Deputatul Mihail Boldea, huiduit de trecatori in momentul in care a iesit de la DNA Galati

de V.M.     HotNews.ro
Joi, 29 martie 2012, 20:49 Dosare Anticoruptie


Deputatul Mihail Boldea a iesit, joi dupa-amiza, de la DNA Galati, dupa aproximativ sapte ore de audieri, iar in momentul in care a fost scos din sediu a fost huiduit de oamenii care se aflau in Piata Centrala, relateaza Mediafax.

In jurul orei 16.45, Mihai Boldea a iesit de la DNA Galati, dupa aproximativ sapte ore de audieri. De la DNA, Mihail Boldea a fost dus in arestul Politiei Judetene Galati.

In momentul in care a fost scos de la audieri, Boldea a fost huiduit de oamenii care se aflau in Piata Centrala, acolo unde isi are sediul Serviciul teritorial Galati al DNA.

Surse apropiate anchetatorilor au confirmat faptul ca Boldea ar fost pus sub invinuire de catre procurori in afacerea Aviasan.

Primul scandal major in care a fost vehiculat numele lui Mihail Boldea a fost intitulat de presa locala "Afacerea Aviasan".

In acest caz, aproximativ 40 de hectare care apartinusera unui aeroport utilitar din Galati au intrat in proprietatea unor personaje controversate care aveau legaturi si cu liderul PC Galati, Eugen Durbaca, afacerea derulandu-se prin Biroul Notarial "Ciuca & Asociatii", care se regaseste si in actualul dosar al lui Boldea. In acest dosar apare si numele ginerelui lui Durbaca, Mircea Marosy.

Miercuri, deputatul Mihail Boldea, cercetat intr-un dosar de inselaciune si constituire a unui grup infractional, a fost audiat timp de aproximativ doua ore de catre procurorii DIICOT Galati.

La iesirea din sediul DIICOT, avocatul deputatului galatean, George Moloman, a declarat ca s-au discutat chestiuni procedurale si ca i-au fost prezentate clientului sau faptele pentru care este invinuit.

El a mai spus ca, la solicitarea clientului sau, a fost depusa o cerere prin care s-a cerut ca dosarul sa fie preluat de structura centrala a DIICOT.

Deputatul, care in 17 martie a parasit Romania, fiind localizat apoi in Kenya, a fost adus in tara marti, cu o cursa KLM de la Amsterdam, fiind preluat de o escorta a Politiei de la Aeroportul Otopeni si dus direct la ICCJ, pentru confirmarea mandatului de arestare preventiva.

Instanta suprema a confirmat, marti, mandatul de arestare preventiva pentru 30 de zile emis in 22 martie pe numele deputatului Mihail Boldea, acesta fiind dus in arestul IPJ Galati. Decizia de arestare preventiva a deputatului Mihail Boldea a fost contestata cu recurs, care va fi judecat in 2 aprilie, la Completul de cinci judecatori al instantei supreme.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























913 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    galatenii sunt dintr-o bucata !sa zica mersi (Joi, 29 martie 2012, 21:15)

    Eneas [anonim]

    dephutatul Suleaux Boldea ca a luat si un cutit in spinare.....e in traditia de ospitalitate a orasului...
  • 0 (0 voturi)    
    nu merita... (Joi, 29 martie 2012, 21:38)

    jorj [anonim]

    nu merita nici macar scuipat acest vierme


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by