Nicolae Mischie, condamnat la patru ani de inchisoare

de V.M.     HotNews.ro
Miercuri, 13 iunie 2012, 15:04 Dosare Anticoruptie


Curtea de Apel Timisoara a decis, in cursul zilei de miercuri, ca Nicolae Mischie, fost social-democrat si fost presedinte al Consiliului Judetean Gorj, sa isi petreaca patru ani dupa gratii, informeaza Agerpres. Decizia nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs.

Conform sentintei magistratilor de la Curtea de Apel Timisoara, in dosarul in care Nicolae Mischie era judecat pentru fapte de coruptie, acesta a primit trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta si patru ani pentru luare de mita.

Pedepsele au fost contopite si astfel Mischie a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























3192 vizualizari

  • +3 (3 voturi)    
    daca nu-i definitiva (Miercuri, 13 iunie 2012, 15:17)

    neuronu'stingher [anonim]

    tot degeaba ...a mai fost unu Michi care a scapat basma curata
  • +2 (2 voturi)    
    dupa 7 ani ... (Miercuri, 13 iunie 2012, 15:22)

    mary_ [utilizator]

    Este un pas spre solutioanrea unuoi dosar vechi de 7 ani...Si sentinta nu este definitiva...
  • +1 (1 vot)    
    Sa faca inchisoare (Miercuri, 13 iunie 2012, 16:33)

    Gie [anonim]

    Lasa ca vin astia puternic din urma si-l scapa iar... Parca vad....
  • 0 (0 voturi)    
    e bine (Miercuri, 13 iunie 2012, 17:48)

    I [utilizator]

    e bine ca incet incet incep si judecatorii sa priceapa ca ei au o putere in stat si nu trebuie sa o cedeze nimanui.
  • 0 (0 voturi)    
    Ar exista o solutie...dar... (Miercuri, 13 iunie 2012, 18:51)

    Gheorghe Camenita [anonim]

    Ca sa starpim coruptia in tara romaneasca ar trebui modificat de parlament Codul de Procedura penala, in sensul ca sentintele instantei de fond, adica aceea care judeca prima cauzele respective sa fie definitive, nerecurabile si cu aplicabilitate imediata.Desigur, in cazul acesta ar trebui sa avem si judecatori incoruptibili si, pe deasupra corecti si priceputi.Imposibilitatea indeplinirii acestei conditii face ca propuerea de mai sus sa fie nerealista ab initio! Asa incat, avem procese care se tarasc cu anii prin tribunale, pana se prescriu faptele, or mor inculpatii ori uita lumea de ele si se dau niste sentinte aiurea, cu proclamarea suspendarii in continuare, sine die a executarii. Cam asta e justitia.
  • 0 (0 voturi)    
    Mischie nu e vinovat (Marţi, 19 martie 2013, 7:11)

    man [anonim]

    Oricine are bunul simt sa citeasca cap-coada Dosarul 3/95/2005 poate constata ca acest om a fost tarat pe nedrept timp de 7 ani prin procese, si acum condamnat pe nedrept! Nu exista nicio proba la dosar care sa il acuze pe Mischie, in afara de declaratia autodenuntatorului Clement Mocanu, care la randul sau a recunoscut in octombrie 2010 ca a fost presat sa depuna declaratia. www.impactingorj.com/headlines/clement-mocanu-acuza-anchetatorii-pentru-autodenunt.html Pacat ca adevaratii corupti ai acestei tari sunt protejati de presa si de justitie, in timp ce Mischie a fost scos pe nedrept "coruptul" tarii, chiar daca se judeca pe un ARO si pe renovarea partiala a unei case. Bine ar fi ca "salvatorii" lui Mischie sa lase in urma lor macar atat cat a lasat acest om - o universitate infiintata, fonduri europene, proiecte de turism, infrastructura, aducand judetul Gorj in 2 mandate de pe locul 30 in primele 3 din tara, conform indicilor Ministerului Administratiei.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by