Care sunt primele dosare de mare coruptie care se prescriu in 2013

de Attila Biro     HotNews.ro
Marţi, 1 noiembrie 2011, 16:14 Dosare Anticoruptie




Inalta Curte de Casatie si Justitie a publicat, la solicitarea HotNews.ro, termenele de prescriptie pentru dosarele de mare coruptie judecate pe rolul instantei. Potrivit Curtii Supreme, dosarul Trofeul Calitatii - in care este invinuit Adrian Nastase, urmeaza sa se prescrie in aprilie 2013. Dosarul Trofeul Calitatii are cel mai scurt timp de prescriere. Dosarul Matusa Tamara urmeaza sa se prescrie in iulie 2013. Tot in 2013 urmeaza sa se prescrie si dosarul terenurilor MapN in care sunt invinuiti George Becali si fostul ministru al Apararii Victor Babiuc.

Dosarul "Trofeul Calitatii" – prescriptie aprilie 2013.


Dosarul nr.514/1/2009 privind pe Năstase Adrian, Jianu Paula Irina şi alţii - termenul de prescripţie special al răspunderii penale se împlinește în luna aprilie 2013;

Dosarul Matusa Tamara- prescriptie iulie 2013

Acest dosar a fost blocat la Curtea Constitutionala timp de 10 luni. Daca acesta perioada nu ar fi fost scazuta din perioada de prescriptie termenul de prescriptie ar fi fost octombrie 2010.

Dosarul nr.8237/1/2009 privind pe Melinescu Ioan, Năstase Adrian şi Priboi Ristea - termenul de prescripţie special al răspunderii penale se împlinește în luna iulie 2013;

  • Una dintre primele decizii luate de Adrian Nastase dupa numirea in functia de prim-ministru in decembrie 2000 a fost inlocuirea lui Adrian Cucu, pe atunci sef al Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii de Bani (ONPCSB), cu Ioan Melinescu.

 Potrivit procurorilor DNA, Melinescu si Nastase s-au intalnit in noiembrie 2000, primul (pe atunci membru al conducerii ONPCSB) informandu-l pe politician (pe atunci deputat) ca in cadrul ONPCSB exista in lucru un dosar privind depunerea de catre Dana Nastase a sumei de 400.000 de dolari intr-un cont deschis la banca Creditanstalt (devenita mai tarziu HVB Bank).
  • Melinescu i-ar fi promis lui Nastase ca va bloca dosarul pana dupa alegeri, iar dupa numirea in functia de presedinte al ONPCSB ar fi sustras lucrarea respectiva, pe care i-ar fi inamnat-o lui Ristea Priboi, la acea data consilier al lui Adrian Nastase. De fata s-ar fi aflat si controversatul om de afaceri Genica Boerica, care apare ca martor al acuzarii.
Ce spune Nastase despre prescrierea dosarelor sale:
  • Adrian Nastase: Nu, nu. Nu stiu cand se prescriu, va rog sa va uitati la mine pe blog. Nu am o memorie atat de buna si nici nu mi-o umplu cu toate lucrurile astea. Ceea ce pot sa va spun: nici una dintre fapte nu se prescrie, asa ca ingrijorarea celor care imi pun astfel de intrebari nu este intemeiata.
  • Deci nu se prescriu si tot pentru cei ingrijorati de aceasta chestiune, chiar daca s-ar prescrie eu am anuntat clar ca doresc ca procesul sa mearga pana la capat. Eu doresc un verdict de nevinovatie si nu sa ma ascund in spatele unor proceduri de genul imunitatii in spatele careia se ascunde Traian Basescu cu imunitatea prezidentiala.
Citeste si


Dosarul "Armele de vanatoare" – prescriptie octombrie 2014
.

Dosarul nr.3578/1/2010 privind pe Mihăilescu Petru Şerban - termenul de prescripţie special al răspunderii penale se împlinește în luna octombrie 2014;

  • Ancheta a fost declansata in urma denuntului fostului consilier personal al lui Serban Mihailescu, Fanel Pavalache (arestat in 2002 si condamnat in 2004 la sase ani de inchisoare pentru coruptie). Potrivit acestuia, la 22 octombrie 2001, Petru Serban Mihailescu i-a cerut 11 arme de vanatoare, in schimbul mentinerii sale in functie. 

