VIDEO Primarul Clujului, Sorin Apostu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

de Redactia Stiri     HotNews.ro
Joi, 10 noiembrie 2011, 12:31 Dosare Anticoruptie


Sorin Apostu
Foto: www.apostuprimar.ro
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, retinut pentru luare mita de mita in forma continuata si omul de afaceri Calin Stoia, acuzat in acelasi dosar de dare de mita, au fost arestati preventiv, joi seara, pentru 29 de zile, in baza unor mandate emise pe numele lor de Curtea de Apel Cluj.

Avocatul lui Apostu, Gheorghita Mateut, a anuntat ca
a formulat deja recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie, deoarece, sustine avocatul, nu exista nicio proba care sa sustina verdictul judecatorului. Singura proba invocata de Parchet, a mai spus Mateut, este o declaratie de invinuit care ii apartine Aspaziei Droniuc, persoana-cheie atat in dosarul Apostu, cat si in dosarul Radu Bica.

"Singura proba a procurorilor este o declaratie de invinuit, a Aspaziei Droniuc, ceea ce spune multe despre acest dosar. Sunt foarte curios sa vad motivarea judecatorilor. Masura arestarii s-ar fi luat din trei motive: pentru ca exista date ca ar incerca sa zadarniceasca aflarea adevarului, ca ar urma sa savarseasca si alte infractiuni si ca, de asemenea, ar reprezenta un pericol pentru ordinea publica", a spus Mateut.

Avocatul a adaugat ca a declarat pe loc recurs impotriva deciziei magistratilor clujeni, care va fi judecat la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Gheorghta Mateut a mai precizat ca in acest dosar sunt, in total, sapte persoane invinuite.

UPDATE 00.57 Avocatul lui Sorin Apostu a declarat ca a formulat deja recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie. "Ne pastram optimismul pentru ca nu au exista probe", a spus Gheorghita Mateut, citat de CityNews.

Sorin Apostu si Calin Stoia au fost scosi din Curtea de Apel pe o usa laterala pentru ca jurnalistii ii asteptau la o usa alaturi de sala de judecata. Cei doi au fost dusi in arestul IPJ Cluj.

UPDATE 00.40 Primarul municipiul Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Potrivit Ora de Cluj, avocatul Mateut a iesit din sala si a anuntat ca primarul Sorin Apostu si omul de afaceri Calin Stoia sunt arestati pentru 29 de zile. El sustine ca nu exista nici o proba care sa sustina verdictul judecatorului. Singura proba invocata de Parchet, a mai spus Mateut, este o declaratie de invinuit care ii apartine Aspaziei Droniuc, persoana-cheie atat in dosarul Apostu, cat si in dosarul Radu Bica.



UPDATE 23.10
Sedinta de judecata s-a incheiat. Judecatoarea Ioana Morar s-a retras pentru a delibera, anunta Ora de Cluj.

Ora 22.30 Potrivit Ora de Cluj, dupa aproximativ doua ore si jumatate, s-a incheiat audierea primarului Sorin Apostu. Judecatorul il audiaza acum pe omul de afaceri Calin Stoia, administrator si actionar al firmei Brantner-Veres.

Ora 22.00 Ordonanta de retinere a primarului din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, pentru luare de mita in forma continuata, a expirat, joi seara, in jurul orei 21.00, insa edilul se afla in continuare in sediul Curtii de Apel Cluj, unde se judeca propunerea de arestare preventiva a sa pentru 29 de zile, potrivit Mediafax.

Ora 20.20 Aspazia Droniuc este denuntatorul din dosarul in care primarul Sorin Apostu este acuzat de luare de mita, precizeaza avocatul Eugen Iordachescu.

"Aspazia Droniuc este denuntatorul din dosarul in care primarul Sorin Apostu este acuzat de luare de mita. Omul de afaceri le-a spus procurorilor ca i-ar fi dat primarului suma de 49.000 de euro", a declarat avocatul Iordachescu.

Acesta a mai afirmat ca Aspazia Droniuc este cea care a dus la retinerea vicepresedintelui Consiliului Judetean Cluj, Radu Bica, care este si el acuzat de luare de mita. Procurorii DNA Cluj l-au retinut pe Bica la finele lunii octombrie pentru ca ar fi incasat 10.000 de euro de la Aspazia Droniuc, patroana SC Frarom Import-Export SRL, pentru a-i facilita obtinerea contractului de mentenanta la stadionul Cluj-Napoca.

19.50 Mandatul de retinere pentru 24 de ore in cazul lui Sorin Apostu expira joi seara, la ora 20.50, scrie Ziua de Cluj. Daca judecatoarea Ioana Morar nu va pronunta o solutie pina atunci, Apostu va astepta in libertate decizia Curtii de Apel privind arestarea preventiva pentru 29 de zile.

