Inalta Curte a respins exceptiile de neconstitutionalitate si de suspendare a procesului ridicate de Adrian Nastase in dosarul de coruptie Trofeul Calitatii

de Attila Biro     HotNews.ro
Joi, 17 mai 2012, 16:28 Dosare Anticoruptie


Adrian Nastase
Foto: Hotnews
Inalta Curte a respins joi, 17 mai, solicitarile lui Adrian Nastase de a sesiza Curtea Constitutionala si de suspendare a procesului, informeaza TVR Info. ICCJ a respins cererile cu mentiunea ca sunt nefondate sau inadmisibile. Adrian Nastase, prin avocatii sai, a depus nu mai putin de 20 de cereri, in principal exceptii de neconstitutionalitate si de suspendare a procesului. Instanta a fixat un nou termen pentru 23 mai. Pe 2 mai, la al doilea termen, instanta a anuntat ca inculpatii din dosar vor fi audiati.

Adrian Nastase a declarat miercuri, 16 mai, ca nu a ridicat cele 20 de exceptii in nume personal, ci pentru a indrepta unele carente ale legislatiei.

Principala exceptie de neconstitutionalitate ridicata de Nastase prin avocati a fost legata de compunerea completului de judecata. In opinia apararii fostului premier, recursul trebuia judecat de un complet de noua judecatori de la toate sectiile ICCJ si nu de un complet de cinci judecatori de la sectia penala.

Miercuri, 16 mai, avocatii lui Adrian Nastase au sustinut 20 de cereri pe durata unei sedinte de judecata care a durat nu mai putin de 10 ore. Completul de cinci judecatori condus de Livia Doina Stanciu a respins si in timpul sedintei o serie de cereri. Nastase a criticat prin avocati pozitionarea procurorului in sala de sedinta, a cerut notitele magistratului asistent, inregistrari video si incheieri de sedinta.

Dosarul "Trofeul calitatii" – Adrian Nastase



Fostul premier Adrian Nastase este acuzat de DNA ca, in 2004, a camuflat strangerea de fonduri pentru campania sa electorala prin initierea unui simpozion. Manifestarea "Trofeul calitatii in constructii" a fost organizata de catre Inspectoratul de Stat in Constructii (ISC), iar taxele de participare incasate (peste 1,6 milioane de euro) au ajuns la patru companii controlate de doi dintre apropiatii familiei Nastase.

De aici, banii au plecat, mai departe, spre o firma care a prestat diverse servicii in campania prezidentiala a liderului social-democrat. 

Organizatoarea simpozionului incriminat a fost Irina Jianu, inspectorul general al Inspectoratului de Stat in Constructii, functie in care a fost numita ca urmare a relatiilor la nivel inalt pe care le avea in PSD, sustin anchetatorii. Taxele de participare au fost de cinci milioane de lei vechi pentru persoanele fizice (circa 125 de euro la acea data) si 15 milioane de lei vechi (aproape 400 de euro la acea data) pentru cele juridice. In total, s-a strans suma de 67,4 miliarde de lei vechi.

Citeste aici acuzatiile din dosar

Citeste rechizitoriul integral al dosarului

Vezi si cum se apara Adrian Nastase pe propriul site codulzambaccian.ro







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























6947 vizualizari

  • +43 (43 voturi)    
    la pariu (Joi, 17 mai 2012, 16:36)

    vasile [anonim]

    ca pe 23 nu se prezinta?
    si cere sa se amane cu o luna... asa ... nu in interes personal - doar sa indrepte carentele legislative
    • +14 (14 voturi)    
      Uhm..... (Joi, 17 mai 2012, 20:07)

      Serban. B [anonim] i-a raspuns lui vasile

      Fireste!
      • +21 (21 voturi)    
        Variante, castigatori si loseri! (Joi, 17 mai 2012, 20:37)

        AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui Serban. B

        Daca va fi achitat, toata lumea va da vina pe Ponta, Corlatean si USL iar Traian Basescu, MRU si PDL vor putea spune ca Ponta prin Corlatean au pus presiune pe judecatori ca sa-l scape pe Nastase.
        Daca va fi condamnat, toata lumea va arata cu degetul catre Ponta, pupila lui Nastase si spre USL, care va fi partidul care a dat Romaniei cel mai corupt premier al Romaniei iar Traian Basescu, MRU si PDL vor arata cu degetul catre cel mai corupt premier al Romaniei si vor putea spune ca justitia a devenit cu adevarat independenta sub guvernarea lor prin reformele facute.
        Deci, cum o dai, e bine pentru reformatori (Traian Basescu, MRU si PDL) si prost pentru Ponta si USL. Crin nici nu mai conteaza, e terminat...doarme.
        Miscarea lui Traian Basescu de a aduce USL la guvernare va ramane in istorie ca miscareai geniala prin care Romania s-a vindecat definitiv de comunism...
        • +2 (2 voturi)    
          pe bombo (Vineri, 18 mai 2012, 8:13)

          nahir [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

          nu-l intereseaza decat sa amane judecarea pana la prescriere.
          dupa prescriere, intervine ariel (ca murdarirea e buna) si-l vom revedea pe insusi, mai ceva ca pana acum.
          cu sov nu s-a intamplat la fel dupa ce i s-au prescris faptele acum ani de zile? cu tupeu si nesimtire sustinea ca e nevinovat.
    • +10 (10 voturi)    
      Indreptarea carentelor legislative, (Joi, 17 mai 2012, 20:38)

      madame [utilizator] i-a raspuns lui vasile

      trebuia sa o faca atunci cand a avut ocazia de a fi guvernatorul Romaniei. Acum, in calitate de inculpat, sa lase Justitia sa-si faca treaba si nu sa o mai manipuleze in interesul lui. Daca probele vorbesc, de ce Justitia accepta aceste tergiversari? Sper ca, specialistii in acest domeniu sa noteze la momentele potrivite aceste nereguli si sa le combata pe viitor, in folosul societatii. Toata aceasta legislatie, a declinat sistemul romanesc si l-au tras in jos in toti anii de dupa revolutia de la 1989. Inteligenta negativa a celor ca a lui Nastase, este important sa dispara din pozitiile inalte ale societatii noastre. Romania are nevoie urgenta de o dreapta reala si o stanga constructiva. JUSTITIA INDEPENDENTA! Romania a pierdut destul datorita neloialitatii celor ca susnumitul! Haideti domnilor magistrati, Nastase nu este Dumnezeul vostru, este doar un inculpat! Ganditi cu mintea si cu sufletul vostru personal, nu va mai lasati manipulati!
  • +36 (36 voturi)    
    Bravo?! (Joi, 17 mai 2012, 16:40)

    Maya_usa [utilizator]

    Nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Doresc finalul acestui proces. Doresc sa-i vad pe cei vinovati cum platesc pentru faradelegile lor!
  • +44 (44 voturi)    
    pe 23 mai ... (Joi, 17 mai 2012, 16:42)

    Alex [anonim]

    ... daca ii confirma condamnarea BEEEEAU !!!
    • +33 (33 voturi)    
      BEM (Joi, 17 mai 2012, 17:57)

      Aramis [utilizator] i-a raspuns lui Alex

      cu totii!
      • +26 (26 voturi)    
        propun sa ne organizam (Joi, 17 mai 2012, 18:40)

        hanscecantalamitraliera [anonim] i-a raspuns lui Aramis

        sa celebram intrarea l apuscarie a lui AN, in acest sens ..stabilim dupa ce ramane definitiv carciuma unde orice om care se bucura ca AN intra la puscarie sa se bucure cu adevarat
    • +24 (24 voturi)    
      si eu!!! (Joi, 17 mai 2012, 18:20)

      mamikutza [utilizator] i-a raspuns lui Alex

      si eu,chit ca-mi face rau dar vreau sa sufar!!!...alaturi de el,fireste...
    • +7 (7 voturi)    
      nu (Joi, 17 mai 2012, 20:16)

      mihai [anonim] i-a raspuns lui Alex

      nu sta asa treaba, face smecheriile astea fiindca stie ca in aprilie 2013 se va prescrie. de asta ridica cate 20 de exceptii...fiecare saptamana conteaza..gandeste-te ca in vara urmeaza si vacanta judecatoreasca
    • +5 (5 voturi)    
      daca ii confirma (Joi, 17 mai 2012, 20:47)

      florin [anonim] i-a raspuns lui Alex

      ne bag pe amandoi sub masa, plus pe cine mai vrea de pe forumul asta.
  • +34 (34 voturi)    
    Si? (Joi, 17 mai 2012, 16:43)

    Cataleya [utilizator]

