UPDATE Presedintele PDL Vrancea, Alin Trasculescu, urmarit penal de DNA pentru trafic de influenta si instigare la fals in acte si la spalare de bani. Ministerul Justitiei a solicitat Camerei Deputatilor ridicarea imunitatii. Blaga: PDL va vota pentru ca justitia sa isi faca treaba

de Corina Ionel     HotNews.ro
Duminică, 11 noiembrie 2012, 11:59 Dosare Anticoruptie


Alin Silviu Trasculescu
Foto: Camera Deputatilor
Deputatul PDL de Vrancea Alin Trasculescu a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie dupa ce acestia au organizat un flagrant, sambata seara, la Focsani, in cadrul caruia a fost prins complicele sau. Intr-un comunicat transmis presei, DNA informeaza ca deputatul PDL Trasculescu este cercetat penal pentru trafic de influenta, instigare la fals in inscrisuri si instigare la spalare de bani. Potrivit procurorilor anticoruptie, seful PDL Vrancea a solicitat de la denuntator, printr-o parte terta, mai intai suma de 50.000 de euro, majorata mai apoi la 150.000 de euro, pretinzand ca poate sa intermedieze aprobarea unor proiecte de investitii prin PNDI, program gestionat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

UPDATE (17:35)  Presedintele Camerei Deputatilor a dispus masurile procedurale in privinta deputatului PDL Alin Trasculescu pentru ca cererea Ministerului Justitiei sa fie introdusa cu prioritate pe ordinea de zi a sedintei Biroului Permanent al Camerei Deputatilor de luni, ora 12:00, informeaza Agerpres citand un comunicat de presa al Camerei Deputatilor.
  • Comunicatul Camerei Deputatilor
"In urma informatiilor aparute in mass-media in legatura cu situatia domnului deputat Trasculescu Alin-Silviu, presedintele Camerei Deputatilor precizeaza:

Astazi, 11 noiembrie 2012, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a fost informat de ministrul Justitiei, Mona-Maria Pivniceru, asupra masurii perchezitiei si retinerii domnului deputat Trasculescu Alin-Silviu, intr-un dosar penal instrumentat de procurorii anticoruptie.

In conformitate cu prevederile Constitutionale si Regulamentare incidente, presedintele Camerei Deputatilor a dispus masurile procedurale pentru ca cererea Ministerului Justitiei sa fie introdusa cu prioritate pe ordinea de zi a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor de luni, 12 noiembrie, ora 12.00, in vederea transmiterii ei de indata catre Comisia Juridica, de disciplina si imunitati a Camerei Deputatilor, comisie care, in termen de maximum 5 zile, va intocmi un raport."

UPDATE (16:43) Ministrul Justitiei l-a informat pe presedintele Camerei Deputatilor asupra perchezitiei si retinerii deputatului Alin-Silviu Trasculescu, informeaza un comunicat postat pe site-ul Ministerul Justitiei.
  • Comunicatul MJ
"Astazi, 11 noiembrie 2012, in baza datelor comunicate de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Directia Nationala Anticoruptie, in temeiul art. art. 72 alin. 3 din Constitutia Romaniei (republicata), art. 23 alin. 3-4 din Legea nr. 96/1996 privind Statutul deputatilor si senatorilor (republicata) si art. 194 din Hotararea Camerei Deputatilor nr. 8/1994 (republicata) privind Regulamentul Camerei Deputatilor, ministrul justitiei a informat presedintele Camerei Deputatilor asupra perchezitiei si retinerii domnului deputat Trasculescu Alin-Silviu acuzat de savarsirea unei infractiuni flagrante de coruptie ce face obiectul unui dosar penal instrumentat de catre procurorii anticoruptie"

UPDATE (14:41) Deputatul PNL Alina Gorghiu a declarat, duminica, pentru Madiafax,  a luni la ora 16:00 va avea loc o sedinta a Comisiei Juridice a Camerei in legatura cu solicitarea Justitiei Trasculescu, precizand ca cel mai probabil marti cererea va ajunge in plenul Camerei.

UPDATE (14:08) Ciprian Ene, avocatul deputatului PDL, a declarat ca Trasculescu nu si-a insusit nicio suma de bani si ca, in calitatea sa de aparator, a depus o plangere impotriva ordonantei de retinere dispusa de catre procurori.

Declaratiile avocatului deputatului PDL:
  • Alin Trasculescu nu si-a insusit nicio suma de bani - pentru a lamuri aspectul cu flagrantul. Urmeaza sa se desfasoare procedurile in continuare. In dimineata aceasta s-a dispus retinerea pentru 24 de ore, avand in vedere ca in Constitutie se prevede numai o singura exceptie cand se poate perchezitiona si retine un deputat, aceea a flagrantului. Procurorii au considerat ca s-a realizat acest flagrant din punct de vedere al acuzatiei aduse.
  • M-am prezentat sa depun si am depus o plangere impotriva ordonantei de retinere dispusa de catre procurori, pentru ca in opinia noastra este nejustificata masura luata fata de deputatul Alin Trasculescu. Plangerea trebuie solutionata de urgenta in perioada celor 24 de ore. Am formulat-o, am motivat-o si am depus-o la DNA. Asteptam sa ni se comunice rezultatul acesteia.
  • Dl Trasculescu si-a precizat pozitia procesuala. Insa, asa cum a comunicat DNA, in interpretarea lor sunt anumite indicii, care in opinia noastra nu sunt suficient de puternice pentru a se fi dispus aceasta masura a retinerii.
  • Urmeaza in continuare procedura prevazuta de Constitutie. S-a sesizat Camera Deputatilor, care trebuie sa verifice si daca aceasta masura a retinerii este legala si justificata, putand sa o revoce in cursul celor 24 de ore, in situatia in care se va intruni in aceasta perioada. Daca nu, ordonanta de retinere va expira dupa trecerea celor 24 de ore, noi ne vom prezenta in continuare sa clarificam aspectele din cauza de la DNA.
  • Din indiciile aflate la dosar, masura aceasta este una netemeinica si nejustificata, avand in vedere faptul ca domnul deputat se considera nevinovat. Nu a dat bani, nu a pus mana pe nicio suma de bani. Este vorba de traficul de influenta. Noi nu avem la cunostinta transcriptul flagrantului. Asteptam. Audierile se vor stabili de procuror, noi ne vom prezenta cand vom fi anuntati.


UPDATE (13:50) Directia Nationala Anticoruptie informeaza ca il cerceteaza penal pe deputatul PDL si presedintele PDL Vrancea Alin-Silviu Trasculescu acuzat de trafic de influenta, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, comisa in legatura cu infractiunea de trafic de influenta, si instigare la infractiunea de spalare de bani, sumele provenind din traficul de influenta.