19.30
Judecatoarea Ioana Morar a revenit in sala de judecata dupa o pauza acordata avocatilor pentru a termina de studiat dosarul - OradeCluj.ro


18.14
Primarul Sorin Apostu a intrat in sala de judecata


17.55
Sorin Apostu a fost adus la Curtea de Apel Cluj



17.30
Patronul companiei Electrogrup SA, Simion Muresan, a fost invitat invitat miercuri seara la sediul DNA pentru a da lamuriri in legatura cu relatia de prietenie pe care o are cu primarul Sorin Apostu, se arata intr-un comunicat transmis, joi, Agerpres, de catre compania mentionata.

"Declaratiile solicitate domnului Muresan de catre DNA au vizat furnizarea unor clarificari in ceea ce priveste relatia de prietenie intre familia sa si familia domnului Sorin Apostu. In cursul serii, dupa audiere, domnul Simion Muresan a parasit sediul DNA. Nu a fost pusa in miscare actiunea penala impotriva sa. Nicio alta persoana din cadrul Electrogrup SA nu a fost invitata la sediul DNA", se arata in comunicatul amintit.

Potrivit aceluiasi document, Electrogrup SA nu are nicio calitate in dosarul penal aflat in instrumentarea DNA - Serviciul Teritorial Cluj, iar in cursul zilei de joi nu a mai fost solicitata prezenta lui Simion Muresan la DNA.

In legatura cu informatiile aparute in presa, referitor la contractul de inchiriere a sistemului de camere de supraveghere pe care Electrogrup SA il deruleaza cu Primaria Cluj-Napoca, sursa citata preciza ca acesta este singurul contract pe care Electrogrup SA il are cu municipalitatea.

16.45 Primaria Cluj a facut publice firmele care au contracte de asigurare cu flotele auto apartinind diferitelor regii aflate in subordinea sa, anunta StirideCluj.ro. Potrivit informatiilor publice, nici una dintre regii (RADP, RAT si RATUC) nu are contract cu firma Frarom Asigurari, apartinand Aspaziei Droniuc. Aspazia Droniuc a fost vehiculata de presa drept posibil denuntator in cazul mituirii primarului Sorin Apostu.

16.40 Cererea de abtinere a judecatorului Monica Rodina a fost acceptata de conducerea Curtii de Apel Cluj. Ulterior, dosarul Apostu i-a fost repartizat judecatorului Ioana Morar,, scrie OradeCluj.ro, care anunta ca judecarea dosarului va incepe la ora 18.30

16.00 Judecatorul caruia i-a fost repartizat dosarul primarului Sorin Apostu a formulat cerere de abtinere, anunta OradeCluj.ro. Conducerea Curtii de Apel trebuie sa desemneze acum un alt magistrat care sa judece propunerea de arestare pe 29 de zile.

15.40 Eugen Veres, actionar la firma de salubritate Brandter - Veres, a declarat la Antena 3 ca "Nu mi s-a cerut niciodata mita la Primaria Cluj".

13.20 Turcul Mustafa Bekar, cercetat in dosarul Apostu, este, printre altele, actionar al firmei King Industrial Enterprises, care, in 2006, a livrat Primariei clujene 29 de ansambluri de joaca pentru copii, in valoare de un milion de euro (Ora de Cluj). Printre actionarii de la King Industrial Enterprises se numara si Liliana Calin (Bogdan), despre care tabloidele au scris in 2007 ca ar fi amanta premierului Emil Boc. Ea s-a maritat dupa acel episod, dar ulterior a plecat din tara.


Simion Muresan
Foto: AGERPRES
13.30 Avocatul Eugen Iordachescu, care il reprezinta pe Simion Muresan (unul dintre cei doi frati care detin compania Electrogrup), a declarat pentru OradeCluj.ro ca Muresan a fost audiat din nou in aceasta dimineata de catre procurorii DNA:"Nu a fost retinut, calitatea lui este tot de invinuit. A fost lasat sa plece".



13.15 Procurorii DNA au ridicat, miercuri, de la Primaria Cluj-Napoca, sapte dosare privind licitatii si contracte incheiate de municipalitate intre 2009-2011, fiind vizate in special companiile Electrogrup, Kiat, Brantner, Groupe Frarom Agent de Asigurari, Astor Com Targu Mures, afirma surse judiciare, citate de Mediafax.

Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Cluj au solicitat Primariei Cluj-Napoca sapte dosare cuprinzand, printre altele, contractele de licitatie pentru drumuri, salubritate si amplasarea unor camere video de supraveghere in municipiu.

Surse judiciare au declarat joi ca procurorii anticoruptie le-au solicitat reprezentantilor Primariei Cluj-Napoca sa le fie puse la dispozitie contractele incheiate de municipalitate cu Electrogrup, Kiat si Brantner.

