Dosarul lui Sorin Apostu va fi judecat de magistratul care a dispus condamnarile in dosarul permiselor auto din Arges

de V.M.     HotNews.ro
Vineri, 9 martie 2012, 17:01 Dosare Anticoruptie


Dosarul de coruptie in care au fost trimisi in judecata Sorin Apostu, Calin Mihai Stoia, Monica Undina Apostu si Aspazia Droniuc va fi judecat de magistratul Mihaela Cretu, acelasi magistrat care a judecat in timp record dosarul permiselor din Arges, care a avut 28 de inculpati, scrie Agerpres.

"In data de 9 martie, a fost inregistrat pe rolul Sectiei penale, pentru cauze cu minori si de familie a Curtii de Apel Targu Mures, dosarul nr. 1767/33/2011, stramutat de la Curtea de Apel Cluj, avand ca obiect principal luare de mita, art. 254 c.p. (...) In urma repartizarii aleatorii, dosarul va fi judecat de magistratul Mihaela Cretu", a precizat, vineri, Leontina Anuta Dusa, purtator de cuvant al Curtii de Apel Targu Mures.

Potrivit acesteia, primul termen de judecata in Dosarul Apostu este fixat pentru 2 aprilie 2012.

Fostul primar din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a fost trimis in judecata pe 29 decembrie 2011, de procurorii DNA, alaturi de sotia lui, avocata Monica Apostu, de omul de afaceri Calin Stoia si de Aspazia Droniuc, toti fiind acuzati de fapte de coruptie.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























598 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by