In acelasi dosar este cercetat Marian Valeriu Calota, asociat si administrator al Sc. Maryna Exclusiv SRL, acuzat de complicitate la infractiunea de trafic de influenta, fals in inscrisuri sub semnatura privata, in legatura cu infractiunea de trafic de influenta, in forma continuata, santaj comis in legatura cu infractiunea de trafic de influenta si spalare a banilor, cunoscand ca acestia provin din savarsirea infractiunii de trafic de influenta, in forma continuata, informeaza DNA.

Din Ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurorii DNA rezulta ca Trasculescu a solicitat, in perioada noiembrie 2010-noiembrie 2012, de la reprezentantul unei firme (denuntatorul in cauza), mai intai suma de 50.000 de euro, majorata mai apoi la 150.000 de euro. "Banii au fost pretinsi cu ajutorul inculpatului Calota Marian-Valeriu care l-a constrans prin amenintare pe denuntator sa remita lui Trasculescu Alin-Silviu sumele solicitate", informeaza DNA.

In schimbul banilor, Trasculescu a pretins ca poate influenta autoritatile locale din Vrancea sa solicite realizarea unor proiecte de investitii prin Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI) si asupra functionarilor din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale cu atributii de verificare, avizare si aprobare in derularea procedurii din cadrul aceluiasi program.

Din banii pretinsi, Trasculescu a primit in mai multe transe, prin intermediul lui Calota Marian-Valeriu, suma totala de 464.000 lei, informeaza DNA. Transferul banilor era ascuns prin contracte incheiate intre firma denuntatorului si cea a lui Calota.

Ulterior, deputatul PDL a pretins denuntatorului inca 1.100.000 lei, pe care a impus sa ii fie dati in doua transe, de 50.000 lei si, respectiv, 1.050.000 lei.
 
Procurorii DNA au organizat flagrant in 10 noiembrie 2012, ocazie cu care Calota a primit de la denuntator suma de 50.000 lei, pentru a fi remisa lui Trasculescu, se mai arata in comunicatul DNA.

Vezi la finalul articolului comunicatul DNA redat integral.

UPDATE (13:05) Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, ca parlamentarii PDL vor vota astfel incat "justitia sa isi poata face treaba" in cazul deputatului PDL prins in flagrant. Blaga a mai arata ca ca situatia este regretabila, ca "ne afecteaza in campanie, dar cei care au gresit trebuie sa plateasca, iar justitia sa isi faca treaba".

Potrivit Realitatea TV, Vasile Blaga a precizat ca, in cazul in care deputatul Alin Trasculescu va fi arestat, el va fi automat exclus din partid, conform statutului.

UPDATE (13:00) Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, duminica, pentru Mediafax ca a primit din partea Ministerului Justitiei solicitarea pentru ridicarea imunitatii in cazul deputatului PDL Alin Trasculescu.

Alin Trasculescu este presedintele PDL Vrancea si candideaza pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 5 Marasesti.



  • Comunicatul DNA
"Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza cercetari penale fata de inculpatii:

TRASCULESCU ALIN - SILVIU, deputat in Parlamentul Romaniei si presedinte al Organizatiei Judetene Vrancea a unui partid politic, in sarcina caruia s-au retinut urmatoarele infractiuni:
- trafic de influenta,
- instigare la infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata, comisa in legatura cu infractiunea de trafic de influenta si
- instigare la infractiunea de spalare a banilor, cunoscand ca acestia provin din savarsirea infractiunii de trafic de influenta si

CALOTA MARIAN - VALERIU, asociat si administrator al SC MARYNA EXCLUSIV SRL, in sarcina caruia s-au retinut urmatoarele:
- complicitate la infractiunea de trafic de influenta,
- fals in inscrisuri sub semnatura privata, in legatura cu infractiunea de trafic de influenta, in forma continuata (5 acte materiale),
- santaj comis in legatura cu infractiunea de trafic de influenta si
- spalare a banilor, cunoscand ca acestia provin din savarsirea infractiunii de trafic de influenta, in forma continuata (4 acte materiale).

Din Ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurori, a rezultat urmatoarea stare de fapt:

In perioada noiembrie 2010 - noiembrie 2012, inculpatul Trasculescu Alin - Silviu, in calitate de deputat in Parlamentul Romaniei si presedinte al Organizatiei Judetene Vrancea a unui partid politic, a pretins de la reprezentantul unei societati comerciale (denuntator in cauza), initial suma de 50.000 euro, care ulterior a fost majorata la 150.000 euro. Banii au fost pretinsi cu ajutorul inculpatului Calota Marian-Valeriu care l-a constrans prin amenintare pe denuntator sa remita lui Trasculescu Alin-Silviu sumele solicitate.

Pentru obtinerea acestor foloase, Trasculescu Alin-Silviu a lasat sa se creada ca are influenta asupra reprezentantilor autoritatilor locale din judetul Vrancea, pentru a-i determina sa solicite realizarea unor obiective de investitii in cadrul Programului National de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI) si asupra functionarilor din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului cu atributii de verificare, avizare si aprobare in derularea procedurii specifice aceluiasi program, precum si asupra reprezentantilor unei societati comerciale, pentru a-i determina sa deruleze o relatie contractuala cu firma administrata de denuntator.

Din banii pretinsi, inculpatul Trasculescu Alin-Silviu a primit, prin intermediul lui Calota Marian-Valeriu, in mai multe transe, suma totala de 464.000 lei. Pentru a crea aparenta de legalitate a primirii acestor sume de bani, inculpatul Calota Marian-Valeriu, in perioada noiembrie 2010 - noiembrie 2012, a falsificat mai multe contracte comerciale, incheiate intre firma denuntatorului si SC MARYNA EXCLUSIV SRL, firma lui Calota Marian-Valeriu, aceste inscrisuri fiind folosite pentru efectuarea platilor corespondente si justificarea acestora in evidentele contabile ale celor doua societati comerciale. In acest mod, din contul firmei denuntatorului in contul SC MARYNA EXCLUSIV SRL a fost transferata suma totala de 404.000 lei.

Ulterior, in acelasi scop, Trasculescu Alin-Silviu a pretins denuntatorului inca 1.100.000 lei, pe care a impus sa ii fie dati in doua transe, de 50.000 lei si, respectiv, 1.050.000 lei.

In acest context, la data de 6 noiembrie 2012, in scopul obtinerii acestor foloase materiale, Trasculescu Alin-Silviu l-a determinat pe inculpatul Calota Marian-Valeriu sa incheie in fals un contract, avand ca obiect o operatiune comerciala fictiva intre firma denuntatorului si SC MARYNA EXCLUSIV SRL. Ca urmare, firma denuntatorului a transferat in contul SC MARYNA EXCLUSIV SRL suma de 1.100.000 lei, bani care au fost reintrodusi in circuitul civil.

