VIDEO UPDATE Curtea Suprema a judecat al VI-lea termen de recurs in dosarul de coruptie Adrian Nastase - Trofeul Calitatii/ Adrian Nastase: Grajdan e membru PSD, ma intalnesc cu el in fiecare joi. Procesul a fost amanat pentru 6 iunie

de Attila Biro     HotNews.ro
Miercuri, 30 mai 2012, 7:28 Dosare Anticoruptie


Inalta Curte a judecat miercuri un nou termen al recursului in dosarul Adrian Nastase - Trofeul Calitatii, in care fostul premier a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare. Reamintim ca pe 23 mai fostul inspector sef Adrian Grajdan a transmis ICCJ o adresa prin care retrage Inspectoratul de Stat in Constructii din proces si renunta la recuperarea unui prejudiciu de 1,5 milioane euro. Au trecut trei ani si patru luni de la trimiterea in judecata a dosarului.

Ora 20.50 Instanta a stabilit un nou termen in acest dosar, care se va judeca pe 6 iunie

Ora 20:30 Sedinta s-a reluat. Instanta dezbate acum contestatia amenzii avocatului Corneliu Liviu Popescu. Cererea de recuzare a completului a fost respinsa.

Ora 19:30 Sedinta a fost suspendata pentru ca o alta instanta sa delibereze pe o cerere de recuzare formulata de avocatul Corneliu Liviu Popescu, care a contestat amenda aplica de Inalta Curte la un termen anterior, cand lipsise de la proces.

Avocatul a cerut recuzarea completului strict pe problema contestatiei amenzii.

O decizie este asteptata in urmatoarea perioada de timp.

Ora 19:00 Au trecut 10 ore de cand sedinta de judecata a inceput. Sotia lui Bogdan si-a finalizat depozitia

Ora 18:15
Dupa 2 ore si jumatate Bogdan Popovici isi termina pledoaria. La final Bogdan Popovici adauga: "Sa stiti ca am facut si lista penitenciarelor unde putem ajungem. "

Este audiata Marina Popovici, sotia lui Bogdan Popovici. Aceasta afirma ca nu a avut nicio legatura cu Trofeul Calitatii

18:00 Bogdan Popovici: "Desi pe fond am cerut audierea unor martori precum ziarirsti moderatori. Instanta nu a admis pe motiv ca nu sunt relevanti. Am stat la audierea martorilor in dosar 8 ore pe zi am pierdut 300 de angajati si o afacere de 10 milioane de euro." Presedinta completului: " Intelegem ideea dar va atragem atentia ca este ultima data cand va spun sa vorbiti la subiect"

Bogdan Popovici vorbeste despre procurori si Trofeul Calitatii: "Eu am facut acest eveniment pentru profit dar respectand niste standarde foarte ridicate. In anul 2004 firmele mele aveau impozitele platite. Pe aceasta sitiatie putem concluziona ca procurorii DNA au fost platiti direct din banii de la Trofeul Calitatii."

Bogdan Popovici continua depozitia dupa aproape doua ore.

16:55 Instanta a inceput audierea lui Bogdan Popovici: "Asa cum sunteti dumneavoastra sunteti ICCJ asa sunt si eu ICCJ  a conferintelor din sud-estul Europei. Aceasta instanta este ultima mea speranta la echilibru si dreptate.", spune Popovici. Instanta intervine constant si ii cere lui popovici si ii spune sa se rezume la acuzatiile din dosar.

16:10 Sedinta a fost suspendata 20 de minute. Avocatii apararii au consultat documentele  depuse de DNA privind cazul Grajdan. Din aceste documente ar reiesi ca exista un listing in care ar fi si un apel telefonic intre Adrian Grajdan si Adrian Nastase pe 22 mai la ora 5.

15:10 Vasile Cristian mai face in fata instantei urmatoarele precizari: "Declaratiile martorilor sunt mincinoase. In 2006 m-au chemat la DNA si mi-au spus ca eu sunt o victima. Mi-au spus ca ar fi bine sa dau o declaratie. Pe 29 martie 2006 mi s-a spus: tu nu mai dai ai declaratie pe tine azi te arestam. Iesi putin sa vorbim cu avocatii tai. Dupa aceea procurorii au zis asa: Nu te mai arestam hai sa dai o declaratie. Un alt martor Avram Valerica asupra caruia DNA a execitat presiuni la fel ca cele exercitate asupra mea. In 2006 aveam o firma acum nu o mai am. In 2007 am avut un incendiu cand DNA nu a mai venit. In 2008 am imprumutat firma cu 1 milion de euro. Sunt chestiuni de viata."

15:00 Vasile Cristian: "Fata de acuzatia de fals in inscrisuri. Acuzatia este falsa. Nu am dispus intocmirea in fals a unor contracte pentru a disimula finantarea campaniei electorale a lui Adrian Nastase. Mentionez ca nu ma fac vinovat fata acuzatiile in care imi sunt imputate. Am facut mai multe contracte cu PSD si acum am in tipografie materiale pentru PSD"



14:25 Adrian Nastase a iesit din sala de judecata si a facut cateva declaratii referitoare la discutia telefonica cu Adrian Grajdan de pe 22 mai, sugerata de procurorii DNA: "Nu am discutat cu Grajdan la ora 5 dimineata, este o diversiune a DNA-ului, o incercare de a deturna atentia in acest dosar". Nastase a mai sustinut ca Ioana Bogdan judecatorul Curtii Supreme care alaturi de Ionut Matei (si el judecator ICCJ) au decis condamnarea lui la 2 ani de inchisoare nu ar fi fost investita in mod legal ca judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie.



In acest moment este audiat Vasile Cristian Mihai, inculpat si el in acest dosar.

14:10 Nastase ii pune si el intrebari Irinei Jianu: "Vreau sa o intrebati pe doamna Jianu daca poate sa existe o determinare o influenta a unui sef de partid asupra unui sef de institutie? Daca a simtiti o influenta la nivel de partid?"/ Jianu: "Nu am simtit nici o influenta din partea partidului condus de Adrian Nastase. Nu sunt membru de partid si nici nu am fost."

13:10 In cadrul audierii Irinei Jianu avocatul care reprezinta Inspectoratul de Stat in Constructii a intervenit. Avocatul a chestionat-o pe Jianu despre modul care s-au colectat taxele in cadrul simpozionului Trofeul Calitatii.