12.50 Site-ul StirideCluj.ro scrie ca Sorin Apostu e acuzat ca ar fi primit mita excursii in Dubai si in tara, precum si contravaloarea unor haine cumparate de sotia sa intr-un mall

Calin Stoia
bcrtenispartener.ro
12.45 Sergiu Bogdan, avocatul omului de afaceri Calin Stoia - acuzat de procurori ca l-ar fi mituit pe primar pentru a primi un contract de salubrizare pentru firma Brantner-Veres - a declarat (citat de TVR Info) ca Stoia "este invinuit pentru dare de mita in forma continuata". Vorbind despre probele procurorilor, Sergiu Bogdan a mai spus ca "Intuitiv, nu a fost vorba de un flagrant".

12.30 Sorin Apostu si Calin Stoia sint asteptati la Curtea de Apel Cluj, acolo unde se va judeca cererea procurorilor

  • Ramai pe HotNews.ro pentru a vedea LIVE TEXT evolutiile unei zile decisive pentru Sorin Apostu






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























23102 vizualizari

  • +10 (10 voturi)    
    frumoasa poza (Joi, 10 noiembrie 2011, 13:29)

    bbk [anonim]

    cu Salvati Rosia Montana in spate :-)
    • -10 (20 voturi)    
      regele mihai (Joi, 10 noiembrie 2011, 14:24)

      elodia [anonim] i-a raspuns lui bbk

      aici este mina tradatoare a fostului rege mihai care vrea sa se razbune pe PDL
      • +3 (3 voturi)    
        lol (Vineri, 11 noiembrie 2011, 8:26)

        pamfletaru [utilizator] i-a raspuns lui elodia

        lol
    • -4 (4 voturi)    
      Arestatii de serviciu ai lui Basescu Traian, (Vineri, 11 noiembrie 2011, 10:19)

      liviau2005 [utilizator] i-a raspuns lui bbk

      Apostu si altii sunt arestati FARA PROBE,impotriva lui Basescu Traian si a lui Casuneanu Costel SUNT probe PENTRU SPALARE DE bani negri ,proveniti din teRorism international si crima organizata .Pe acestia de ce nu-i aresteaza DNA-ul?Dimpotriva dosarul lui Basescu Traian este musamalizat pe motiv de presedinte,adica procurorii sunt complicii unui infractor cocotat prin frauda electorala la presedentie?Stiu ca veti cenzura,dar in acest moment DNA -ul incalca grav drePturi ale omului,ce vor fi intr-un final judecate.Intai PDL-ul APOSTU ,complice cu amanta lui Boc,arestat si apoi ajunge ministru MAI?
  • +7 (13 voturi)    
    DECI ORICE DISCUTIE (Joi, 10 noiembrie 2011, 13:44)

    pointless man [utilizator]

    despre grecia, criza mondiala, euro-sus, euro-jos, subprime-ul american si bla-bla-bla sint complet alaturi de obiect - asta este criza noastra !
    • +4 (4 voturi)    
      Deci pacat . (Vineri, 11 noiembrie 2011, 9:46)

      Eyes and ears [anonim] i-a raspuns lui pointless man

      Ca nu-i in psd ca acuma era un erou persecutat ... bla bla bla artificii :))
  • +7 (11 voturi)    
    Spalare... (Joi, 10 noiembrie 2011, 14:09)

    Vladdracul [anonim]

    ...se numeste toata chestiunea aceasta, conform retetei Solomon, experimentata la Craiova...putin zgomot si pac...trece baiatu' la UNPR...da' o tzeapa , tot ii pregatesc...
    • +5 (7 voturi)    
      In atentia DNA (Joi, 10 noiembrie 2011, 17:36)

      Eliot Nesscafe [anonim] i-a raspuns lui Vladdracul

      Primăria Constanţa a publicat câştigătorul selecţiei de oferte pentru atribuirea contractului de finanţare din fonduri nerambursabile necesare organizării şi desfăşurării spectacolelor necesare realizării evenimentului „Sărbătorile de iarnă - Orăşelul copiilor în intervalul 6 - 30 decembrie a.c."

      Oferta câştigătoare aparţine societăţii SOTI Cable Neptun.