La data de 10 noiembrie 2012, inculpatul Calota Marian-Valeriu a primit de la denuntator suma de 50.000 lei, pentru a fi remisa inculpatului Trasculescu Alin-Silviu, la cererea acestuia. Cu aceasta ocazie, procurorii au procedat la constatarea infractiunii flagrante.

Inculpatilor li s-au adus la cunostinta acuzatiile in conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedura penala. La data de 11 noiembrie 2012, procurorii anticoruptie au dispus retinerea acestora pe o perioada de 24 de ore.
Avand in vedere calitatea sa de deputat in Parlamentul Romaniei, in conformitate cu prevederile art. 72 alin. 3 din Constitutia Romaniei, Directia Nationala Anticoruptie l-a incunostiintat pe Ministrul justitiei cu privire la efectuarea perchezitiei si retinerii inculpatului Trasculescu Alin-Silviu.

Inculpatul Calota Marian-Valeriu va fi prezentat Inaltei Curti de Casatie si Justitie cu propunere de arestare preventiva pe un termen de 29 de zile.

Facem precizarea ca punerea in miscare a actiunii penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala necesara in vederea propunerii unor masuri preventive, activitate care nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie."

Stirea se actualizeaza






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























8443 vizualizari

  • +35 (41 voturi)    
    Parlamentul cui ? (Duminică, 11 noiembrie 2012, 12:09)

    dana_s [utilizator]

    Pe care dintre noi ii reprezinta nenorocitii astia hoti, corupti, lacomi, inculti ? Sa i se faca o statuie in piata publica. Rondul hotilor.
    • -3 (3 voturi)    
      ai dreptate dana (Duminică, 11 noiembrie 2012, 12:17)

      catalinn [utilizator] i-a raspuns lui dana_s

      Sa dea domnul presedinte un pricaz si sa nu se mai duca oricine in parlament. Sa ii aleaga poporul !
    • -26 (36 voturi)    
      este roman, dintre romani, ales de romani... (Duminică, 11 noiembrie 2012, 12:20)

      Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui dana_s

      Intereseant ca este PDL...inseamna ca urmeaza o multime de dosare USL si DNA vrea sa aiba argumente ca nu este ceva politic, iata, au inceput cu un portocaliu....
      Campanie electorala.
      "ce dovada mai vreti ca luptam cu coruptia?Iata, arestam chiar daca este de-al nostru, dar corupt" vor scrie basistii in comentariile lor.
      De ce, oare, nu am incredere?
      • +8 (10 voturi)    
        mergi pe ideea de la partid (Duminică, 11 noiembrie 2012, 17:15)

        Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        foarte bine postacule...
        munceste pentru banii tai.
      • +6 (10 voturi)    
        de copac (Duminică, 11 noiembrie 2012, 17:53)

        mircearh [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        N-ai incredere pentru ca impotriva evidentelor preferi sa il crezi pe gadea .
        Eu ma bucur nespus ca s-a creat un precedent tocmai cu " aia de la putere " . Vad ca s-a pus pe ordinea zilei de maine votul de ridicare a imunitatii parlamentare. Zgonea pare zelos nevoie mare.
        De ce la solicitarile ANI impotriva uslistilor au facut zid si si-au scapat politicienii de judecata ?
      • +10 (12 voturi)    
        pentru ca esti paranoic (Duminică, 11 noiembrie 2012, 18:04)

        hollow [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        Daca aresteaza de la USL nu e bine, ca e joc politic. Daca aresteaza de la PDL, iarasi nu e bine, fiindca e doar o manevra ca sa para independenti. Oare ce ar trebui sa faca pentru a te convinge, ooo clarvazatorule ce ai acces la mintile oamenilor? Daca te-ar aresta pe tine ar fi mai bine? In mod cert pentru forumul asta ar fi mai odihnitor.
      • +6 (10 voturi)    
        Pt ca nu e Basescu arestat! (Duminică, 11 noiembrie 2012, 18:20)

        gazania [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        Si nici atunci nu vei fi sigur ca nu e de vina TB. , asa sunteti voi ,uslistii.
        • 0 (0 voturi)    
          Cam nesigur ! (Miercuri, 14 noiembrie 2012, 12:56)

          cobra1000 [utilizator] i-a raspuns lui gazania

          O data se spune ca a fost flagrant reusit ! Odata ca nu ! Dreacu sa-i mai inteleaga !
      • +8 (12 voturi)    
        O diferenta (Duminică, 11 noiembrie 2012, 20:14)

        AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        este ca in timp ce PDL-ul a spus ca vor vota pentru ridicarea imunitatii USL -ul cu 4 ministri acuzati de incompatilbilitate nici macar nu se gandeste sa-i demita.
        O a doua diferenta ar fi ca nu am auzit pe timpul lui Nastase de nici-o acuza de genul asta la adresa vreunui parlamentar PSD. Sau vrei sa spui ca nu exista coruptie atunci ?

        Eu zic sa faci o statistica a dosarelor DNA si o sa ai surprize cu privire la apartenenta politica a celor incriminati.
      • +2 (6 voturi)    
        Doamne ajuta (Duminică, 11 noiembrie 2012, 21:01)

        ws [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        sa ai dreptate.

        numai ca mi l-as dori pe xerox din partea usl, sau kkrau, sau felix. si din linia a doua ar fi buni, chitoiu, dragnea, mazare, hehe, multi mai sunt.

        inca odata, sper sa ai dreptate.

        ws
      • +5 (9 voturi)    
        ai sesizat corect (Duminică, 11 noiembrie 2012, 23:22)

        math [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        In urmatorii 50 de ani orice pesedist va fi urmarit numai din cauza unor dosare politice. Orice PDL-ist sau prieten portocaliu va fi urmarit ca sa isi faca imagine Basescu.