Ora 12:30 Irina Jianu a declarat urmatoarele in fata instantei: "In faza de Urmarire Penala nu am dat declaratie, pozitie pe care am mentinut-o si la judecarea pe fond, motivat de faptul ca declartia mea nu va fi luata in considerare. Eu regret ca nu pot sa depun juramant. Am fost numita sefa la ISC in 2001 de catre Miron Mitrea, el a explicat cum si de ce. Nu a exista nici o implicare a lui Adrian Nastase in numirea mea. Cand am acceptat functia de sef al ISC mi-am dat demisia de la Conimpuls si am vandut actiunile de la Vertcon si Conimpuls. L-am cunoscut pe Adrian Nastase in 2001 la o expozitie, mi-a fost prezentat de un secretar de stat. Am dat mana cu el."

12:15 Sedinta de judecata a fost reluata. Completul de judecata a inceput audierea Irinei Jianu, fosta sefa a ISC. Irina Jianu a declarat ca Adrian Nastase nu s-a implicat in numirea ei la sefia ISC.

Ora 11:30 Procurorul DNA l-a intrebat pe Nastase daca pe 22 mai, la ora 5 dimineata, a discutat telefonic cu Adrian Grajdan, 22 mai fiind ziua in care fostul sef ISC a semnat adresa prin care retragea institutia din dosarul Trofeul Calitatii

UPDATE 11:00 Instanta da cuvantul procurorului pentru intrebari. Popovici doreste sa intervina. Procurorul ii pune intrebari lui Nastase: daca il cunoaste pe Adrian Balaban Grajdan, daca a discutat cu el? Nastase: "Pe domnul Grajdan l-am intalnit in cadrul departamentelor partidului. Domnul Grajdan este membrul a departamentelor partidului. Este membru PSD. Il cunosc de vreo doi ani. Iar in fiecare joi a saptamanii ma intalnescu cu Balaban Grajdan la sedintele departamentelor PSD unde sunt peste 100 de persoane."

Procurorul de caz continua cu intrebarile: Daca a luat legatura cu Balaban Grajdan inainte de inceperea acestui proces sau in timpul acestui proces?

Avocatul Ion Cazacu sustine ca intrebarea trebuie respinsa. "Exista un alt dosar" Nastase raspunde: "In cadrul acestui proces nu. Am discutat cu el cum trebuie construite noile institutii. Nu am discutat cu Grajdan nimic despre faptele de care sunt cercetat in cauza".

Procurorul revine cu intrebarea: "Va rog sa il intrebati daca in data 22 mai la ora 5 dimineata a discutat telefonic, sa aveti in vedere ca pe 22 Grajdan a depus adresa prin care ISC s-a retras din dosar. A discutat la 5 dimineata pe 22 mai cu Grajdan?" Avocatii intervin si cer respingerea intrebarii.

UPDATE 10:55 Nastase continua: "I-am trimis lui Emil Boc o scrisoare si i-am spus sa fie atent ca fiind presedinte al PDL va fi automat candidatul la prezidentiale din 2014. Prima instanta a retinut ca exista o cutuma ca presedintele de partid sa fie canditaul la prezidentiale. Instanta a spus ca eu eram candidat inca din 2001. Or in partid chiar a fost un conflict intre mine si Ion Iliescu si s-a pus problema sa renunt la calitatea de premier. Abia in august 2004 situatia s-a rezolvat si eu am devenit candidat al PSD. Eu nu aveam cum sa fiu vector financiar pentru Trofeul Calitatii. Abia dupa ce Trofeul Calitatii s-a finalizat eu am devenit candidat. In opinia mea nu exista nici o proba pentru a atrage raspunderea mea penala."

UPDATE 10:25 Adrian Nastase spune ca judecatorii de fond s-au comportat ca o instanta politica: "Judecatorii de fond au fost subiectivi, au spus ca se impune eliminarea mea teporara din societate si ca eu eram personificarea coruptiei in Romania la nivelul anului 2004 si ca acest fenomen nu mai poate fi tolerat. Aceste afirmatii sunt aprecieri ale unei instante politice".

UPDATE 10:20 Instanta ii cere lui Adrian Nastase sa prezinte aspecte noi. "Va rog sa prezentati aspecte noi. Eu am dreptul ca presedinte sa inlatur aspectele de coloratura. Va rog sa va rezumati la aspectele noi. Altfel ne pierdem timpul. Putem foarte bine sa dam citire declaratiei date la instanta de fond", spune sefa completului de judecata.

Nastase continua: "Doream sa va arat ca Trofeul Calitatii nu a fost doar o sueta, au fost 5.000 de oameni"

Instanta il intrerupe constant pe Nastase si ii atrage atentia ca face aceleasi declaratii ca la judecarea pe fond. Instanta ii explica lui Nastase ca motivele de recurs vor fi dezbatute cu avocatii pe fond si ca acum este vorba de o declaratie a sa in calitate de inculpat.

UPDATE 10:10 Adrian Nastase face noi precizari: "In cazul meu nu poate fi vorba de exercitarea influentei. Influenta unui sef de partid nu radiaza ca si razele gama si cetatenii se apuca sa faca acesta operatiune. Nu se indica nicaieri in rechizitoriu si nu exista nicio proba cu care sa se faca dovada ca mi-as fi exercitat influenta pentru a influenta in vreun mod anume organizarea evenimentului Trofeului Calitatii." In sala sunt din nou prezenti mebrii partidului Noua Republica inclusiv Mihail Neamtu presedintele partidului.

UPDATE 10:05 Judecatorii care m-au condamnat au spus ca se impune condamnarea mea pe un rationament logico-juridic. Acesta condamnare are un caracter politic puternic." Instanta il intreaba daca este vinovat pentru faptele de care este acuzat. Nastase raspunde: "Nu sunt vinovat in nici un mod. Ceva mai aberant nu am citit in rechzitoriu unde se spune ca materialele electorale au fost realizate de sotia mea si de catre mine. Sunt revoltat ca in loc sa merg in campania electorala trebuie sa intru in acest joc evident politic."

Nu sunt vinovat in nici un mod.  Sunt revoltat ca in loc sa merg in campania electorala trebuie sa intru in acest joc evident politic

UPDATE 09:55 Nastase face declaratii in fata instantei: "Acuzatiile care mi-au fost aduse sunt politice, se vede clar din atitudine procurorilor. Nu cred ca in vreun alt dosar au fost citati 976 de martori. DNA a dorit sa creeze o imagine publica de demonizare a mea. Aceasta operatiune a contnuat prin scurgeri de informatie. Trofeul Calitatii a pornit initial pe acuzatia ca banii au fost folositi pentru construirea blocului din Zambaccian"

Instanta ii cere lui Nastase sa rezume la aspecte noi pentru ca el a dat deja declaratie pe fond.

