UPDATE Cererea avocatilor lui Codrut Seres ca dosarul Hidroelectrica sa fie restituit procurorilor a fost respinsa. Procesul va continua la Inalta Curte

de Attila Biro     HotNews.ro
Vineri, 30 martie 2012, 10:09 Dosare Anticoruptie


Aparatorii lui Codrut Seres, trimis in judecata pentru subminarea economiei in dosarul Hidroelectrica, au cerut restituirea dosarului la procurori. Fostul ministru Codrut Seres a declarat in fata instantei ca procurorii l-au invinuit de fapte comise intr-o perioada in care el nu avea niciun fel de atributii in cadrul Hidroelectrica. Avocatii lui Seres au aratat instantei ca au gasit mai multe nereguli in rechizitoriu si ca solicita, pe baza acestora, refacerea actului de acuzare.
Ora 14:24: Cererea avocatilor de restituire a dosarului a fost respinsa, iar procesul va continua la ICCJ.

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca vineri un nou termen in acest dosar. Judecatorii urmeaza sa se pronunte daca vor restitui dosarul procurorilor sau daca vor continua judecarea.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























1132 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    reteta veche (Vineri, 30 martie 2012, 13:28)

    Vlad-I [utilizator]

    Ii mituiesti sa faca nereguli la dosar ca sa o lungeasca , pana cand vine USL la putere. Ex-ministru cu fata de baci, ce sa-i ceri verticalitate, ei stiu doar sa fure.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by