Tribunalul Cluj: Radu Bica, fost vicepresedinte al CJ Cluj, ramane in arest

de Alina Neagu     HotNews.ro
Vineri, 23 decembrie 2011, 11:17 Dosare Anticoruptie


Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj, Radu Bica, ramane in arest, dupa ce judecatorii Tribunalului Cluj au respins, vineri, cererea de eliberare sub control judiciar depusa de acesta, anunta Mediafax. Tribunalul Cluj a constatat legalitatea masurii arestarii si a respins cererea de eliberare sub control judiciar depusa de Radu Bica. Decizia poate fi atacata cu recurs in termen de 24 de ore la Curtea de Apel Cluj.

Joi, la Tribunalul Cluj a inceput procesul in care fostul vicepresedinte al CJ Cluj Radu Bica si femeia de afaceri Aspazia Droniuc sunt judecati pentru luare, respectiv dare de mita. De asemenea, magistratii au luat in discutie si cererea lui Bica de eliberare sub control judiciar.

Urmatorul termen de judecata a fost fixat pentru 2 februarie, data la care urmeaza sa fie audiati si patru martori.

In 25 noiembrie, fostul vicepresedinte al CJ Cluj Radu Bica si femeia de afaceri Aspazia Droniuc au fost trimisi in judecata de procurorii DNA Cluj pentru fapte de coruptie.

Conform procurorilor DNA Cluj, Radu Bica a fost trimis in judecata pentru luare de mita, iar Aspazia Droniuc pentru dare de mita.

Potrivit DNA, in cursul lunii octombrie 2011, Radu Vasile Bica ar fi acceptat oferta a doua persoane de a primi suma de 25.000 de euro pentru ca, in calitate de vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj, sa le furnizeze informatii obtinute in virtutea functiei si, astfel, sa faciliteze castigarea unei licitatii privind serviciile de mentenanta pe stadionul Cluj Arena pentru anul 2012.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























607 vizualizari

  • -1 (1 vot)    
    Mai sta putin... (Vineri, 23 decembrie 2011, 13:38)

    costica [anonim]

    Cat e calda inca povestea...
    Si el si Apostu...... pe urma vor fi liberi si "suspendatI", ca pasarea cerului !!!
    Ca deja DNA a inteles de la Dl Presedinte Basescu ca trebuie sa-si faca treaba cu "profesionalism" !!!!!!!!!!!
    Simpla chestiune de timp..... crede careva altceva ?!
    Toti politicienii Romaniei scapa de toate belele in care sunt bagati pana-n gat prin tot felul de condamnari "cu suspendare" !!!!!!!!!!
    • 0 (0 voturi)    
      ai dreptate... (Vineri, 23 decembrie 2011, 15:42)

      vio [anonim] i-a raspuns lui costica

      deja avocatii lui Catalin Stoia au spus ca din inregistrarile celor de la DNA a disparut pasajul in care omul de afaceri clujean vorbea despre NOMBER ONE, adica despre Emil Boc.
      Lectia lui Basescu si-a facut efectul, invataceii marelui carmaci prind repede si executta la comanda instructiunile Sefului mare.
      Hai cu democratia damboviteana originala inca vreo 50 de ani pana la curatarea naturala de actuala clasa politica!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by