UPDATE 09:40 Avocatii lui Nastase au contestat notele din sedinta in care s-a preschimbat termenul de judecata din 21 mai in 27 aprilie pentru ca aceste note nu ar fi conforme. Instanta a respins cererea. Completul de judecata incepe audierea lui Adrian Nastase. Fostul premier spune ca si-a uitat buletinul in masina. Instanta a dispus ca cineva sa ii aduca buletnul pentru ca procedura sa fie completa

UPDATE Ora 09:05 Sedinta de judecata a inceput. De la proces lipseste Diana Gasparovici, co-inculpata in dosar. Adrian Nastase si ceilalti invinuiti sunt prezenti in sala de judecata.

O femeie care s-a recomandat drept Rodica Roxana Alexandrescu a solicitat instantei sa i se admita o cerere de interventie in nume propriu. "Reprezint structurile de securitate ale statului roman ca persoana fizica. Fac o cerere de interventie", a spus aceasta.

Instanta a respins cererea.

Pe 16 mai instanta a respins multe cereri de neconstitutionalitat si de intrerupere a procesului.Pe 10 mai dosarul a fost amanat pentru ca unul din avocatii lui Nastase nu a fost prezent in sala.  Pe 2 mai dosarul a fost din nou amanat pentru ca avocatul angajat de Bogdan Popovici a fost internat in spital. Pe 27 aprilie Nastase a cerut amanarea pentru ca era preocupat de activitati politice.

La termenul din 23 mai ISC a prezentat instantei o adresa semnata de seful institutiei Adrian Balaban Grajdan prin care inspectoratul renuntat la calitatea de parte civila in dosar si implicit la recuperarea unui prejudiciu de 1,5 milioane euro. DNA a deschis o ancheta in urma acestei adres. Procuroii au inceput urmarirea penala a lui Adrian Balaban Grajdan pentru favorizarea infractorului. Premierul Victor Ponta l-a demis pe Grajdan. ISC a trimis ICCJ o noua adresa prin care solicita instantei sa ia act de nulitatea adresei de saptamana a fostului sef Adrian Balaban Grajdan prin care a renuntat la daune de 1,5 mil euro in dosarul Trofeul Calitatii - Adrian Nastase. Vezi desfasurarea cazului aici.

Termenul de prescriptie in dosarul Trofeul Calitatii

Pe 10 mai avocatul Ion Caza a declarat ca termenul de prescriptie pentru dosarul Trofeul Calitatii s-ar implini in luna iunie 2012. "In acest dosar este un lucru inca in discutie pentru domnul judecator de la fond nu a fost precis. Daca ar fi sa luam in calcul ce a scris judecatorul de la fond in motivare, atunci teoretic termenul de prescriptie ar fi luna iunie 2012", a precizat avocatul Ion Cazacu.

In noiembrie 2011 ICCJ a transmis o lista cu dosare de coruptie si datele de prescriptie pentru aceste dosare. Potrivit acestei liste dosarul Trofeul Calitatii avea termenul de prescriere a faptelor luna aprilie 2013.

La solicitarea HotNews.ro ICCJ a transmis ca este in imposibilitatea de a transmite data implinirii termenului de prescriptie speciala cu precizarea ca termenul anterior aprilie 2013 a fost calculat in baza datelor din rechizitoriu. Iata integral precizarea ICCJ:
  • Urmare cererii dumneavoastra transmisa prin e-mail Inaltei Curti de Casatie si Justitie la data de 17 mai 2012, va facem cunoscut urmatoarele:
  • Suntem in imposibilitatea de a va comunica data implinirii termenului de prescriptie speciala in dosarul nr.2470/1/2012, intrucat acesta se afla in curs de judecata, in faza de recurs, la Completul de 5 Judecatori.
  • Precizam ca datele prezentate anterior cu referire la termenele de prescriptie speciala in dosarele de mare coruptie au avut la baza calcule efectuate privitor la infractiunea cea mai grava retinuta in sarcina fiecarui inculpat, iar data de pornire a fost cea mentionata in actul de inculpare.
  • Pana la solutionarea definitiva a cauzelor pot apare modificari inclusiv in starea de fapt retinuta de instanta, astfel ca, la acest moment, judecatorii Completului de 5 nu pot furniza Biroului de Informare si Relatii Publice relatii privind data implinirii termenului de prescriptie speciala, existand riscul unei eventuale antepronuntari a acestora. (sursa: biroul de presa al ICCJ)

Inalta Curte a respins joi, 17 mai, solicitarile lui Adrian Nastase de a sesiza Curtea Constitutionala si de suspendare a procesului. ICCJ a respins cererile cu mentiunea ca sunt nefondate sau inadmisibile. Adrian Nastase, prin avocatii sai, a depus nu mai putin de 20 de cereri, in principal exceptii de neconstitutionalitate si de suspendare a procesului. Pe 2 mai, la al doilea termen, instanta a anuntat ca inculpatii din dosar vor fi audiati. Cum s-a desfasurat a IV-a sedinta de recurs in dosarul de coruptie "Trofeul Calitatii"

Pe 10 mai a fost judecata a treia sedinta din cadrul recursului. Avocatii lui Adrian Nastase au depus peste 20 de cereri si exceptii de neconstitutionalitate. Au contestat si compunerea completului de cinci judecatori. Dosarul a fost din nou amanat pentru ca avocatul Corneliu Liviu Popescu angajat de Nastase nu s-a prezentat in fata instantei. Citeste aici cum s-a derulat a treia sedinta de judecata a recursului.

Pe 2 mai completul de cinci judecatori a dispus o noua amanare de aceasta data pe motiv ca aparatorul lui Bogdan Popovici ar fi fost bolnav. Citeste aici cum s-a derulat cel de al doilea termen din dosar.

Pe 27 aprilie Nastase a solicitat prin intermediul unui avocat amanarea procesului pentru a-si pregati apararea. Un consilier personal al lui Nastase a precizat ca liderul PSD a transmis si un document in care spune ca in acea perioada avea programata o deplasare la Strassbourg, dar ca a intrerupt aceasta deplasare din cauza motiunii de cenzura. De asemenea unul din aparatorii lui Adrian Nastase nu s-a prezentat la instanta din cauza unor probleme medicale. Citeste aici cum s-a desfasurat primul termen din dosar.

In acest dosar, Adrian Nastase a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare. In cazul in care recursul formulat de avocatii lui Adrian Nastase va fi respins, fostul premier va fi obligat sa isi ispaseasca pedeapsa de doi ani de inchisoare. De asemenea, completul de cinci judecatori poate sa admita recursul si sa dispuna o alta solutie.