In perioada aprilie-mai 2002, Mihailescu a primit de la Pavalache noua arme de vanatoare, in valoare de 260 milioane de lei vechi (26.000 RON).
  • Armele au fost depozitate la Vila de protocol nr. 5 din Snagov. Mihailescu a fost ajutat de Marin Bucur, presedintele Asociatiei de Vanatoare "Cerbul" Bucuresti, care a inregistrat armele pe numele respectivei asociatii. Dupa ce Fanel Pavalache a fost arestat, in octombrie 2002, armele ar fi fost aduse de la vila de protocol din Snagov la sediul Asociatiei "Cerbul", tot cu ajutorul lui Marin Bucur. 

Urmarirea penala a inceput pe 15 martie 2006. Mihailescu a fost trimis in judecata de DNA in 10 mai 2006, insa dosarul senatorului a fost trimis inapoi la procurori, in urma unei deciziii a Curtii Constitutionale. Era nevoie de avizul Parlamentului in vederea inceperii urmaririi penale fata de un fost ministru.
Dosarul terenurilor MApN - George Becali – prescriptie iulie 2013

Dosarul nr.8300/1/2011 (fost 9030/1/2010) privind pe Babiuc Victor, Cioflină Dumitru, Babiuc Ioana Cristina Anca şi alţii - termenul de prescripţie special al răspunderii penale se împlinește în luna iulie 2013.

  • Istoricul cazului. In noiembrie 2010, procurorii DNA i-au trimis in judecata pe George Becali, Victor Babiuc, Dumitru Cioflina si Ioana Cristina Anca Babiuc, acestia fiind acuzati de mai multe infractiuni de abuz in serviciu si complicitate la abuz. De ce sunt acuzati cei patru:
  • Dumitru Cioflina - fost secretar de stat in Ministerul Apararii Nationale (MApN) si fost sef al Marelui Stat Major General, este acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice, in forma calificata
  • Victor Babiuc - fost ministru al Ministerului Apararii Nationale in perioada decembrie 1997 - 2000, acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice, in forma calificata, si luare de mita
  • Ioana Cristina Anca Babiuc, acuzata de infractiunea de complicitate la luare de mita
  • George Becali, acuzat de complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice, in forma calificata si continuata
  • Potrivit rechizitoriului procurorilor, in perioada 1996 - 1999, in calitate de administrator al terenurilor domeniului proprietate publica a statului din zona Voluntari (fosta Ferma Rosia), MApN a efectuat doua schimburi de terenuri cu Gigi Becali, suprafata totala cedata acestuia in urma celor doua schimburi fiind de 28,89 ha teren arabil intravilan, schimburi ce au avut drept consecinta prejudicierea statului roman cu suma totala de 892.758 dolari.
  • 
Dumitru Cioflina si Victor Babiuc, uzand de prerogativele functiilor de conducere pe care le detineau in cadrul acestui minister, au aprobat schimburile de terenuri dintre MApN si Gigi Becali cu incalcarea dispozitiilor legale ce reglementeaza proprietatea publica si circulatia juridica a terenurilor, in defavoarea statului, sustin procurorii.
  • 

In plus, Cioflina si Babiuc au facut demersuri pentru grabirea finalizarii schimbului, in conditiile in care institutii ale statului si functionari din cadrul MApN implicati atrageau atentia cu privire la diferenta de valoare dintre terenurile ce fac obiectul schimbului si lipsa utilitatii terenului de la Stefanestii de Jos pentru MApN, potrivit sursei citate. "Pentru a da o aparenta de legitimitate acestor schimburi, cei doi inculpati au inclus in Planul de aparare al tarii pentru perioada 1997-2000 construirea unui punct de comanda nou la Stefanestii de Jos". Citeste mai multe despre acuzatiile procurorilor