        Desi anul 2012 este anul victoriei USL, Ponta, Voiculescu si Becali, cred ca nu va fi suficient. Nu vom scapa de dictatura si statul politienesc decat daca refacem URSS si ne unim cu Transnistria.
        • 0 (0 voturi)    
          scuipa-n san (Luni, 12 noiembrie 2012, 10:35)

          Analfabet [utilizator] i-a raspuns lui math

          sau intre tate, cum preferi.
      • +4 (6 voturi)    
        te doare de USL, ori de... romani? (Duminică, 11 noiembrie 2012, 23:53)

        geocrin [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        Noi romanii normali NU avem preferinte de un partid ori de altul, noi vrem ca cei care ne reprezinta sa fie oameni bine pregatiti profesional si NU in ultimul rind onesti.
        Tu Wizardof Oz lupta ca Bivolaru si alti ca el sa fie victimile PDL, si in mod sigur vei gasi un altul ca tine sa spuna ca primarul Clujului Apostu este victima USL.
        Prostimea se cearta si politicienii smecheri profita de naivitatea multor romani prost informati....inculti.
      • 0 (0 voturi)    
        Asa-i, da'... nu-i asa :) (Luni, 12 noiembrie 2012, 12:29)

        T34 [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        Mey "Vrajitorule din Oz", ma bucur ca iti dai seama ca multi din USL ar trebui sa infunde puscariile, numai ca, din pacate, nu realizezi ca DNA nu poate face nimic pentru asta. Parlamentulinfractional roman nu va aproba vreodata inceperea urmaririi penale a parlamentarilor sau ministrilor USL. Asa ca... aresteaza si ei de la PDL, ca tre' sa aresteze ceva, nu? Nu ca aia n-ar merita-o...

        Lasand comentariul la comentariul lui "Oz" la o parte, e clar ca in Romania va exista coruptie politica atat timp cat vor exista "imunitati". In privinta asta ma intreb ce face Curtea Constitutionala? De ce nu vede ca necesitatea aprobarii de catre Parlament a inceperii urmaririi penale a demnitarilor incalca principiul separatiei puterilor in stat?!
    • +16 (16 voturi)    
      Noi (Duminică, 11 noiembrie 2012, 12:22)

      Daniels22026 [utilizator] i-a raspuns lui dana_s

      Din pacate acesti oameni chiar ne reprezinta. Prea multi romani fura si sint necivilizati.
    • +18 (18 voturi)    
      Veste proasta (Duminică, 11 noiembrie 2012, 12:38)

      msrp [utilizator] i-a raspuns lui dana_s

      Ne reprezinta pe toti. Noi i-am votat nu?
    • +16 (16 voturi)    
      cred (Duminică, 11 noiembrie 2012, 12:59)

      Angoasat [utilizator] i-a raspuns lui dana_s

      ca daca justitia ar fi functionat macar la nivelul actual , Romania nu era codasa Europei
    • +15 (19 voturi)    
      din pacate (Duminică, 11 noiembrie 2012, 13:47)

      V. Val [utilizator] i-a raspuns lui dana_s

      se strecoara la carma tarii prin votul indolent, neglijent sau cumarat anostru, al romanilor.
      Si apoi se apara intre ei, prin imunitatea parlamentara, cand sunt din gasca uslamista.
      Felicitari domnului Blaga si formatiunilor politice care nu se interpun in calea justitiei. Chiar si numai pentru asta merita sa fie votati.
      • +1 (1 vot)    
        Alioooo.... (Duminică, 11 noiembrie 2012, 17:41)

        cristian_n [utilizator] i-a raspuns lui V. Val

        Nu era vorba bre de USL....ci de un basist....ai gresit articolu"...
      • 0 (4 voturi)    
        sa-i votam pentru asta? (Duminică, 11 noiembrie 2012, 17:43)

        miramara [utilizator] i-a raspuns lui V. Val

        Ce pretentii reduse am inceput sa avem de la alesii nostri.Se poate oare si mai putin?Sa nu ne mai miram de obraznicia lor.Declaratia lui Blaga e pur si simplu electorala, ia sa fi fost altul momentul.
        • +1 (1 vot)    
          ai exemple (Luni, 12 noiembrie 2012, 8:58)

          sucaa [utilizator] i-a raspuns lui miramara

          vezi cazul pasat cand i-au ridicat imunitatea si unde usl-ul a preferat sa NU voteze. adevarul ca nici nu aveau cum sa voteze cand ei au votat mereu impotriva ridicarii imunitatii cand a fost vorba de ai lor.
          acum ca e campanie se grabesc vezi doamne :)
          electorala este mereu pt voi. si chiar daca ar fi electorala, as vrea sa vad facand macar atat si usl si sa-i scoata pe aia doi incompatibili din parlament. dar hotii se ajuta intre ei :)
          las ca in 2013 n-o sa mai vedeti scandaluri legate de coruptie. pivnicereasa are grija sa puna oameni care pun batista pe hidrand. o sa fie atat de liniste ca o sa-i considerati ingeri in timp ce fabrica aro a fost vanduta la pretul unui apartament cu 2 camere. afacere pastorita de usl. sa va traiasca :)
      • +2 (2 voturi)    
        Subscriu! (Duminică, 11 noiembrie 2012, 23:03)

        niktig [utilizator] i-a raspuns lui V. Val

        Asta face diferenta dintre ei si USL-asi... daca ii patat, sa fie cercetat!
      • +1 (3 voturi)    
        gresesti (Luni, 12 noiembrie 2012, 1:33)

        GeorgeT [utilizator] i-a raspuns lui V. Val

        romanul a incercat si cu stinga si cu dreapta iar stinga iar dreapta.
        Zi-mi tu mie eu cu cine sa votez , vreau cu unul care sa curete tot ce este azi politician si administrator al bunului public.

        Singurul pe care inca il admir si respect este Basescu .
    • 0 (0 voturi)    
      care flagrant... (Marţi, 13 noiembrie 2012, 10:05)

      lucyan [utilizator] i-a raspuns lui dana_s

      daca a fost un interpus? procurorii nu mai stiu ce este ala un flagrant sau trebuia arestat duminica ca sa dea bine la haznalele tv... care nu pomenesc nimic de faptul ca lucrarile publice in vrancea sunt controlate de usl, nu, ei pomenesc ca trasculescu intervenea pe langa elena udrea... care este o persoana foarte influenta in guvernul ponta...
      de rasul curcilor atat justitia cat si haznalele tv cu politicieni cu tot...
  • +8 (10 voturi)    
    Parlamentul Tarii... (Duminică, 11 noiembrie 2012, 12:51)

    claemi [utilizator]

    Nu o sa se intimple absolut nimic,ca de obicei!Vine altul tare si el a pus botul la capcana!Toti sint la fel:corupti,tradatori si vinzatori de tara,si n-au nici o teama ca legea-i va pedepsi vreodata.Acestia n-au culoare politica si doar BANUL de furat i-i conduce de 22 de ani incoace.De unde au vilele,masinile de lux,conturile de sute si milioane de €???
    Din vinzarea Romaniei pe NIMIC si din tradarea cetatenilor care cu buna credinta i-au ales sa le conduca destinele!
    Ei ne fac legile(pentru ei),si sint aparati de politie,sri,spp,ag.securit.,toti platit din ban public,nemaivorbind de privilegiile care le au!
    • +1 (1 vot)    
      !!!!!!!!! (Duminică, 11 noiembrie 2012, 20:54)