    Daca atoate aceste respingeri de catre ICCJ nu vor duce la o condamnare inseamna ca judecatorii fac doar circ mediatic.
    Si daca Nastase a fost deja condamnat de catre ICCJ la 2 ani de inchisoare cu executare, vor avea tupeul, de data asta, tot judecatorii de la ICCJ sa il achite?
    probabil ca da.
    Cred ca totul e doar praf in ochii electoratului.
    Bine-ar fi sa ma insel!
    Daca ICCJ va avea de data asta curajul sa il condamne pe Nastase, imi cumpar o palarie numai ca sa pot sa mi-o dau jos in fata judecatorilor!
    ))))
  • +26 (26 voturi)    
    aolo (Joi, 17 mai 2012, 16:49)

    costi [anonim]

    vai de noi daca-i votati p-astia
  • +37 (37 voturi)    
    Inca putin (Joi, 17 mai 2012, 16:52)

    anion [utilizator]

    Acest umflat cred ca si-a epuizat grauntele de samanta din porumb de pe vremea socrului care o depozita in Zambaccian. Auzi nesimtire! pentru carente in legislatie! Cine poate depune intr-o zi in Romania 20 de cereri de judecata pentru a intrerupe procesul? Unul singur ; The big, coada de purcel Nastase!
  • +33 (33 voturi)    
    Se pare ca judecatorii, nu se lasa intimidati! (Joi, 17 mai 2012, 17:03)

    A9 [utilizator]

    Dar sa se judece odata, pana la data prescrierii!!!
    Nu poate fenta justitia la nesfarsit, cu atat mai mult cu cat isi permite sa spuna ca singura solutie e achitarea, de parca el hotaraste si nu judecatorii.

    Sper ca judecatorii sa nu se faca de ras, asa cum s-a facut de ras fostul prim ministru Adrian Nastase.
  • +30 (30 voturi)    
    imi place asta (Joi, 17 mai 2012, 17:07)

    nano2k [utilizator]

    judecatori judecati de avocati
  • +23 (23 voturi)    
    Cureaua??? (Joi, 17 mai 2012, 17:17)

    gigel [anonim]

    Oare ce o sa se intimple? Se string cureaua in timp ce Domnul Nastase se zbate abuzind de toate mijloacele posibile??? Ceia ce nu inteleg e de ce nu e inca inchis din moment ce a fost condamnt de o instanta. Atunci,sunt convins ca nu ar mai amina la nesfirsit judecarea pe fond a recursului.
    • +17 (17 voturi)    
      Comment sters de user (Joi, 17 mai 2012, 17:51)

      Erasm [anonim] i-a raspuns lui gigel

      • +3 (3 voturi)    
        e bine (Vineri, 18 mai 2012, 8:59)

        gigel de luxembourg [utilizator] i-a raspuns lui Erasm

        ce nu este bine este ca ceasul prescrierii inca ticaie desi omul a fost trimis in judecata. normal ar fi ca din clipa in care esti trimis in judecata sa nu se mai poata prescrie nimic.
  • +25 (25 voturi)    
    A furat insa vrea achitat. (Joi, 17 mai 2012, 17:31)

    Klein [anonim]

    Zice Nastase: " pentru a indrepta unele carente ale legislatiei". Dar PDSR-PSD au fost la conducerea Romaniei foarte multi ani. Au avut destul timp sa indreptele carentele legislstiei. Dar ei au crezut ca vor fi la putere pe viata.
    Nastase vrea sa schimbe si sa impuna cutumele din salile de judecata. El vrea sa dispuna componenta si numarul completului de judecata. De unde a scos el ca nu e constitutionl. In constitutie nu este prevazut asa ceva. Are mult tupeu. Oricum n-are sanse sa se faca bine.
    Nastase merge pana acolo incat pana si locul procurorului in sala de judecata ar vrea sa fie pozitionat dupa conceptia si modul sau de gandire.
    Prin toate aceste tertipuri el urmareste sa tergiverseze cat mai mult durata recurusului astfel incat sa intre in prescriptie, pentru a scapa de inchisoare. Din pacate el are multe dosare pe rol. Si despre fiecare dosar el spune ca e un dosar politic. 1,6 milioane de euro sunt bani fraudati de Nastase pentru propria sa campanie electorala la prezidentialile din 2004. E clar. Trofeul Calitatii a fost o gaselnita prin care acesti bani au putut fi stransi in mod ilegal deoarece participantii aveau obligativitatea sa cotizeze. Erau stabilite chiar si sumele atat pentru persoanele fizice si pentru cele juridice.
  • +25 (25 voturi)    
    el Nastase (Joi, 17 mai 2012, 17:35)

    yvon [anonim]

    nu poate fi judecat de un complet de 5 judecatori,el trebuie judecat de toti judecatorii din Romania,ce spun si eu?trebuie judecat de toti judecatorii de pe mapamond,vedela-si la brutarie.
    • +15 (15 voturi)    
      marea adunare nationala.. (Joi, 17 mai 2012, 19:26)

      pehash [utilizator] i-a raspuns lui yvon

      poate cere si el ca raposatul ceasca... si sfarseste la fel...
  • +27 (27 voturi)    
    Hai, bombonel, hai cu tata la bulau! (Joi, 17 mai 2012, 17:39)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator]

