VIDEO Judecarea cererii de intrerupere a pedepsei cu inchisoarea a lui Gigi Becali, amanata pentru miercuri

de Alina Neagu     HotNews.ro
Luni, 17 iunie 2013, 8:16 Dosare Anticoruptie


Magistratii Tribunalului Bucuresti urmeaza sa judece, luni, cererea de intrerupere a pedepsei cu inchisoarea in cazul lui Gigi Becali. Avocatii omului de afaceri au cerut intreruperea pedepsei pentru trei luni - maximul prevazut de lege - pentru ca Gigi Becali sa isi poata continua afacerile, sa isi intretina familia si sa poata finanta in continuare Clubul Steaua, a aratat Bogdan Barbuceanu, unul dintre aparatorii sai.

UPDATE ora 14:28 Potrivit B1TV, instanta a decis sa amane pentru miercuri judecarea cererii de intrerupere a pedepsei cu inchisoarea in cazul lui Gigi Becali. Tot miercuri, la Tribunal se va judeca si cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali, primite in dosarul "Valiza" si dosarul schimbului de terenuri cu MApN.



Omul de afaceri este in inchisoare din data de 20 mai, dupa ce a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

De asemenea, pe 4 iunie, Gigi Becali a fost condamnat la inca trei ani de inchisoare cu executare in dosarul "Valiza", decizia dispusa de Completul de cinci judecatori al instantei supreme fiind definitiva.

Avocatii lui Gigi Becali au depus si o cerere de contopire a celor doua pedepse, care va fi judecata pe 19 iunie la Tribunalul Bucuresti.









Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1993 vizualizari

  • +5 (7 voturi)    
    ..... (Luni, 17 iunie 2013, 8:55)

    bogdanlungu [utilizator]

    parca a zis ca nu are nici o treaba cu clubul steaua? iar familia, sa vanda toate proprietatile si traieste linistita 3 ani pana iese gigi din inchisoare.
    • +1 (3 voturi)    
      Inceput (Luni, 17 iunie 2013, 11:17)

      tudor74 [utilizator] i-a raspuns lui bogdanlungu

      Poate sa inceapa prin a vinde ditamai crucea aurita din curte !
  • +10 (10 voturi)    
    Don't (Luni, 17 iunie 2013, 9:42)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator]

    FREE, gigi!
    E bine acolo unde este!
    Pentru mamaia aia care a furat o gaina, a fost nevoie de gratiere prezidentiala.
    O gaina.
    Iar pentru gainarul asta, care a furat milioane... alta lege?!
    "A, acum sunt ai mei la putere!"
  • +3 (3 voturi)    
    Free Gigi! (Luni, 17 iunie 2013, 9:46)

    Qwertz [utilizator]

    LoL !
  • +4 (4 voturi)    
    ce-i cu familia? (Luni, 17 iunie 2013, 10:57)

    Codruta N [utilizator]

    Familia are o gramada de proprietati! Nu vad cum un sarantoc precum Jiji (care nu are pe numele lui nici o avere) ar putea sa o intretina! Se intretin foarte bine ei si singuri, ba chiar mai bine decat cu el. Un om care nu poate sa faca o avere, acolo... nu are cum sa "intretina" o familie care are avere, pentru simplul motiv ca e un administrator prost!
  • +6 (8 voturi)    
    o amarata de muiere (Luni, 17 iunie 2013, 11:01)

    Codruta N [utilizator]

    ... esta batuta de barbatu-sau zi de zi, timp de ani intregi. La un moment dat, exasperata (si ca sa se apere) scapa un cutzit in el (sau o cratita in cap) si jigodia moare!
    Trei copii raman fara tata. Mama merge la inchisoare, ca... nah... asa cer "legea si morala".
    Cei 3 copii raman SI fara mama! Raman ai nimanui!

    Mama nu poate iesi din inchisoare, ca... deh... asa cer "legea si morala"!

    In schimb, Steaua nu se poate descurca fara Jiji - iar "afacerile" lui Jiji trebuiesc protejate, nu? Pai cum nu? sa lasi asa frumusete de badeguarji ca ai lui, sa ramana pe drumuri si sa moara de foame... :P
  • +2 (2 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Luni, 17 iunie 2013, 11:23)

    [anonim]

  • +1 (3 voturi)    
    "saracul" gigi! Vai,vai,vai ce mila imi este de el (Luni, 17 iunie 2013, 11:30)

    stogav [utilizator]

    Dar de bietii oameni ce au fost deposedati de pamanturi , proprietati ce au trecut pe nimica toata in posesia capcaunului, de astia nu le mila la nimeni? Ca doar nu a ajuns mare multimilionar in euro doar din schimburile de terenuri. A calcat pe cadavre sa ajunga mare mosier! Verificati cat pamant stapaneste, credeti ca le-a luat in proprietat la pretul corect?Le-a uat cu santaj si amenintari cu moartea la adresa unor bieti batranei care nici nu stiut ce semneaza, probabil, sau cat valora de fapt pamantul respectiv. Sa ne fie mila de marele analfabet? Sa ne fie mila de cei pe care i-a napastuir. Cum adica, un mare multinionar nu are cu ce isi intretine familia? Chiar asa prosti ne crede? Dar dobanzile din banci la averea lui nu pot sluji la intretinerea familiei?
  • +2 (2 voturi)    
    dar Steua nu se poate "intretine" singura? (Luni, 17 iunie 2013, 11:34)

    stogav [utilizator]

    Conform reglementarilor UEFA, cluburile trebuie sa fie financiar echilibrate, adica sa se sustina financiar din incasari,vanzai de jucatori, etc. Pai, a declarat ca nu are nici o treaba cu Steaua, ca sa nu pateasca Steaua ceva pe la UEFA, dar vrea sa iasa din puscarie ca sa o finanteze. Mai rar asa mincinos si nesimtit!
  • +2 (2 voturi)    
    halal avocati ! (Luni, 17 iunie 2013, 12:17)

    the [utilizator]

    daca i-ar fi avut Al Capone, ar fi fost liber si acum, si si-ar fi continuat activitatile financiare, ca sa-si intretina familia ...
  • +2 (2 voturi)    
    are circumstante "atenuante" (Luni, 17 iunie 2013, 12:40)

    Gobelin [utilizator]

    a mai fost condamnat in alta doua dosare.
  • -1 (1 vot)    
    rautatea-i mare... (Luni, 17 iunie 2013, 15:17)

    traian4 [utilizator]

    asa dupa cum vad la tudor, tugurlan, codruta si stogav. Nu a furat de la voi. Si, in general, nu cred ca domnul Becali a furat ceva. Cred ca va place sa dati cu picioarele in oamenii doborati de sistemul mafiot in care traim. Ia ganditi-va si la atatia si atatia oameni carora le-a facut bine si la bisericile sprijinite de el. Ei, sau asta nu conteaza?
    • +2 (2 voturi)    
      bravo (Luni, 17 iunie 2013, 15:29)

      Tomis [utilizator] i-a raspuns lui traian4

      Esti tare mestere. Good trolling.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by