      Aristo [utilizator] i-a raspuns lui claemi

      AI PERFECTA DREPTATE STIMATE DOMN, din pacate...
      Am scris o gramada de comentarii privitoare la subiectul asta sau mai bine zis o gramada de fapte publicate mi-au dat motiv sa redescopar mereu acelasi gunoi in care conationalii nostri, consumatori de salam cu soia si povesti nemuritoare, ne-au bagat dandu-le legimitate gastilor de venetici tradatori sustinuti de asa-zisii dizidenti ca "romanul" Silviu Brucan (Saul Bruckner) - uciga-l toaca. ASTEA-S EFECTELE UNEI SINGURE CAUZE!
      • 0 (2 voturi)    
        claemi, Aristo si toti care va plangeti de politic (Luni, 12 noiembrie 2012, 8:49)

        Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui Aristo

        Pentru toti cei care infiereaza politicienii si partidele din Romania, scarbiti, furiosi, justitiari...am avut si am, mereu, aceeasi replica:
        Daca voi sunteti asa de corecti, curati, patrioti bine intentionati...de ce nu le luati locul coruptilor si hotior astora?
        In orice partid se poate intra mai usor ca la doctor.
        Nu tu coada, nu tu programare.....intri, ceri un formular de inscriere si gata.
        De pe margine......sunteti ca microbistii din tribune care-i injura pe fotbalisti si care, nu-i asa, ar fi rezolvat orice faza de o mie de ori mai bine....
        Nu va mai plangeti, avem ce meritam.
        • +2 (2 voturi)    
          wizard... (Luni, 12 noiembrie 2012, 11:24)

          Gelum [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

          nu e asa de simplu. Intrarea in partidele actuale corupe inevitabil. Iar sa creezi un partid nou e incredibil de greu, masura nascocita de Iliescu in '90.

          In plus, populatia deja este educata sa lase mai degraba un ghiolban, und grobia, un hot nedovedit sa ii conduca ( pentru ca vor sa fie la fel), decat sa lase se promoveze niste valori morale si oameni cu adevarat patrioti si cinstiti. Este imposibil sa apari ca leader si sa nu fii banuit invariabil de coruptie. Ba, in plus, ti se vor nascoci tot felul de lucruri despre tine. Uite asa, toti oamenii care ar vrea sa faca ceva, nu se baga in aceasta mocirla, intelegi?

          Acum intelegi care e rolul Antena 3 si RTV? Doar promovarea actualilor. Atat. Nici o valoare ( sa zicem adevarata ) nu va avea trecere pe acolo.

          Din pacate, au castigat :( . Dar speranta moare ultima...
  • -11 (19 voturi)    
    in tema (Duminică, 11 noiembrie 2012, 12:57)

    TLiviu [utilizator]

    Se aftla pe lista ARD? daca da -cum a trecut de filtru Macovei ?-daca un astfel de filtru nu are cum prevede un asemenea eveniment -ce valoare mai are
    ? punem in parlament 75% oameni noi si putem zice infometatzi cu nici o garantie.Ne explica cineva cum un om de afaceri cere suport-protectie de la un deputat al opozitiei pentru a primi contracte cu statul e aici o contradictie.
    • +1 (3 voturi)    
      Pai cum crezi ca stie asta... (Duminică, 11 noiembrie 2012, 19:41)

      finutza [utilizator] i-a raspuns lui TLiviu

      ... sa treaca de un filtru? A dat cadoul si... gata, a ajuns pe lista! Sau pe Macovei o crezi Maica Tereza?
  • -16 (20 voturi)    
    intrebare (Duminică, 11 noiembrie 2012, 13:06)

    Mazeta [utilizator]

    Oare dl. Alin Trasculescu a trecut de filtrul mega-luptatoarei anti-coruptie Monica Macovei?
    • +2 (4 voturi)    
      Mazeto, (Duminică, 11 noiembrie 2012, 18:29)

      ZeroAbsolut [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      fiecare dintre noi suntem nevinovati pana la proba contrarie. Iar doamna Monica Macovei se poate pronunta doar pe activitatea din trecut, nu poate citi gandurile si prevedea actiuni viitoare. Nu ca ar fi necesara citirea gandurilor in cazul tau (fluiera vantul), iar actiunile unei mazete sunt total predictibile si inutile.

      Vad ca se incearca intr-un mod disperat aruncarea in derizoriu a efortului depus de doamna Macovei in directia imbunatatirii actului de justitie in Romania si curatirii clasei politice de jeguri. Si aceste incercari disperate arata ca eforturile dumneaei incep sa fie incununate de succes, iar doamna Justitie redevine oarba si dreapta si politicienii devin incet-incet constienti ca pot fi si sunt trasi la raspundere.

      Doamna Macovei nu poate alunga de una singura cancerul pecerismului din trupul poporului roman, trebuie ajutata de cetatenii onesti din Romania, care trebuie sa constientizeze ca au o voci si voturi mai puternice decat cele ale tovarasilor si camarazilor.
      • 0 (2 voturi)    
        Vezi ca intre timp... (Luni, 12 noiembrie 2012, 8:39)

        finutza [utilizator] i-a raspuns lui ZeroAbsolut

        ... doamna pe care o aperi, s-a aparat singura, afirmand ca ea s-a impotrivit candidaturii acestui personaj. Si ca doar Comisia de etica l-a validat din nou. In acest caz, ce rost a mai avut comisia d-nei Macovei? Asa, doar de fatada, sa dea bine la alegatori...?
      • -1 (1 vot)    
        Vaaaaiii, ce frumos vorbesti...dar doar pentru ARD (Luni, 12 noiembrie 2012, 9:04)

        Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui ZeroAbsolut

        Nu aplicati aceeasi masura si in cazul membrilor guvernului Ponta (4 dintr-o lovitura, nu-i ciudata reinvierea acuzatiilor la pachet, "lotul Ponta" ca pe vremea lui Stalin?)
        Desi acuzatiile ANI suna bizar...." exista suspiciunea ca.....si cerem parchetului sa cerceteze...".
        Aseara m-am uitat la B1 , la Turcescu.
        Basistii adunati acolo (putea sa lipseasca Cristoiu, Andronic?) ii judecasera deja pe toti acuzatii de la USL si vorbeau de ei ca despre criminali dovediti....
        La fel face EVZ, Romania libera si, cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista Hotnews.
        Am asistat la un linsaj public.
        Fostului ministru Cepoi i s-a "acordat" cica un drept la replica, telefonic.
        Nu a fost lasat sa vorbeasca, a fost batjocorit si i s-a inchis telefonul.
        Singurul invitat din platou din partea USL nu se auzea de loc de vocile basistilor care-l acopereau ori de cate ori incerca sa spuna ceva(plus ca ei aveau microfoanele date mai tare ca al lui...ce chestie ieftina...)
        Mi-am adus aminte de '90 si TVR-ul de atunci (singura televiziune ...).
        Se pare ca instructorii jurnalistilor in cauza sunt aceiasi, metodele sunt aceleasi...asta nu va miroase urat?
        Campanie electorala?Programe?Fapte concrete?
        Aiurea!
    • -1 (1 vot)    
      Stii cum i-a invins gen. Pershing pe... (Duminică, 11 noiembrie 2012, 19:46)

      finutza [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      ... mexicanii care voiau Texasul inapoi, asta dupa ce alti cativa generali americani fusesera infranti? A rostit niste cuvinte celebre: "Nici o armata nu rezista in fata unei rafale de 500.000 dolari!" Suma era enorma atunci.
      Asa si asta, invatat cu banii, tragea rafale dupa rafale si... toate drumurile i se deschideau. Ce reprezenta pentru el un mizilic de filtru?
    • +1 (5 voturi)    
      pai (Duminică, 11 noiembrie 2012, 21:10)

      ws [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      l-a trecut, ca macovei nu e dna.

      stiu ca votantii lui kkrau si ai lui xerox nu exceleaza la inteligenta, dar totusi, e asa de greu de inteles ca macovei si comisia ei nu sunt parte din procuratura. monica nu a facut munca de procuror, nu a interceptat convorbiri, nu a adunat probe, nu a organizat flagrantul ca sa-l prinda pe
      trasculescu.

      e asa greu de inteles?

      pot face si un desen daca e nevoie.

      ws

      ps. oricum, sa faci misto de monica, in conditiile in care pe listele usl sunt dementi, sunt pucisti, penali, mascarici, interlopi, toata fauna imaginabila, si nimeni nu i-a intrebat nimic, mi se pare de prost gust.
    • +1 (5 voturi)    
      Da, Cu succesuri (Duminică, 11 noiembrie 2012, 23:05)

      evoque [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      mega luptatorea sustine acum ca ea nu a vrut ca produsul scolii politice pdl sa mearga mai departe. Dar cota parte din ce producea sigur era bun la campanie.
  • +14 (20 voturi)    
    se misca repidi (Duminică, 11 noiembrie 2012, 13:14)

    nash pandelica [utilizator]

    menistreasa justitiei usl.
    sa videm cat di repidi se va misca in cazul dragnea.
    sau felix varanu.
    • -1 (3 voturi)    
      La tine dreptatea trece prin politica (Duminică, 11 noiembrie 2012, 20:34)

      ploiesteanu [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

      orice fapta abominabila ar fi facuta individul. V-a luat Dumnezeu mintile cu politica de partid. Nu vedeti ce se petrece in jurul vostru ! Atat aveti in cap, PDL si USL.
      • 0 (4 voturi)    
        la mine ? (Luni, 12 noiembrie 2012, 8:30)

        nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui ploiesteanu

        in biata tzarisoara.
        mata confunzi invarteala si iuteala de partid cu adevarata justitie.
        omul a fost arestat pentru un flagrant care se pare ca, conf. unui martor la perchezitie, n'ar fi existat.
        in satrapia lui oprisan, orice manipulare, inscenare poate avea loc.
        cele mai tari satrapii pesediste, vrancea si teliormanu' !
        acolo nimic nu misca fara voie.
        deci, fiind in satrapia lui oprisan, este normal sa existe semne de intrebare.
        si'apai, dreptatea se face in tribunal, nu in parlament.
        graba asta a piznicerei si'a repetentului zgornea este suspecta. n'a fost decat retinut.
        pentru ca parlamentul sa se pronunte, este nevoie de probe.

        se pare ca de-abia de acum incepe politizarea parchetului. madam pizniceru se misca repede, asa cum s'a miscat usl'amul de la inceperea loviturii de stat.

        la referendum, usl'amul a pierdut numai o batalie, s'a intarziat o etapa din programul loviturii de stat.

        lovitura de stat este in desfasurare.
        desavarsirea va veni dupa alegerile din decembire.
        depinde de noi. vreti republica parlamentara, adica o diktatura a parlamentului, a partidelor politice permentizate prin alegeri a la roumain, votati soarele !

        madam pizniceru este numai o unealta.
        un om potrivit la un loc potrivit.
        potirivita bine de varan.

        sa traiti bine, cum va asterneti !
        • 0 (2 voturi)    
          Mare dreptate avea (Luni, 12 noiembrie 2012, 8:58)

          OvidiuDiaconescu [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

          ...ploiesteanu -> atat visati noaptea? USL vs PDL? varani, puci, politica? eu zic sa va vedeti de facultate si sa va cautati o pasiune mai constructiva. Cat priveste pe dep. Alin Trasculescu, daca este vinovat, foarte bine ca l-au prins. Justitia n-ar trebui sa tina cont de culoarea politica, iar gestul de a aresta un corupt caruia i s-a facut flagrant pt mita poate avea conotatii si implicatii politice decat daca esti indoctrinat pana la paranoia. Va recomand sa bagati nasu' intr-o ceasca de cafea si sa deschideti si voi o carte ceva...
          • +1 (3 voturi)    
            BOVidiuule (Luni, 12 noiembrie 2012, 10:34)

            nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui OvidiuDiaconescu

            de faculitate mi'am vazut acum patruj'de ani.
            acum imi vad de pensie.
            am vazut multe intre timp. de la cote la colectivizare, la republica prezidentiala a ceausescului, la foamete si frig pentru plata datoriiilor, la o lovirutie ilici(s)a a iemanatilor in pulover si a teroristilor care trageau din pozitii (!!) de tot felul, pana la regimurile postlovirutionare, pradarea fara rusine a tzarii si minciuna politica perenizata.

            cat de alin trasculescu, daca'l prindeu in flagrant, nu'l mai lasau.
            se pare ca pe celalt, calota, l'au prin in flagrant.
            se induce o confuzie in opinia publica, taman pentru castig politic.
            trasculescu catinda la parlamentare, cum catindeaza toti fenechii, varanii sa alti balaurieni.

            asa ca, daca vrei sa dai sfaturi, your're barking at a wrong tree !
            adica, meri si canta la alta masa, te rog.
            alivoar.
            • 0 (2 voturi)    
              Cat mai mintiti voi... (Marţi, 13 noiembrie 2012, 8:21)