      În SC SOTI Cable Neptun sunt implicaţi Mihail Cârciog (decedat), Gabriel Sorin Strutinsky, Iliuţă Naghi, SC Ring Star SRL şi Conpress Holding. În cea din urmă societate îi regăsim pe Sanda Ciocoiu, PSD-istă de-a lui Mazăre şi fina lui Nicuşor, pe Sorin Gabriel Strutinsky şi pe Mihail Cârciog. Până în 2002, în societate au fost implicaţi şi Radu Preda, Radu Mazăre şi Nicuşor Daniel Constantinescu. Primarul şi şeful CJC au mai deţinut, tot până în 2002, părţi sociale în Conpress Advertising, unde acum îi regăsim pe Cârciog şi pe Strutinsky.
      Ai vazut nea cezare cum se face ??????Artisti PSd ei astia .Nu poti sa-i prinzi cu nimic.Lucreaza acoperit cu finii .
      • +4 (4 voturi)    
        dna c-ta (Vineri, 11 noiembrie 2011, 7:28)

        oana [anonim] i-a raspuns lui Eliot Nesscafe

        eu cred ca cei de la dna c-ta sunt slabi
    • 0 (4 voturi)    
      Craiova (Vineri, 11 noiembrie 2011, 4:20)

      Sorin [anonim] i-a raspuns lui Vladdracul

      Nu am idee ce e cu primarul de la Cluj dar in Craiova cat timp a fost arestat Solomon in oras nu s-a facut mare lucru. Dupa eliberarea lui Solomon a inceput iar sa se miste lucrurile. Este un primar apreciat la Craiova desi prins spagar de DNA, nu stiu cat de apreciat este acest Apostu la Cluj.
      • +4 (4 voturi)    
        lol (Vineri, 11 noiembrie 2011, 8:09)

        srpc [utilizator] i-a raspuns lui Sorin

        cum sa se miste lucrurile cand in fruntea Primariei au ramas ciracii lui, care nu misca un deget fara aprobarea Sefului? hai c-o zasasi de data asta:)))
      • +5 (5 voturi)    
        este (Vineri, 11 noiembrie 2011, 8:27)

        flo [anonim] i-a raspuns lui Sorin

        este apreciat, a facut destule insa nu asta conteaza. Este in functia aceea ca sa faca pentru oameni, cand iti iei si tu partea ceva pute. In cazul asta nu pot sa deduc ca daca era corect, fara afinitati in functie de spaga, banii publici ar fi fost mult mai bine folositi!
  • +11 (23 voturi)    
    Fifty-fifty (Joi, 10 noiembrie 2011, 14:25)

    Radu Florea [utilizator]

    Tot Clujul îl ştie pe escrocul ăsta încă de pe vremea când era director în primărie sub apelativul de "fifty-fifty" sau "zece la sută" - probabil, în funcţie de caz :) Probabil că nu trăieşte decât drama coruptului dat în vileag de proprii acoliţi. În rest... a fost un primar jalnic. La mulţi ani!
    • +9 (13 voturi)    
      Intrebare! (Joi, 10 noiembrie 2011, 15:05)

      catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui Radu Florea

      Pai clujenii il stiau de corupt si l-au votat din prima sa le devina primar???
      • +6 (20 voturi)    
        fifty-fifty (Joi, 10 noiembrie 2011, 16:01)

        titiacs [anonim] i-a raspuns lui catalin_mattei

        Fifty-fifty i se spune de vreo doua zile, citatul fiind din declaratia lui horica " buru " uiorean ! ca intre ei ( banditi , politicieni isi spun in tot felul este alta poveste ).
        PROBLEMA CEA MAI MARE este ca AU AJUNS PDL-ISTI sa se roage sa treaca anul mai repede, sa vina ALEGERILE , sa cistige USL-UL si atunci RADETI DNA-ul ! Si s-au dus anchetele si nu o sa mai fie CORUPTIE in ROMANIA !!!! Trai nineaca , ne vedem de treburi !
        • -3 (13 voturi)    
          ??? (Joi, 10 noiembrie 2011, 19:38)

          srpc [utilizator] i-a raspuns lui titiacs

          fifty-fifty i se zice de cand era director in primarie, postacule, lasa tu propaganda! de ce l-au votat clujenii? fiindca sunt o adunatura de pensionari milogi (vesnic recunoscatori lui Boc fiindca le-a dat voie sa sufoce autobuiele gratis), interlopi, golani de cartier, cocalari si papagali nationalisti! de aia.
          • +1 (15 voturi)    
            100-100 Percent (Joi, 10 noiembrie 2011, 20:25)

            Daniel [anonim] i-a raspuns lui srpc

            ...ca te-ai supara daca as spune ca toti bucurestenii sunt tigani, criminali, hoti si pitipoance.

            Varianta 1: Atitudinea ta este tipica de bucurestean (tipic "lasa tu propaganda", formularea propozitiei in general, samd) pentru care tot restul tarii nu valoareaza nimic, doar tu ca bucurestean reprezinti buricul pamantului.

            Varianta nr 2 ar fi ca nu esti nici din Bucuresti, dar te crezi buricul pamantului si atunci e de 10 ori mai grava situatia :) :) pentru ca generalizezi o exceptie la cateva sute de mii de locuitori...