Dosarul "Trofeul calitatii" - Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Nastase este acuzat de DNA ca, in 2004, a camuflat strangerea de fonduri pentru campania sa electorala prin initierea unui simpozion. Manifestarea "Trofeul calitatii in constructii" a fost organizata de catre Inspectoratul de Stat in Constructii (ISC), iar taxele de participare incasate (peste 1,6 milioane de euro) au ajuns la patru companii controlate de doi dintre apropiatii familiei Nastase.

De aici, banii au plecat, mai departe, spre o firma care a prestat diverse servicii in campania prezidentiala a liderului social-democrat. Organizatoarea simpozionului incriminat a fost Irina Jianu, inspectorul general al Inspectoratului de Stat in Constructii, functie in care a fost numita ca urmare a relatiilor la nivel inalt pe care le avea in PSD, sustin anchetatorii. Taxele de participare au fost de cinci milioane de lei vechi pentru persoanele fizice (curca 125 de euro la acea data) si 15 milioane de lei vechi (aproape 400 de euro la acea data) pentru cele juridice. In total, s-a strans suma de 67,4 miliarde de lei vechi.

Citeste aici acuzatiile din dosar

Citeste rechizitoriul integral al dosarului

Vezi si cum se apara Adrian Nastase pe propriul site codulzambaccian.ro







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























34281 vizualizari

  • +41 (45 voturi)    
    amanare (Miercuri, 30 mai 2012, 7:52)

    kostel [utilizator]

    azi e cod rosu de ploaie in tara ... poate alta data.
    • +33 (35 voturi)    
      Daca nu e declara Ponta si Corlatean (Miercuri, 30 mai 2012, 9:28)

      CalinM [utilizator] i-a raspuns lui kostel

      Orice pentru Adrian Nastase Sapte Case.
      • +17 (21 voturi)    
        Deci, Nastae a vorbit cu Grajdan pe 22 Mai!!! (Miercuri, 30 mai 2012, 12:37)

        AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui CalinM

        Mai e nevoie de proces in cazul asta?
        • +14 (16 voturi)    
          e nevoie.. de alt proces (Miercuri, 30 mai 2012, 16:15)

          pehash [anonim] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

          daca Nastase a incercat astfel sa influenteze rezultatul procesului... atunci e nevoie de un nou proces pentru ca asta este o noua acuzatie... trafic de influenta..
          • 0 (0 voturi)    
            Smen .... vor sa-l faca scapat ! (Miercuri, 30 mai 2012, 21:21)

            Mitica (Palarierul) [anonim] i-a raspuns lui pehash

            Smen .... vor sa-l faca scapat !

            "Patria si Dreptul Meu!"
            .
  • +58 (62 voturi)    
    URAAAA!!! (Miercuri, 30 mai 2012, 8:33)

    ferconex [utilizator]

    Hai DNA!! Hai DNA!!! Avem echipa, avem valoare...!!!
    • +33 (37 voturi)    
      Si eu sunt revoltat (Miercuri, 30 mai 2012, 11:21)

      , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui ferconex

      pentru ca in loc sa fii la bulau esti in campanie electorala!
    • +21 (25 voturi)    
      Avem echipa, avem valoare... (Miercuri, 30 mai 2012, 11:35)

      jo3nys [utilizator] i-a raspuns lui ferconex

      Sa-l bagam pe Nastase la racoare!
      • -2 (2 voturi)    
        RUSINEEEE (Miercuri, 30 mai 2012, 23:07)

        Elena [anonim] i-a raspuns lui jo3nys

        Ponta nu a gresit cu nimic... a primit o recomandare de la cineva pentru Grajdaru, tu l-a pus sef la ISC, l-a demis si a declarat apoi ca nu eseful lui...
        E doar o marioneta care face ce i se spune, cu riscul de a prabusi Romania economic si politic!
        Pacat ca a facut promisiuni jegoaseacum putin timp! La mai multe astfel de dosare penale rezolvate de noul guvern!
    • +18 (24 voturi)    
      Faza cu telefonu' e tare.. (Miercuri, 30 mai 2012, 12:41)

      Dianora [utilizator] i-a raspuns lui ferconex

      Eu il credeam pe Nastase macar inteligent; Sa telefoneze in dimineata "faptului" (depunerea hartiutei de ISC) lui Grajdan si inca la ora 5a.m.
      Orice s-ar mai intampla cred ca e clar ca asta se cheama: incercare de obstructionare a justitiei daca nu si mai rau. Si l-a bagat si pe Ponta in galeata caci nu-l vad pe admiratorul lui Cuza tinandu-si gura si mergand singur si stoic la bulau; greu e sa fii membru de partid in zilele noastre, astia patesc mai rau ca ilegalistii..
      • +12 (14 voturi)    
        Faza asta mai spune ceva (Miercuri, 30 mai 2012, 19:13)

        Ion B [anonim] i-a raspuns lui Dianora

        Mai spune ca de fapt ca indivizii sunt niste gainari prosti. Ceea ce au facut atata vreme pe timpul cand justitia le era aservita nu mai poate fi facut acum.
        Da' este greu sa inteleaga. Asa cu a facut Prostanacu inaintea ultimei confruntari televizate cu Base, asa face si asta acum cu telefonul.
        Daca este real ca au vorbit la telefon, atunci... n'am cuvinte monser decat sa-l citez pe Nenea Iancu: "Amice, eşti... idiot!"
        Apropos: Doamne ce mare a fost Caragiale asta!
        Si cat este de actual!! (sau poate noi am ramas aceeasi trogloditi de pe vremea lui...)
        Nu Paunescu ci Caragiale ar trebuii sa (mai) aiba un bust in piata centrala. Si asta incepand cu orice orasel mai rasarit al tarii.
      • +7 (7 voturi)    
        Exact (Miercuri, 30 mai 2012, 19:40)

        zizi_m [utilizator] i-a raspuns lui Dianora

        la asta ma gandeam si eu, cat de prost sa fii? :))
  • +54 (58 voturi)    
    curaj! (Miercuri, 30 mai 2012, 8:45)

    iulian-bz [utilizator]

    d-lor judecatori,nu cedati presiunilor politice,nu va murdariti mainile cu bani,judecati dupa fapte,declaratiile martorilor,numai o decizie corecta ar putea credibiliza institutia pe care o reprezentati,asteptam rezultatul sedintei sperand la arestarea inculpatului AN,numai asa putem sa ne continuam drumul alaturi de partenerii din UE!!!
    • +7 (17 voturi)    
      Cam tarziu (Miercuri, 30 mai 2012, 10:54)