              OvidiuDiaconescu [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

              Prietene, esti primu pensionar care scrie ca un pitiponc cu tz ([...] fara rusine a tzarii [...]; [...]in biata tzarisoara.
              [...]), sau incepe o fraza in lb romana si se da rotund terminand-o in engleza ([...]daca vrei sa dai sfaturi, your're barking at a wrong tree [...]). Mai ramane sa vedem sh sau y in loc de i??? Lasa te rog vrajeala! fie esti din sistemul dedicat de poluare a mass-mediei, fie aberezi din convingeri proprii, dar stii sa argumentezi doar cu minciuni. Sau un pensionar iti dicteaza poate?
        • 0 (2 voturi)    
          Bai, voi sunteti cu capu' (Luni, 12 noiembrie 2012, 9:13)

          Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

          Lovitura de stat prin referendum popular, prin alegeri libere....prin parlament, legala....
          Tirania unei majoritati?
          Eu stiam ca asta se cheama democratie.
          Iar DNA-ul.....nu este inca in subordinea lu' Base?
          Si-a pus Pivniceru pe cine vrea ea?Inca nu.
          Sunteti de o obiectivitate....
          • 0 (2 voturi)    
            mai draga (Luni, 12 noiembrie 2012, 10:53)

            nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

            s'a vazut si revolutia garoafelor..
            de catifea...

            exista lovituri de stat fara varsare de sange. s'a intamplat des in spatiul carpato danubiano pontico mioritc.

            cea mai jegoasa a fost cea comunista, inceputa tot prin alegeri ...libere, in 1946, urmata de interzicerea partidelor istorice, alungarea regelui si proclamarea republicii populare la sfarsitul lui 1947.
            tot republica parlamentara, seful statului fiind, formal, presedintele marii adunaturi nationale.
            desavarsirea a tzinut pana la urmatoarea lovitura de stat, prin care nen'to nicu a luat puterea, tot democratic. aia a fost o lovitura de palat cc al pcr.
            a mai fost, acum 22 de ani, una, ale carei urmari le..suferim si le vom mai suferi.
            cea, care, a fost vopsita in revolutie, prin impuscarea, la intamplare, a multor nevinovati.

            toate de culoare politica rosie.

            istoria se repeta.

            sa traiti bine, cum va asternerti !
            votati soarele !
            ponta cand apare, soarele rasare !
            sf. mucenic viktor, cum e cunoscut in gorj :))
  • 0 (10 voturi)    
    e bine! (Duminică, 11 noiembrie 2012, 13:31)

    corvus coraX [utilizator]

    cu toți bandiții din politică la bulău, fără excepție. Asta dovedește cât de transpartinică este corupția în România și că ori alegi pe Tanda, ori pe Manda, rezultatul este același.
  • +21 (25 voturi)    
    Daca era de la USL (Duminică, 11 noiembrie 2012, 14:01)

    Cristian_R [utilizator]

    Striga Zgonea ca era politic. Urmau binecunoscutele: "procurorii lu' Basescu", "justitia basista" etc...
    Nu imi place de PDL dar totusi is singurii care lasa justitia sa le judece oamenii. Asa vad eu lucrurile, poate ca e gresit!
    • 0 (4 voturi)    
      Nu e asa (Duminică, 11 noiembrie 2012, 19:48)

      finutza [utilizator] i-a raspuns lui Cristian_R

      De-abia acum procurorii au prins curaj sa se bage si pe cei pentru care aveau interdictie pana acum...
    • +1 (5 voturi)    
      Nu-i adevarat (Duminică, 11 noiembrie 2012, 22:51)

      Colonel [utilizator] i-a raspuns lui Cristian_R

      Si USL a ridicat imunitatea unora (vezi Voicu) si a blocat in cazul altora. Asa a facut si PDL (vezi cazul Udrea din 2009). Cred ca depinde de cat de bine e pus omul respectiv in partidul din care face parte. La Udrea PDL a considerat ca e un atac politic si nu a dat avizul. Si USL a considerat atac politic si nu a dat avizul pentru un parlamentar saptamana trecuta. Eu zic sa nu ne grabim sa zicem ca unii lasa justitia sa lucreze si altii nu.
      • 0 (2 voturi)    
        rock (Luni, 12 noiembrie 2012, 9:16)

        TLiviu [utilizator] i-a raspuns lui Colonel

        diaconu a fost gasit vinovat de justitzie -(cu d mic)
  • +17 (23 voturi)    
    Blaga (Duminică, 11 noiembrie 2012, 14:01)

    gabor [utilizator]

    Blaga"PDL va vota pentru ca justirtia sa-si faca trea ba".P-USL-amalele tot asa procedeaza?
  • +14 (20 voturi)    
    Hmm (Duminică, 11 noiembrie 2012, 14:19)

    twi [utilizator]

    Parcă DNA era la comandă politică? Parcă DNA făcea poliție politică? Nu trebuia DNA desființat? Parcă erau procurorii lui Băsescu? De câte ori era arestat sau cercetat penal câte un uselist cinstit era vorba de un dosar politic făcut la comanda lui Băsescu sau a PDL?

    A devenit dintr-o dată DNA cinstit, imparțial și obiectiv?
  • -9 (15 voturi)    
    A venit randul PDL (Duminică, 11 noiembrie 2012, 14:20)

    tolok [utilizator]

    Pe vremea cand astia din PDL erau la guvernare, rar se ajungea cu anchetele la oamenii lor.
    Si s-a schimbat roata. Are cineva vreo umbra de indoiala ca justitia este super mega ultra politizata? Eu nu.
    • +2 (4 voturi)    
      Esti necitit ! (Duminică, 11 noiembrie 2012, 18:24)

      gazania [utilizator] i-a raspuns lui tolok

      Maischimba postul si vei vedea cati de la pdl au fost arestati, anchetati.
    • +1 (3 voturi)    
      Da un simplu google (Duminică, 11 noiembrie 2012, 18:36)

      Straistaru Eugen [utilizator] i-a raspuns lui tolok

      pdl dna coruptie....si o sa vezi ;)
      mie imi vine in minte Solomon, ritzi, mai era unul pe la oradea sau arad, mai era unul prin primaria cluj....dar nu iti amintesti din 2 motive

      1. PDL nu sare sus si tare ca USL sa isi apere coruptii

      2. Te uiti prea mult la A3 ;)
      • -1 (1 vot)    
        Daca google (Luni, 12 noiembrie 2012, 9:00)

        OvidiuDiaconescu [utilizator] i-a raspuns lui Straistaru Eugen

        Este principala ta sursa, si cea mai credibila, esti la fel de informat ca fanii A3... sau OTV; totuna!
    • 0 (2 voturi)    
      eu zic sa mai studiezi (Duminică, 11 noiembrie 2012, 20:16)

      AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui tolok

      cam cati oameni de la PDL a acuzat DNA-ul
      • +1 (1 vot)    
        nu numarul conteaza (Luni, 12 noiembrie 2012, 8:57)

        nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

        si daca arestau o suta de pedelei, tot nu puteau echilibra balanta in care bonbonel atarna greu, greu.
        si..doare, doare !:))
    • +1 (3 voturi)    
      tu habar ai ce vorbesti? (Duminică, 11 noiembrie 2012, 21:15)

      ws [utilizator] i-a raspuns lui tolok

      pai cei mai multi anchetati si condamnati in ultimii ani sunt de la pdl.

      tu pe ce lume traiesti?

      si pana la urma e logic. ei au fost la guvernare, ei aveau acces la bani, de aceea tentati a fost mare si multi nu au rezistat.

      acum e randul usl-ului. daca nu fac nimic xerox si kkrau, am impresia ca o sa se depaseasca recordul la numarul de politicieni inchisi.

      ws
    • +3 (3 voturi)    
      Ca la Radio Erevan (Duminică, 11 noiembrie 2012, 23:27)

      math [utilizator] i-a raspuns lui tolok

      Sunt perfect de acord cu mentiunea ca nu "este" ci "va fi" sigur politizata daca 2012 este anul victoriei Lui Voiculescu si Becali, asa cum scrie pe toate gardurile.
  • +11 (17 voturi)    
    Parlamentar (Duminică, 11 noiembrie 2012, 15:20)

    Tigertiki [utilizator]

    Din pacate la noi nu exista demnitar cinstit, numai neprins.. Astai la noi.. Chestie culturala ..
    hai sictir
  • +20 (20 voturi)    
    Dacă tot se întrunesc deputaţii, (Duminică, 11 noiembrie 2012, 15:26)

    ro. [utilizator]

    să ridice imunitatea şi celorlalţi deputaţi pentru care DNA a cerut acest lucru: Laszlo Borbely, Victor Paul Dobre.
    • 0 (2 voturi)    
      Vai de mine! (Duminică, 11 noiembrie 2012, 21:25)

      Matrix-4 [utilizator] i-a raspuns lui ro.

      Păi nu stii că la ăştia doi e "dosar politic"?
  • +2 (4 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Duminică, 11 noiembrie 2012, 17:50)

    [anonim]

    • -1 (1 vot)    
      sa mori tu? (Luni, 12 noiembrie 2012, 9:18)

      Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui

      :)
  • +2 (4 voturi)    
    "pdl va vota..." (Duminică, 11 noiembrie 2012, 18:35)

    revo [utilizator]

    1. Cand stai si te gandesti ca pdl a fost indepartat de la putere tocmai de ai sai, pt. ca nu le-a mai garantat imunitatea, iti pui intrebarea cati pdl-isti or sa mai ramana in acel partid pana la alegeri? Dupa declaratia asta a lui Blaga, de maine se anunta o migratie mare a portocaliilor spre usl, asa ca nu cred ca votul pdl va mai conta, imunitatea respectivului nu va fi ridicata deoarece toti parlamentarii mafioti sunt uniti in cuget si simtiri.
    2. Daca acestui domn i s-a tras de la faptul ca nu a cotizat (destul) si la dl. Oprisan, atunci da, are toate sansele sa ramana fara imunitate.
  • 0 (2 voturi)    
    Va faceti iluzii (Duminică, 11 noiembrie 2012, 20:13)

    KostasP [utilizator]

    Romania nu va iesi din gaura in care se afla niciodata. Nici cu usl dar nici cu pdl sau ard. Si asta pt ca in romania scara valorilor este inversata. Pleaba si penalii conduc romania in stil pur mafiot iar interesele omului de rind nu vor fi niciodata parte din prioritatile lor.
  • -1 (3 voturi)    
    dna-ul danseaza (Duminică, 11 noiembrie 2012, 21:07)

    ploiesteanu [utilizator]

    dupa noul director, pentru care si-au dat verdictul americanii si cu care este deacord si reprezentantii UE. Ioan Irimie a demonstrat ca Laura Oprean nu e capabila sa duca ceva la bun sfarsit. Basescu stia, tot dar l-a chemat pe Ponta sa-i atraga atentia ca incepe sa politizeze structurile independente ale statului. Or sa urmeze si alte destinderi.
  • +1 (3 voturi)    
    PDL (Luni, 12 noiembrie 2012, 1:09)

    Hermione [utilizator]

    Macar PDL are decenta, nu stiu, de forma, la nivel de discurs public sau de fond, dar nu se actioneaza ca un grup infractional organizat, ca o mafie, cum face USL: daca ar cadea unul, cad toti....astia-s mai curati, clar. Aialalti fac corp comun, cum a fost cazul actorului Mircea Diaconu. Se vede cu ochiul liber, fara sa fie nevoie sa fii implicat prea tare in politica lor murdara.
    • -1 (1 vot)    
      Hai, judeca si tu, un pic, cu capul tau.... (Luni, 12 noiembrie 2012, 9:27)

      Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui Hermione

      Parlamentar si director de teatru.
      Unde este conflictul de interese?
      Cum a pagubit Diaconu tara asta, ce rau i-a facut fiind si parlamentar si conducand un teatru (el fiind actor de o viata)?
      Sa-l dai exemplu de coruptie pe Diaconu ......pentru asta....
      Din fericire, USL vrea sa corecteze o lege prost facuta care-i face incompatibili pe toti la gramada, de multe ori fara logica, ca in cazul asta.
      Si mai sunt.....
      "Astia-s mai curati"????
      Udrea, Videanu, Blaga, Boc, Ritzi, Pinalti, Cocos, EBA, Basescu??????
      Curati?????
  • 0 (2 voturi)    
    SIngurul parlamentar bun: Nicusor Dan! (Luni, 12 noiembrie 2012, 8:51)

    ucraina este invincibila [utilizator]

    Doar Nicusor Dan se poate opune coruptiei instituite de USL!
  • +1 (1 vot)    
    ce nu inteleg (Luni, 12 noiembrie 2012, 9:48)

    ggna [utilizator]

    ca om simplu ce sunt: la ce o mai fi dat afaceristul ala mita aluia ACUMA pt. madam Udrea, cand ea nu mai e de mult in guvern???
    Sau omul ala de afaceri e prost rau si nu stie ca altii-s la guvernare sau stie foarte bine si banii erau destinati cui trebuia...
    Am eu senzatia ca Oprisan stie mai bine.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by