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























8202 vizualizari

  • +20 (22 voturi)    
    Intrebare (Marţi, 1 noiembrie 2011, 16:30)

    Adrian [anonim]

    Poate sa-mi spuna cineva din domeniul asta al justitiei care e logica prescrierii? Fara gluma, nu vad deloc logica. Daca cineva face o crima si e destul de desptept sa nu fie prin 20 de ani, sa zic, de ce se prescrie fapta? Sau ca in cazul lui Nastase, Patriciu, etc, daca e destul de siret infractorul si are pirghiile sa taraganeze procesul, ce sanse mai sunt de a se face dreptate?
    • +19 (21 voturi)    
      Prescriptia este recompensa infractorului (Marţi, 1 noiembrie 2011, 16:38)

      Judex [anonim] i-a raspuns lui Adrian

      Astfel el se poate bucura in voie de roadele faptei lui .Este fata umana a justitiei care are grija de infractori mai mult decat nemernicii de pagubasi.Justitia face eforturi enorme sa il scape si pe mazare si borcea cu terenurile de la constanta.s-a dat la greu.
      • 0 (0 voturi)    
        lasa ca la Judecata de apoi (Miercuri, 2 noiembrie 2011, 14:53)

        Devil [anonim] i-a raspuns lui Judex

        N-o sa le mai prescrie nimeni dosarele. Vor arde nemernicii in focul iadului de unde nu vor mai iesi nici pe cautiune, nici pe shpaga, nici pe relatii.
    • +14 (16 voturi)    
      raspuns (Marţi, 1 noiembrie 2011, 16:43)

      kiri te kanawa [anonim] i-a raspuns lui Adrian

      niciuna...legea e pentru oameni de rand...nu pentru cei de vaza...iar cei care o aplica nu au esarfa aia legata pe ochi( asa cum vezi la statuetele de bronz care stau pe mesele magistratilor)...probabil de aia nu ridica nici europenii MCV-ul ...nu-i asa?
    • +8 (12 voturi)    
      NICIO SANSA! (Marţi, 1 noiembrie 2011, 16:46)

      Andor74 [anonim] i-a raspuns lui Adrian

      ....din pacate....
      • -11 (17 voturi)    
        eee... logica (Marţi, 1 noiembrie 2011, 17:44)

        likea [anonim] i-a raspuns lui Andor74

        Noroc cu vreo 10 comentatori pe aici pe site care sa clarifice problema si sa explice ce inventie tampitam, ca altfel ne luam dupa Justinian.

        Cititi Corpus Juris Civilis din 529 e.n. in perioada dreptului Roman din perioada lui Justinian. Adica stiti voi epoca aia si regulile care stau la baza civilizatiei de azii si va permit voua scrieti ce vreti pe calculator.
        Stati linistiti ca ca a fost si o perioada cand nu s-a aplicat dupa caderea Imperiului Roman pana la 1800 cica se nume Dark Ages.

        Ma unora nu le-a spus mama ca daca n-ai carte n-ai parte. Voi nu cititi sunteti asa liberi cugetatori buni la toate???? E incredibil cred ca ne indreptam iar spre Dark Ages, pana cand iar vine unul intelept mai face legi, mai trec 2000 de ani si apar iar specialisti care nu inteleg "logica".
        • +2 (4 voturi)    
          Dark Ages (Miercuri, 2 noiembrie 2011, 9:36)

          VictorS [utilizator] i-a raspuns lui likea

          Deci coruptia este semn de democratie?
          Buna treaba. De ce nu se prescrie fapta celui ce fura mancare ? Pentru ca deja a platit pentru ea.

          Asa ca Dark Ages pentru unii, pentru altii mama.
        • +4 (4 voturi)    
          Dar (Miercuri, 2 noiembrie 2011, 11:16)

          Lol Lolovici [utilizator] i-a raspuns lui likea

          Dar nu ai raspuns de fapt nimic. Evident trebuie sa existe o logica pentru o decizie legala. Faptul ca apelezi la autoritate, in cazul asta Justinian, nu ajuta cu nimic intelegerea problemei?