      Piticu Porno [anonim] i-a raspuns lui iulian-bz

      Din pacate pt noi o sa fie iar o amanare, mai are nevoie inda de vre-o 2 amanari si aczul se prescrie pt ca expira in luna iunie. Asa ca hotu a scapat, tinand cont si ca USL-ul e acuma la guvernare, os a fie amanari cu final expirarea dosarului, [prescriptie. 100% asa o sa fie.
      • +1 (1 vot)    
        PIATA UNIVERSITATII (Joi, 31 mai 2012, 0:40)

        roman diaspora [utilizator] i-a raspuns lui Piticu Porno

        invita la reflectie... Daca nici asta nu e dovada
  • +32 (38 voturi)    
    hai no (Miercuri, 30 mai 2012, 8:46)

    aricipogonici [utilizator]

    Hai la pariu : amanare sau amanare? Eu mizez pe amanare.... Mai e putin pana la prescriere...
    • +29 (33 voturi)    
      ce intrebare... (Miercuri, 30 mai 2012, 9:20)

      break a leg [utilizator] i-a raspuns lui aricipogonici

      evident, amanare :D
      deja unul dintre inculpatii care trebuie audiati azi lipseste. de fapt, nu este de gasit. s-o fi rapit si asta?
    • +21 (27 voturi)    
      Respectul (Miercuri, 30 mai 2012, 9:58)

      Daniels22026 [utilizator] i-a raspuns lui aricipogonici

      Nu este neaparata nevoie de aminare. Adrian Nastase ar putea evita puscaria dintr-un alt motiv, cu mult mai simplu: nu suporta regimul de detentie.

      De altfel puscaria e o metoda veche si comunista. Infractorii ar trebui convinsi de societate sa se indrepte, cu rugaminti si vorbe frumoase. Iar cu puscarie ar trebui pedepsiti doar cei care se apara de infractori utilizind forta sau amenintarile. Infractorii sint si ei oameni, trebuie sa invatam sa-i respectam.
    • +2 (4 voturi)    
      ok (Miercuri, 30 mai 2012, 19:16)

      Xorciser [utilizator] i-a raspuns lui aricipogonici

      Eu nu inteleg cum se poate prescrie o fapta pentru care a inceput deja actiunea legala.

      Prescriptia curge pana la inceperea procesului, odata inceput trebuie dus la capat....
  • +23 (27 voturi)    
    Matusa (Miercuri, 30 mai 2012, 8:58)

    Tamara [anonim]

    Hai maica, ceva pariuri pe ce se intampla azi?

    Va comunic cotele:
    - 1: 0.90 - se amana
    - 1: 1.01 - se achita
    - 1: 1M - se da sentinta definitiva cu suspendare
    Nota: pentru pariu pe sentinta definitiva cu executare nu se iau pariuri, pentru ca s-ar considera jaf...
    • +1 (1 vot)    
      io... (Miercuri, 30 mai 2012, 20:28)

      brita [anonim] i-a raspuns lui Tamara

      ma bag la ultima :)
    • +1 (1 vot)    
      Matusa (Miercuri, 30 mai 2012, 22:18)

      Tamara [anonim] i-a raspuns lui Tamara

      Les jeux sont faits!

      Va multumesc pentru ca ati facut afaceri cu mine. Casa castiga. Ne vedem data viitoare. Pariati mai cu convingere, vreau ceva firfirei sa plec spre alte meleaguri!
  • +27 (31 voturi)    
    amanare (Miercuri, 30 mai 2012, 9:09)

    nocomment [utilizator]

    amanare. inca nu s-a rezolvat suficient politicul
  • +31 (35 voturi)    
    filmul evenimentelor (Miercuri, 30 mai 2012, 9:11)

    djika [anonim]

    In acesta dimineata dl Nastase s-a lovitt la un deget si evident ca desi se va afla in sala, starea sanatatii lui impune cel putin clementa din partea judecatorilor. Unul din cei 14 avocati ai sai a facut amigdalita dar restul turmei va cere recuzarea judecatorilor, a procurorilor, anularea probelor si numararea oulelor de la Cornu de o comisie independenta internationala.
    Celor care urmaresc acesta opera bufa li se recomanda astazi un antivomitiv.
  • +21 (25 voturi)    
    evident...... amanare (Miercuri, 30 mai 2012, 9:27)

    skyradio [utilizator]

    bataia de joc continua!
  • +17 (21 voturi)    
    Mda (Miercuri, 30 mai 2012, 9:38)

    ion [anonim]

    Amanare, dulce amanare....
    Cred ca am putea scrie balada lui Nastase
    • +10 (14 voturi)    
      bataie de joc (Miercuri, 30 mai 2012, 11:11)

      Liana [anonim] i-a raspuns lui ion

      Totul este o bataie de joc si o crasa sfidare a legilor,a bunului simt a populatiei acestei tari.Sper ca totusi cineva acolo sus sa ne iubeasca si sa dea minte celor care judeca acest proces si sa se termine odata cu mascarada Nastase.
  • +9 (13 voturi)    
    definitiva si irevocabila - oricare ar fi ea (Miercuri, 30 mai 2012, 10:08)

    nicubila [anonim]

    ar fi un semn mult mult mai bun pt toti in ce ppriveste mersul justitiei. nevinovat, f bine, vinovat...si mai bine.

    dar decat prescriiere, mai bine definitiv si irevocabil
  • +13 (17 voturi)    
    cum adica? (Miercuri, 30 mai 2012, 10:11)

    deutscher [anonim]

    Reprezint structurile de securitate ale statului roman in calitate de persoana fizica???
    M-a pierdut rau de tot la faza asta...
    Cine e madama mai exact?
    • +8 (12 voturi)    
      Nu poate spune... (Miercuri, 30 mai 2012, 10:28)

      claude [anonim] i-a raspuns lui deutscher

      .....e din securitate... ;)
    • +9 (11 voturi)    
      mai... (Miercuri, 30 mai 2012, 11:24)

      break a leg [utilizator] i-a raspuns lui deutscher

      nu o fi nebuna aia care s-a dus si la gala 10 pentru romania si i-au dat trofeul destinat lui base pentru ca a zis ca e verisoara lui? :))
  • +11 (15 voturi)    
    asta a fost alegerea ta Nastase + (Miercuri, 30 mai 2012, 10:37)

    cetatzan [anonim]

    daca nu o taraganai si o lungeai atata cu amanari si exceptii, se rezolva totul mai repede, stateai frumos deja de cateva luni acolo unde si meriti de fapt si urmareai si tu linistit campania electorala la televizor. asa esti in agonie, cand in campanie, cand la tribunal...
  • +24 (28 voturi)    
    rupti de realitate (Miercuri, 30 mai 2012, 11:01)

    revoltat [anonim]