            Avelo bahtalo!
            • +3 (5 voturi)    
              minus (Vineri, 11 noiembrie 2011, 8:40)

              pamfletaru [utilizator] i-a raspuns lui Daniel

              Ai un minus de la mine pentru atitudinea ta si pentru continutul comentariului care nu are nicio legatura cu articolul.

              Iti intorc moneda: toti Bihorenii si toti Iesenii sunt "buricul pamantului"! - afirmatia este bazata pe aceeasi logica ca si a ta.

              Daca nu e din Bucuresti, si tot se crede "buricul pamantului" e mai grav decat daca este din Bucuresti... cum asa? Conform carei legi?!

              Iti pot arata extrem de multi moldoveni, ardeleni care au aceeasi atitudine...

              Si pentru cultura ta generala, Bucurestiul nu mai este de mult Bucuresti, ci doar un oras plin de oameni din toata tara mai mult sau mai saraci cu duhu' (sa nu se inteleaga gresit, ca spun ca toti prostii vin in Bucuresti, pt ca vin si oameni foarte capabili, dar procentul este foarte mic), veniti in cautarea unei vieti mai bune (care de cele mai multe ori nu o gasesc, dar nu se mai pot intoarce de unde au plecat). Bucuresteni get-beget nu cred ca mai gasesti asa de usor pe cum probabil iti inchipuiesti tu.

              Toate bune.
              • 0 (0 voturi)    
                BRAVO ! (Vineri, 11 noiembrie 2011, 11:57)

                pointless man [utilizator] i-a raspuns lui pamfletaru

                Patriotism real nu de HRUBA.
      • +5 (7 voturi)    
        Hmm... (Joi, 10 noiembrie 2011, 16:03)

        Radu Florea [utilizator] i-a raspuns lui catalin_mattei

        Tu chiar crezi că se mai "alege" cineva în ţara asta? Câştigă cine fură mai mult! Patent PSD, perfecţionat de PD-L.
      • +1 (9 voturi)    
        Alta intrebare (Joi, 10 noiembrie 2011, 16:31)

        Judge Dread [anonim] i-a raspuns lui catalin_mattei

        De ce se abtine judecatorul? CSM ce zice?vedeti unde este coruptia????Acolo
        • +1 (1 vot)    
          Ioana Morar (Vineri, 11 noiembrie 2011, 0:36)

          lambda [utilizator] i-a raspuns lui Judge Dread

          Ia sa vedem cum se termina. Tocmai ce-am aflat ca "judecatoarea Ioana Morar il are coordonator al lucrarii de doctorat pe Gheorghita Mateut, aparatorul primarului." (sursa: http://alturl.com/bqjvp )
      • +12 (12 voturi)    
        dintr-un motiv simplu (Joi, 10 noiembrie 2011, 16:35)

        ember [utilizator] i-a raspuns lui catalin_mattei

        clujul era pe un trend pro Boc si clujenii de rand ar fi votat orice necuvantatoare care ar fi aparut pe afis alaturi de acesta.

        apostu e spagar de cand era un tinerel, la directia sanitar-veterinara (unde nu era nici macar director) nu se dadea nici o autorizatie fara un 'cadou' consistent.

        nu e de mirare sistemul administrativ si politic in romania e un sistem clientelar unde nu patrunzi tu, om onest, trebuie sa stii cum sa ungi rotitele ca mecanismul sa mearga in directia potrivita.
        • +3 (3 voturi)    
          daca (Vineri, 11 noiembrie 2011, 1:21)

          daca [anonim] i-a raspuns lui ember

          daca cele spuse de tine sunt adevarate, atunci ma bucur ca urciorul a crapat, in sfarsit.

          pentru mine e un semn bun totusi ca, desi pdl nu este capabil sa interzica accesul scursurilor in partid, macar lasa justitia sa isi faca treaba fara sa faca zid ca psd-ul in jurul lui bivolaru.

          coruptie si corupti au fost si vor mai fi. important este ca ei sa fie pedepsiti, asa cum scrie legea.
    • +7 (15 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Joi, 10 noiembrie 2011, 15:12)

      [anonim] i-a raspuns lui Radu Florea

      • -6 (8 voturi)    
        Esti pervers. (Joi, 10 noiembrie 2011, 16:33)

        mircea [anonim] i-a raspuns lui

        Cica sa nu zici hop pana nu sa'i santul.Iti vine si tie randul.
      • -2 (2 voturi)    
        clar corupt? (Vineri, 11 noiembrie 2011, 11:08)

        curios [anonim] i-a raspuns lui

        numai o instanta poate hotari asta! si daca ar fi vorba despre tine ar fi la fel! PS. Nevasta (fosta) a lui Tariceanu si-a deschis cabinet notarial, a primit UN MILION DE DOLARI pt. tranzactia cu Ford si gata. Trebuie pedepsite nevestele?
        • +1 (1 vot)    
          DA ! DA ! DA ! (Vineri, 11 noiembrie 2011, 11:59)

          pointless man [utilizator] i-a raspuns lui curios

          da !
    • +1 (7 voturi)    
      Tradare (Joi, 10 noiembrie 2011, 16:12)