    Bine, cu dana!
    Tu si asa voiai sa te judeci chiar daca trece termenul de prescriere!
    Asa ca ai un motiv in plus ca sa arati ca esti...(ne)vinovat!
  • +22 (22 voturi)    
    judecatori fraieri (Joi, 17 mai 2012, 17:55)

    outside_the_wall [utilizator]

    Voi chiar nu vedeti ca asta isi bate joc de voi in ultimul hal, bagind tot timpul motive si aminari? A cita oara gaseste chichite pentru a taragana procesul? Chiar nu exista o limita? Asa va continua pina cind va muri, bine-mersi, de moarte buna. Iar infractorul Voicu inca mai voteaza legi? Ce justitie de $@#%! De aia, pina nu voteaza prostimea impotriva acestor comunisti, eu nu ma voi intoarce in Romania. Oamenii cu bun simt (da, exista si acestia), care totusi incearca sa lupte pentru adevar sint bagati in noroi pina in git, degeaba se mai zbat. Valorile in Romania sint exact cu curul in sus. Dupa nesimtirea si minciuna Manglitorului, asta cu patru-case chiar a pus capac. Nici nu imi mai vine sa citresc stirile, ca imi e greata!
  • +19 (19 voturi)    
    Se aude?! (Joi, 17 mai 2012, 18:08)

    echilibru [utilizator]

    Parlamentul[ USL+UNPR+Frunza verzi+minoritati] trece-ti domnule la treba,pentru ca legile din Romania si structurile judecatoristi, nu sant in favoarea borfasului Nastase.Omul nu mai stie pe unde sa scoata camasa si voi nu luati nici o masura.Zilele trecute borfasul declara ca el va cere ca procesul sa continuie pentru a-si dovedi nevinovatia,chiar daca sentinta ii va fi favorabila .O fi uitat saracul ca de cand a inceput recursul au ajuns la a cincea infatisare din dorinta de a se aplica prescrierea.
  • +18 (18 voturi)    
    Ce oameni mai suntem??? (Joi, 17 mai 2012, 18:34)

    englezul [anonim]

    ati invatat domnilor ca sa ajungeti judecatori si aveti un statut in societate...cand va vor intreba copiii vostri de ce un politician poate sa incalce orice lege si scapa basma curata, ce le veti spune???"am fost judecator dar am fost un las...nu mi-am facut treaba, nu neaparat ca am fost corupt dar mi-a fost frica"...cuvantul demnitate inseamna extraordinar de mult...mai mult ca oricare altul un judecator trebuie sa fie drept si demn in profesia lui...sper sa va puteti uita in ochii copiilor d-voastra dupa ce dati sentinta...si domnule nastase, suntem convinsi ca sunteti convins ca sunteti vinovat!!!
  • +16 (16 voturi)    
    marea tiganiada (Joi, 17 mai 2012, 18:36)

    cercel [anonim]

    tot circul asta este sa se amane luarea deciziei - achitare bineinteles - dupa alegerile locale, cand cu colegii la butoane cred ei ca vor reusi sa-si planteze primari lor in majoritatea cazurilor....apoi alegerile generale vor fi un fleac...
    ce kuku meu tot amana ceata aia de panglicari ... mari specialisti in chichite procedurale si mai putin in drept civil si penal....arogantul a inceput deja sa-si dea din nou arama pe fata.....vreti sa convocam un referendum in care popoirul roman sa stabileasca daca il vede pe nastase vinovat sau fata mare?? ..
    romania trezeste-ti neuronul obosit si mijeste-ti ochiul adormit!!!
  • +15 (15 voturi)    
    nici eu... (Joi, 17 mai 2012, 18:48)

    iulian-bz [utilizator]

    nu ma pot pronunta,nu mai inteleg nimic,oare ce mai inventeaza inculpatul 7 case,acest caz o sa intre in analele justitiei dupa desfasurarea lui,daca se amana si la urmatorul termen,nu ne ramane decat sa avem grija cu cine si despre cine vorbim,in scurt timp ve-ti vedea proba de atac impotriva celor care au curajul sa-si exprime opiniile sau sa comenteze ceva despre acesti infractori,o sa faca in asa fel sa inlature clasa intelectuala,a ziaristilor aserviti dictatorului,deja in fiecare zi apare marele premier cu fel de fel de declaratii,multe din ele fiind pur electorale,daca scapa AN sa vedeti cenzura!!!!
  • +16 (16 voturi)    
    e rau sa furi doar o gaina (Joi, 17 mai 2012, 19:16)

    costica [anonim]