          De ce e nevoie de prescriere? Si mai exact de ce exista prescriere dupa ce a inceput procesul pentru fapta respectiva?

          Sa zicem ca exista o oarecare logica sa prescrii chestii inca nedescoperite ca sa nu blochezi justitia cu probleme vechi, dar de ce pentru chestii in curs de judecare?
          • 0 (0 voturi)    
            foarte simplu..... (Miercuri, 2 noiembrie 2011, 15:30)

            likea [anonim] i-a raspuns lui Lol Lolovici

            de ce e nevoie de prescriptie si chiar daca a inceput procesul.

            De exemplu dumneata te certi cu vecinul pentru un loc de parcare.
            Vecinul hot se loveste, se duce la politie si incepe un proces impotriva ta.E lovit, se stie ca v-ati certat, e greu de dovedit ca tu l-ai lovit sau nu.
            Insa pe el nu il intereseaza condamnarea ta si o lalaie la nesfarsit spunand tuturor vecinilor si cunoscutilor ca tu esti cercetat de politie si parchet.
            EEEE, stimate domn, fara prescriptie dumneata ai fi in fata vecinilor de exemplu un cercetat toata viata ta, un urmarit si potential infractor, politia nu s-ar agita sa rezolve pentru ca are la dispozitie eternitatea pentru ca teoretic nu se prescrie niciodata nimic .
            Asa, daca exista prescriptie de exemplu dupa 3 ani inceteaza acuzele si suspiciunea. Dar si mai important decat moralitatea este ca autoritatile trebuie sa rezolve problema intr-un anumit termen nu sa il poata tine la nesfarsit
    • +12 (12 voturi)    
      raspuns (Marţi, 1 noiembrie 2011, 20:50)

      larsson [anonim] i-a raspuns lui Adrian

      Daca nu ar exista prescriptie, statul nu ar fi interesat de prinderea si tragerea la raspundere la timp a celor care incalca legea. Prescriptia se intalneste in toata lumea civilizata. Ce lipseste la noi sunt masuri punitive impotriva celor din sistemul Justitiei care favorizeaza aparitia prescriptiei.
      • +1 (1 vot)    
        Exista o masura!!! (Miercuri, 2 noiembrie 2011, 14:38)

        ioil [anonim] i-a raspuns lui larsson

        Nedreptatea din justitie ar putea-o rezolva doar Poporul !
    • +1 (1 vot)    
      Eu stiam (Miercuri, 2 noiembrie 2011, 9:32)

      VictorS [utilizator] i-a raspuns lui Adrian

      ca se prescrie daca procesul nu a inceput.

      Oricum faptele de mai sus s-au prescris de la inceput impreuna cu alte cateva sute de mii de fapte de mare coruptie.

      In general s-a mers pe teoria tapului ispasitor, daca a fost tras la raspundere cineva. Am atata increde in sistemul de justitie romanesc incat am ajuns sa cred ca cei care fac inchisoare sunt in fapt nevinovati.
    • 0 (0 voturi)    
      In esenta (Miercuri, 2 noiembrie 2011, 12:24)

      tudor74 [utilizator] i-a raspuns lui Adrian

      Prescriptia raspunderii penale este o forma de a proteja o persoana de abuzirile/incompetenta justitiei, de a emite o sentinta intr-un timp relativ scurt fara a tara o persoana in tribunale ani al randul.

      Ca ea foloseste unor indivizi ca cei enumerati in articol e un efect secundar.
      Nu scapati din verede ca justitia a dat cu stangul in dreptul in toate aceste dosare: un dosar sta 7 luni la Curtea Constitutionala e aberant.
    • +1 (1 vot)    
      Sansa este :niciuna ! (Miercuri, 2 noiembrie 2011, 14:34)

      ioil [anonim] i-a raspuns lui Adrian

      La asa justuitie ,asa dreptate!
    • 0 (0 voturi)    
      pai (Miercuri, 2 noiembrie 2011, 14:59)