    Absolut aiuritor! Stupefiant! "IN LOC SA MERG IN CAMPANIA ELECTORALA"!! Omul asta mai are vreun dram de simt al realitatii, vreun dram de bun simt, mai are vreo doaga intreaga?
    Orice om politic, din orice societate civilizata, si-ar fi dat demisia si s-ar fi retras din orice structura politica sau administrativa la cea mai mica umbra de banuiala asupra integritatii lui morale, cel putin pana la pronuntarea unei sentinte definitive.
    Asta e manjit cu cacat cat pentru 10 generatii, chiar daca instantele se vor da peste cap sa-l albeasca, si tot el e "revoltat ca nu merge in campania electorala". Chiar nu-si da seama ca e tandari? Ca nici macar ai lui nu-l mai vor pt. ca prea i-a supt? Ca a atras atatea resentimente si sila din partea noastra?
    Daca asta se gandeste ca o sa candideze si ca o sa si castige, trebuie ca observatorii din sectia in care candideaza sa fie cu ochii in patru, acolo se va da o mare lovitura. NU ma astept ca organele statului sa-si faca datoria, dar PDL-ul, observatorii, cetatenii si presa, trebuie.
    • +14 (18 voturi)    
      Nu sint rupti de realitate ! (Miercuri, 30 mai 2012, 11:37)

      catalin [anonim] i-a raspuns lui revoltat

      Nu sint deloc rupti de realitate USL-isti,ei traiesc intr-o realitate paralela !Trebuie sa avem grija daca nu vrem ca din noiembrie sa ne impuna si noua realitatea lor !
    • -1 (9 voturi)    
      cand sa scrii si tu un comentariu excelent... (Miercuri, 30 mai 2012, 13:47)

      jackalphonse [utilizator] i-a raspuns lui revoltat

      ...ai dat cu bata in balta la sfarsit. de parca pdl-ul ar fi curat ca lacrima si isi doreste dreptate.....ma lasi...
      • -2 (8 voturi)    
        RE:cand sa scrii si tu un comentariu excelent... (Miercuri, 30 mai 2012, 18:59)

        unu' [anonim] i-a raspuns lui jackalphonse

        2 basisti s-au suparat
  • +15 (19 voturi)    
    cica (Miercuri, 30 mai 2012, 11:02)

    gelu [anonim]

    "ar trebui sa fie in campanie electorala" !!!!
    Nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase !!!!
    Cat tupeu pot avea acesti oameni si cat de prosti pot fi cei care-i aleg...
    Ne vom face oare bine vrodata, ca oameni, ca societate ?!
  • +14 (20 voturi)    
    A Nastase e revoltat ca e in sala de judecata (Miercuri, 30 mai 2012, 11:06)

    alegator [anonim]

    Eu, alaturi de toti cunoscutii mei, revoltati ca nu sta dupa gratii!!!!! Pentru Petrom! Pentru ISC, pentru ce e Romania acum. In campanie vrea el? ma deruteaza revolta lui! Il revolta justitia?!
    • +6 (10 voturi)    
      revoltat, nerevoltat, dar nu are somn! (Miercuri, 30 mai 2012, 12:09)

      nicubila [anonim] i-a raspuns lui alegator

      procurorul probabil ca stie ceva ceva, altfel nu l-ar intreba daca o vorbit la ora 5 dimineata cu Grajdan ala.

      Dar ce constat e altceva: oricare ar fi sentinta, Nastase o avut cel putin cateva luni f bune de nedormite, adica i-o iesit si pe nas procesele astea. ca si daca scapa fara puscarie, tot traumatizat o sa fie.
  • +17 (21 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 30 mai 2012, 11:08)

    [anonim]

  • +18 (22 voturi)    
    Daca Nastase a vorbit cu Grajdan (Miercuri, 30 mai 2012, 11:13)

    alegator [anonim]

    pe 22 mai la 5 dimineata, DNA poate cere arestarea lui imediat. Devine interesant.
  • +13 (17 voturi)    
    la 5 dimineata? (Miercuri, 30 mai 2012, 11:18)

    zombi! [anonim]

    interesant ca la ora 5 diminieata discuti la telefon despre organizarea institutiilor statului ?Cred ca santem luati de prosti ca si judecatorii.Eu nu cunosc speta dar daca il declara nevinovat iau sentinta ca atare insa cred ca nici cei care au studiat dosarul nu au dat prima sentinta pe ochi frumosi(probabil sant niste dovezi la dosar)
  • +9 (11 voturi)    
    Comment sters de user (Miercuri, 30 mai 2012, 11:20)

    Erasm [anonim]

  • +13 (17 voturi)    
    Oare... (Miercuri, 30 mai 2012, 11:26)

    Mihai [anonim]

    ...atat de prost sa fie sa il sune pe grajdar?!?
    • +9 (13 voturi)    
      disperare (Miercuri, 30 mai 2012, 12:00)

      x-ulescu [anonim] i-a raspuns lui Mihai

      Asta e disperare :) In general, politicienii-infractori nu sunt niste genii ci doar niste indivizi cu inteligenta usor peste medie foarte tupeisti. Cei destepti stau in spate si trag sforile.
    • +7 (9 voturi)    
      Uite c-a fost! (Miercuri, 30 mai 2012, 12:44)

      Dianora [utilizator] i-a raspuns lui Mihai

      ... aproape de necrezut dar cred ca-i tremura cumplit fundu'
  • +12 (16 voturi)    
    Afis electoral (Miercuri, 30 mai 2012, 11:32)

    Platitor de taxe matusii Tamara [anonim]

    Domnilor judecatori, va rugam sa nu atentati la dreptul inalienabil al d-lui Nastase de a candida la functia de sef de celula.
    Multumim.
  • +11 (15 voturi)    
    Devine palpitant (Miercuri, 30 mai 2012, 11:41)

    io [anonim]

    E interesanta ideea de a ne tine la curent cu ce se intampla in sala de judecata. E mai palpitant decat un film bun :P
    Speram ca are happy end !
    • +3 (7 voturi)    
      Comment sters de user (Miercuri, 30 mai 2012, 11:50)

      Erasm [anonim] i-a raspuns lui io

    • +2 (10 voturi)    
      Vise (Miercuri, 30 mai 2012, 11:58)

      Raluca [anonim] i-a raspuns lui io

      Si eu mai am vise din astea...
      Din pacate nu e un film american sa aiba happy end.... e un film din ala romanesc care se termina 'ca in tren' adica ... Nastase o sa ceara despagubiri de judecata pentru lunga trauma pe care a trait-o in tot acest timp. Cand a fost haituit de oamenii rai ai legii care au ceva cu faptul ca saracul a castigat si el o paine cinstita.
      Vai de noi, romanii care inca mai muncesc prin Romania. Ne asteapta vremuri si mai grele.
  • +3 (15 voturi)    
    dna=incompetenti (Miercuri, 30 mai 2012, 11:52)

    un [anonim]

    Chiar nu vede Ponta ca astia de la DNA incalca legea?
    Cand ii da afara pe aia doi "dreptaci"?