      Mihai Viteazul [anonim] i-a raspuns lui Radu Florea

      A dat contracte pe spaga la turci si austrieci.Asta e tradare.Spaga intelegem ca se da da de ce sa nu ia de la romani si sa ia de la turci?asa se duce tara asta de rapa.Va vindeti turcilor muhaiele ce sunteti.Nu putea un roman sa traiasca ?Atzi dat la turci.Numai pentru asta trebuie arestat.
  • +9 (11 voturi)    
    Un contract dubios, intr-adevar (Joi, 10 noiembrie 2011, 15:34)

    Echer [anonim]

    Baietii aia care au pus laba pe salubritatea Clujului au venit cu mare tupeu peste agentii economici, sa-i oblige sa faca contract cu ei. In spatele lor, primaria dadea dispozitii scrise. Un abuz administrativ tipic, din acelea care au in spate acte de coruptie! M-ar bucura sa se dovedeasca faptele si sa se dea condamnari, poate asa isi vor da seama si alti demnitari ca nu se mai poate ca inainte.
  • +1 (15 voturi)    
    de la ce partid e asta?? (Joi, 10 noiembrie 2011, 16:31)

    victor [anonim]

    sigur nu de la USL, ca aparea in titlu!
    • +1 (9 voturi)    
      e (Vineri, 11 noiembrie 2011, 1:24)

      e [anonim] i-a raspuns lui victor

      e de la pdl. daca ar fi fost de la usl, acum ar fi fost si ponta si antonescu si voiculescu, cu toata gasca de deputati si senatori, adunati cu totii in jurul invinuitului si urland din toti bojocii ca e proces politic.

      asa iti dai seama ca e de la usl.

      dupa cum vezi, nu este de la usl, caci lipsesc presiunile politice si jocul de prost gust.
  • +1 (7 voturi)    
    ,,mila " (Joi, 10 noiembrie 2011, 16:38)

    ion [anonim]

    O , ce frumosi sant toti 3 trasi in chip !!!!

    Si ce mult au masluit , fie-le tarana grea !!!!
  • +1 (3 voturi)    
    magistrat (Joi, 10 noiembrie 2011, 17:01)

    petre [anonim]

    intr-adevar judecator nu gluma la leafa nu se abtine
  • +2 (6 voturi)    
    dl. 10% (Joi, 10 noiembrie 2011, 18:38)

    cosming [anonim]

    Nea' 10% ar trebui sa-si dea demisia URGENT daca ar avea bun simt!

    Sper sa-i dea macar vreo 5 anisori si o amenda super grasa!

    Dar bineinteles asta se va intampla peste 4 ani de zile :)
  • +3 (5 voturi)    
    post-apostu? (Joi, 10 noiembrie 2011, 20:14)

    Emigrare [utilizator]

    daca cumva scapa is curios daca mai are curajul sa apara la TV, sa daca are demnitatea sa isi dea demisia

    te vom injura pe strada domnule Apostu!, nimeni nu isi bate joc de noi pe fata
    • +3 (3 voturi)    
      Comment sters de user (Joi, 10 noiembrie 2011, 21:22)

      zet [anonim] i-a raspuns lui Emigrare

      • 0 (0 voturi)    
        @ Razvan (Joi, 10 noiembrie 2011, 22:11)

        Daniel [anonim] i-a raspuns lui zet

        Tu chiar nu stiai pana acum?
        Sigur esti din Cluj? Ca toata lumea stia de ani buni de domnu' primar..
        • +2 (2 voturi)    
          daca (Vineri, 11 noiembrie 2011, 1:25)

          daca [anonim] i-a raspuns lui Daniel

          daca toti stiati, de ce nu ati umplut dna-ul cu denunturi, omule?

          zau!
          • 0 (0 voturi)    
            asa e (Vineri, 11 noiembrie 2011, 7:31)

            ura [anonim] i-a raspuns lui daca

            te sustin

            cu barfa nu se merge la tribunal

            dovezi
          • 0 (0 voturi)    
            Comment sters de user (Vineri, 11 noiembrie 2011, 8:51)

            zet [anonim] i-a raspuns lui daca

  • +2 (2 voturi)    
    surpriza (Vineri, 11 noiembrie 2011, 0:47)

    ole [anonim]