    Bine ca unu' care fura o gaina e condamnat urgent la 4 ani inchisoare cu executare. In cazul lui procesul merge struna, are si aparare, avocatii au totdeauna timp sa studieze dosarul, nu sint vicii de procedura si nici nu se ridica exceptii de constitutionalitate (si chiar daca i-ar trece prin gind sa depuna asa ceva, in cazul lui astfel de lucruri sint ignorate de judecatori).

    Justitia romana: are dreptate ala cu bani!
  • +13 (15 voturi)    
    Pardon! (Joi, 17 mai 2012, 19:37)

    Nastase.A [anonim]

    Nu stiu de ce sunteti asa porniti pe mine, eu nu mi-am facut decat datoria de politician, asa cum am considerat eu, bineinteles, si nu vreau decat sa va spun ca sunteti niste nerusinati, prost-crescuti, si mama nu v-a dat bataie la fundulet daca va inchipuiti ca eu am facut ceva rau! De asemenea, va anunt pe aceasta cale, data fiind starea precara a avocatului meu principal, Mr. Longhorn, ca nu pot sa ma infatisez la urmatoarea citatie. Va pup. Adrian.
  • +4 (6 voturi)    
    Il v-a salva Ponta! (Joi, 17 mai 2012, 19:58)

    Alin [anonim]

    De ce credeti ca a ajuns Ponta ministru, ca sa-i scape pe toti hotii de puscarie si acuzatii si bineinteles sa continue furtul ca si pana acuma !!! Eu va propun dragi Romani sa- l votam pe Ponta presedinte ca o sa ne fie la fel de bine si de acum inainte!
    • -1 (1 vot)    
      raspuns (Vineri, 18 mai 2012, 14:05)

      rednic [anonim] i-a raspuns lui Alin

      sa se scape si pe el ca nu prea este "CLEAN" ba dimpotriva tot citesc despre moartea suspecta a unui coleg procuror coleg de camera cu el
  • +8 (8 voturi)    
    Cacealma (Joi, 17 mai 2012, 20:26)

    IASI [utilizator]

    Poat domnii judecatori isi fac treaba si pana la urma il pedepsesc,DAR DACA : Deja el este scapat de puscarie doar ca nu vor sa dea decizia finala pentru ca vor pierde prea mult electorat? asa ca o mai lalaie pana una alta sa vada cum reactioneaza romanii daca isi vad de manelele lor in continuare ..e ok .AM ZIS SI EU CA ROMANU.
  • -5 (5 voturi)    
    Judecata "fortata" (Joi, 17 mai 2012, 20:58)

    George [anonim]

    Majoritatea conationalilor mei,vad ca sunt amatori de senzatii tari si se bucura nespus de raul altuia.Sa analizam mai profund si sa vedem unde este "buba":
    1).Adrian Nastase a fost prim ministru al guvernului Roman iar,Romania este o tara democratica,membra a UE,nu este Ucraina lui Viktor Ianukovich care isi macina adversarii politici (Iulia Timosenko),fara scrupule;
    2).Sora lui Matei Ionut,care l-a condamnat pe A.N. a fost exclusa din magistratura (parchet) in timpul guvernarii PSD,cand A.N. a fost prim ministru,pentru fapte de coruptie.Fiindca Matei Ionut a pronuntat sentinte "contra naturii" la ordinul lui Dan Lupascu,sora sa a fost reprimita in parchet (-ul general) iar el,Matei Ionut,a fost promovat la ICCJ desi,acesta nu face fata nici maqcar la judecatoria Medgidia.Lavinia Stanciu,sluga lui Dan Lupascu,a fost ünsa"ca presedinta a ICCJ desi,ea nu mai are ce cauta in magistratura (fost procuror comunist/politie politica/varsta/subordonare fata de clanuri mafiote,etc...);
    3).A fost foarte bun sistemul de numire a judecatorilor la ICCJ pe mandate limitate in timp,nu ca acum,sunt promovati pe viata,deveniind clonele lui Dumnezeu:
    4).Daca a respins toate cererile formulate de A.N.,este clar ca,acel complet este ori corupt,ori incompetent,ei calca pur si simplu peste cadrave si nimeni nu le poate face nimic!Asta s-o creada ëi",este foarte lesne de inteles ca,completul (si in final intreaga ICCJ) va fi recuzat;
    5).Procurorul este aparatorul statului si trebuie sa fie corect,nu ca la noi,procurorul este seful judecatorului si la randul sau (procuroru),este sclavul notarului corupt.
    • +4 (4 voturi)    
      Lasă vrăjeala (Vineri, 18 mai 2012, 4:30)

