe tata in pace'.
  • +31 (31 voturi)    
    si marmota... (Joi, 11 iulie 2013, 12:17)

    ClaudiuO [utilizator]

    "Este o lupta politica a regimului Băsescu impotriva tatalui meu, care a fost un opozant constant al exceselor acestui regim."

    Lupta politica sau nu... e mai putin important. Important e ca ati recurs la santaj. Important e ca spalati pe creier o multime de persoane in varsta care nu mai gandesc obiectiv si ca postul vostru de TV e cu scop exclusiv politic.

    Trist sa vezi astfel de oameni cu ochelari de cal insa nu surprins. Totusi e fata lu' tata si saraca era pe nicaieri de nu o punea taticul acolo.
  • +31 (31 voturi)    
    Asa-i (Joi, 11 iulie 2013, 12:18)

    aiureantramvai [utilizator]

    O conspiratie a basistilor, una a masonilor si a astrelor. Am auzit ca si Tom si Jerry ar conspira contra mogulului. Si Cichi Cean ar fi facut un pact cu Ceac Noris pentru a conspira. Toti contra lui Felix.
    O fi conspiratie sau constipatie?
    • +15 (15 voturi)    
      pai, (Joi, 11 iulie 2013, 12:50)

      Cezy [utilizator] i-a raspuns lui aiureantramvai

      ai uitat incalzirea globala, evident opera lu' Base, ca tot ne ameninta seceta de ne-a ajuns apa in case!
  • +16 (16 voturi)    
    de maine apar tricouri (Joi, 11 iulie 2013, 12:18)

    un domn [utilizator]

    cu FREE VARANUL....http://www.petitieonline.ro/petitie/02529049/semnaturi
  • +25 (25 voturi)    
    ... (Joi, 11 iulie 2013, 12:43)

    AlinL [utilizator]

    Eu sînt mic
    Nu știu nimic
    Tata-n pod belește oaia.

    Eu v-aș băga la pușcărie numai pentru emanațiile toxice de la Antena 3 din fiecare zi. Din păcate pentru ticăloșie și iresponsabilitate n-avem legi. Hai, ia-l pe tati de mînuță și mergi să dai declarații. Poate învață și tati tău vreodată să facă afaceri în mod legitim fără să se ascundă după fusta fiicei și fără a-și compromite familia. Regimul Băsescu...hai sictir!
  • +10 (10 voturi)    
    for rat (Joi, 11 iulie 2013, 12:47)

    coproculturalul [utilizator]

    Declaratie DNA : Antena 3 e aici ! Te oftici?
  • +16 (16 voturi)    
    basescu (Joi, 11 iulie 2013, 12:51)

    speedie [utilizator]

    Ba frate dar nu ati castigat voi alegerile cu 70%? Te trezesti in trecut, in regimul Basescu?
  • +21 (21 voturi)    
    "doo" vorbe (Joi, 11 iulie 2013, 13:05)

    un dac [utilizator]

    1. nu vad niciun uslash sa-si prezinte argumentat nevinovatia. singurul lor argument este basescu. vezi si fenechiu sau nastase. sa zicem ca basescu e in spatele lor (desi la nastase e periculos). dar vreau si eu sa aflu din gurita lor argumente cum ca nu sunt vinovati.
    2. nu poti conduce un trust plin de cacat si sa mirosi ca o floare. vina cameliei pute si prin sticla.
    • -12 (12 voturi)    
      Daca prostia ar durea... (Joi, 11 iulie 2013, 13:43)

      Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui un dac

      ... prietene, unde vezi tu coruptia (mare sau mica) intr-un caz de santaj? De unde pana unde DNA? Doar pentru ca acolo exista anumiti procurori cu anumite inclinatii politice?

      Nu e in competentele mele sa stabilesc daca duduia asta sau altcineva a comis sau nu santaj. Pentru simplul motiv ca eu nu sunt nesimtit ca altii sa ma substitui justitiei si sa stiu deja ca unul nu a furat flota, celalat sigur a santajat, unul nu si-a dat casa in Mihaileanu si nici mita de la Casuneanu nu a primit, celalalt sigur a furat banii securitatii samd.