    Mai bine mai tarziu decat niciodata! Aceasta arestare s-a produs foarte tarziu; Sorin Apostu trebuia sa fie in puscarie inainte sa devina primar,din vremurile de la DSV si USAMV CLUJ; studentii pot sa spuna cata spaga i-au dat lui Sorin Apostu, ei stiu cel mai bine!
  • -4 (6 voturi)    
    domne draghe (Vineri, 11 noiembrie 2011, 0:50)

    SMEN [anonim]

    adevarati oameni hardelenii astia,acu eu ca mitic inferior ce pot sa spun decat ca-i admir,i-au civilizat hungurii bine,domne oameni mai stranici ca ardelenii nu mi-a fost dat sa vad,nemtii is mici copii,slana cu pita ii al mai tare aliment,cum era vorba aia,ardelenii is mincea si banatenii fruncea........din dos
    • +4 (6 voturi)    
      Adomne SMEN, Apostu nu e "hardelean" (Vineri, 11 noiembrie 2011, 3:41)

      vali [anonim] i-a raspuns lui SMEN

      Tocmai ai picat la geografie draghe domne SMEN, Apostu e din Foscani si tocmai de aceea se intampla ceea ce se intampla. Ardelenii sunt oameni echilibrati, onesti, cinstiti, tot ce e rau a venit dupa 1918 ..incepand cu ciubucul. Vad ca ai complex de inferioritate si abia astepti sa lovesti in ardeleni. Mie nu-mi plac separatistii, peste tot sunt oameni cumsecade si uscaturi, dar trendul general asta este. Civilizatie occidentala in Transilvania si cultura bizantina dincolo de Carpati. Ne place, nu ne place asta e realitatea. Civilizatia se observa in lumea satelor, domne draghe, fa o vizita in satele din Transilvania si apoi in zona dumitale si o sa vezi diferenta. Apropo de Carte funciara ai auzit? Cred ca nu. acolo inca nu s-a inventat. In Transilvania exista de 200 de ani. Cam anii astia fac si diferenta.O zi buna sa aveti Domne SMEN.
      • +1 (1 vot)    
        corect (Vineri, 11 noiembrie 2011, 8:12)

        srpc [utilizator] i-a raspuns lui vali

        100%
    • +2 (4 voturi)    
      MDA (Vineri, 11 noiembrie 2011, 5:56)

      cosmin [anonim] i-a raspuns lui SMEN

      ca orice sudist, vorbesti fara sa stii. apostu e un produs curat al balcanismului vostru de dincolo de carpati. e din focsani.
      • 0 (2 voturi)    
        :)) (Vineri, 11 noiembrie 2011, 8:58)

        catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui cosmin

        frumos va sade mei.. pai daca voi ca ardelenii l-ati considerat cel mai vrednic dintre toti tot sudistii sunt vinovati? Clujul a votat cu Apostu caci l-a considerat cel mai vrednic cetatean al urbei.. ca banuiesc ca votati vazand omul si nu ca va obliga cineva.. daca focsaneanul e cel mai vrednic clujean... alegerea voastra dar este alegerea voastra ( din primul tur)
  • +1 (3 voturi)    
    Ponta ai vazut ? (Vineri, 11 noiembrie 2011, 2:10)

    banateanul. [utilizator]

    acum nu te plangi de hartuire politica, acum DNA-ul asi face treaba si o face bine,doar nu este omul vostru !
    Nu te miri ca Basescu inca tace ?
  • +3 (3 voturi)    
    CIE ESTE APOSTU (Vineri, 11 noiembrie 2011, 3:20)

    lUCIANMOTZUL [anonim]

    nascut in FOCSANI nu va mai legati de Ardeleni ca nu_i FAIN. Vin ai nostri ,pleaca_i nostri noi raminem ca .....................astia au genetic HOTIA in singe ,asta nu seamana a ardelean nici la culoare nici la fata.Nu ca ardeleni ar fi mai cinstiti dar toti suntem ROMANI si sa ne mindrim cu asta .
  • 0 (2 voturi)    
    reformatorii spagii (Vineri, 11 noiembrie 2011, 4:30)

    asdfghjk [anonim]

    SA PLIMBE BILA !
  • 0 (0 voturi)    
    apostu (Vineri, 11 noiembrie 2011, 7:25)

    florin [anonim]

    n-o sa apuce nici nepotii nostri ca aia de la ciolan sa nu se infrupte !trialdar sa fii si tot ciordesi pentru ca te obliga sistemul !
  • 0 (0 voturi)    
    Cluj (Vineri, 11 noiembrie 2011, 7:40)

    Iris [anonim]