      Parampapam [anonim] i-a raspuns lui Adrian

      Tocmai astea sunt parghiile de care vorbesti prin care scapa toate lichelele care au furat de au rupt si au ingenunchiat tara asta ca sa faca ei burtile mari, iar restul Dumnezeu cu mila. Prescriptia e una din parghiile de care vorbesti, iar justitia romana e mana in mana cu mafia. De fapt tind sa cred ca e chiar mafia ! Exact ca lupul din scufita rosie, care s-a deghizat in bunicutza dupa ce a halit-o.
  • +9 (9 voturi)    
    Si ei vor sa castige alegerile :))))))))))))))))) (Marţi, 1 noiembrie 2011, 16:35)

    gigi [anonim]

    peste vreo 200 de ani, 7 case !!!! Lasa, ai destui bani, nu iti face griji, o sa ai o viata buna in continuare din impozitele mele, platite cu greu !!!! La putere, nu vei mai ajunge, nici tu nici tataie comunistul !!! Ajunge, pe bune !!!
  • +15 (15 voturi)    
    Prescriptia e refuzul judecatorilor corupti (Marţi, 1 noiembrie 2011, 16:52)

    alin [anonim]

    Prescriptia e doar refuzul judecatorilor astia corupti in a aplica legea.. Normal in timp ce sunt platiti de boii de noi si de infractori, corupti, criminali si interlopi in acelasi timp.

    Si CSM este adunatura de corupti care-i apara pe judecatorii corupti.

    Asta e cu judecatorii romani!
  • +11 (11 voturi)    
    prescriere garantata (Marţi, 1 noiembrie 2011, 16:57)

    noName [anonim]

    Presupunand prin absurd ca pentru unele din aceste dosare in cele din urma va reusi sa se pronunte prima instanta si sa-i condamne pe vinovati inainte de implinirea termenului de prescriere, acestia din urma vor face recurs, care la o adica ar necesita nenumarate amanari, re-expertizarea probelor, etc. deci pe scurt minim trei ani. Asa ca instanta de recurs nici nu se va mai osteni: va programa prima infatisare la o zi dupa implinirea prescrierii, se va intruni si va declara cazul inchis concluzionand ca inculpatii sunt negustori cinstiti.
  • +14 (14 voturi)    
    Toti securistii sunt intangibili, in Romania (Marţi, 1 noiembrie 2011, 17:04)

    Resemnat si scarbit [anonim]

    Cand ma uit la fetele lor de securisti rumeni si prosperi, imi aduc aminte ce sperante stupide aveam in 1990... Ni se spunea ca va fi bine, ca toti criminalii vor fi pedepsiti. Dar cand au iesit tinerii in strada, sa ceara pedepsirea vinovatilor pentru 45 de ani de crime impotriva umanitatii, li s-a raspuns cu bocanci in gura si cu bate pe spinare! Iar poporul, natang, aplauda pe margine... Atunci s-a scris istoria tarii asteia, degeaba asteptam acum de la ANI, DNA sau UE sa faca dreptate! Ele nu sunt decat niste initiale abstracte, birocratice, de care acesti misei fara scrupule isi rad in barba, la orice ora.
  • -10 (10 voturi)    
    nu va ingrijorati (Marţi, 1 noiembrie 2011, 17:08)

    Marius [anonim]

    Nu va ingrijorati fratilor,intodeauna se va face dreptate,nici unul dintr noi nu va pleca de pe aceasta lume fara sa plateasca pentru toate relele pe care le-am facut.Inclusiv judecatorii si politicienii,infractorii si cu hotii,indiferent cum ii cheama.Exista o singura solutie ca sa putem scapa de pedeapsa.Pocainta.
    • +7 (7 voturi)    
      Pedeapsa di-vina (Marţi, 1 noiembrie 2011, 19:14)