    In acest moment nu se mai pot introduce probe la dosar, procurorul lui peste... indiferent pe cine ascultati.
    Si daca a sunat si daca nu a sunat, legea e lege, ce mama dracului.
    Aveti probe infundati-l, nu aveti, faceti dreptul din nou sau ocupati-va de agricultura.Daca asta este gradul de competenta in MJ, s-a dus "justitia" pe apa sambetei.
  • +10 (14 voturi)    
    puscariabilu'.... (Miercuri, 30 mai 2012, 11:55)

    horia1962 [utilizator]

    vrea sa mearga in campanie electorala!!!!!!e pur si simplu stupefiant tupeul acestui personaj.d-lor judecatori trimite-ti infractorul in campanie electorala in sectorul 5 la Rahova....asa sa ne ajute D-zeu..
  • +9 (13 voturi)    
    Va continua dupa publicitate (Miercuri, 30 mai 2012, 11:59)

    io [anonim]

    Fratilor!! a trecut juma' de ora de cand a intrebat ala daca a fost sunat sau nu: ne mai tineti mult in suspans ?
    • +5 (9 voturi)    
      * (Miercuri, 30 mai 2012, 12:17)

      anonim [anonim] i-a raspuns lui io

      Din cate am inteles, Nastase a evitat sa raspunda, dar procurorii au depus documente la dosar depre care se spune ca ar atesta acest lucru
  • +11 (15 voturi)    
    Mata'n sac (Miercuri, 30 mai 2012, 12:12)

    alegator [anonim]

    Sper ca Hotnews sa revina cu o veste buna. Nastase a fost prins ca din nou a incalcat legea, transcrierea convorbirii de la five o'clock e depusa la dosar, instanta emite mandat. HAI DNA! Hai ICCJ!
  • +2 (6 voturi)    
    eminescu citat (Miercuri, 30 mai 2012, 12:31)

    adriana [anonim]

    Cu cine nu ne putem intelege dintre rosii e lesne de spus: nu ne putem intelege u aceia care sunt rosii nu pentru ca sunt convinsi ci pentru ca nu au nimic si nu stiu nimic, pentru care stapanirea rosie e singura cale de a-si intretine exstenta, cu elementele economiceste si social nesanatoase, cu cumularzii, semidoctii, avocatii fara pricini, vnatorii de posturi si de mosii ale statului, cu toti cei ce nu pot trai decat din buget, fie direct, fie indirect.
    Cauza acestei oganizari stricte e interesul banesc, nu comunitatea de idei. Organizarea egala cu cea a partidei ilustre Mafia si Camorra, care mirose de departe a puscarie.
    Ceea ce voi numiti organizarea voastra nu insemneaza decat disciplina oarba a unei societati de exploatatie sub comunii sefi de banda. Voi sunteti, inainte de toate, o societate secreta si dupa aceea un partid politic. Timpul, 27 aprilie 1879.
  • +4 (6 voturi)    
    Intrebare (Miercuri, 30 mai 2012, 12:48)

    vali [anonim]

    Ora 11:30 Procurorul DNA l-a intrebat pe Nastase daca pe 22 mai, la ora 5 dimineata, a discutat telefonic cu Adrian Grajdan

    Raspunsul ?
    • +5 (7 voturi)    
      hihihi (Miercuri, 30 mai 2012, 13:12)

      break a leg [utilizator] i-a raspuns lui vali

      doar nu te astepti sa raspunda cu da la asta :D judecatorul a aprobat obiectia avocatului lui nastase si acesta nu a trebuit sa raspunda la intrebare. procurorul dna a depus insa, la dosar, un inscris referotir la acest lucru
      • +2 (4 voturi)    
        Pai cum vine asta ? (Miercuri, 30 mai 2012, 14:46)

        io [anonim] i-a raspuns lui break a leg

        Adica in process nu a raspuns intrebarii dar a iesit din sala si a declarat presei ca nu a vorbit la telefon cu respectivul.
        Deci cum sa nu tragi concluzia ca minte presa pe fata ?? Daca vroia sa zica ca nu a fost sunat de ce nu a raspuns intrebarii puse de procuror chiar daca avocatul sau l-a sfatuit sa nu raspunda ? Stia ca DNA-ul poate verifica usor adevarul si au vrut doar sa-l faca pe Nastase sa minta sau sa recunoasca.

        Iar Nastase tocmai a demonstrat ca a vorbit cu Adrian Grajdan in acea dimineata.
        • -3 (5 voturi)    
          asta pleaca, nu vine (Miercuri, 30 mai 2012, 15:55)

          un [anonim] i-a raspuns lui io

          Nastase nu e obligat sa raspunda.

          Si desteptul de procuror a aruncat o petarda si atat.Ca doar nu l-a intrebat daca au vorbit in dimineata aia despre renuntarea la daune, doar l-a intrebat daca a vorbit cu persoana respectiva... despre pasarele, fotbal si manele.
          Desi imi pare rau, ca se termina cu mascarada asta si Corlatean se putea ocupa de procuror, adica sa-l dea afara cu litera i in cartea de munca, i de la ...ot .

          Si bineinteles ca Nastase poate sa va spuna ce vrea ca doar nu sunteti judecatori...
          Auzi, minte presa pe fata :))))), dar ce e presa, Sfantul Petru?
  • +5 (7 voturi)    
    Nastase da declaratii presei si evita (Miercuri, 30 mai 2012, 14:37)

    alegaror [anonim]

    sa le dea instantei. Si, tot prin presa, ameninta instanta, aratand ca e vai de judecatoarea aia de la fond, ca cica e gresit investita. Aviz celor din recurs, urmeaza ei...
  • +4 (6 voturi)    
    ******* (Miercuri, 30 mai 2012, 14:55)

    Cataleya [utilizator]

    Acum e faza la care inculpatii se lauda unul pe celalalt si se dezvinovatesc intre ei.
    Sa fie asta ziua in care judecatorii sa dea o sentinta?
    N-as prea crede!
  • +5 (7 voturi)    
    Deci... (Miercuri, 30 mai 2012, 15:48)

    vlad alexandru [utilizator]