    Dupa umila mea parere, cei mai multi aflati pe posturi cheie in administratie fac asa, doar ca unii-s prinsi si altii nu. Oricum asta a fost dintotdeauna boala Clujului: se obtin contracte cu statul sau posturi bune DOAR daca ai pe cineva sau daca dai spaga. Poate doar in medicina sa mai conteze si cat esti de bun, in rest, peste tot in Cluj e asa. Si efectele se vad: in administratie e un nivel de incompetenta de speriat.
  • 0 (0 voturi)    
    O fi dat zeciuiala si din spaga ? (Vineri, 11 noiembrie 2011, 7:57)

    Cornel [anonim]

    Putina lume stie ca dl. Apostu ( ca de altfel dl. Boc, dl. Thishe de la Cluj , ca si gasca de de la Arad- Falca, Igas si o gramada altii de la guvern si teritoriu) este penticostal. Ca atare da OBLIGATORIU zeciuiala din venit la biserica lui, ca asa e la ei. Acuma eu ma intreb - legitim zic- o fi dat si zeciuiala pe spaga ?Chiar sant curios....
  • 0 (0 voturi)    
    sunt fan (Vineri, 11 noiembrie 2011, 8:15)

    savonarola [anonim]

    al acestui Gheorghita mateut,un vasnic luptator pt.dreptate si adevar...ole!
    • 0 (0 voturi)    
      @ Savon (Vineri, 11 noiembrie 2011, 9:27)

      Daniel [anonim] i-a raspuns lui savonarola

      E avocat, angajatul clientului sau. E clar partizanul unei parti, subiectiv.
      A fost ani de zile procuror, celebru in Arad si Timisoara pentru reusitele sale.
  • 0 (0 voturi)    
    Probe (Vineri, 11 noiembrie 2011, 9:04)

    sorin [anonim]

    Sunt curios dacă Mateuţ o să spună vreodată că da, d-le, sunt probe la dosar şi în mod corect l-au arestat pe clientul meu! Ezu cred că niciodată, nu-şi permite, la ce onorarii încasează... Ce mă deranjează e că invariabil, pentru el nu există probe, poate nu înţelege noţiunea de probe, nu ştie care sunt acestea conform C.p.p., altfel nu se explică...Oricum, media care l-a băgat prea mult în seamă l-a "umflat" şi l-a făcut "mare" avocat...
    • 0 (0 voturi)    
      @ Sorin (Vineri, 11 noiembrie 2011, 9:30)

      Daniel [anonim] i-a raspuns lui sorin

      Sorine, tu daca ai fi avocat pentru o firma si la masa negocierilor cu avocatii altei firme, ai identifica ceva scapare / greseala la firma pe care o reprezinti ai recunoaste-o public sau ai incerca sa o minimizezi?
      E clar ca omul tine partea clientului sau, care decarteaza banul. Avocatul ''diavolului'' etc. Nimic de acuzat din asta, e clar alegerea sa.

      Dar mi se pare malitios sa spui despre o autoritate in procedura penala din tara, procuror peste zece ani, prof univ de procedura la UBB si conducatorul catedrei de procedura de la Magistratura ca nu stie ce inseamna probe conform C.p.p.
  • 0 (0 voturi)    
    la discutii cu Berceanu... (Vineri, 11 noiembrie 2011, 9:06)

    catalin_mattei [utilizator]

    pe B1TV a fost o emisiune foarte interesanta in care invitat a fost Radu Berceanu... nu pot decat sa vad o oarecare bucurie la acest domn fata de ceea ce se intampla, un fel de revansa fata de infrangerea suferita la congresul PDL... coroborat cu brusca atentie asupra coruptiei unora din PDL ( ma mira ca in ciuda actelor de coruptie a unora din actualul USL nu ii vedem pe acestia pe la Parchet) incep sa ma intreb daca in partidul de guvernamant nu a inceput un razboi surd intre castigatorii si perdantii evenimentului din mai 2011 ( congres)... din pacate pentru ei, pdl-istii par extrem de dezorientati exact cand lucrurile pareau sa mearga bine pt ei 9 vezi scandalul din PSD)... Frumos e pe la romani cand e atata galceava.. ca la Fanar domnule! ca la Fanar!... si pt ca probabil caut galceava si eu o sa imi exprim dezacordul cu utilizarea arestarii preventive ca masura obisnuita ( tb ca aceasta masura sa fie exceptia si nu regula)... daca cumva Apostu va fi declarat nevinovat cine va plati pt arestul sau???
  • +1 (1 vot)    
    Comment sters de user (Vineri, 11 noiembrie 2011, 10:01)

    zet [anonim]

  • 0 (0 voturi)    
    despre coruptie (Vineri, 11 noiembrie 2011, 12:39)

    Ghe. poenar [anonim]

    Interesant cum sunt arestati doar PDL-isti.Sa vina DNA-ul la Hunedoara sa vada ce face liberalul Molot. Dosarele lui zac la dna Alba,stie Rusanu de ce.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by