      Cu toate acestea coincidentele si implicarea unor institutii ale statului care in mod normal nu au ce cauta intr-un asemenea caz sunt cam dubioase.
      • +3 (3 voturi)    
        ce intrebare hilara... (Joi, 11 iulie 2013, 17:47)

        un dac [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

        te-ai tavali pe jos de durere, se stie:-)
        Am scris eu ceva despre coruptie?
        Nu mai veniti fratilor cu texte prefabricate ca la BAC. Cititi, ganditi (ma rog, incordati-va sinapsele pentru impresie) si abia apoi inchideti calculatorul. Ma rog, postati, nu inchideti, daca pentru asta sunteti platiti.
  • +15 (15 voturi)    
    sigue ca e, cum sa nu (Joi, 11 iulie 2013, 13:13)

    Gobelin [utilizator]

    si turnatoriile lu' tac'tu au fost tot lupta politica.
    si inca una apriga rau, de n-a reusit nici cu toata turma de super-avocati si cu toata reteaua lu' Voicu sa scape, n'asa?
  • +4 (4 voturi)    
    familia varanului (Joi, 11 iulie 2013, 13:32)

    cantautor [utilizator]

    ilustrarea perfecta a strigatului de durere:"pacat,pacat de sangele varsat".........
  • +7 (7 voturi)    
    familie de talibani (Joi, 11 iulie 2013, 14:32)

    cosminbut [utilizator]

    daca e sa judecam dupa ideile putine si fixe pe care le au membrii familei Voiculescu putem spune cu certitudine ca astia sunt neam de talibani. iar floarea camelia se poate lua de mina cu floarea crin. sunt la fel de indoctrinati de catre tatutucul osama ben dan voiculescu.
  • +7 (7 voturi)    
    Hei, Justitia! (Joi, 11 iulie 2013, 14:57)

    skanda7 [utilizator]

    Sa fiu in locul CSM as da-o in judecata pentru acuzatii defaimatoare. Sa demostreze daca pot ca Basescu a pus "cainii" pe ei!
  • -10 (10 voturi)    
    Dictatura lui basescu (Joi, 11 iulie 2013, 14:59)

    Jix [utilizator]

    Urmarirea penala este dictata tocmai de la cotroceni. ar face orice alcoolicul de basescu sa il vada chiar si mort pe voiculescu pentru ca acesta nu-i suporta regimul dictatorial.
    • +4 (4 voturi)    
      ai ma ? (Joi, 11 iulie 2013, 17:04)

      mircearh [utilizator] i-a raspuns lui Jix

      asa zici tu ? pari destul de edificat, nu de alta intreb..

      Dar oare Voiculescu de ce "nu-i suporta regimul dictatorial " lui Basescu ? Din spirit si initiativa civica ?
  • -9 (9 voturi)    
    Jos Basescu (Joi, 11 iulie 2013, 15:09)

    caspa1 [utilizator]

    Pai și normal ca este o ancheta dirijata Băsescu doar asa știe sa lupte!!!
    • -2 (2 voturi)    
      Jos Basescu (Joi, 11 iulie 2013, 15:28)

      Tovarasul_Mos_Craciun [utilizator] i-a raspuns lui caspa1

      pai si face o treaba buna? adica o dirijeaza bine? cei dirijati sunt multumiti de felul in care sunt manipulati de Basescu?
  • -12 (14 voturi)    
    facatura! (Joi, 11 iulie 2013, 15:27)

    iulya.badescu [utilizator]

    Camelia si Alexandrescu sunt anchetati pe nedrept intr-un dosar fabricat pentru a-l ataca pe Voiculescu!
    • +2 (2 voturi)    
      corect! (Vineri, 12 iulie 2013, 0:27)

      un dac [utilizator] i-a raspuns lui iulya.badescu

      asta pentru ca alexandrescu si cameluta sunt minori. voiculescu este tatal amandurora. cameluta este sora geamana cu gadea si badea. ce ma bucura in asertiunea dvs este ca recunoasteti ca radu tudor, ciuvica si exciutacu sunt frati vitregi. vitregi de inteligenta. in rest, somn usor, ati facut deja un efort imens postand.
  • +2 (2 voturi)    
    Noua religie (Vineri, 12 iulie 2013, 7:45)

    Leon_Magnificul [utilizator]

    "Ii asigur pe toti telespectatorii si pe cei care CRED in grupul Intact..." Latrinele: Mass-media sau secta religioasa?
  • +2 (2 voturi)    
    ? (Vineri, 12 iulie 2013, 8:51)

    cotora [utilizator]

    si copii mici care stiu sa citeasca isi dau seama ca a fost santaj, numai naivii nu cred !, se pare ca era un obicei vechi acelui trust de presa !
  • 0 (0 voturi)    
    Camelia Voiculescu a zis (Vineri, 12 iulie 2013, 14:29)

    Mitica49 [utilizator]

    Camelia Voiculescu a zis: "Este o lupta politica a regimului Basescu impotriva tatalui meu / Este o ancheta dirijata". Nimic mai neadevarat, este o actiune care trebuia sa se intample de mai mult timp. Dna Camelia Voiculescu ar fi zis acelasi lucru si daca se intampla asta pe vremea lui Nastase, ceea ce era, si a fost , imposibil (corb la corb nu-si scoate ochii.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by