    Ar fi prea tare, tocmai azi când Google a pus doodle cu ouăle Fabergé :)))
  • +4 (6 voturi)    
    bombo calling 2 (Miercuri, 30 mai 2012, 16:19)

    skyradio [utilizator]

    nu am vorbit cu grajdaru' la 5 dimineata am vorbit cu grajdaru pe diverse teme. era ora 05.05 dimineata!
  • +2 (4 voturi)    
    codul zambaccian (Miercuri, 30 mai 2012, 16:53)

    livius [anonim]

    instanta: Dl. Nastase, ne pare rau, poate aveti treaba si va retinem...
    curat dictatura lui base !
  • +5 (7 voturi)    
    hai, curaj! (Miercuri, 30 mai 2012, 17:09)

    olandezu [anonim]

    oare se intampla minunea?
  • +4 (6 voturi)    
    Sus Nastase..... (Miercuri, 30 mai 2012, 17:30)

    gigel [anonim]

    Jos DNA,Judecatorilor cum puteti dupa 3 ani si jumatate sa nu dati dreptate marelui om Nastase:Jos cu voi. Sus Nastase,USL la fel. Jos cu toti ceilalti inclusiv subsemnatul. La canal cu noi.
  • +4 (6 voturi)    
    Lista penitenciarelor (Miercuri, 30 mai 2012, 18:25)

    Alex [anonim]

    "Sa stiti ca am facut si lista penitenciarelor unde putem ajungem. "

    Si eu:

    1. Parlament
    2. Senat
    3. Guvern
    4. Curtea constitutionala
    ....
  • +1 (3 voturi)    
    Alba-Neagra... (Miercuri, 30 mai 2012, 19:26)

    Als Ob [utilizator]

    ... cu Jilava!
  • -7 (13 voturi)    
    the hoax (Miercuri, 30 mai 2012, 19:42)

    Montesquieu [utilizator]

    Ehee, trage sforaru' de la cotroceni de toate atele ce le tine-n mana.
    mai ales de cele cu care controleaza serviciile.

    cine isi inchipuie ca un profesor de drept, insist PROFESOR de drept, precum nastase, accepta discutii naive cu personaje cheie din dosarul sau la cinci (revin CINCI) dimineata, cand pana si un copil de gradinita stie ca toate persoanele implicate in dosarul asta au telefoanele ascultate, stabileste un record de imbecilitate.

    sigur, pentru suporterii basisti dresati deja de propaganda si care aplauda ca niste foci dresate, e un argument care corespunde cu nivelul (nul) de inteligenta de care (nu) dispun.

    dar pt cineva cu o minima perceptie asupra lumii din jur, ideea ca nastase povesteste la 5 dimineata cu grajdan la telefon e o ineptie totala. poate c-o fi avand nastase bube, da' idiot sigur nu e.

    m-asteptasem intr-un fel ca basescu sa uzeze de toate armele impotriva singurului politician de care-i e frica (AN), da' nici chiar sa ajunga la inscenari de doi bani ca asta cu telefonu'.

    delirul e ca aceasta conversatie are (cica) abia cateva zeci de secunde. isi imagineaza careva ca nastase si inspectoru de la ISC fac transit date in limbaj cod masina, c-or fi amandoi ciborgi si ca transfera informatii dosare intregi in bip-uri de morse? ca doar asa cateva zeci de secunde pot cuprinde cat de cat ceva relevant ca si santitate de informatii care sa justifice apelul.
    evident, inc-o gluma buna marca dna si sri.

    partea cea mai nasoala e ca nastase va fi condamnat f probabil cu suspendare si omu' va merge la CEDO sa-ti curete numele.

    faza-i ca acolo mana lunga a carmaciului si a slugilor din dna sau sri nu va ajunge drept pt care AN va scoate o sentinta care-o sa scuture din temelii justitia romana "independenta" si pe noi toti la buzunar.

    evident, pe vremea aia basescu va fi deja condamnat pt spolierea economiei nationale si abuzurile lui vor fi deja cunoscute.

    dar banii pt acoperirea tunurilor carmaciului tot noi si copii nostri o sa-i platim.
    • +1 (5 voturi)    
      Postac? (Miercuri, 30 mai 2012, 20:24)

      Nume [anonim] i-a raspuns lui Montesquieu

      Postac?
      • 0 (2 voturi)    
        un raspuns si o intrebare (Miercuri, 30 mai 2012, 20:52)

        casandra [anonim] i-a raspuns lui Nume

        Montesquieu sigur nu-i postac. E destept.
        O intrebare pentru domnia ta: moron, moron si nu-ti mai trece?
      • +1 (3 voturi)    
        Postac? (Miercuri, 30 mai 2012, 21:06)

        vipera [anonim] i-a raspuns lui Nume

        eu cred ca e ponta :)
      • -2 (2 voturi)    
        Pai ce altceva? (Miercuri, 30 mai 2012, 21:06)

        Roadrunner [anonim] i-a raspuns lui Nume

        Da tot e bine, n-a adus aminte de flota :))
    • 0 (2 voturi)    
      mai schimba... (Miercuri, 30 mai 2012, 21:10)

      gigel [anonim] i-a raspuns lui Montesquieu

      numele si continutul ca sa fi credibil
    • +1 (3 voturi)    
      Sigur esti postac... (Miercuri, 30 mai 2012, 21:23)

      Tudor [anonim] i-a raspuns lui Montesquieu

      Uite postacul....la munca frate, nu mai sta si posta aici mesaje pro AN. Am si eu o curiozitate: esti platit la ora sau la mesaj? Cat iti da?
    • 0 (2 voturi)    
      Monte, Monte dar articolul este pe bani! (Miercuri, 30 mai 2012, 22:22)

      obosita [utilizator] i-a raspuns lui Montesquieu

      Nastase, tu esti domne? Ca prea le spui cu foc! Ce tupeu pe astia sa te judece! Pai justitia este numai pentru catei si tu esti intr-o casta intangibila, cel putin asa dai impresia, pe fata ta se vede uluirea ca cineva a avut curajul sa te cheme sa dai socoteala.
      Eh, poate a venit timpul sa se vada ca suntem egali in fata legii inclusiv cei care se simt deranjati din activitatile electorale! Apropo candidai la vreo primarie ceva?
    • 0 (2 voturi)    
      greu de inchipuit (Joi, 31 mai 2012, 0:53)

      maolina [utilizator] i-a raspuns lui Montesquieu

      Ca un profesor de drept, repet, de drept, fura, minte si face trafic de influnta . Dar asta este. Viata bate filmul
  • 0 (2 voturi)    
    prescriere (Miercuri, 30 mai 2012, 21:14)

    jjj [anonim]

    A scăpat Năstase de pușcărie. fapta sa se prescrie la 31.05.2012
    • 0 (2 voturi)    
      Wrong! (Miercuri, 30 mai 2012, 23:52)

      obosita [utilizator] i-a raspuns lui jjj

      Fapta se prescrie in 2013! Oficial!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by