VIDEO Deputatul Mihail Boldea, citat pentru audieri si la DNA; DIICOT face perchezitii la locuinta sa

de I.R.     HotNews.ro
Miercuri, 21 martie 2012, 10:13 Dosare Anticoruptie


Deputatul Mihail Boldea, cercetat pentru inselaciune si constituire a unui grup infractional care ar fi produs un prejudiciu de peste un milion de euro, a fost citat sa se prezinte la sediul DNA Galati, el fiind asteptat, miercuri dimineata, si la DIICOT, potrivit Mediafax.

Boldea a primit, miercuri dimineata, in jurul orei 07.00, o citatie din partea DNA, pentru a se prezenta la Serviciul teritorial Galati al Directiei Nationale Anticoruptie. Documentul a fost lasat in cutia postala de la domiciliul acestuia de catre doua persoane care nu au dorit sa ofere detalii.

Surse judiciare au confirmat insa ca procurorii DNA il asteapta, la randul lor, pe Mihail Boldea pentru a-l audia.

Boldea a fost citat la audieri si la DIICOT, unde este asteptat in aceasta dimineata. Pana la ora transmiterii acestei stiri, deputatul nu s-a prezentat in fata procurorilor.

Potrivit Realitatea TV, procurorii DIICOT fac perchezitii la locuinta lui Boldea miercuri dimineata.



Deputatii au votat, marti, in favoarea incuviintarii cererii de perchezitie domiciliara, retinere si arestare preventiva a deputatului Mihail Boldea. Ulterior, ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a transmis procurorului general, Laura Codruta Kovesi, hotararea Camerei Deputatilor prin care a fost incuviintata cererea de perchezitie domiciliara, retinerea si arestarea preventiva a deputatului. Odata ce vor intra in posesia documentelor, procurorii DIICOT vor solicita Inaltei Curti de Casatie si Justitie avizarea cererii de perchezitie a lui Mihail Boldea.

Mihail Boldea nu a fost prezent nici la Comisia juridica, nici in plenul Camerei Deputatilor pentru a-si sustine punctul de vedere.

Decizia Camerei Deputatilor privind ridicarea imunitatii parlamentare a lui Mihail Boldea trebuie publicata in Monitorul Oficial, dupa intrarea ei in vigoare urmand a fi aplicata de catre procurorii DIICOT.

Potrivit DIICOT, deputatul independent Mihail Boldea este cercetat pentru inselaciune si uz de fals intr-un dosar privind tranzactii controversate cu terenuri si imobile din Galati, prejudiciul fiind estimat la peste un milion de euro.

In referatul intocmit de procurori apar insa si acuzatii de implicare a lui Mihail Boldea in infractiuni de spalare de bani proveniti de la persoane care se ocupau cu traficul de fiinte umane.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























1210 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    a disparut??? (Miercuri, 21 martie 2012, 10:55)

    evoque [utilizator]

    mai sa fie, oare asta o sa fie soarta tuturor celor din pdl daca nu raman la putere, greu trebuie sa fie cand stii ca o tara nu te mai doreste si ca opozitia are un procuror pregatit sa ii infunde, un nastase turbat dupa toate cate a tras cu base si un nevrotic odihnit ca si cri.
    Acu' revenind la produsul natural al pdl boldea, oricat vor trambita cei din propaganda pdl ca nu mai este de al lor este egal cu zero, acestea sunt produsele marca pdl si aceste produse au dus la pamant pdl-ul.
    Bravo domnule basescu, acum poti admira ce opera de arta politica ai facut.
    • 0 (0 voturi)    
      La mare, la soare (Miercuri, 21 martie 2012, 11:35)

      catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui evoque

      la mare . la soare... il doare in DNA pe domn parlamentar... poate va raspunde domnul Toader cum de domnia sa nu stia ce are in ograda de a lasat pe asa domn sa fie candidat ( si iata ca si ales) pt PDL.. doar ca banii au fost buni PDL-ului.. ei.. ca doara cu ce sa se faca M Macovei si ea europarlamentar.. acum o sa vina si doamna, o sa faca ca pisica suparata si ne va da doua scuipaturi anticoruptie.. si PDL se va simti frumos si uscat ca atunci cand poarta Pampers... un pampers ce o fereste de rauvoitorii din afara
  • +1 (1 vot)    
    STOP imunităţii parlamentarilor!!! (Miercuri, 21 martie 2012, 11:51)

    sorin [anonim]

    Halal, ce perchezitie mai e aceea cand e anuntată cu surle si trambite iar dl. deputat poate sa-si aranjeze apele??? Sa fie inlăturata imunitatea parlamentara, aceasta umbrela a infractorilor din parlament....Si înca ceva, parlamentarii infractori dovediti, condamnati definitiv sa-si piarda automat calitatea de parlamentar, nu sa stea bine-mersi sa participe în continuare la procesul legislativ. Cine a mai auzit asa ceva în lumea asta, infractorii sa faca legi!!!
  • 0 (0 voturi)    
    STOP imunităţii parlamentarilor!!! (Miercuri, 21 martie 2012, 11:51)

    sorin [anonim]

    Halal, ce perchezitie mai e aceea cand e anuntată cu surle si trambite iar dl. deputat poate sa-si aranjeze apele??? Sa fie inlăturata imunitatea parlamentara, aceasta umbrela a infractorilor din parlament....Si înca ceva, parlamentarii infractori dovediti, condamnati definitiv sa-si piarda automat calitatea de parlamentar, nu sa stea bine-mersi sa participe în continuare la procesul legislativ. Cine a mai auzit asa ceva în lumea asta, infractorii sa faca legi!!!
  • +1 (1 vot)    
    ba pleaca in p..l mea din tara!!! (Miercuri, 21 martie 2012, 13:30)

    setosu [anonim]

    numai asta nu i-au zis de cateva zile toate institutiile statului pe toate canalele de televiziune,radio,ziare,telepatic si parasimpatic.
    ne strici piata !
    prostimea ne vede caracteru' ba din cauza ta!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by