      noName [anonim] i-a raspuns lui Marius

      Asa este! Am vazut deja ca toti cei prinsi sufera de boli profesionale. Dupa ce au trait atatia ani in stres ca ar putea fi prinsi si pusi sa plateasca pentru ce au facut, bietii oameni fac infarct sau macar un atac de panica si ajung direct la spital cand li se aduce la cunostinta cate au aflat procurorii despre activitatile lor cinstite. Dar "pedeapsa di-vina" nu se opreste aici, caci la spital se descopera ca inculpatul sufera de o sumedenie de boli grave, care il vor impiedica la fiecare termen sa se prezinte in fata instantei. Astfel, desi inculpatul arde de nerabdare sa-si dovedeasca nevinovatia in fata instantei, datorita starii de sanatate precare, nu mai ajunge sa se prezinte inainte de termenul de prescriptie la proces si ramane cu onoarea "nereperata". Pedeapsa e deja foarte grea, dar ce e mai greu de-acuma vine... Dupa terminarea procesului prin prescrierea faptelor, desi bolile de care suferea fostul inculpat se amelioreaza brusc sau chiar se vindeca miraculos acesta e pedepsit sa-si administreze in continuare pentru tot restul vietii averea de zeci de milioane/miliarde de euro, in asa fel incat sa nu afle de existenta ei aia care fac top-urile Forbes si Capital.
  • +13 (13 voturi)    
    rau (Marţi, 1 noiembrie 2011, 17:11)

    singeorz [utilizator]

    e ca justitia nu e drepta si uite asa hotii tip nastase si altii pot sa fure cat vor ca nu patesc nimic!bravo noua!pana nu se vor elimina aceste artficii nu va fi bine nici dreptate in tara asta
  • +10 (10 voturi)    
    judecatorii... (Marţi, 1 noiembrie 2011, 19:23)

    Raluca [anonim]

    Am senzatia ca adevarata menire a unor judecatori este accea de a face totul pentru protejarea prin orice mijloace a infractorilor din politica si marea afacere...
  • +2 (2 voturi)    
    pont (Miercuri, 2 noiembrie 2011, 7:17)

    un baiat [anonim]

    stimati ziarsiti , va dau un pont referitor la acest subiect : dosarul necolaiciuc
  • 0 (0 voturi)    
    prscriptia procurorilor?! (Miercuri, 2 noiembrie 2011, 7:49)

    madame [anonim]

    dar prescriptia din sertarele procurorilor cine o suporta????????!!!!!!!!
  • -1 (1 vot)    
    eroare (Miercuri, 2 noiembrie 2011, 9:20)

    sorin [anonim]

    Din păcate Î.C.C.J. este în eroare, perioada în care cauza a fost suspendată pentru a se soluţiona exceptia de neconstituţionalitate, intră în calculul termenului de prescripţie. Astfel, decizia de îndrumare referitoare la prelungirea termenului de prescriptie, nu poate fi mai presus de prevederile legale, asa că infracţiunile se vor prescrie mai repede decat a anuntat Î.C.C.J...
  • +1 (1 vot)    
    Gretos (Miercuri, 2 noiembrie 2011, 16:45)

    Cocolina [utilizator]

    Imi vine sa vomit cand il vad pe libidinosul de nastase.Si ii urasc mult de tot pe cei care sunt de partea lor,oameni fara cultura si coloana vertebrala!Pt ca din cauza unor nulitati ca ei,ne trateaza pe toti ca pe niste imbecili.
    Doar niste oligofreni ar accepta bazaconiile unuia ca asta...care minte cu tupe si e obsedat de Basescu,uitand ca presedintele,SPRE DEOSEBIRE DE EL,A RENUNTAT LA IMUNITATEA SA ,pt a se pune la dispozitia magistraturii.
    Daca votantii tai ,oua clocite,sunt niste primate,pe noi nu ne duci cu zaharelul!HUOOOOOOOOOO
  • 0 (0 voturi)    
    Revolutie (Miercuri, 2 noiembrie 2011, 17:38)

    Trojan.H [utilizator]

    Tara asta are nevoie de o revolutie adevarata. Toate institutiile corupte in spatele carora se ascund mafiotii isi pierd legitimitatea in fata multimii cetatenilor iesiti in strada la protest (sau la lupta). Orice lege, institutie sau constitutie isi pierde legitimitatea in fata legitimitatii Revolutiei.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by