      Vlad Țepeș [anonim] i-a raspuns lui George

      Băiete, oricât ai ține tu cu acești hoți comuniști, există o singură cale pentru ei: la pușcărie! You're next.
    • +3 (5 voturi)    
      Dreptate pentru Români. (Vineri, 18 mai 2012, 4:35)

      Sămânța adevărului [anonim] i-a raspuns lui George

      Dragă George, cei care au călcat cu adevărat peste cadavre sunt Ion Iliescu, Năstase, Voiculescu, Hrebenciuc, Patriciu etc. Ponta ar fi baiat deștept să realizeze că USL se duce în prăpastie și să se mute, după ce pierde alegerile, la PDL. El este oarecum un baiat bun, doar ca e manipulat și ascultă de cine nu trebuie, încercând s-o facă pe viteazul în văzul mulțimii.
  • +3 (3 voturi)    
    Prescriptia (Joi, 17 mai 2012, 22:33)

    nic [anonim]

    Pe 10 IUNIE se prescriu faptele lui Bombo.
  • +1 (1 vot)    
    Lamuriti, va rog (Vineri, 18 mai 2012, 11:23)

    Emil [anonim]

    Niste FAPTE
    Pe 10.05. Nastase (si aparatorii) a cerut
    “Aparatorii au sustinut ca Corneliu Liviu Popescu, fost agent guvernamental la CEDO, este singurul care poate sa-si sustina cele zece cereri/exceptii adresate instantei intrucat unele dintre acestea sunt bazate pe Dreptul international al Drepturilor Omului, unde avocatul in cauza este specialist, precizand totodata ca acesta este si principlul motiv pentru care s-a alaturat echipei in urma cu trei saptamani.

    Judecatoarea Livia Stanciu si-a schimbat decizia de respingere a cererii acordarii unui nou termen dupa interventia “avocatului” Nastase”:
    Deci CLPopescu era, conform declaratiilor lui Nastase, APARATOR al sau.
    Ce am gasit astazi?
    ““la termenul din 10.05.2012, avocatul amendat pentru lipsa de la acest termen nu avea calitatea de aparator ales al partii, neavand imputernicire avocatiala depusa la dosar (…)”
    Detalii despre avocatul amendat si sustinerile sale, aici
    http://www.luju.ro/nume-de-cod-amendatul-avocatul-corneliu-liviu-popescu-riposteaza-in-dosarul-trofeul-calitatii-cu-plangere-impotriva-sefei-inaltei-curti-livia-stanciu-pentru-anularea-amenzii-de-2000-lei-completul-de-5-a-fost-recuzat-si-se-cere-iccj-sa-publice-pe-cheltuial
    Deci, pe 10 mai Nastase declara ca lipseste avocatul sau Liviu Popescu
    pe 17 mai Liviu Popescu declara ca pe 10 nu era avocatul lui Nastase si deci nu e corecta amendarea sa.
    Cine intelege?
  • 0 (0 voturi)    
    Abonatul tribunalelor Nastase! (Duminică, 20 mai 2012, 6:33)

    Deko [anonim]

    Nastase, dupa averea afisata si nu prea justificata, este foarte vocal pe TV si bloguri! Sa facem un calcul! Daca din spagi prim-ministriale ai o avere de un milioan de euro, dai 200 de mii la avocati, chiar daca ei 2 ani la brutarie, iesi dupa un an ,(poate si mai repede ca va descoperi ca este grav bolnav si nu suporta regimul penitenciar), ramane cu 800000 euro, in apartamente, 5 case, mosie la Cornu! Deci, daca este condamnat, iese putin sifonat politic, insa el cu cucoana personala vor ramane cu o avere bunisoara castigata din greu din shpagi prim-ministeriale! Asta este justitie???


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by