Vicepresedintele Curtii de Apel Timisoara, retinut pentru 24 de ore

de V.M.     HotNews.ro
Joi, 15 martie 2012, 22:07 Dosare Anticoruptie


Vicepresedintele Curtii de Apel Timisoara, Catalin Serban, a fost retinut joi pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie, pentru infractiunea de trafic de influenta, urmand a fi prezentat Curtii de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, informeaza Agerpres.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis joi seara, din ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurori a rezultat ca, in februarie, judecatorul Serban a pretins de la invinuitul Iacob Chisarau suma de 60.000 euro, lasand sa se creada ca are influenta asupra membrilor completului de judecata ce avea spre solutionare doua dosare civile, ambele inregistrate pe rolul Curtii de Apel Timisoara, in scopul solutionarii favorabile a acestora.

"Ulterior, miercuri, inculpatul Serban a primit, cu ajutorul sotiei sale, de la invinuitul Chisarau Iacob suma de 50.000 euro, bani ce fusesera primiti de acesta din urma de la alte doua persoane. Avand in vedere calitatea de magistrat a inculpatului, Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a incuviintat retinerea si arestarea preventiva a judecatorului Nicolae Catalin Serban", sustine DNA.

In cauza se efectueaza acte de urmarire penala si fata de invinuitul Iacob Chisarau, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de trafic de influenta.

La instrumentarea acestui dosar, procurorii au colaborat cu ofiteri din cadrul Serviciului Roman de Informatii.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























950 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    Domnului Daniel Morar (Joi, 15 martie 2012, 22:30)

    dezamagit [anonim]

    Pana ce doamnele si domnii judecatori nu vor sti ca tot ce fac si ce spun in legatura cu dosarele pe care le judeca este sub directa si permanenta monitorizare a DNA si SRI, va continua acest jaf la drumul mare care se pare ca se practica in multe din instantele noastre.
  • 0 (0 voturi)    
    IMBRACA HAINA DREPTATII PENTRU A DISTRUGE VIETI (Vineri, 16 martie 2012, 11:13)

    Radulescu [anonim]

    De asta sunt in stare magistratii mai nou cele mai dese cazuri in dosare civile cum am patit eu la Tribunalul Giurgiu pe cauza mea de partaj bunuri comune in care au fost in discutie doua case pe care s-a judecat fondul in mod corect deoarece domnul parat nu a adus probe nici la fond nici la apelul facut de el . La fond s-a facut dreptate mi-au atribuit ce mi se cuvenea ca sa ma trezesc in apel unde paratul apelant iarasi a venit fara probe pentru ceea ce pretindea dar s-au trezit doi magistrati numitii Tudorache Gheorghe si Ion Cercel Mares impreuna cu avocata numita Stoianovici Crina prin abuz de functie si trafic de influenta sa ii dea lui totul ba mai mult au introdus un credit in masa partajabila care nu a fost dovedita destinatia lui in nici un fel decat ca a fost contractat numai de paratul apelant. Dupa ce am muncit numai eu cei 10 ani de casatorie si el doar 3 luni cui i se da dreptate si unde? intr-un apel fara nici o dovada plauzibila evident lui netinandu-se cont nici macar de minora incredintata mie spre crestere si educare prin hotarare definitiva si irevocabila de absolut nimic. Eroare judiciara in acest hal? nu are cum sa fie am facut sesizari la CSM si doamne ajuta ca numitii de mai sus sa plateasca si eu sa am parte de o judecata sigura si dreapta la Curtea de Apel Bucureste unde este urmatoarea cale de atac.
  • 0 (0 voturi)    
    Cercel Mares si Tudorache (Vineri, 18 mai 2012, 21:43)

    Cralevici Felicia [anonim]

    Aceleasi persoane nu m-au lasat sa-mi prezint cauza si sa o sustin,nu au luat in considerare probele pe care le-am depus si nici interogatoriul luat paratilor ,din care reiesea exact vinovatia acestora.Dar nu eu lucrez cu sotia judecatorului Cercel Mares ci Picotici Lucica,cea care impreuna cu sotul ei,Picotici Lili Cristian,militian,si agentia imobiliara SC Alpha Imob Construct SRL m-au inselat cu peste 8.000lei.Sunt un om simplu,dar voi merge cu acest dosar inclusiv la CEDO daca in tara mea dreptatea este "impartita"de hoti.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by